2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
bu ne sıcak. şimdiden bunaldım
ayrı yatma konusunda eğer çok bunalmıyorsanız tavsiye etmem kızlar.
sadece ilk doğumda üç gün ayrı yattık. baktım olmuyor birbirimizi özlüyoruz hep birarada yatıyoruz.
özellikle ilk zamanlar uykusuzluk yoruyor eş yardımcı oluyor.

Bana sormadan başka renk yollamalarına kızardım ben..

Baaak demedimmi tuzundandir diye :))
Her zaman icin birazcik tuzlu yapiyorum ici pisirmeden koyuyorum ya pisince tam kivama geliyor. Biz bir tencere daha sardik bugun simdi onu pisiriyorum bend :)) 4 5 poset de buradan atarim dolaba oh oh sonra cikaririm sikistigimda :))

Tesekkur ederim canimm :)) evet biraz yer kapliyor ama tekerleri falan cikinca daha bir kolY sanki. Bizim arabanin bagaji biraz genis sukur :)

Tesekkur ederiiim :)) biz magazaya kraft twist almaya gittik adam bunu o kadar ovdu ki alip ciktik. 850 tlye aldik biz internette 1099 tl

Bana sormadan başka renk yollamalarına kızardım ben..
Arayip kizip kizip sonra da tamam gerek yok desem mi ki :))

Orada da kremle kirmizi arasinda cok kalmistik kirmiziyi secmistik, hatta ben o gece ruyamda krem arabayi gormustum de esime sabah keske kremi alsaydik bile demistim :)) demek buna isaretmis

Slm kızlar. Oruç konusu açılmış. Ben tek bir gün bile oruç tutmadım bu güne kadar. 27 yaşındayım. durun durun hemen kızmayın be. Çünkü 12 yaşımdan beri Diyabetliyim. En fazla 4 saati bile bulmaz bir şeyler yemem gerek şekerim düşüp bayılıyorum, çünkü pankreasım hiç işlev yapmıyor :) Ama keşke hasta olmasaydım ve orucumu tutsaydım Allahım inşallah affeder beni. Her yıl kefaret parası ödüyorum.

Aslnda mantikli hem icinde de kalmasn ben sizden krem mi istedm neden sormadiniz falan de sonra da iyi ya tamam kalsn falan de cok israr ederlerse olmazsa hat dusmus gibi yaparsn

Pek hamaratsin masallah benim dayanma gucum bir saat sonra belim boynum kopuyo 1saate 1 tencere sariyorum ama orta boy bir tencere yani buyuk degil :) simdi sen pisiripmi buzluga atcaksin ? Sarip atilmiyor mu hic atmadim bilmiyorum buzluga sarma

Canm cok sevindim. İnş bütün muayeneleri temiz çıkar küçük prensesin. Keşke bizde gorebilsek nasıl baya buyudumu kac kilo oldu. Doktor ne diyor nezaman çıkarıcaklr insallah. Öpüyoruz sizi inş hep guzel haberlerinizi alırız

Pek hamaratsin masallah benim dayanma gucum bir saat sonra belim boynum kopuyo 1saate 1 tencere sariyorum ama orta boy bir tencere yani buyuk degil :) simdi sen pisiripmi buzluga atcaksin ? Sarip atilmiyor mu hic atmadim bilmiyorum buzluga sarma

Yok kız ben sabahtan akşama kadar anca sararım bir tencereyi , eltimle kvalide sardı çoğunu sağolsunlar.

Canım çiğden de atılıyor dolaba ama benim pişirip atmamdaki amaç şu. Bir tencere sarmayı 4 ya da 5 poşede bölüyorum ben, her birini teker teker pişirmektense bir kere pişiriyorum çıkarttığımda sadece ısıtması kalıyor. Gazdan tasarruf amaçlı böyle yapıyorum yani.

Kırılıyor diyen de var pişirip koyunca ama ben hiç farketmiyorum bile akşamdan çıkartıp ertesi gün misler gibi ısıtıp yiyorum :))

Cnm sen hastasın Rabbim sana Şart koşmuyo ki hastalara da müsamaha var biz hamilelerede :)

Kızlar gitti gidiyor'dan saç vücut sampuanı,sabun,bebe yağı,pişik kremi seti aldım chico'nun.yanında bebek çantası da var.42 tlye aldım.ürünleri tek tek alsan bu parayı geçiyor ki çantanın fiyatı da 42 ten yüksek...siz de set alin marketlerden almayın.

Canim bence de sakin esine anlatma. O zaman surekli kendini hakli hisseder. Babanin sana bagirdigini da bilmesine gerek yok. Babanla rani duzelt bence. Sonucta baba kizar da bagirir da. Ama sever. Hem de herkesten cok. Sen hamile olsan da bence onun gozunde hala onun cocugusun. Ben boyle dusunuyorum. ben esime ailemle ilgili olumsuz hicbir seyi anlatmam. Asla ailemle ilgili olumsuz bir sey soyleyemez. Gerci benim ailem bir sey olsa esimi hakli bulurlar. Babam bana yazik o cocuga senle evli der. Mesela esimle ailemin yanina gitsek esime markete git desem babam o misafir burda sen git diye beni bi azarlar. Bozulurum ama bozuldugumu esime hic belli etmem. O babam bana her sey diyebilir derim. Bence sen de esine sakin belli etme. Yarin bi gun kullanir bence.

Kiz allah yardimcin olsun boyle kocayi ben olsam dirdirdan mahvetmistim heralde. Kus duramadigim icin. Kizlar bi de benim kocam benim iznim olmadan bi yere gidemez ne konseri ne arkadasi ya.. Onlari bekarlikta yapaydin. Ya da evlenmeseydin. Sen ayni seyi yapsan kim bilir nasil tepki verirdi. Ah bu erkekler ama iyi bi burnunu surttur bence. Yoksa onunu alamazsin canim.

canım valla büyük konusmıyım ama yatak ayırmam. yatak ayırmak dogumdan once de sonrada bebek buyurken de ılıskıyı zedeleyebilecek bır durum. eskı yataklar 140lık mınnacıkmıs ozmn bıle yatak ayrılmazmıs. bırsuru arkadasım var boyle yatak, oda ayıran... hatta bazısının oyle bır zedelenıyor kı cocuk 4 yasına gelmış hala ayrı yatıyorlar. cunku psıkolojımız degısıyor duzen degısıyor ustune yatagı da ayırınca uzaklasma baslar gıbı gelıyor bana.. evliligın ılk zamanlarında kusunce ayrı yatıyorduk baktık ıyıce sogukluk oluyor kusmeler uzuyor artık yemınlıyız hıccc ayrı yatmıyoruz hepinize de tavsıye ederım cok zorunlu haller dısında cocugunuz bıle aranıza gırmesın [/QUOTE]

Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Bugüne kadar hiç öyle bir durumla karşılaşmadık ama bundan sonra da istemem ayrı yatmayı, ki eşimde çok karşı ayrı yatmaya.
Bir de çocuk doğduğunda anneler çocuğa bakmak için kapı açık kalsın diip gece zırt pırt odaya giriolar ya, ablamdan biliyorum, ona bile çok kızıyorum ben. Orası bizim özelimiz olmalı ve ne olursa olsun bozulmamalı.[/QUOTE]
Canim ben de ayirmaktan yana degilim ama evde 2 taneyatak odasi var benim esim uykuya cok duskun. Yani cok aglarsa bebek diger odaya kacabilir. Bu konu da kocami pek tanimiyorum. Ama giderse ben de bebegi alip onun gittigi odaya gitmeyi planliyorum o nereye ben oraya:) alistiracagim yani:)

Hmm anladim balim simdii :) afiyet olsun o zaman oh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…