2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sanane de geç her koyun kendi bacağından asılır kime ne !

Baban konusunda geri adım atma huysuz olabilirim ama bu eşimle benim aramda iyilikle uyarabilir ama hele de hamilelik Döneminde babam bile bana böyle bağıramaz destek olsunlar köstek değil eşine de söyle babamla biraz gereksiz atıştık dargınım şu ara diye

Ben isot ve sumak da koyuyorum ek olarak 3 bardak var yok pirincim 1 belki 1.5 bardak kaynar suyla pişirip demlendiriyorum 40-45 dk da pişiriyorum

Bence Kalsın çok güzel görünüyo erkektede kızda da kullanılır 2. Çocuğu var daha bunun :)

Ben isot ve sumak da koyuyorum ek olarak 3 bardak var yok pirincim 1 belki 1.5 bardak kaynar suyla pişirip demlendiriyorum 40-45 dk da pişiriyorum
Benim esim aci yiyemiyor bir damla bile koyamiyorum sumagida cok severim aslinda sogan salatasina cok yakisir ama dolma icinde hic denemedim :) 3 bardaga 1 bardak filansa benim ki gibi yapiyorsun ama benimki lapa oluyor bazen dun sardim oyle guzel olmustu ki esim bayildi ondan once yapmistim ne tadi oldu ne tuzu cope doktum yencek gibi degildi mesela elimin ayari yok demekki

Ben krem renge bayıldım 2. Çocugun cinsiyeti ne olursa olsun kullanılır.Yerinde olsam ses çıkarmaz tadını çıkarırdım

Biz özellikle krem rengini aldık bunun. İkinci çocuğumuz erkek olursa diye

Canım sumak çok yakışıyor sarmaya kesinlikle denemelisin.

Ben iç harcını pişirmeden yapıyorum neler koyduğumu yazayım mı benim sarmam da beğenilir genelde, et koymamama ramen etli zanneder yiyenler. Ama hiç içle yaprağı tutturamam

Orta boy bir tencere için sarmanın içine koyduğum malzemeler.
4 orta boy soğan
6-8 diş sarımsak
Bir yemek kaşığı nane
Bir yemek kaşığı sumak
Bir yemek kaşığı dereotu
Yarım demet maydonoz
Üç beş yeşil soğan ( olmasa da olur)
Bir dolu yemek kaşığı iyisinden salça
İki su bardağı zeytinyağı
Damak tadına göre tuz.

Nefis oluyor :))

Bence Kalsın çok güzel görünüyo erkektede kızda da kullanılır 2. Çocuğu var daha bunun :)

Ben krem renge bayıldım 2. Çocugun cinsiyeti ne olursa olsun kullanılır.Yerinde olsam ses çıkarmaz tadını çıkarırdım

Biz özellikle krem rengini aldık bunun. İkinci çocuğumuz erkek olursa diye

Yaaaaa peki bakalım kalsın o zMan ben çok kararsızım her konuda kızlar çok zor karar veriyorum :)) eşim çok sevdi bu rengi içine pembe battaniyeyle güzel olur diyor :))

Ben de krem rengine bayılıyorum cnm cok güzel kırmızıdan daha gösterişli görünüyor güle güle kullanın

Hani bunun pirinci kiz yesil sogana bayilirdim hamilelikte tiksindim suan sen yazinca bile midem kalkti biliyormusun el lezzetide onemli ya benim elimin lezzeti yok sanirsam senin var begenildigine gore ha yapragi cok guzel sararim goren bayilir ama ic harcini cogu zaman tutturamam iste birde maydanoz yerine dereotu koyuyorum hamilelikten oturu yoksa maydanoz cok yakisiyor cidden :) birde cigden hic yapmadim ici iyi pisiyor mu ? Pisirirken suyunu dahami cok koyuyorsunuz ben ustunu geciririm sadece siz cigden koyuyorsunuz ya biraz daha fazlami oluyor ihtiyaci var cunku suya

Aaa pirinç te mi konuyordu

Evet gayet güzel pişiyor. Ben az az koyuyorum suyunu bir bardak koyuyorum 15 dk sonra 1 bardak daha Sonra gerek olursa bir bardak daha ... Tadına baka baka pişiriyorum. En altını da muhakkak tutturuyorum bir sıra
Salça yağ güzel olursa bide bol soğan sarımsak lezzetli olmaması için sebep yok sen de güzel yapıyorsundur eminim güzel olmadı dediğin de tussuzdur, tussuz hiç tadı olmuyor cidden

Gecen cope attigimda cigden yerken yaprak tuzlu geldi icine cok koymadim yani pisince yapraginda tuzu gitmis icindede zaten cok az tuz vardi tuzsuz oldu tadi hic guzel degildi bir tencere sarmistim 1saat ugrastim emek bosa gitti valla :) birde bebek arabasi krem renginin tek eksisi cabuk kirlenir hemen el degse izi kalir o tentelerinde baskada bir eksisi yok :) en guzeli siyah ben alcagim zaman siyah alicam her cocuga uygun hem kirlendiginde sil gec bellide etmez :)

Üzerine döktüğün suya tuz atmıyo musun ki ?

Yap
yapragı akşamdan suya basıyorum tuzluysa ama mutlaka pişirirken yaprağın ya da dolmanın suyuna tuz atarım

Ben de alsamm bordo ya da krem alirdimm gercekten krem bordodan daha boyle havali agir guzel duruyorr ben de cok begendmm...
Yalniz bu modelin tek sevmedigim yani katlayinca cok yer kaplamiyor mu?? Valla bizim bagaja cok zor sigdi ben o yuzden vazgectm cadillactan yoksa cok guzel bencee gule gule kullanin insallah

Üzerine döktüğün suya tuz atmıyo musun ki ?
Yok balim atmiyorum hic suyuna tuz icine yeterince tuz koydugumda gerek kalmiyor ki :) gecenkinin yapragi cok tuzluydu suya bastigim halde birde acelem vardi o zaman yemegim yoktu sarayim dedim ic harcini yaparken cok azcik tuz attim yani atiyorum 1 tatli kasigi atiyorsam cay kasigi attim tuzunu oda baya az olmus e yaprakta tuzsuzlasinca hopp çöp dedim ya dunki cok guzel olmustu tam ayarinda kivaminda esimle bana sardim bir tencere gene esim bitirdi sagolsun çöpe gidenin yerini tuttu cook sukur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…