Al benden de o kadar canım.koccaman oldular:))Valla ben limonata sezonunu actim ist nem biterecek bizi benim gouslerim col terliyo valla zaten kafam kadar oldularbazen elimle kaldiriyorum sirtim agriyoiialdigim 5kilonun kesin ikisi gogusler
Evet sendin galiba:))güle güle sağlıkla kullanın canım..
Canim ben de bugun nettem mustela nin cantali setini siparis ettim..4lu set 120 tl,heryerden daha ucuz..hatta bugun eczaci arkadasa sordum, ben de o setten hem satiyorum hem kullaniyorum cok memnunum dedi..kendinin alis fiyati da 120 falanmis,eczanede 170e satiyorum dedi..MinikPiranha canım yeni pazene Bi işlem yapmadan önce yıkamak gerekiyormuş. Kenarına fisto dikeceksin ya sonradan potlaşmasın pazen affetmez yani
@kelebek.hill Ya bende şampuan vücut sütü falan alacam da Bi türlü alamadım..internetten mi sipariş verdin? Kaç ₺? Burda dermomatkette çok pahalı; internetten alacam ben.
Canim ben oradan birkac parca kiyafet aldim,memun kaldim..hatta istediklerimden biri ellerinde kalmamis,beni hemen arayip kredi kartima para iadesi yaptilar.Kızlar Bebek house sitesinden alış veril yapan var mı aranızda beşiği oradan beğendim ama siteyi bilmediğim için tereddüt ediyorum
Dimiii bide cirkin oldularki sorma karardilar falan artik ben onlara oglumun beslenme cantasi gozuyle bakiyorum ziraaa hicbir seksilikleri kalmadiAl benden de o kadar canım.koccaman oldular:))
Al benden de o kadar canım.koccaman oldular:))
Canim bana ozeldeki dr gece bile sutyenle yat hic cikartma cok buyurler demisti. İlk 3-4 ay takamadim ama sonra hic cikarmadim. 75 b kullaniyodum 85 b aldim daha buyurler mi acaba? Ben durulduklarini dusunuyordum.Benim memitolar sığmıyor sütyenlere
Kaç tane denedim hepsinden önden arkadan pırtladı memeler
Normalde 75 c kullanıyorum emzirme sütyeninde c kup zor bulunuyor, dün bir tane buldum bunun da arkası sıkıyor yine de geri vermedim ek kopçayla kullanırım napiyim.
Sütümüz de bol bol olsun doyuralım minnakları inşallah :)
Eveet fomdan aldım :)) sen de oradan alacaksan adam bize çok ıyguna vermişti, uyku setiyle yatağıyla cibinliğiyle 600 demişti ama biz uyku setiyle cininliği beğenmedik sadece yatağını aldık 520 ye verdi. Sıkı pazarlık yap adam biraz üçkağıtçıMinikPiranha canim sen besigini sitelerden fom bebe mi aldin?
ben hiç çıkarmıyorum gece gündüZ takılı :))Canim bana ozeldeki dr gece bile sutyenle yat hic cikartma cok buyurler demisti. İlk 3-4 ay takamadim ama sonra hic cikarmadim. 75 b kullaniyodum 85 b aldim daha buyurler mi acaba? Ben durulduklarini dusunuyordum.
sağol canım . dün gittim bi problem göremedi nst çektirdi onda da sancı falan çıkmadı öyle olunca tabi rapor falan vermedi. aslında çalışmak bana daha iyi geliyor gibi evde sıkılıyorumTamam canm yorma da zaten keske rapor verse yarn soyle olmazsa dinlenmem daha uygunsa rapor verseniz ben iste yoruluyorm diye.. Sen bilirsn de tabii..
Guzel haberlerle gelminsallah canm
Ay hakkatennn
Hmm anladm canm olur hepsi yavas yavas yaa haziran var daha onumuzde yapariz hepsini insallah
Orasi oyle canm sicaklar bastiriyor artkk.. Ama saglik sorunumuz olmadiktan sonra ins bi seycik olmaz dikkat ederiz kendimizee
Biz cok resmi giyiniyorz yaa terlik fapn bana hikaye ama iste cok ayagim sistinde falan spora yakin ayakkabi giyip soyledm amire napim..
Uykucu seniii
Bnm normalde hic terlemem yoktur ama şimdi çok terliyorum gogslerde o kadar büyümesi rahatim o konudaValla ben limonata sezonunu actim ist nem biterecek bizi benim gouslerim col terliyo valla zaten kafam kadar oldularbazen elimle kaldiriyorum sirtim agriyoiialdigim 5kilonun kesin ikisi gogusler
bende de aşırı terleme oluyor. şimdiden böyle ilerleyen günlerde ne yapacağız bakalım.Bnm normalde hic terlemem yoktur ama şimdi çok terliyorum gogslerde o kadar büyümesi rahatim o konuda
bi çok hamileden duydum bu sorunu yaşıyorlar inşaAllah seninki de önemli bi durum değildir güzel haberlerle gel inşaAllahGünaydın bizde gece çarpıntıdan uyuyadık kalbim boğazıma düğüm oğlu sanki yastığı yükseltim ama gecmedi oturuyorum geciyor yatıyorum başlıyor yarı oturur pozisyonda uyumuşum bugun dr gidiyoruz tekrar sorucam bakalım herkeze güzel bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?