ben razıyım da eşim ikna olmuyor. büyüyüp de kendileri isterse ancak o zaman kalabilirlermiş. ben de o yüzden eşim işten gelince kızları ona havale ediyorum, uzanıp tv izliyorum.Benim eşim de asla izin vermez annesi bile olsa... bebek alisvrrisi yaparken biraktik oglumu annelere ama cok cok ozluyoruz ya...ama senin ki normal mesafe azmis en azından gündüzleri annen de vakit geçirir kızlar sen rahat edersin...
acile gidin bence.Kızlar nasilsiniz gunaydin çok onemli bir sorum olcak . Gebeligimde ayagimin altinda sigil sorunuyla ugrasiyorum cok zor inanin bu halde yurumek yeterince zorken ayagimin altindaki sigille cok daha zor oluyor doktorumun onerisiyle krem kullaniyodum ve bisturiyle kaziyodum sanirim enfeksiyon kapmis baska bir cildiyeye gittim ve enfeksiyon kapmisim sanirim antibiyotik agumentin verdi . Dun ilk defa ictim sabah tok karnina bir adet ve ishal yapti dogal olarak .. ve aksama dogru afedersiniz ama tuvalet kagidi kullandigimda cok az miktarda kan gordum. Bu kadar acik yaziyorum cunku korktum ve hastahane su an kapali doktora ulasmam mumkun degil ayni sorunu yasayan var mi kullanmaya devam etmeli miyim ?? Konu hakkinda yorum yaparsaniz memnun olurum tesekkurler
Cnm artık alt tarafı görmek imkansız olmaya başladı zorla aldım dün tabi ama yüzde yüz bi temizlik olmadı şimdilik idare eder kuaföre de aldırmadım hiç son günler de naparız hiç bilmiyorum ayna falan koyup yaparız... Bir de benim karnım çok önde oğluma hamileyken son zamana kadar rahat alıyordum bunda öyle değilgünaydın kızlar. size özel bir sorum olacak. bikini bölgesi temizliğini nasıl yapıyorsunuz. ben önce kuaföre gidiyordum ama şimdi biraz çekiniyorum ve korkuyorum ağdanın kasılmayı arttırmasından
Aynıyım bende beslenmiyor gibime geliyor cok üzülüyorumAynı dert bende de var iştahsızım sıcaklardan Midır nedir bir şey yiyemiyorum üzülüyorum aslında bebeğimin beslenemediğini düşünüyorum
Ben mevlutlugu gorerek almak istedim o yuzden canim.. Birde sultan kiyafeti istiyordum internette gormustum.. Canlisi pek hosuma gitmedi.. Herkeste de vardi bende bunu aldim :)
Gecicek insallah hepsi enfeksiyonlarin filan hic dert etme. Bebisinde saglikli cok sukur onemli olan o
Bu arada sagol teyzesiiiiiiiii
sorma tatlımm yaa nolcak benim bu halim bilmiorumbayramdan sonra gitmiyorum tatlım 37ci haftam oluyor benimm için bu ay bitsin tamam başka yok senin aldığın markanın üreticilerinin sorulara cevapları okudum da süt arttırıcı bebeğin sık emmesidir die bakalım ona var daha zamanım
depend güzele benziyormuş iyi fikir kullan at hasta bezinden daha kullanışlı bedeni ne göre aldın peki canım? bende ondan alsam daha iyi sağol tatlım ömnerin için
o kadar uzgundu ki daha fazla detaya bile inemedim canım. Gerçkten çok alıyoruz bu haberleri artık. 35 i atlatmak artık herkes için buyuk bi olay gibi oluyo... Rabbim hepimize haftamızı doldurup sağlıklı doğum yapmayı nasib etsin
Herkese gunaydinn...
Kayinvalideler konuşulmuş elhamdülillah kv yardimseverdir hep birşeyleri yapmayı teklif eder ben de tam tersi anneme bile işimi yaptırmak istemem benim gorumce ki 40 yaşında, yıkanmış camasirini katlanması için bile annesini çağırır bu duruma sinir olurum kv kızından alışmış hep kullandirtmak istiyor kendini... akşam kayinvalidedeydik bodruma gideceklermis görümcemle 10 günlüğüne. oğlumu da götürmeyi teklif etti hamileligin son zamanlarını rahat gecirelim diye ama asla izin veremem tabi oğlumdan ayrı kalamam sağolsun iyi niyetle söylediği çok belli.. kimseye de minnet etmek istemiyorum açıkçası benPisikedii senin dediğin gibi Allah eşime iş versin bi y ardimciyla işimi halletmek istiyorum ben de oğlumu yalnız buyuttum eşim 7 gün çalışıyor akşam baba çocuk saati yaptığımızı hiç bilmem o yüzden yardım şart bana ama dışardan
günaydın kızlar. size özel bir sorum olacak. bikini bölgesi temizliğini nasıl yapıyorsunuz. ben önce kuaföre gidiyordum ama şimdi biraz çekiniyorum ve korkuyorum ağdanın kasılmayı arttırmasından
evet az kaldı şükür yoksa iş yerindekiler zorla tatile çıkarcak beni gelme sen gelme sen ha doğdu ha doğacak bebek falan die panik yaptırıolar insana bi deOhh iyi bari canm iki haftacik daha sabret o zman hayirlisiyla gecerr giderrr...
Aynen canm tabi sonraki asama ama benm arkadas o sekilde de kullandi ondan yazdm, yani birini emzirip birini sagdi mesela stokldi bi de ise erken baslamak zorundaydi sonra da alistirip devam etti o sekilde sukur hem emiyo oglusu hem de biberondab iciyo.. Masallah
Canm ben orta beden aldm zaten 60-90 arasi falan orta oluyoms sanirm bedenleri kendi sitelerinde yaziyo o yuzden cogumz orta almicizz sanirm.. Rica ederm canm ne demek
evet az kaldı şükür yoksa iş yerindekiler zorla tatile çıkarcak beni gelme sen gelme sen ha doğdu ha doğacak bebek falan die panik yaptırıolar insana bi desen napcan peki kuzum izin bitince bebeğe bakan var mı yada ücretsiz izin mi yapcan napcan? benimde orta beden olur o zaman bu sabah itibariyle 79.7 idim 83-85 arası olurum herhalde en fazla
Oynasın oynasında gündüzleri sadece 2 saat uyuyor oda aralıklı :) geceleri full uyanık bekli arada sadece 10 dakika dinleniyor :)malesefki bebekler anne karnında nasılsa doğduktan sonra ilk 8 ay bu şekilde devam ediyor gözümü korkutmaya başladımaşllh işte kuzum ne guzel. Benm bebişimde maşşlh çok hareketli. Bide artık buyudukleri için hareketleri daha belirgin. O yuzden bu kadar net hissediyoruz.. Ben yarım saat bile hareketlerini hissetmesem tedirgin olurum, hatta inan ozluyorum.. Bırak oynasın kıpır kıpır. Oteki durum da daha kotu olur
Bilmiyorum Can'ım maşallah bayağı kıpır kıpır sabahın saat 8 ine kadar tarlası yanmış köylü gibi oturdum yatakta :)Sıcaklardan bunaliyor olmasın canım? Onlar da hissediyordur bence.
Tüm gece aklıma ne geldi biliyor Musun oğlum gece saat 2 ye doğru doğdu .. Doğduktan sonra sabaha kadar uyumadı doktorlar kontrole gelince sordukları ilk soru şu oldu anne karnında kaçla kaç arası uyanıktı ..dedim gece hep uyanıktı gündüz de iki saat ya yatar ya yatmazdı ..gözünaydın bir kaç ay malesef kendini anne karnında sanacağ için öyle devam edecek dediler ve tam 8 ay teyzesi vampir gibi gece gündüz uyanıktı kereta :)Sagol canmm size deniyi haftasonlari.. Unuttuk kv falan hihhkeyfimize bakicizz bebeklerimizleee..
Bu arada bazi geceler ben de oyleym canm hatta cogu geceler.. Yani sag sol tekme yumruksonunda oturur gibinuyuyorm bazen napimm o da dinlendirmuyo yanii... Saglik olsn napalmmm alistiriyolar cidden simdidenn
Ayyy ciddenn ne seker olur yaaa gule gule giysn insallahh
Aynen canm nat sorunsuzdu sukur, enfeksiyon ve kasinti da gecerse ooo kebap
Kiz carsida ben de bulamiyorm kafamdakini bazen o yuzden internete dadandm
Anneyi luzümsuz ve kendi yapabileceği iilere dahi koşturmak günah gibi geliyor bana. İyi niyeti suistimal olayını hiç sevmem!Herkese gunaydinn...
Kayinvalideler konuşulmuş elhamdülillah kv yardimseverdir hep birşeyleri yapmayı teklif eder ben de tam tersi anneme bile işimi yaptırmak istemem benim gorumce ki 40 yaşında, yıkanmış camasirini katlanması için bile annesini çağırır bu duruma sinir olurum kv kızından alışmış hep kullandirtmak istiyor kendini... akşam kayinvalidedeydik bodruma gideceklermis görümcemle 10 günlüğüne. oğlumu da götürmeyi teklif etti hamileligin son zamanlarını rahat gecirelim diye ama asla izin veremem tabi oğlumdan ayrı kalamam sağolsun iyi niyetle söylediği çok belli.. kimseye de minnet etmek istemiyorum açıkçası benPisikedii senin dediğin gibi Allah eşime iş versin bi y ardimciyla işimi halletmek istiyorum ben de oğlumu yalnız buyuttum eşim 7 gün çalışıyor akşam baba çocuk saati yaptığımızı hiç bilmem o yüzden yardım şart bana ama dışardan
Ben ilk hamileliğimde sürekli kuaföre gittim. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Temizliğine güvendiğim insanlardı ki bana da hamile olduğumdan daha Bi özen gösterdiler. Şuanda öyle bir sıkıntım yok. İstersen Dr Bi danış.günaydın kızlar. size özel bir sorum olacak. bikini bölgesi temizliğini nasıl yapıyorsunuz. ben önce kuaföre gidiyordum ama şimdi biraz çekiniyorum ve korkuyorum ağdanın kasılmayı arttırmasından
kiloya göreymiş kuzum sen minnaksın sana küçük boy anca olur benceDependden bende alıcam da hep kararsız kalıyorum bedenlerde
Haklısın Can'ım ya bırak ben anlık sinirimden ağladım zaten yoksa inan gram ciddiye almıyorum böyle cahil düşünceli insanları bu daha ne ki Bi ara karını bırakacak yer yok mu bırak gel bile demişler sanki evdeki süs köpeğini bırakıyor :) gülüyorum beyinleri yok fikirleri varAy Nasıl bir düşüncedir bu ya ama sen niye onlar için kendini üzüp ağlıyorsun ki eşin Nasıl olsa cevaplarını vermiş eşine bak sen boş ver onları söylerler söylerler otururlar yerlerine
Dualarımız arkadaşımla inşallah sağ salim kucagına alır yavrusunuGunaydın kızlar. Dun samimi bi arkadaşımdan haber aldım. Kendisi de 30 haftalık ağustos annesi olucaktı. İki gun once hiç ağrı sızı olmamasına rağmen gece aniden suyu gelmişhemn acile gtmişler 2,5 cm açılma varmış. İpne serumla durdurmaya çalışıyorlarmış doğumu, ciğer geliştrici iğne vurulmuş. Ayrıca bebeğin olçumleri 28 haftalık çıkmış. İki hafta daha bekletebilirlerse bekletip doğuma alıcaklarmıl.. Dundendir aklımdan çıkmadı, o kadar uzuldum ki arkaddaşıma.. Kızın sesi gitmişti resmn konuşamıyodu.. Ben o haftalarımı hep korkuyla tedrginlikle atlattım. Şimdi arkadaşımda aynı şeyi duyunca çok sarsıldım.. Sizlerde dua edin..
hayırkı uğurlu olsun güle güle kullansın inşallah tatlımCanim benim cok gecmis olsun ntsyede girmissin cok sukur sancin cikmamis :)
İnsallah hemencecik enfeksiyonunda gecer
Ekliyorum mevlutlugunu oglanin
Ayy cok seker olcak hayal bile edemiyorum
İnternet harici heryere baktim burda kalmamisti mevlutluk. Cok sukur dun biyerde sans eseri buldum aldim.. Erkege de hic bisi yok aman kiz dogurmak varmis
Eki Görüntüle 1848641
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?