2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar nasilsiniz gunaydin çok onemli bir sorum olcak . Gebeligimde ayagimin altinda sigil sorunuyla ugrasiyorum cok zor inanin bu halde yurumek yeterince zorken ayagimin altindaki sigille cok daha zor oluyor doktorumun onerisiyle krem kullaniyodum ve bisturiyle kaziyodum sanirim enfeksiyon kapmis baska bir cildiyeye gittim ve enfeksiyon kapmisim sanirim antibiyotik agumentin verdi . Dun ilk defa ictim sabah tok karnina bir adet ve ishal yapti dogal olarak .. ve aksama dogru afedersiniz ama tuvalet kagidi kullandigimda cok az miktarda kan gordum. Bu kadar acik yaziyorum cunku korktum ve hastahane su an kapali doktora ulasmam mumkun degil ayni sorunu yasayan var mi kullanmaya devam etmeli miyim ?? Konu hakkinda yorum yaparsaniz memnun olurum tesekkurler

ben razıyım da eşim ikna olmuyor. büyüyüp de kendileri isterse ancak o zaman kalabilirlermiş. ben de o yüzden eşim işten gelince kızları ona havale ediyorum, uzanıp tv izliyorum.

acile gidin bence.

günaydın kızlar. size özel bir sorum olacak. bikini bölgesi temizliğini nasıl yapıyorsunuz. ben önce kuaföre gidiyordum ama şimdi biraz çekiniyorum ve korkuyorum ağdanın kasılmayı arttırmasından

günaydın kızlar. size özel bir sorum olacak. bikini bölgesi temizliğini nasıl yapıyorsunuz. ben önce kuaföre gidiyordum ama şimdi biraz çekiniyorum ve korkuyorum ağdanın kasılmayı arttırmasından
Cnm artık alt tarafı görmek imkansız olmaya başladı zorla aldım dün tabi ama yüzde yüz bi temizlik olmadı şimdilik idare eder kuaföre de aldırmadım hiç son günler de naparız hiç bilmiyorum ayna falan koyup yaparız... Bir de benim karnım çok önde oğluma hamileyken son zamana kadar rahat alıyordum bunda öyle değil

Mevlutlugu biz de dedemizle magazadan almistik canm, ya gorerek almak da ayri tat ama sirf gorerek alim diye begenmediklerimi almadm netten aldm onu demek istedm kankis

Insallh canm cok sagol, enfeksiyon su an rahatsiz etmiyo onun gecmesi bebis icn onemli ama kasinti beni deli ediyor arada yikayip yikayip krem yag odare ediyorm ama o da neyse ki bebege zararli degil oyle yanii

Ohh iyi bari canm iki haftacik daha sabret o zman hayirlisiyla gecerr giderrr...

Aynen canm tabi sonraki asama ama benm arkadas o sekilde de kullandi ondan yazdm, yani birini emzirip birini sagdi mesela stokldi bi de ise erken baslamak zorundaydi sonra da alistirip devam etti o sekilde sukur hem emiyo oglusu hem de biberondab iciyo.. Masallah

Canm ben orta beden aldm zaten 60-90 arasi falan orta oluyoms sanirm bedenleri kendi sitelerinde yaziyo o yuzden cogumz orta almicizz sanirm.. Rica ederm canm ne demek

Allah yardimcilari olsun insallahhh... Evet artk stresten mi hayat kosturmacasi mi calisan anneler oldumuz icn mi bilemedm erken dogum riski cogaldi sanki Allah korusunn..

Bn de bunu sorcaktm kimsenin iyi kv yok mu valla inancimizi kaybedecektik nerdeyse aman masallah diyelm canm bz de iler de boyle kv ler olalmm..

Yani sen icinden geleni yap o da icinden geleninyapsn ki oyleyms gerisi sorun degil halledilir bizimkiler bize sormadan yapmaya calisanlrdan olduklari icn dislaniyorlar mecburen..

Ben lazer yaptirmistim eskiden onyuzden az cikiyo ama tabi yine de cikiyo, "calakalem" yapiyorm canm ben gil. Venusle [/QUOTE]

evet az kaldı şükür yoksa iş yerindekiler zorla tatile çıkarcak beni gelme sen gelme sen ha doğdu ha doğacak bebek falan die panik yaptırıolar insana bi de sen napcan peki kuzum izin bitince bebeğe bakan var mı yada ücretsiz izin mi yapcan napcan? benimde orta beden olur o zaman bu sabah itibariyle 79.7 idim 83-85 arası olurum herhalde en fazla

Dependden bende alıcam da hep kararsız kalıyorum bedenlerde

Oynasın oynasında gündüzleri sadece 2 saat uyuyor oda aralıklı :) geceleri full uyanık bekli arada sadece 10 dakika dinleniyor :)malesefki bebekler anne karnında nasılsa doğduktan sonra ilk 8 ay bu şekilde devam ediyor gözümü korkutmaya başladı

Tüm gece aklıma ne geldi biliyor Musun oğlum gece saat 2 ye doğru doğdu .. Doğduktan sonra sabaha kadar uyumadı doktorlar kontrole gelince sordukları ilk soru şu oldu anne karnında kaçla kaç arası uyanıktı ..dedim gece hep uyanıktı gündüz de iki saat ya yatar ya yatmazdı ..gözünaydın bir kaç ay malesef kendini anne karnında sanacağ için öyle devam edecek dediler ve tam 8 ay teyzesi vampir gibi gece gündüz uyanıktı kereta :)

Anneyi luzümsuz ve kendi yapabileceği iilere dahi koşturmak günah gibi geliyor bana. İyi niyeti suistimal olayını hiç sevmem!
Kv yaşlı gibi biraz da hasta ondan bana Bi fayda yok,zaten de yardım edemez. Annemle de evlerimiz uzak 2 vasıtayla anca geliyor bana. Yatılı kalmayı katiyen kabul etmez zaten. Bana gelince de yok evde şöyle işim vardı yok böyle işim vardı bilmem be sayınca sinirlerim geriliyor benim! O yüzden parayla biri en iyisi. İşim vardı çişim vardı deyipte beni lohusa kafaya dellendirmez!! Alır parasını o rahat benim kafa rahat ohhh misss

Ben ilk hamileliğimde sürekli kuaföre gittim. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Temizliğine güvendiğim insanlardı ki bana da hamile olduğumdan daha Bi özen gösterdiler. Şuanda öyle bir sıkıntım yok. İstersen Dr Bi danış.

Ay Nasıl bir düşüncedir bu ya ama sen niye onlar için kendini üzüp ağlıyorsun ki eşin Nasıl olsa cevaplarını vermiş eşine bak sen boş ver onları söylerler söylerler otururlar yerlerine
Haklısın Can'ım ya bırak ben anlık sinirimden ağladım zaten yoksa inan gram ciddiye almıyorum böyle cahil düşünceli insanları bu daha ne ki Bi ara karını bırakacak yer yok mu bırak gel bile demişler sanki evdeki süs köpeğini bırakıyor :) gülüyorum beyinleri yok fikirleri var saol Can'ım desteğin için öp bebeişini yerime :)

Dualarımız arkadaşımla inşallah sağ salim kucagına alır yavrusunu

Gayorm
hayırkı uğurlu olsun güle güle kullansın inşallah tatlım

Kızlar hastaneden taburcu oldum şükür. Ama doktor 2-3 hafta durabilirsen iyi senin için dedi. Her an doğum olabiliis bugün tam 29+0 olduk ilaclara evde devam edecegim Insalalh. Once annemler de yatiyordum simdi kayinvalidemler geldi evime gectim. Tuvalet harici kalkmadan yatacagim insalalh dediği kadarda erken gelmez yavrum bende haberler boyle. Sizler iyisinizdir insallah.

Arkadaslar merak ediyorum sohbetiniz koyu keyfiniz yerinde ama bu grupta nedense ciddi konularda sorulan onemli.sorulara hic onem ve cevap verilmedigini goruyorum. Neredeyse bes alti kez onemli bi konuda soru sordum sadece bir cevap ya aldim ya almadim. Burfaki.olay sadece kayinvalidelelerinizi cekistirmek kocanizin ilgisizliginden aglanmak ya da ay ne alsak ne giysek of bes kilo aldim diye simariklik yapmak midir yoksa ayni donemlerde ayni seyleri yasayan annelerin birbirine destek olmasi midir acikcasi ben ikinci secenegi tercih ediyorum fakat bugune kadar bu grupta hic bir yardim ciddiyet goremedim.. yazik gercekten . Bu kadar lakayt olmasak keske insanlarin sorduklari daha oemli sorulara daha onem versek sonucta belki aramizda bi cogumuz ayni sorunu yasiyo ve paylasarak akil fikir alisverisi yapabiliriz ama bu asla mumkun degil ... yazik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…