Bana sormadan başka renk yollamalarına kızardım ben..Eki Görüntüle 1839911 Eki Görüntüle 1839912 Bugün de eşlerimizden dert yanma günü olsun
Misafirlerim gittiler sağolsun ben yemekleri hazırlamıştım ama servis ve bulaşık kısmıyla kendileri ilgilendiler, eltim bebeğime bir yelek örmüş çok tatlı elbise gibi yakası bile var :))
Araba konusunda şanssızlıktan ölüyoruz
Aldığımız arabayı geri yolladıktan sonra cadillac trona almıştık. Kırmızı rengini beğenip almıştık ama dün krem rengi geldiellerinde kırmızı kalmamış onlar da krem yollamışlar bize eşimin içine sindi ama ben kararsızım renk konusunda kalsın mı krem sizce yoksa arayıp çirkeflik yapayım mı
Baaak demedimmi tuzundandir diye :))Gecen cope attigimda cigden yerken yaprak tuzlu geldi icine cok koymadim yani pisince yapraginda tuzu gitmis icindede zaten cok az tuz vardi tuzsuz oldu tadi hic guzel degildi bir tencere sarmistim 1saat ugrastim emek bosa gitti valla :) birde bebek arabasi krem renginin tek eksisi cabuk kirlenir hemen el degse izi kalir o tentelerinde baskada bir eksisi yok :) en guzeli siyah ben alcagim zaman siyah alicam her cocuga uygun hem kirlendiginde sil gec bellide etmez :)
Tesekkur ederim canimm :)) evet biraz yer kapliyor ama tekerleri falan cikinca daha bir kolY sanki. Bizim arabanin bagaji biraz genis sukur :)Ben de alsamm bordo ya da krem alirdimmgercekten krem bordodan daha boyle havali agir guzel duruyorr ben de cok begendmm...
Yalniz bu modelin tek sevmedigim yani katlayinca cok yer kaplamiyor mu?? Valla bizim bagaja cok zor sigdi ben o yuzden vazgectm cadillactan yoksa cok guzel bencee gule gule kullanin insallah
Tesekkur ederiiim :)) biz magazaya kraft twist almaya gittik adam bunu o kadar ovdu ki alip ciktik. 850 tlye aldik biz internette 1099 tlCok tutulan bir model yakından inceleme fırsatı bulmuştum hamileliğimin ilk Zaman'larında fiyat olarak yüksekti şimdi indirime girmiş nette hem hafif hem ödüllü bir ürün gönül rahatlığıyla kullanacağına eminim :)
Arayip kizip kizip sonra da tamam gerek yok desem mi ki :))Bana sormadan başka renk yollamalarına kızardım ben..
Tesekkur ederim canimm :)) evet biraz yer kapliyor ama tekerleri falan cikinca daha bir kolY sanki. Bizim arabanin bagaji biraz genis sukur :)
Arayip kizip kizip sonra da tamam gerek yok desem mi ki :))
Orada da kremle kirmizi arasinda cok kalmistik kirmiziyi secmistik, hatta ben o gece ruyamda krem arabayi gormustum de esime sabah keske kremi alsaydik bile demistim :)) demek buna isaretmis
Aslnda mantikli hem icinde de kalmasnben sizden krem mi istedm neden sormadiniz falan de sonra da iyi ya tamam kalsn falan de cok israr ederlerse olmazsa hat dusmus gibi yaparsn
Pek hamaratsin masallah benim dayanma gucum bir saat sonra belim boynum kopuyo 1saate 1 tencere sariyorum ama orta boy bir tencere yani buyuk degil :) simdi sen pisiripmi buzluga atcaksin ? Sarip atilmiyor mu hic atmadim bilmiyorum buzluga sarmaBaaak demedimmi tuzundandir diye :))
Her zaman icin birazcik tuzlu yapiyorum ici pisirmeden koyuyorum ya pisince tam kivama geliyor. Biz bir tencere daha sardik bugun simdi onu pisiriyorum bend :)) 4 5 poset de buradan atarim dolaba oh oh sonra cikaririm sikistigimda :))
Canm cok sevindim. İnş bütün muayeneleri temiz çıkar küçük prensesin. Keşke bizde gorebilsekMerhabalar Masal kızımla ben geldik
Özlemişiz sayfamızı beya
Can teyzeler bal teyzelerve kardeşler
Napıyonuz bakim şişkolar
Yeni emojilerde pek havalı
Masal kız büyüyor inşallah, ciğerleri daha rahat diyor doktorumuz, özlemek kötü işteiyiliğine şükredip özleşiyoruz
haftada bir hemşirelerden rica edip gizli gizli giriyorum bal kızımın yanına
yarın yine beyin usg çekilecek, inşallah temiz çıkar Allah'ım aminnnnnn
Perşembe günü de göz muayane var yine inşallah oda temiz çıkar
Öpüyoruz sizleri ve kaydeşleri
Bizi unutmayın dualarınızda hatırlayın kızımı olar mı
Pek hamaratsin masallah benim dayanma gucum bir saat sonra belim boynum kopuyo 1saate 1 tencere sariyorum ama orta boy bir tencere yani buyuk degil :) simdi sen pisiripmi buzluga atcaksin ? Sarip atilmiyor mu hic atmadim bilmiyorum buzluga sarma
Cnm sen hastasın Rabbim sana Şart koşmuyo ki hastalara da müsamaha var biz hamilelerede :)Slm kızlar. Oruç konusu açılmış. Ben tek bir gün bile oruç tutmadım bu güne kadar. 27 yaşındayım. durun durun hemen kızmayın be. Çünkü 12 yaşımdan beri Diyabetliyim. En fazla 4 saati bile bulmaz bir şeyler yemem gerek şekerim düşüp bayılıyorum, çünkü pankreasım hiç işlev yapmıyor :) Ama keşke hasta olmasaydım ve orucumu tutsaydımAllahım inşallah affeder beni. Her yıl kefaret parası ödüyorum.
Canim bence de sakin esine anlatma. O zaman surekli kendini hakli hisseder. Babanin sana bagirdigini da bilmesine gerek yok. Babanla rani duzelt bence. Sonucta baba kizar da bagirir da. Ama sever. Hem de herkesten cok. Sen hamile olsan da bence onun gozunde hala onun cocugusun. Ben boyle dusunuyorum. ben esime ailemle ilgili olumsuz hicbir seyi anlatmam. Asla ailemle ilgili olumsuz bir sey soyleyemez. Gerci benim ailem bir sey olsa esimi hakli bulurlar. Babam bana yazik o cocuga senle evli der. Mesela esimle ailemin yanina gitsek esime markete git desem babam o misafir burda sen git diye beni bi azarlar. Bozulurum ama bozuldugumu esime hic belli etmem. O babam bana her sey diyebilir derim. Bence sen de esine sakin belli etme. Yarin bi gun kullanir bence.kızlar bana bı akıl verın napacagımı bılemıyorum. gecen hafta eşimle tartıstık annemdeydım annnemde bunu babama anlatmış- ki ben onlara eşımle aramda olan seylerı anlatmama taraftarıyım cunku bız barısıyoruz ama onlar unutmuyor- bende bır gun sonra anneme gıttıgımde babam daha kapıda bana bagırıp cagırmaya basladı. yok kocanla nıye kavga edıyosun yok huysuzsun soylesın boylesın bende sınırlenıp eve gırmeden daha kendı evıme gıttım. tam bır hafta oldu. normalde ısten gec cıkıyorum ve yemek yapamıyorum dıye yemegı orda yıyorduk gıtmıyoruma artık.iş cıkısı yorgun argın eve gıdıp yemek yapıyorum . ablam dun babamı ara uzatma dıye vıcdan yapıncada demın dayanamadım aradım. ama bana gene aynı seyı yaptı ve telı kapatıp aglamaya basladım. bu durumu esıme anlatmadım. esımde neden gıtmıyoruz dıye sorup duuruyor. bı akıl verın lutfen. sız olsanız napardınız?
Kiz allah yardimcin olsun boyle kocayi ben olsam dirdirdan mahvetmistim heralde. Kus duramadigim icin. Kizlar bi de benim kocam benim iznim olmadan bi yere gidemez ne konseri ne arkadasi ya.. Onlari bekarlikta yapaydin. Ya da evlenmeseydin. Sen ayni seyi yapsan kim bilir nasil tepki verirdi. Ah bu erkekler ama iyi bi burnunu surttur bence. Yoksa onunu alamazsin canim.Eşşek gibi hatırlıyo da konsere gittim demek istemiyo gece 2 de geldi eve bende merak ettim artık dedim başına bişey geldi aramaya çıktım annesi ve babası ile beni arıyo nerdesin ben eve geldim yoksun sen diyo bide, birden baktım ben suçlu oldumallaha havale ediyorum sinir krizi geçirdim 2 gündür yavşama modunda umrumda bile değil çok kırıldım ve her yerim ağrıyo stresten kasıldım
Hmm anladim balim simdii :) afiyet olsun o zaman oh :))Yok kız ben sabahtan akşama kadar anca sararım bir tencereyi , eltimle kvalide sardı çoğunu sağolsunlar.
Canım çiğden de atılıyor dolaba ama benim pişirip atmamdaki amaç şu. Bir tencere sarmayı 4 ya da 5 poşede bölüyorum ben, her birini teker teker pişirmektense bir kere pişiriyorum çıkarttığımda sadece ısıtması kalıyor. Gazdan tasarruf amaçlı böyle yapıyorum yani.
Kırılıyor diyen de var pişirip koyunca ama ben hiç farketmiyorum bile akşamdan çıkartıp ertesi gün misler gibi ısıtıp yiyorum :))
Canım hamilelikte tokluk 1 saat sonra ölçülür dedi bana dahiliye doktoru2 saat sonra ölçülür canım tokluk şekeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?