2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allah yardımcısı olur insallah

kızlar dün perinatologda son randevum vardı ,detaylıyıda kendi yapmıştı 22.haftamda,dünkü muayenede kızımın safra kesesini göremedi bazen sonrada görülebilirmiş,1 hafta sonra tekrar bakalım görünmezse eşimle benden kan alıp bişeye bakacakmış,bazı bebeklerde olmayabilir Dedi safra kesesi!kafama takıldı bu iş benim,bu hafta güvenç beye de gidip sorcam,bugüne kadar o da demedi bişey herşey yolundaydı,bahçecideki usg lerde detay görüyorlarmı bilemiyorum ama,böyle bir şey duyan gören varmı safra kesesiyle alakalı

Ben de diyordm kankam nerelerdeee oh canm biraz da kocisinle takilin tabiii... Bi suru eksik tamamlamissinz ne guzel, firsat olunca mevlutluk falan foto koyyy merak ederm bennn...

Ayy kasinti olan ve enfeksiyon geciren benimm sagol canm
benm

Canim benim cok gecmis olsun ntsyede girmissin cok sukur sancin cikmamis :)
İnsallah hemencecik enfeksiyonunda gecer
Ekliyorum mevlutlugunu oglanin
Ayy cok seker olcak hayal bile edemiyorum

İnternet harici heryere baktim burda kalmamisti mevlutluk. Cok sukur dun biyerde sans eseri buldum aldim.. Erkege de hic bisi yok aman kiz dogurmak varmis

Son düzenleme:
Kesinlikle öyle inan bana karşılarında saf salak biri olsa ohoooooooooo:)
Ama yok valla beğenirlerse .. Buarada günaydın tatlım iyi hafta sonları bebişle sana :)

Sagol canmm size deniyi haftasonlari.. Unuttuk kv falan hihh keyfimize bakicizz bebeklerimizleee..

Bu arada bazi geceler ben de oyleym canm hatta cogu geceler.. Yani sag sol tekme yumruk sonunda oturur gibinuyuyorm bazen napimm o da dinlendirmuyo yanii... Saglik olsn napalmmm alistiriyolar cidden simdidenn

Ayyy ciddenn ne seker olur yaaa gule gule giysn insallahh

Aynen canm nat sorunsuzdu sukur, enfeksiyon ve kasinti da gecerse ooo kebap

Kiz carsida ben de bulamiyorm kafamdakini bazen o yuzden internete dadandm

Valla benim için önemli olan evlatlarım ve eşim. Gerisine gereği kadar önem veriyorum. Bencillik olarak gelmesin size. Beni yoracak üzecek insanlardan uzak duruyorum. Ne diye sinirlerimi bozayım. Aile ve kendi iç huzurum her şeyden önde! Şükürler olsun hepsi yerinde

Günaydın. Rabbim hayırlısını versin inşallah. Sağlıkla,hayırlısıyla ve zamanlıca kucağına almayı nasip etsin.

Ben mevlutlugu gorerek almak istedim o yuzden canim.. Birde sultan kiyafeti istiyordum internette gormustum.. Canlisi pek hosuma gitmedi.. Herkeste de vardi bende bunu aldim :)

Gecicek insallah hepsi enfeksiyonlarin filan hic dert etme. Bebisinde saglikli cok sukur onemli olan o

Bu arada sagol teyzesiiiiiiiii

sorma tatlımm yaa nolcak benim bu halim bilmiorum bayramdan sonra gitmiyorum tatlım 37ci haftam oluyor benimm için bu ay bitsin tamam başka yok senin aldığın markanın üreticilerinin sorulara cevapları okudum da süt arttırıcı bebeğin sık emmesidir die bakalım ona var daha zamanım
depend güzele benziyormuş iyi fikir kullan at hasta bezinden daha kullanışlı bedeni ne göre aldın peki canım? bende ondan alsam daha iyi sağol tatlım ömnerin için

günaydın hanımlar
bu ne sıcak yahu. evin arka odaları serin yoksa yanacaktım. evde olduğum halde suya kanamıyorum. Rabbim oruç tutanlara kolaylık ferahlık versin.

eşlere kv ye minnet etmeyin ama eşinize de rahatlık vermeyin. ite kaka da olsa yapsın. analık zor da babalık kolay mı?

benim annem bile eşime yüklendiğimi düşünüyor. adam dışarda çalışıp yoruluyormuş, bende hiç merhamet yokmuş. mevzu dışarda çalışmaksa ben de çalışayım, çocuklara kim bakarsa baksın. ben çalışıyorum diye işten gelince ayaklarımı uzatıp geçeyim tv karşısına, kim yapacak yemeği ev işlerini çocuk bakımını?

geceleri zaten yarı uykulu yarı uyanık geçiyor. eşimi kaldırıyorum çocukların sesi gelirse. kendi başına sahur yapıyor. gündüz sıcak halsizlik zorla ev işi, çocuklar derken bitiriyorum. eşim de üstüne düşenin fazlasını yapsın bir zahmet. eş olmak aile olmak baba olmak zor, burası da anasının bekar evi değil.

Geçmiş olsun canım inşallah bebeği biraz daha bekler..Allah korusun ya çok duyuyoruz hiç bi belirti yokken suyun gelmesini falan..Allah yardımcısı olsun...

o kadar uzgundu ki daha fazla detaya bile inemedim canım. Gerçkten çok alıyoruz bu haberleri artık. 35 i atlatmak artık herkes için buyuk bi olay gibi oluyo... Rabbim hepimize haftamızı doldurup sağlıklı doğum yapmayı nasib etsin

Aynen sana katliyorum. Evdeyiz diye rahat saniyolar.çocukla ugrastiklari yok.bi gün biz gibi bsksinlar hem ev isi yapsinlar da görelim.evde olunca is hic bitmiyor.otursam dinlensem diye bskiyorum.nerdeee.geceyi bulmuş saat.zaten geceleri WC te gidip gelmekten uyuysmiyoruz.sabah da yorgun argin kalkip bütün isleri yapiyoz.hic canim nasilsin.yardıma ihtiyaç var mi diye sormuyorlar.ilgisizlikleri son zamanda beni de çok uzUyor.hele evde başka bi çocuk olunca.kendine vakit ayiramiyorsun hic.hep streslisin oluyorsunuz sonra.acaba neden boyleyiz.üzgünüm.hem kimsemiz yok .arayip gelecek.stresten enfeksiyonun da artiyor bebeğe geçiyor mu bilemiyorum.umarim zarar vermez

Aynı dert bende de var iştahsızım sıcaklardan Midır nedir bir şey yiyemiyorum üzülüyorum aslında bebeğimin beslenemediğini düşünüyorum

Herkese gunaydinn...
Kayinvalideler konuşulmuş elhamdülillah kv yardimseverdir hep birşeyleri yapmayı teklif eder ben de tam tersi anneme bile işimi yaptırmak istemem benim gorumce ki 40 yaşında, yıkanmış camasirini katlanması için bile annesini çağırır bu duruma sinir olurum kv kızından alışmış hep kullandirtmak istiyor kendini... akşam kayinvalidedeydik bodruma gideceklermis görümcemle 10 günlüğüne. oğlumu da götürmeyi teklif etti hamileligin son zamanlarını rahat gecirelim diye ama asla izin veremem tabi oğlumdan ayrı kalamam sağolsun iyi niyetle söylediği çok belli.. kimseye de minnet etmek istemiyorum açıkçası ben Pisikedii senin dediğin gibi Allah eşime iş versin bi y ardimciyla işimi halletmek istiyorum ben de oğlumu yalnız buyuttum eşim 7 gün çalışıyor akşam baba çocuk saati yaptığımızı hiç bilmem o yüzden yardım şart bana ama dışardan

Ay Nasıl bir düşüncedir bu ya ama sen niye onlar için kendini üzüp ağlıyorsun ki eşin Nasıl olsa cevaplarını vermiş eşine bak sen boş ver onları söylerler söylerler otururlar yerlerine

annem de kızları istiyor arada yanına, bana kolaylık olsun diye. evlerimizin arası yürüyerek 10 dk. doğum yapınca kendimi toparlayana kadar kendisinde kalsın istiyor ama eşim kabul etmiyor. sadece hastanede kaldığım gece mecburen annemde kalacakmış kızlar. eve döner dönmez alacakmış, kızları olmadan olmazmış.
annem de kızıyor ama eşim de haklı. akşama kadar özlüyorum diyor.

Benim eşim de asla izin vermez annesi bile olsa... bebek alisvrrisi yaparken biraktik oglumu annelere ama cok cok ozluyoruz ya...ama senin ki normal mesafe azmis en azından gündüzleri annen de vakit geçirir kızlar sen rahat edersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…