2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Tabi ya değermi hiç kendini üzmeye eşine çocuğuna bak sen gerisi kuru gürültü tabi ben şimdi bunlatirı diyorum ama Zaman'ında ben de başkaları için kendimi de eşimi de üzdün şimdi hiç umrumda değil

Kan vajinal mı yoksa makattan mı? Eğer vajinal bişeyse ve ilaçtan şüpheleniyosan bugün ara ver yarın Dr görüş öyle devam et derim ama makattansa belki ishalden zorlanmadan falan belki ufak çapta bi varis kanamasıdır

Sorduğun konu hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığımız için cvp alamamış olabilir misin acaba? 7 yıldır foruma üyeyim, bu grubu da hamilelikten itibaren takipteyim hakkında bilgi sahibi olunan herşeye net cvplar veriliyor insanların forumda neler paylaşacağına sen karar veremezsin zaten normal hayatta yeterince ciddi şeylerle uğraşılıyor, ya da gurbette olanlarımız var yalnızlıklarını burada paylaşarak aşmaya çalışıyorlar... Tanımadığın insanlar hakkında bu kadar önyargılı konuşmamalısın... Ayrıca hatırlıyorum sabah bi sorununu paylaştın ve B Began arkadaşımız acile gitmelisiniz dedi almak istediğin cvp nedir ilaç ismi, tedavi detayı falan mı verelimm???

Ay karin buyudukce onlara gore hep oyle ay yakinda dogurcaksn falan.. Insani gererler sadece

Canm 6 ay ucretsiz alacagim sonrasinda kv bakacak baslarda sanirm ama sonrasinda cok sorun yasarsak ben bakici dusunuyorm acikcasi esime de bunun sinyalini verdm.. Sonucta onemli olan benegimin bakiminve hepimizin huzuruu...

Orta olur canm aynen

Ayy evet duydm hep bu konulari, benmki de gece baya uyanik kaliyor masallahh hayirlisi olsn insallahh

Kiz yeni bi sey okudukca sinirlermm bozuluyor haaaa Allahimmm onlr da kizlarinda yasasinlr aynisini gorsunler bakalm nasil oluyorms..

Canm ya cok gecms olsnnn...ama hicc moralini bozma benm arkadasm da da risk oldu yata yata 4-5 hafta durdu yavrucak ki daha da dururdu bu sefer de artk acilma olunca suni sanci ile dogum yapti, cok saglikli bi bebek masallah, insallah senin bebegin de zamaninda saglikla dogacak canm. Aynen hic kalkmaman gerekiyor yerinden sakn ha kimse icin kendi yemegin icn falan bile kalkma annen ya da kv mutlaka yapar zaten boyle ciddi bi durumda.. Yegenimize iyi bak tatlim..

Sen bu uslubunla herhangi birimizden zor cevap alirsn, bizi yargilamak kimseye dusmez, muhabbetimizi begenmiyorsan kimseyi zorla tutmuyoruz burda. Ayrica her seyi paylasip cevabimizi da aliyoruz sukur ama herkesin her konuda bilgisi fikri olamaz daha once yasadiklarini yasamamiz olma ihtimalimiz aklina geldi mi acaba???
Ya da bu baslikta gelip hic bir sey paylasmayip sadece derdin oldugunda derman aradigindan mi kimse gormedi acaba yazdiklarini????
Kimse burda bize gelip lakayt diyemez haddimizi bilsek iyi olur arkadasim, sen de hamile bi bayansin kirmak istemiyorum ama bu tavir ve davranislarinla, insanlari futursuzca yargilayarak , damgalayarak kimseyle bi sey paylasabilecegini sanmiyorum...

günaydın kızlar. size özel bir sorum olacak. bikini bölgesi temizliğini nasıl yapıyorsunuz. ben önce kuaföre gidiyordum ama şimdi biraz çekiniyorum ve korkuyorum ağdanın kasılmayı arttırmasından
Ayna kullanarak kendi kendime temizliyorum cnm :s

Sevindim canım taburcu olmana. Umarım bebeğin minik bir şaka yapmıştır annesine bekler zamanını.
Benim kuzenim 33te doğum yaptı oğlu sapasağlam şimdi. Canını sıkma olumlu düşün ki olumlu olsun.
+1
Ayrıca hamilelik gibi hassas bir konuda doktor tavsiyesi gibi tavsiye veremeyiz. Ya bir şey olursa? Belki çok önemli bir durum biz sana boş ver iç hapı dedik ve bebeğin zarar gördü. Kimse bu riski almaz. Ayrıca bende yeni katılıyor olmama rağmen kızlar sağ olsunlar bildikleri her konu ile ilgili cevap verdiler. goooody sayesinde kabızlık problemimi çözdüm mesela.

Hiç canını Sıkma cnm sen dinlenmene bak güzelde beslen bebiş bi kaç hafta rahat rahat yatar içerde inş Allah'ın izniyle

sadece 3 soru sormuşsun. ikisi ilaçla ilgili. onları biz değil dr bilir.
doğan hastanesini ilk kez duydum. demek ki herkes benim gibi bilgi sahibi değil ki cevap yok.
hepi topu 38 mesajla mı trip atma haķkın olduğunu sanıyorsun?

günaydın kızlar. size özel bir sorum olacak. bikini bölgesi temizliğini nasıl yapıyorsunuz. ben önce kuaföre gidiyordum ama şimdi biraz çekiniyorum ve korkuyorum ağdanın kasılmayı arttırmasından
Ben hala kuaföre gidiyorum canım. Zaten hamilelikten sanırım azıcık çıkıyor. Onu da ufak parçalar halinde alıyor ki canım yanmasın. Bende kendimi sıkmıyorum. Öyle işte.

:) başarılı bi yaklaşım iyi bi çalışma tebrikler grilcim

Bikiniyle ilgili soru soran bi arkadaş var, bende en son nisann ortasında yapmıştım temizliğimi ve hala temiz sayılır. Çok ufak ufak çıktı. Bende gebelikten kaynaklandığını sanıyorum. Artık doğuma yakın yaparım bi daha çunku anca uzar.. Ada kullanıyorum bu arada.

aynen aynen sorma hepsi erkek ya sanki doğurcan biz korkuoz sen nie korkmuosun yolda doğurcan bak falan filan die die erken doğum yaptırcaklar benimde aklımda o ücretsiz kısmı var da bakalım nolcak zaten yerim çok uzak ya minnacık bebeğimi bırakmak istemiorum napcam hiç bilmiyorum benim annem bakcak bu arada o yüzden sorun yaşamam sanırım ama kv işi biraz sıkıntılı maalesef

Kızlar merhaba fikrinizi almak istiyorum beşik konusunda.bugün aksam eşimle ebebek mağazasına gitmez.park yatak mi yoksa beşik mi kullanışlı olur.civil de bu hafta sonuna özel mdf beşik 280 tl yerine 199 tl inmiş.civıl agashi modüler klasik beşik.bakabilirsiniz internetten.sizce ne yapsam.

[/QUOTE]
Anladim kankisim bende kiyafet harici netten aliyorum zaten :)

Ay kankacigim kendine dikkat et ya sen bize lazimsin.. Bebis icin de dikkat et zararliysa bebise de enfeksiyon :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…