2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Geçmişe bakamadım hiç :/ o kdar yoğun geçiyor ki günler , yaz sıcağı iyice bastırdı . Oğlumun peşinde perişan oldum bugün . Sizde ne var ne yok

Ahhh canlarımmm ne sıcak ne sıcak,istanbul bugün alev gibiydi. Evr grldim. Ayaklarım için soğuk su yaptım, butun akşam ayaklarım içindeydi. Pervaneyide açtım karşıma.anca seinledim, sıcak insana çok yorgunluk yapıyor. İş yerindede klimayı ben açıkça başkaları kapatıyor. Neymiş daha haziranmış ,hasta oluyorlwrmış, anammm ysnıyorum diyorum kimsenin umurunda değil.

Canım bu oyun parkı denilen sey bildiğimiz beşik değil mi?kaç yaşina kadar yatacak bebişler?karyola düşünüyordum ben ama bilemedim simdi.
Bu arada aynı yaştayız canım.

Ben ilk defa kullanıcam bebişimiz ilk çok emin değilim ama cevremde 4-5 yaşına kadar kullananlar var kismet bakalım nasıl olacak

Canim ben de bugun nettem mustela nin cantali setini siparis ettim..4lu set 120 tl,heryerden daha ucuz..hatta bugun eczaci arkadasa sordum, ben de o setten hem satiyorum hem kullaniyorum cok memnunum dedi..kendinin alis fiyati da 120 falanmis,eczanede 170e satiyorum dedi..

Kızlar Bebek house sitesinden alış veril yapan var mı aranızda beşiği oradan beğendim ama siteyi bilmediğim için tereddüt ediyorum
Canim ben oradan birkac parca kiyafet aldim,memun kaldim..hatta istediklerimden biri ellerinde kalmamis,beni hemen arayip kredi kartima para iadesi yaptilar.

Al benden de o kadar canım.koccaman oldular:))

Benim memitolar sığmıyor sütyenlere

Kaç tane denedim hepsinden önden arkadan pırtladı memeler

Normalde 75 c kullanıyorum emzirme sütyeninde c kup zor bulunuyor, dün bir tane buldum bunun da arkası sıkıyor yine de geri vermedim ek kopçayla kullanırım napiyim.

Sütümüz de bol bol olsun doyuralım minnakları inşallah :)

Canim bana ozeldeki dr gece bile sutyenle yat hic cikartma cok buyurler demisti. İlk 3-4 ay takamadim ama sonra hic cikarmadim. 75 b kullaniyodum 85 b aldim daha buyurler mi acaba? Ben durulduklarini dusunuyordum.

MinikPiranha canim sen besigini sitelerden fom bebe mi aldin?
Eveet fomdan aldım :)) sen de oradan alacaksan adam bize çok ıyguna vermişti, uyku setiyle yatağıyla cibinliğiyle 600 demişti ama biz uyku setiyle cininliği beğenmedik sadece yatağını aldık 520 ye verdi. Sıkı pazarlık yap adam biraz üçkağıtçı

Canim bana ozeldeki dr gece bile sutyenle yat hic cikartma cok buyurler demisti. İlk 3-4 ay takamadim ama sonra hic cikarmadim. 75 b kullaniyodum 85 b aldim daha buyurler mi acaba? Ben durulduklarini dusunuyordum.
ben hiç çıkarmıyorum gece gündüZ takılı :))

Bilmem inşallah büyümezler, bana ağır geliyor artık. Enzirdikçe küçülecek mi acaba pörsümesinden korkuyorum gördüm çünkü birkaç kişide tövbe yarabbim meme sallanıyordu resmen aşağı doğru

sağol canım . dün gittim bi problem göremedi nst çektirdi onda da sancı falan çıkmadı öyle olunca tabi rapor falan vermedi. aslında çalışmak bana daha iyi geliyor gibi evde sıkılıyorum

Valla ben limonata sezonunu actim ist nem biterecek bizi benim gouslerim col terliyo valla zaten kafam kadar oldularbazen elimle kaldiriyorum sirtim agriyoiialdigim 5kilonun kesin ikisi gogusler
Bnm normalde hic terlemem yoktur ama şimdi çok terliyorum gogslerde o kadar büyümesi rahatim o konuda

bi çok hamileden duydum bu sorunu yaşıyorlar inşaAllah seninki de önemli bi durum değildir güzel haberlerle gel inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…