2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar Bebek house sitesinden alış veril yapan var mı aranızda beşiği oradan beğendim ama siteyi bilmediğim için tereddüt ediyorum

Ben buyuk bi sey almadm bu siteden ama ufak cok sey aldm hepsi de gayet guzel ve ertesi gun heemn geldi, lansinoh gogus pompasi aldm en son mesela.. Urunlerde hic bir sorun yok sevdigim bi site

Dermoeczanem diye bi site var ben alistm ordan aliyodm gunes kremi, catlak kremi falan ordan aldm bunlari da sampuan 47 tl 500 ml, pisik kremi 20 civari idi 100 ml.
Hepsiburadaya da baktım orda da uygun. Sanırım ordan alacam. Bebek vücut sütünü de öneririm canım. Hem kokusu çok güzel hem de süper ötesi güzel nemlendiriyor. Kendine de kullanırsın. Mustela çok iyi de tek dezavantaj açıldıktan sonra 6 aylık ömrü var.
kzlar , sizce oyun halısı kullanışlı mı? alınmalı ? bu konuda bi fikriniz var mı?
Ben oğluma almamıştım yatağına koyup dönencesini kuruyordum. İlk Zaman oyalandı, sonradan bakmaz oldu görümcemin kızına hediye almıştım ben. E-Bebek e indirime girmişti. Ondan alacam ödünç
İnanın insan ne yapacağını şaşırıyor. Birisi size çingene salıncağında durur dese duvara çivi çakar salıncak asarsınız o seviyeye geliyorsun her şeyi denemekte fayda var. Gerçi huysuz bebeklerde ne yaparsan yap durmuyor da.. İnşallah melek huylu bebeklerimiz olur. Sakin ve yumuşak huylu

Ben buyuk bi sey almadm bu siteden ama ufak cok sey aldm hepsi de gayet guzel ve ertesi gun heemn geldi, lansinoh gogus pompasi aldm en son mesela.. Urunlerde hic bir sorun yok sevdigim bi site
Çok teşekkür ederim beşiği alayım bari artık bir de İpek'in Bebek temizleme pamuğu da orafda indirimliydi onu alırım pamuk eksiğim kalmıştı

Ben de Küçükçekmece deyim. Fotoları biyerde reklam amaçlı kullanacak mısınız acaba? Aslı'nda istiyorum böyle bişey ama fiyatlar çok uçuk.

Kızlar ya nasıl üşüttüm bilmiyorum ama Boğaz'ım çok ağrıyo napsam ki
Geçmiş olsun canım, ıhlamurun var mı kaynat iç sıcak sıcak. Bir de uzun sıcak bir duş iyi gelir, tut kafana duş başlığını dakikalarca hayal kur :)) ben sonsuza dek öyle kAlabileceğimi düşünüyorum :))

Biz ne besik nede araba alabildik birini bizimkiler birini esimin teyzesi alicaz dediler daha ses yok bende tezcanliyim yaaa hemen olsun bitsin istiyrum zaten biberon emzik bide benim eksikletim ksldi onlarda alsam rahatlicam yikicam yerlestircem insssss

Tamamdir aklimda bulunsn 6 ayda da buyuk kismi biter ya bence..

Çok teşekkür ederim beşiği alayım bari artık bir de İpek'in Bebek temizleme pamuğu da orafda indirimliydi onu alırım pamuk eksiğim kalmıştı

Yani canm ben aldigim her seyden memnun kaldim, bi de baya indirim oluyor yani kacirmamak lazm

Kızlar Bebek house sitesinden alış veril yapan var mı aranızda beşiği oradan beğendim ama siteyi bilmediğim için tereddüt ediyorum
Bugün bir topikte görmüştüm.bebek arabası ve hediye park yatağı almış birisi oradan tavsiye ediyordu

Ihlamurum yoktu süt ısıttım pekmez koydum bal bende sekresyon yapıyo yatmadan bi daha yapıp içer yatarım artık

Ben olabilirim o ben almışdım reklamı burada bir arkadaş duyurdu bende aldım fiyat çok uygundu
Canım bu oyun parkı denilen sey bildiğimiz beşik değil mi?kaç yaşina kadar yatacak bebişler?karyola düşünüyordum ben ama bilemedim simdi.
Bu arada aynı yaştayız canım.

Gerçekten çok sıcak her yeri açtım ama yok esmiyo paylaşım sıcaktan evde terlemekten ıslak mendili bitirdim
Valla ben limonata sezonunu actim ist nem biterecek bizi benim gouslerim col terliyo valla zaten kafam kadar oldularbazen elimle kaldiriyorum sirtim agriyoiialdigim 5kilonun kesin ikisi gogusler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…