- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
kapıda söyledi, rengi bittiği için bunu getirmişler biz de açtırıp baktık eşimin içine sinince tamam götürmeyin dedik burda arkadaşlar da beğenince benim de içime sindi :)) güzel günlerde kullanın siz de arabanızı :))
Günaydın Kızlar,
Ne kadar sıcak bir gün değil mi? Gün geçtikçe işe gidip gelmek çok zor hale geliyor. Bu sabah kıyafet bile bulamadım üzerime. Ayakkabı desen artık tam sorun. Ayaklarım inanılmaz şişti,geçen yaz giydiğim yazlık babetler falan mümkün değil ayağım içine girmiyor. Ayak numaram bir beden büyüdü. İşe terlikle geleceğim nerdeyse, utandığıma gelemiyorum. Eve gittiğimde pestilim çıkmış oluyor. Dün akşam 8,30 gibi bayılmışım. Sabaha kadarda uyudum. Bir ara eşim geldi yanıma iyimisin diyo. Çok iyiyim dedim. bana balkon kapısını aç git,ben uyuyorumSabahda 6 da kalkıp,duşumu yapıp,kahvaltımı edip geldim işe. Amannn daha temmuz sıcakları var. Valla kızlar allah yardımcımız olsun. Kolay bir zamana denk gelmedik.
Burası da resmi daire, kaldı ki dedim ya benim tarzım değil iş yerine böle gelmek, ama alışıosun bi yerden sonra, rahatlığı görünceBaksana gayet açık renk parmak arası giydim geldim
Topuklularımı çok özledim ama yaa..
Aynen ben de öyleyim cnm hatta az önce doğmamış çocuğa kanguru siparişi verdim. Ben her şey bitsin kafamda bişey kalmasın istiyorum çünkü gerçekten ağırlaştım.
Dğerlerin nasıl çıkıyor peki tokluk 140 geçmediği sürece sıkıntı yok diyor bana doktorum. Hadi bakalım güle güle kullanın,ben hala bulamadım. belki eminönüne giderim diyorum ama,havalarda malum,daha oraalra gitmem çok zor.
Merhaba teyzeleri ablalarııı biz hastaneden geldik :)) 1800 gr 42 cm olmuş benim prensesimmm
Gelirken kumaşçıya uğradım battaniyelik pazen aldım kenarlarına da fisto, battaniye yapıcam inşallah kızıma :)
maşallah kuzuya cnm :) iyice abla olmuş senin prenses bizimkilereMerhaba teyzeleri ablalarııı biz hastaneden geldik :)) 1800 gr 42 cm olmuş benim prensesimmm
Gelirken kumaşçıya uğradım battaniyelik pazen aldım kenarlarına da fisto, battaniye yapıcam inşallah kızıma :)
çok güzelmişş :)Teyzeler bizim elbiselerimiz nasil
Maşallah kocaman olmuş annesi :) gram gram hesaplıyoduk şuna bak 2 kilo oldular nerdeyse ya :)Merhaba teyzeleri ablalarııı biz hastaneden geldik :)) 1800 gr 42 cm olmuş benim prensesimmm
MinikPiranha canım yeni pazene Bi işlem yapmadan önce yıkamak gerekiyormuş. Kenarına fisto dikeceksin ya sonradan potlaşmasın pazen affetmez yani
kelebek.hill Ya bende şampuan vücut sütü falan alacam da Bi türlü alamadım..internetten mi sipariş verdin? Kaç ₺? Burda dermomatkette çok pahalı; internetten alacam ben.
Çok güzeller canım güle güle kullansın prenses :)Teyzeler bizim elbiselerimiz nasil
MinikPiranha canım yeni pazene Bi işlem yapmadan önce yıkamak gerekiyormuş. Kenarına fisto dikeceksin ya sonradan potlaşmasın pazen affetmez yani
kelebek.hill Ya bende şampuan vücut sütü falan alacam da Bi türlü alamadım..internetten mi sipariş verdin? Kaç ₺? Burda dermomatkette çok pahalı; internetten alacam ben.
inşallah canım teşekkür ederim :)
aynen iş yerinde klima bile kar etmioayakkabı sorunu zaten cok fena babetlerim bile olmuo. dün ayakakbı almaya gittim şişten hiç biri olmuyor, babaanne ayakkabısı gibi bişey aldım
ayy ne kadar rahat ben de aldım terlik normal hayatta sürekli o ayağımda zaten ama iş yerinde asla izin vermezler onu giymeme
ya ben de kanguru beğenmiştim ama jokere gittim gecen her çocuk her kanguruda durmuo anne babalar bebek doğduktan sonra gelip birlikte deniyorlar falan dedi almadım ben de
su anda hep 130 larda gidio 140 altı sorun olmaz 130 altı olursa süper olur demişti doktorum ama 130 altına inmedi henüz hiç
ohhh maşallah ne kadar büyümüş bebeişimiz
maşallah kuzuya cnm :) iyice abla olmuş senin prenses bizimkilere
Maşallah kocaman olmuş annesi :) gram gram hesaplıyoduk şuna bak 2 kilo oldular nerdeyse ya :)
Evet öyle düşünüyorum bandana ve ayakkabılarını da alıp süsleyeceğim tam mevlutluk olur ozamanÇok güzeller canım güle güle kullansın prenses :)
Mevlütte mi giydireceksin mevlüt takımı gibi süslü süslü:)
Ben şimdiden alanlardanım canım,çocuğu oylaması için düşündüm. Kullananlarda güzel yorumlar yaptı.kzlar , sizce oyun halısı kullanışlı mı? alınmalı ? bu konuda bi fikriniz var mı?
Kızlar Bebek house sitesinden alış veril yapan var mı aranızda beşiği oradan beğendim ama siteyi bilmediğim için tereddüt ediyorum
Ben şimdiden alanlardanım canım,çocuğu oylaması için düşündüm. Kullananlarda güzel yorumlar yaptı.
Ben gereksiz diyen arkadaşımı gördüm,çocuğu oyalamak için kucağından bırakamıyordubende şimdiden almak istiyorum ama bazısı gereksiz diyo, doğduktan sonra çok fazla zamana ihtiyacımız olacak bende oyalayacak şeyler almak istiyorum. özellikle müzikli ve ışıklı olanlardan amak istiyorum. sizin ki hangi marka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?