- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Kızlar Bebek house sitesinden alış veril yapan var mı aranızda beşiği oradan beğendim ama siteyi bilmediğim için tereddüt ediyorum
Hepsiburadaya da baktım orda da uygun. Sanırım ordan alacam. Bebek vücut sütünü de öneririm canım. Hem kokusu çok güzel hem de süper ötesi güzel nemlendiriyor. Kendine de kullanırsın. Mustela çok iyi de tek dezavantaj açıldıktan sonra 6 aylık ömrü var.Dermoeczanem diye bi site var ben alistm ordan aliyodm gunes kremi, catlak kremi falan ordan aldm bunlari dasampuan 47 tl 500 ml, pisik kremi 20 civari idi 100 ml.
Ben oğluma almamıştım yatağına koyup dönencesini kuruyordum. İlk Zaman oyalandı, sonradan bakmaz oldukzlar , sizce oyun halısı kullanışlı mı? alınmalı ? bu konuda bi fikriniz var mı?
Çok teşekkür ederim beşiği alayım bari artık bir de İpek'in Bebek temizleme pamuğu da orafda indirimliydi onu alırım pamuk eksiğim kalmıştıBen buyuk bi sey almadm bu siteden ama ufak cok sey aldm hepsi de gayet guzel ve ertesi gun heemn geldi, lansinoh gogus pompasi aldm en son mesela.. Urunlerde hic bir sorun yok sevdigim bi site
Teşekkür ederim alacağım beşiğiBen arabasını ve park yatakğını bu siteden aldım gayet güzel geldi kendi orjinal ambalajında sıkıntı olmadı
Ben de Küçükçekmece deyim. Fotoları biyerde reklam amaçlı kullanacak mısınız acaba? Aslı'nda istiyorum böyle bişey ama fiyatlar çok uçuk.Arkadaşlar Merhaba,
İstanbul Avrupa yakasında olan arkadaların doğum öncesi ve sonrası,ilk karşılaşma ,doğum anı ,aile çekimleri için sizlere yardımcı olmak isterim hem mesleğimi geliştirmek hemde sizlerin bu özel gününüzü ölümsüzleştirmek ücretsiz fotoğraf çekimi yapmaya ne dersiniz?
Çektiğim fotoğrafların bana referans olması için çekimleri şimdilik ücretsiz yapacağım.
İlğilenen arkadaşlarla görüşelim lütfen 5424602271
İstanbul Küçükçekmece ...
@hanimeliphotography
Geçmiş olsun canım, ıhlamurun var mı kaynat iç sıcak sıcak. Bir de uzun sıcak bir duş iyi gelir, tut kafana duş başlığını dakikalarca hayal kur :)) ben sonsuza dek öyle kAlabileceğimi düşünüyorum :))Kızlar ya nasıl üşüttüm bilmiyorum ama Boğaz'ım çok ağrıyo napsam ki
Geçmiş olsun bol bol sıcak şeyler iç güzel bir duş al eğer çok sıcak değilse örtün uzan umarım çabuk geçerKızlar ya nasıl üşüttüm bilmiyorum ama Boğaz'ım çok ağrıyo napsam ki
Gecmis olsun. Ihlamur bal ve limonu dene ama ilik olsun:)Kızlar ya nasıl üşüttüm bilmiyorum ama Boğaz'ım çok ağrıyo napsam ki
Hepsiburadaya da baktım orda da uygun. Sanırım ordan alacam. Bebek vücut sütünü de öneririm canım. Hem kokusu çok güzel hem de süper ötesi güzel nemlendiriyor. Kendine de kullanırsın. Mustela çok iyi de tek dezavantaj açıldıktan sonra 6 aylık ömrü var.
Ben oğluma almamıştım yatağına koyup dönencesini kuruyordum. İlk Zaman oyalandı, sonradan bakmaz oldugörümcemin kızına hediye almıştım ben. E-Bebek e indirime girmişti. Ondan alacam ödünç
İnanın insan ne yapacağını şaşırıyor. Birisi size çingene salıncağında durur dese duvara çivi çakar salıncak asarsınız o seviyeye geliyorsunher şeyi denemekte fayda var. Gerçi huysuz bebeklerde ne yaparsan yap durmuyor da.. İnşallah melek huylu bebeklerimiz olur. Sakin ve yumuşak huylu
Çok teşekkür ederim beşiği alayım bari artık bir de İpek'in Bebek temizleme pamuğu da orafda indirimliydi onu alırım pamuk eksiğim kalmıştı
Gerçekten çok sıcak her yeri açtım ama yok esmiyo paylaşım sıcaktan evde terlemekten ıslak mendili bitirdimBu arada istanbul ne sicakti ya bugunn eve kendimi zor attim sonrada bi tsirtle uyumusum nasil gecicek 3 ay yawwww
Bugün bir topikte görmüştüm.bebek arabası ve hediye park yatağı almış birisi oradan tavsiye ediyorduKızlar Bebek house sitesinden alış veril yapan var mı aranızda beşiği oradan beğendim ama siteyi bilmediğim için tereddüt ediyorum
Bugün bir topikte görmüştüm.bebek arabası ve hediye park yatağı almış birisi oradan tavsiye ediyordu
Evet sendin galiba:))güle güle sağlıkla kullanın canım..Ben olabilirim o ben almışdım reklamı burada bir arkadaş duyurdu bende aldım fiyat çok uygundu
Canım bu oyun parkı denilen sey bildiğimiz beşik değil mi?kaç yaşina kadar yatacak bebişler?karyola düşünüyordum ben ama bilemedim simdi.Ben olabilirim o ben almışdım reklamı burada bir arkadaş duyurdu bende aldım fiyat çok uygundu
Valla ben limonata sezonunu actim ist nem biterecek bizi benim gouslerim col terliyo valla zaten kafam kadar oldularbazen elimle kaldiriyorum sirtim agriyoiiGerçekten çok sıcak her yeri açtım ama yok esmiyo paylaşım sıcaktan evde terlemekten ıslak mendili bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?