- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Valla uygunms da sagol canm, simdi sitesine baktm marketlerde de varms bi bakim de bulamazsam internet her daim hazir
Yaslı teyzeler hamamlarda bırını arkaya atıyor altını yılıyor snr ındırıyor, snr dıgerınıben hiç çıkarmıyorum gece gündüZ takılı :))
Bilmem inşallah büyümezler, bana ağır geliyor artık. Enzirdikçe küçülecek mi acaba pörsümesinden korkuyorum gördüm çünkü birkaç kişide tövbe yarabbim meme sallanıyordu resmen aşağı doğru
sen ne kadara aldın canımmarketlerde var canım.. ben marketten aldım.
sen ne kadara aldın canım
Ben yeni doğan aparatıyla 205 e aldım canım aynı marka olduğuna emin misinn çünkü bi bayan üretiyo ve kendi satıyo Ankaradan geldiGüle gule kullan canım ne kadara aldın aynı markadan n11 de gormuştum 169 tl ye
Yaslı teyzeler hamamlarda bırını arkaya atıyor altını yılıyor snr ındırıyor, snr dıgerını
İşin sonuna bakın olacagı o
AyyyyyYaslı teyzeler hamamlarda bırını arkaya atıyor altını yılıyor snr ındırıyor, snr dıgerını
İşin sonuna bakın olacagı o
Cok az kalmis canim yavastan hallet bence sonra iki ayagin bi papuca girmesinEn erken ben doğuracağım ağustosu bulmaz benim doğum bakalım son iki ay hatta iki aydan da az kalmışım 55 gün bebeğimin kıyafetlerini ne Zaman yıkayayım
Ah canim bazen banada geliyolarda gecici sonra kendime geliyorumKızlar kımseyle paylasamadıgım bıseyı paylasmak ıstıyorum sızle, normalde kırk yıl kalsam aklıma gelmez hatta cogu zaman yasamak ıstemem bıle ama bu ara aklımda surekli yavvvv bılmem anlatabılıyor muyum hormonlar benımle oynuyor mu dersınız dr gecen ay esımde varken sormuştuk artık yasak demıştı daha 28. Haftaydı erken oldugunu dusunmustum esım acısından ama bu hafta kendı acımdan da erken dıyorum rahımın kasılması gevsemesı erken doguma neden olurmuş ama anlamadım yaaa cok cekındım bak şimdıııı sız ne zaman fınalı yaptınız bızım 1 ay olacak nerdeyse, yasaklar cazıp gelır ya o mesele sanırım
Bugun 59 ile TEKIRDAĞ dayız
Darisi basimiza olsunArtık Şafak sayıyorum çok şükür ki 81 :)
Balim bende evlendigim zaman kurtulayim diye geldim ankaraya istanbuldan ayrilmak aileden ayrilmak daha cazip geldi ama olmuyor en ufak birseyinde tek basina kalmak o kadar zoruna gidiyor ki aha tasinmayi dusunuyoruz kimsemiz yok cocuk dogucak kimsemiz yok ne kadar zor ailesiz. Ailenden ayrilma iyiliklerini gorursun her zamanBen de İstanbul'dan kaçmaya çalışıyorum eşim gitmiyor burada düzen kurduk gidemem diyor valla gitse ben hemen kabul ederim neresi olsa farketmez
Gece varya dalana kadar ayaklarimi yikamaktan yoruluyorum serinletiyor ayaklarimi buz gibi su valla onu yapmas hic uyuyamamMerhaba güzel annişler..
Sıcaklardan dolayı her gün baş ağrısıyla uyanıyorum
Sıcak çok sıcak , sıcak daha da sıcakkk olacakk
Ben aliyorum canim tuyle killa hic aram yoktur cunku ciktigi ilk andan beri aliyorum cogalirsa cogalsin dokulmesini bekleyemem doktordan bile utaniyorum sonucta benKızlar benim karnımda tüyler kalınlaştı ve çoğaldı. Bebeğime feda olsun tabii hiç problem değil de, sonradan azalıyor mu ya da dökülüyor mu diye merak ettim. Bir de siz alıyor musunuz göbekteki tüycükleri?
Bende kaynana yok balim. Annede istanbulda 40ini cikarmaya bile zorla geliyor cunku kizinin evide olsa alisik degil baska yerde kalmaya huyu kotuWalla ben de ankara da kimsesizim, çocuğu kreşe vermek gerekiyordu, annemleri ayarladım, bi ay annem bi ay kayınvalidem gelip bakacak kızıma. yaklaşık 2 yaşına kadar böyle olacak.
Canim bir dahakine gobisini azcik salla doktorlarin yaptigi gibi hemen tepki veriyorgünaydın kızlar=)
ya dün cok kötü geçti benim. magnezyuma başladım demiştim ya kasığımda ağrı ve bulantı yaptığını düşünüyorum. dün öğlen tam bunu düşünürken bebeğimin hiç oynamadığını fark ettim sabahtan beri. sonra bekledim gün içinde tık yok. çikolata yedim 5 e doğru yine oynamadı.benim tedirginlik artıo tabi. eve gidiyim uzanıyım sırtüstü dedim. iş çıkışı gittim uzandım yok müzik açtım sos ses yok. o sırada eşim geldi gün içinde söylememiştim hiç. neyin var diyince sinirim bozuldu artık ağlamaya başladım. doktora gittik hemen en yakın. baktı doktor uyuyodur su an gayet iyi dedi. rahatladım ama çok büyük bi tedirginlik yaşadım
bnde merak ettim seni .. Ağrı'larım hafifledi evet ama hala var biraz ayakta kalsam ya da en ufağından yemek bile yapmaya kalksam tekrar başlıyor böylede tüm gün otur otur olmuyor .. Kız işin kötü tarafı sinir oluyorum bu duruma artık iş göremez olacam yakındaCanım bende dün gitmedim doktora kendi doktorum tatildeymiş nöbetçiyede gitmek istemedim bi kaç kez tartıştım çünkü pazartesiyi beklicem ağrılarda hafifledi zaten çok şükür. Sen nasılsın?
Yeni doğan aparatından kaynaklanabılır o fark aynıya gelır yanı ben bırcok seyı n11 den cok uyguna alıyorum kargo dahıll aklınızda olsun magaza ve ürün hakkında yorumları okuyup alıyorumBen yeni doğan aparatıyla 205 e aldım canım aynı marka olduğuna emin misinn çünkü bi bayan üretiyo ve kendi satıyo Ankaradan geldi
Ofıste sesli guldum canım yaaAyyyyy
Ayynısına şahit oldum teyze birini kaldırmış altını keseliyordu
Yazık senin kocişe servey :)) siz de o iş olmadan yakınlaşıverin anacım açık açık da yazamadım
Benim bey koç burcu cinselliğe aşırı düşkün, doktor yasaklasa da rahat bırakmaz beni biliyorum. Allah dağına göre kar veriyor işte :))
depend in kendi sayfasında ölçüleri yazıyor, hatta numune bile isteyebiliyorsun.Peki orta mı büyük mü almak lazım. Büyük olanı çok mu büyük acaba..?
Dedıgını anladım ama cekıngen oldugumdan oneremedım bıle onaaaAyyyyy
Ayynısına şahit oldum teyze birini kaldırmış altını keseliyordu
Yazık senin kocişe servey :)) siz de o iş olmadan yakınlaşıverin anacım açık açık da yazamadım
Benim bey koç burcu cinselliğe aşırı düşkün, doktor yasaklasa da rahat bırakmaz beni biliyorum. Allah dağına göre kar veriyor işte :))
marketlerde var canım.. ben marketten aldım.
Yeni doğan aparatından kaynaklanabılır o fark aynıya gelır yanı ben bırcok seyı n11 den cok uyguna alıyorum kargo dahıll aklınızda olsun magaza ve ürün hakkında yorumları okuyup alıyorum
Eki Görüntüle 1841760 Eki Görüntüle 1841758 Eki Görüntüle 1841758
Cnm başağrısını temel sebepleriniden bir düşük ve yüksek tansiyon. Arasıra kontrol etmende fayda var. Geçmiş olsun sağlıklı günler cnm.Merhaba güzel annişler..
Sıcaklardan dolayı her gün baş ağrısıyla uyanıyorum
Sıcak çok sıcak , sıcak daha da sıcakkk olacakk
Ben madela calma aldım canım 2 biberona 105 tl verdim N11.comdan aldımSelamlar kızlar,
İstanbul çok sıcak hele hele akşam üstü tam bastırıyor.. Dayanılacak gibi değil.. Allahtan geceleri evim serin de kızım uyuduğu zaman bende rahat uyuyuyorum.. Yoksa yığılır kalırım bir yerlerde.. Kızım ve ben iyiyiz çok şükür.. hatta 33. haftamda seyehat izni bile verdi doktorumuz :) Ama oğlum büyük sıkıntı.. Hem Wc eğitimi, hemde kreş.. Kesinlikle kreşe alışamıyor... Wc eğitimine de hazır kuzum ama ben hem ev hem iş hem bebek hem oğlum artık dayanamıyorum sanırım.. Çok yoruluyorum..Ananesi gelince halledecekler artık
servey arkadaşım söylediğin durumla ilgili ben ilk doğumum da da şimdi de bir problem yaşamadım.. Hatta bebek için iyi diye de okumuştum bir makalede.. İlk doğumda 2-3 hafta kala kendi kendimize yasak koyduk :) şimdi de doktor bişey demediği için normal rutin devam :)
Birde Kızlar Biberon Olarak Avent'imiz hazır fakat bir tanede Medela Calma almak istiyorum... Alan arkadaşlar uygun nereden aldığını yazarsa sevinirim :)
Doğumlar yaklaşıyo kilolar artıyo diye olabilirB
bnde merak ettim seni .. Ağrı'larım hafifledi evet ama hala var biraz ayakta kalsam ya da en ufağından yemek bile yapmaya kalksam tekrar başlıyor böylede tüm gün otur otur olmuyor .. Kız işin kötü tarafı sinir oluyorum bu duruma artık iş göremez olacam yakında
Boşuna dememişler akıl akıldan üstündür diye. Benim hiç aklıma gelmedi depend. Ben küçük bi bayanım hasta bezleri de mübarek kadar! Doğumdan sonra hastanede kullandım anam hiç şaka yapmıyorum göbeğimden sırtıma kadar komple çıktıCanım ben sezeryan doğum olmasına rağmen 40 gün yoğun kanamam oldu hatta 53. Güne kadar hafif hafif gelmişti ben 40 da temizlenip namaza başlamıştım sonra gelen kanı özür kanı sayıp devam etmiştim... Bu arada ilk 10 gün depend hasta külodu kullandım çok memnundum şimdi yine koydum doğum çantama
Allah yar ve yardımcın olsun. Tuvalet eğitimi gerçekten insanın sabrını fena halde zorluyor. Dişlerimi kendimi sıkmaktan başıma Ağrı'lar giriyordu. Şükürler olsun ki başardık şimdi çok rahatız. İnşallah tez zamanda sizde kurtulup tertemiz olursunuz. Kreşe alışma mevzusu da can sıkıcı..hepsinin hamileliğine denk gelmesi gerçekten çok zorlayıcı ve yorucu olmuş.Selamlar kızlar,
İstanbul çok sıcak hele hele akşam üstü tam bastırıyor.. Dayanılacak gibi değil.. Allahtan geceleri evim serin de kızım uyuduğu zaman bende rahat uyuyuyorum.. Yoksa yığılır kalırım bir yerlerde.. Kızım ve ben iyiyiz çok şükür.. hatta 33. haftamda seyehat izni bile verdi doktorumuz :) Ama oğlum büyük sıkıntı.. Hem Wc eğitimi, hemde kreş.. Kesinlikle kreşe alışamıyor... Wc eğitimine de hazır kuzum ama ben hem ev hem iş hem bebek hem oğlum artık dayanamıyorum sanırım.. Çok yoruluyorum..Ananesi gelince halledecekler artık
servey arkadaşım söylediğin durumla ilgili ben ilk doğumum da da şimdi de bir problem yaşamadım.. Hatta bebek için iyi diye de okumuştum bir makalede.. İlk doğumda 2-3 hafta kala kendi kendimize yasak koyduk :) şimdi de doktor bişey demediği için normal rutin devam :)
Birde Kızlar Biberon Olarak Avent'imiz hazır fakat bir tanede Medela Calma almak istiyorum... Alan arkadaşlar uygun nereden aldığını yazarsa sevinirim :)
Benim oğlum da geçtiğimiz eylülde başladı yani 25 aylıkken. Herkes çok tepki gösterdi bana. Ev hanımıyım; evde boş boş duracağına çocuğuna bak falan dediler. Evde zaptedebilsem verimli olabilsem vermezdim. Hiç konuşmuyordu;bir kaç kelime..sürekli tv istiyordu. Aşırı derecede hırçındı..2 yaş sendromumuz çok ağır geçti malesefAhh canım düşünmez olur muyum Tabiki daha önce vermek istedim ama malesef kreşe alım yok o yüzden veremiyorum mecbur alımlar eylülde başlıyor diye bekliyoruz ..normalde çok ters zamana denk geliyor dediğin gibi evden dışlanmış gibi hissetmemesi lazım ama kreşlerin çocukları seçme dönemi malesefki eylüle denk geliyor ..bizimki daha bir buçuk yaşında teyzesi Burda da 3 yaşında alıyorlar zaten ama ben acıtasyon yapacagım için ..gerçi acıyasyon da deil gerçek bu kimsesiz yaşıyoruz burda artık bir arkadaş çevresi olsun istiyorum parka götürüyorum ama kreş ortamı gibi olmuyor ki ..sana bir şey diyim mi her iki türlü zaten cinnet dönemi geçirecekler bizim yapacağımız sadece bu durumu biraz daha aza çekmiş olacak
İçindeki yeni doğan aparatıYeni doğan aparatından kaynaklanabılır o fark aynıya gelır yanı ben bırcok seyı n11 den cok uyguna alıyorum kargo dahıll aklınızda olsun magaza ve ürün hakkında yorumları okuyup alıyorum
Eki Görüntüle 1841760 Eki Görüntüle 1841758 Eki Görüntüle 1841758
Hele emzırınce su gıbı oluyorsunuz ben martta oyleydım temmuzda dusunemıyorummmGünaydınlar. .. herkes sıcaklardan muzdarip , bende dahil olmak üzere. Benim düşündüğümde bebişler gelince ne yapicaz. Ben ilkinde kasımda doğurdum incecik tişört ile atletsiz geziyordum.dogumdan sonra da yanma basıyor demişlerdi. Hakkaten basmıştı. Şimdi hem ağustos hem sicak. Bebisle klima açılmaz. ben dun sabah uyanır uyanmaz açtim klimayı evden çıkana kadar. Bir çıktım klimadan çıkınca fırına girmiş gibi ne güzeldi bir kaç gün önce hem güneş hem serin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?