2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yaslı teyzeler hamamlarda bırını arkaya atıyor altını yılıyor snr ındırıyor, snr dıgerını
İşin sonuna bakın olacagı o

Güle gule kullan canım ne kadara aldın aynı markadan n11 de gormuştum 169 tl ye
Ben yeni doğan aparatıyla 205 e aldım canım aynı marka olduğuna emin misinn çünkü bi bayan üretiyo ve kendi satıyo Ankaradan geldi

Yaslı teyzeler hamamlarda bırını arkaya atıyor altını yılıyor snr ındırıyor, snr dıgerını
İşin sonuna bakın olacagı o
Ayyyyy

Ayynısına şahit oldum teyze birini kaldırmış altını keseliyordu

Yazık senin kocişe servey :)) siz de o iş olmadan yakınlaşıverin anacım açık açık da yazamadım

Benim bey koç burcu cinselliğe aşırı düşkün, doktor yasaklasa da rahat bırakmaz beni biliyorum. Allah dağına göre kar veriyor işte :))

En erken ben doğuracağım ağustosu bulmaz benim doğum bakalım son iki ay hatta iki aydan da az kalmışım 55 gün bebeğimin kıyafetlerini ne Zaman yıkayayım
Cok az kalmis canim yavastan hallet bence sonra iki ayagin bi papuca girmesin
Ah canim bazen banada geliyolarda gecici sonra kendime geliyorum esimle bize yasak degil ama esim de bende korktugumuzdan cok sik olmuyor eskisi gibi bence sende yasak koyma dogumdan sonra duvarlari tirmalarlar yoksa lohusalik bitene kadar
Bugun 59 ile TEKIRDAĞ dayız

Artık Şafak sayıyorum çok şükür ki 81 :)
Darisi basimiza olsun artik bizde yavas yavas baslariz gunlerimiz yakin oldugu icin
Ben de İstanbul'dan kaçmaya çalışıyorum eşim gitmiyor burada düzen kurduk gidemem diyor valla gitse ben hemen kabul ederim neresi olsa farketmez
Balim bende evlendigim zaman kurtulayim diye geldim ankaraya istanbuldan ayrilmak aileden ayrilmak daha cazip geldi ama olmuyor en ufak birseyinde tek basina kalmak o kadar zoruna gidiyor ki aha tasinmayi dusunuyoruz kimsemiz yok cocuk dogucak kimsemiz yok ne kadar zor ailesiz. Ailenden ayrilma iyiliklerini gorursun her zaman
Merhaba güzel annişler..
Sıcaklardan dolayı her gün baş ağrısıyla uyanıyorum
Sıcak çok sıcak , sıcak daha da sıcakkk olacakk
Gece varya dalana kadar ayaklarimi yikamaktan yoruluyorum serinletiyor ayaklarimi buz gibi su valla onu yapmas hic uyuyamam
Ben aliyorum canim tuyle killa hic aram yoktur cunku ciktigi ilk andan beri aliyorum cogalirsa cogalsin dokulmesini bekleyemem doktordan bile utaniyorum sonucta ben
Walla ben de ankara da kimsesizim, çocuğu kreşe vermek gerekiyordu, annemleri ayarladım, bi ay annem bi ay kayınvalidem gelip bakacak kızıma. yaklaşık 2 yaşına kadar böyle olacak.
Bende kaynana yok balim. Annede istanbulda 40ini cikarmaya bile zorla geliyor cunku kizinin evide olsa alisik degil baska yerde kalmaya huyu kotu kara kara geldiginde nasil dayancak diye dusunuyorum mecbur benim calisabilmem icin krese vermem lazim 1 yasindan sonra bakalim. Ayrilabilicegimi dusunemiyorum ama keske sen kadar sansli olabilseydim
Canim bir dahakine gobisini azcik salla doktorlarin yaptigi gibi hemen tepki veriyor ben oynamayinca gobegimi salliyorum elimle rahatsiz oluyor hemen tepki veriyor uzulme birkere benimde basima geldi oturdum agladim sonra tekmeledi kiyamadi annesinin aglamasina yavrum

B
Canım bende dün gitmedim doktora kendi doktorum tatildeymiş nöbetçiyede gitmek istemedim bi kaç kez tartıştım çünkü pazartesiyi beklicem ağrılarda hafifledi zaten çok şükür. Sen nasılsın?
bnde merak ettim seni .. Ağrı'larım hafifledi evet ama hala var biraz ayakta kalsam ya da en ufağından yemek bile yapmaya kalksam tekrar başlıyor böylede tüm gün otur otur olmuyor .. Kız işin kötü tarafı sinir oluyorum bu duruma artık iş göremez olacam yakında

Ben yeni doğan aparatıyla 205 e aldım canım aynı marka olduğuna emin misinn çünkü bi bayan üretiyo ve kendi satıyo Ankaradan geldi
Yeni doğan aparatından kaynaklanabılır o fark aynıya gelır yanı ben bırcok seyı n11 den cok uyguna alıyorum kargo dahıll aklınızda olsun magaza ve ürün hakkında yorumları okuyup alıyorum

Ofıste sesli guldum canım yaa hayatım duskun olmayan erkek cok azdır bence, işte normalde o da hep ısrarcıdır ama ben genelde ısteksız olurum. Ama bana bu ara bır haller olunca merak ettım. Esım sundan dolayı ısrarcı davranmıyor ışk hamileliğimde 33. Haftamda apandısıt amelıyatı oldum karnımda bebeklecooook zor gunlerdı, şimdı dr yasak deyınce bışey olur korkusundan sarılmıyor bıle doğru duzgun kıyamammm

Dedıgını anladım ama cekıngen oldugumdan oneremedım bıle onaaa

marketlerde var canım.. ben marketten aldım.

Tamamdirr ben de bakicimm dogum cantamiza koyarizz

Arkadasimda var aynisi cok memnunnnn ben almis olmasam ben de bundan alcaktm sonradan ogrendmm.. Bence guzel secimm

Kızlar herkese mrblar. Ben anadizi almak istiyorum. Evde kullanmak için pratik. Alan yada kullanan var mı sağlam güzel bir şey almak istiyorum. Tavsiye edenlere şimdiden tşkr ediyorum :)

Merhaba güzel annişler..
Sıcaklardan dolayı her gün baş ağrısıyla uyanıyorum
Sıcak çok sıcak , sıcak daha da sıcakkk olacakk
Cnm başağrısını temel sebepleriniden bir düşük ve yüksek tansiyon. Arasıra kontrol etmende fayda var. Geçmiş olsun sağlıklı günler cnm.

Ben madela calma aldım canım 2 biberona 105 tl verdim N11.comdan aldım

Doğumlar yaklaşıyo kilolar artıyo diye olabilir

Boşuna dememişler akıl akıldan üstündür diye. Benim hiç aklıma gelmedi depend. Ben küçük bi bayanım hasta bezleri de mübarek kadar! Doğumdan sonra hastanede kullandım anam hiç şaka yapmıyorum göbeğimden sırtıma kadar komple çıktı markette bakayım,gözüme de ilişmişti aslında.

Allah yar ve yardımcın olsun. Tuvalet eğitimi gerçekten insanın sabrını fena halde zorluyor. Dişlerimi kendimi sıkmaktan başıma Ağrı'lar giriyordu. Şükürler olsun ki başardık şimdi çok rahatız. İnşallah tez zamanda sizde kurtulup tertemiz olursunuz. Kreşe alışma mevzusu da can sıkıcı..hepsinin hamileliğine denk gelmesi gerçekten çok zorlayıcı ve yorucu olmuş.

Benim oğlum da geçtiğimiz eylülde başladı yani 25 aylıkken. Herkes çok tepki gösterdi bana. Ev hanımıyım; evde boş boş duracağına çocuğuna bak falan dediler. Evde zaptedebilsem verimli olabilsem vermezdim. Hiç konuşmuyordu;bir kaç kelime..sürekli tv istiyordu. Aşırı derecede hırçındı..2 yaş sendromumuz çok ağır geçti malesef beynimin yarısını iptal etti! Şuanda şükürler olsun ağzı Bi durmuyor,arkadaşları var oyun oynuyor şarkı söylüyor..erkek çocukları yapı itibariyle daha değişik. Öyle gün ortamlarında arkadaş oturmalarında olmuyor yani..
İnşallah senin oğlanı da kreşe alırlar. Ben çok faydasını gördüm.

İçindeki yeni doğan aparatı

Hele emzırınce su gıbı oluyorsunuz ben martta oyleydım temmuzda dusunemıyorummm

servey iletide Bi kopukluk olmuş. Canım yenidoğan aparatından kaynaklıdır o fiyat düşüklüğü. O aparat 65₺ civarında bişe. Yalnız o olmadan da yeni doğan bebeyi bununla taşımak pek mümkün değil bu sırada bende bu renginden almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…