2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yeni siparis verdigim urunlerr:
-Mustela dermo clean sac ve vucut sampuani
-Mustela barrier krem yani pisik kremi
-Nuk emzik ve bineron temizleme fircasi
-Chicco organik kare pamuklar ilk aylar su ile alt temizligi icin
-Unibaby yenidogan islak mendiller

Tirim tirimm.. Bi kuvet falan almadk yani gerisi baya tamam sanirmm

MinikPiranha canım yeni pazene Bi işlem yapmadan önce yıkamak gerekiyormuş. Kenarına fisto dikeceksin ya sonradan potlaşmasın pazen affetmez yani
kelebek.hill Ya bende şampuan vücut sütü falan alacam da Bi türlü alamadım..internetten mi sipariş verdin? Kaç ₺? Burda dermomatkette çok pahalı; internetten alacam ben.

inşallah canım teşekkür ederim :)

aynen iş yerinde klima bile kar etmio ayakkabı sorunu zaten cok fena babetlerim bile olmuo. dün ayakakbı almaya gittim şişten hiç biri olmuyor, babaanne ayakkabısı gibi bişey aldım

ayy ne kadar rahat ben de aldım terlik normal hayatta sürekli o ayağımda zaten ama iş yerinde asla izin vermezler onu giymeme

Aynen ben de öyleyim cnm hatta az önce doğmamış çocuğa kanguru siparişi verdim. Ben her şey bitsin kafamda bişey kalmasın istiyorum çünkü gerçekten ağırlaştım.

ya ben de kanguru beğenmiştim ama jokere gittim gecen her çocuk her kanguruda durmuo anne babalar bebek doğduktan sonra gelip birlikte deniyorlar falan dedi almadım ben de

su anda hep 130 larda gidio 140 altı sorun olmaz 130 altı olursa süper olur demişti doktorum ama 130 altına inmedi henüz hiç

Merhaba teyzeleri ablalarııı biz hastaneden geldik :)) 1800 gr 42 cm olmuş benim prensesimmm

Gelirken kumaşçıya uğradım battaniyelik pazen aldım kenarlarına da fisto, battaniye yapıcam inşallah kızıma :)

ohhh maşallah ne kadar büyümüş bebeişimiz

Merhaba teyzeleri ablalarııı biz hastaneden geldik :)) 1800 gr 42 cm olmuş benim prensesimmm

Gelirken kumaşçıya uğradım battaniyelik pazen aldım kenarlarına da fisto, battaniye yapıcam inşallah kızıma :)
maşallah kuzuya cnm :) iyice abla olmuş senin prenses bizimkilere

Maşallah kocaman olmuş annesi :) gram gram hesaplıyoduk şuna bak 2 kilo oldular nerdeyse ya :)

Dermoeczanem diye bi site var ben alistm ordan aliyodm gunes kremi, catlak kremi falan ordan aldm bunlari da sampuan 47 tl 500 ml, pisik kremi 20 civari idi 100 ml.

Hay aklınla bin yaşa hiç aklıma gelmemişti yıkamak, emeklerim boşa gidecekti nerdeyse

maşallah kuzuya cnm :) iyice abla olmuş senin prenses bizimkilere

Maşallah kocaman olmuş annesi :) gram gram hesaplıyoduk şuna bak 2 kilo oldular nerdeyse ya :)

Sağolun kızlar :))

Evet maşallah bebeklerimize büyüyorlar, bu haftalar kilo aldıkları haftalar galiba sizin bebişler de tontiş tontiş olur inşallah :))

Eveeet abla olduk biiiizzz :)) kardişlerimize iyi bakın tiyselerr :)

Arkadaşlar Merhaba,
İstanbul Avrupa yakasında olan arkadaların doğum öncesi ve sonrası,ilk karşılaşma ,doğum anı ,aile çekimleri için sizlere yardımcı olmak isterim hem mesleğimi geliştirmek hemde sizlerin bu özel gününüzü ölümsüzleştirmek ücretsiz fotoğraf çekimi yapmaya ne dersiniz?
Çektiğim fotoğrafların bana referans olması için çekimleri şimdilik ücretsiz yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar Bebek house sitesinden alış veril yapan var mı aranızda beşiği oradan beğendim ama siteyi bilmediğim için tereddüt ediyorum

Ben arabasını ve park yatakğını bu siteden aldım gayet güzel geldi kendi orjinal ambalajında sıkıntı olmadı

Ben şimdiden alanlardanım canım,çocuğu oylaması için düşündüm. Kullananlarda güzel yorumlar yaptı.

bende şimdiden almak istiyorum ama bazısı gereksiz diyo, doğduktan sonra çok fazla zamana ihtiyacımız olacak bende oyalayacak şeyler almak istiyorum. özellikle müzikli ve ışıklı olanlardan amak istiyorum. sizin ki hangi marka?

Ben gereksiz diyen arkadaşımı gördüm,çocuğu oyalamak için kucağından bırakamıyordu

Ben ilk günden itibaren koyma tarafarıyım,gazını çıkarmasında da yardımcı olur diyorlar. Yüz üstü veya sırt üstü bırakıcam,kendisi debelensin işte heheh. ben aşağıdakini aldım,bu fiyata.

http://www.bebekhouse.com/pinfo.asp...kmeD-bj1WWXMgNXO8dxuZ8YvJk0h2PTT3caAmpW8P8HAQ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…