- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
Tabi ya değermi hiç kendini üzmeye eşine çocuğuna bak sen gerisi kuru gürültü tabi ben şimdi bunlatirı diyorum ama Zaman'ında ben de başkaları için kendimi de eşimi de üzdün şimdi hiç umrumda değilHaklısın Can'ım ya bırak ben anlık sinirimden ağladım zaten yoksa inan gram ciddiye almıyorum böyle cahil düşünceli insanları bu daha ne ki Bi ara karını bırakacak yer yok mu bırak gel bile demişler sanki evdeki süs köpeğini bırakıyor :) gülüyorum beyinleri yok fikirleri varsaol Can'ım desteğin için öp bebeişini yerime :)
Kan vajinal mı yoksa makattan mı? Eğer vajinal bişeyse ve ilaçtan şüpheleniyosan bugün ara ver yarın Dr görüş öyle devam et derim ama makattansa belki ishalden zorlanmadan falan belki ufak çapta bi varis kanamasıdırKızlar nasilsiniz gunaydin çok onemli bir sorum olcak . Gebeligimde ayagimin altinda sigil sorunuyla ugrasiyorum cok zor inanin bu halde yurumek yeterince zorken ayagimin altindaki sigille cok daha zor oluyor doktorumun onerisiyle krem kullaniyodum ve bisturiyle kaziyodum sanirim enfeksiyon kapmis baska bir cildiyeye gittim ve enfeksiyon kapmisim sanirim antibiyotik agumentin verdi . Dun ilk defa ictim sabah tok karnina bir adet ve ishal yapti dogal olarak .. ve aksama dogru afedersiniz ama tuvalet kagidi kullandigimda cok az miktarda kan gordum. Bu kadar acik yaziyorum cunku korktum ve hastahane su an kapali doktora ulasmam mumkun degil ayni sorunu yasayan var mi kullanmaya devam etmeli miyim ?? Konu hakkinda yorum yaparsaniz memnun olurum tesekkurler
Sorduğun konu hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığımız için cvp alamamış olabilir misin acaba? 7 yıldır foruma üyeyim, bu grubu da hamilelikten itibaren takipteyim hakkında bilgi sahibi olunan herşeye net cvplar veriliyor insanların forumda neler paylaşacağına sen karar veremezsin zaten normal hayatta yeterince ciddi şeylerle uğraşılıyor, ya da gurbette olanlarımız var yalnızlıklarını burada paylaşarak aşmaya çalışıyorlar... Tanımadığın insanlar hakkında bu kadar önyargılı konuşmamalısın... Ayrıca hatırlıyorum sabah bi sorununu paylaştın ve B Began arkadaşımız acile gitmelisiniz dedi almak istediğin cvp nedir ilaç ismi, tedavi detayı falan mı verelimm???Arkadaslar merak ediyorum sohbetiniz koyu keyfiniz yerinde ama bu grupta nedense ciddi konularda sorulan onemli.sorulara hic onem ve cevap verilmedigini goruyorum. Neredeyse bes alti kez onemli bi konuda soru sordum sadece bir cevap ya aldim ya almadim. Burfaki.olay sadece kayinvalidelelerinizi cekistirmek kocanizin ilgisizliginden aglanmak ya da ay ne alsak ne giysek of bes kilo aldim diye simariklik yapmak midir yoksa ayni donemlerde ayni seyleri yasayan annelerin birbirine destek olmasi midir acikcasi ben ikinci secenegi tercih ediyorum fakat bugune kadar bu grupta hic bir yardim ciddiyet goremedim.. yazik gercekten . Bu kadar lakayt olmasak keske insanlarin sorduklari daha oemli sorulara daha onem versek sonucta belki aramizda bi cogumuz ayni sorunu yasiyo ve paylasarak akil fikir alisverisi yapabiliriz ama bu asla mumkun degil ... yazik....
Bilmiyorum Can'ım maşallah bayağı kıpır kıpır sabahın saat 8 ine kadar tarlası yanmış köylü gibi oturdum yatakta :)
evet az kaldı şükür yoksa iş yerindekiler zorla tatile çıkarcak beni gelme sen gelme sen ha doğdu ha doğacak bebek falan die panik yaptırıolar insana bi desen napcan peki kuzum izin bitince bebeğe bakan var mı yada ücretsiz izin mi yapcan napcan? benimde orta beden olur o zaman bu sabah itibariyle 79.7 idim 83-85 arası olurum herhalde en fazla
Tüm gece aklıma ne geldi biliyor Musun oğlum gece saat 2 ye doğru doğdu .. Doğduktan sonra sabaha kadar uyumadı doktorlar kontrole gelince sordukları ilk soru şu oldu anne karnında kaçla kaç arası uyanıktı ..dedim gece hep uyanıktı gündüz de iki saat ya yatar ya yatmazdı ..gözünaydın bir kaç ay malesef kendini anne karnında sanacağ için öyle devam edecek dediler ve tam 8 ay teyzesi vampir gibi gece gündüz uyanıktı kereta :)
Haklısın Can'ım ya bırak ben anlık sinirimden ağladım zaten yoksa inan gram ciddiye almıyorum böyle cahil düşünceli insanları bu daha ne ki Bi ara karını bırakacak yer yok mu bırak gel bile demişler sanki evdeki süs köpeğini bırakıyor :) gülüyorum beyinleri yok fikirleri varsaol Can'ım desteğin için öp bebeişini yerime :)
Kızlar hastaneden taburcu oldum şükür. Ama doktor 2-3 hafta durabilirsen iyi senin için dedi. Her an doğum olabiliis bugün tam 29+0 olduk ilaclara evde devam edecegim Insalalh. Once annemler de yatiyordum simdi kayinvalidemler geldi evime gectim. Tuvalet harici kalkmadan yatacagim insalalh dediği kadarda erken gelmez yavrum bende haberler boyle. Sizler iyisinizdir insallah.
Arkadaslar merak ediyorum sohbetiniz koyu keyfiniz yerinde ama bu grupta nedense ciddi konularda sorulan onemli.sorulara hic onem ve cevap verilmedigini goruyorum. Neredeyse bes alti kez onemli bi konuda soru sordum sadece bir cevap ya aldim ya almadim. Burfaki.olay sadece kayinvalidelelerinizi cekistirmek kocanizin ilgisizliginden aglanmak ya da ay ne alsak ne giysek of bes kilo aldim diye simariklik yapmak midir yoksa ayni donemlerde ayni seyleri yasayan annelerin birbirine destek olmasi midir acikcasi ben ikinci secenegi tercih ediyorum fakat bugune kadar bu grupta hic bir yardim ciddiyet goremedim.. yazik gercekten . Bu kadar lakayt olmasak keske insanlarin sorduklari daha oemli sorulara daha onem versek sonucta belki aramizda bi cogumuz ayni sorunu yasiyo ve paylasarak akil fikir alisverisi yapabiliriz ama bu asla mumkun degil ... yazik....
Ayna kullanarak kendi kendime temizliyorum cnm :sgünaydın kızlar. size özel bir sorum olacak. bikini bölgesi temizliğini nasıl yapıyorsunuz. ben önce kuaföre gidiyordum ama şimdi biraz çekiniyorum ve korkuyorum ağdanın kasılmayı arttırmasından
Sevindim canım taburcu olmana. Umarım bebeğin minik bir şaka yapmıştır annesine bekler zamanını.Kızlar hastaneden taburcu oldum şükür. Ama doktor 2-3 hafta durabilirsen iyi senin için dedi. Her an doğum olabiliis bugün tam 29+0 olduk ilaclara evde devam edecegim Insalalh. Once annemler de yatiyordum simdi kayinvalidemler geldi evime gectim. Tuvalet harici kalkmadan yatacagim insalalh dediği kadarda erken gelmez yavrum bende haberler boyle. Sizler iyisinizdir insallah.
+1Sorduğun konu hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığımız için cvp alamamış olabilir misin acaba? 7 yıldır foruma üyeyim, bu grubu da hamilelikten itibaren takipteyim hakkında bilgi sahibi olunan herşeye net cvplar veriliyor insanların forumda neler paylaşacağına sen karar veremezsin zaten normal hayatta yeterince ciddi şeylerle uğraşılıyor, ya da gurbette olanlarımız var yalnızlıklarını burada paylaşarak aşmaya çalışıyorlar... Tanımadığın insanlar hakkında bu kadar önyargılı konuşmamalısın... Ayrıca hatırlıyorum sabah bi sorununu paylaştın ve B Began arkadaşımız acile gitmelisiniz dedi almak istediğin cvp nedir ilaç ismi, tedavi detayı falan mı verelimm???
Hiç canını Sıkma cnm sen dinlenmene bak güzelde beslen bebiş bi kaç hafta rahat rahat yatar içerde inş Allah'ın izniyleKızlar hastaneden taburcu oldum şükür. Ama doktor 2-3 hafta durabilirsen iyi senin için dedi. Her an doğum olabiliis bugün tam 29+0 olduk ilaclara evde devam edecegim Insalalh. Once annemler de yatiyordum simdi kayinvalidemler geldi evime gectim. Tuvalet harici kalkmadan yatacagim insalalh dediği kadarda erken gelmez yavrum bende haberler boyle. Sizler iyisinizdir insallah.
KİZLAR SELAAAM ... SİZE SORMAK İSTEDİGİM BİŞEY VAR.. DOĞAN HASTAHANESİNDE DOĞUM YAPAN TANİDİGİ OLAN YA DA SON ZAMANLARDA GORUSUP DOGUM FİYATLARİ HAKKİNDA BİLGİSİ OLAN VAR Mİ?? BEN BU HAFTA GİDİCEM AMA HASTAHANE HAKKİNDA Bİ BİLGİ ALMAK İSTEDİM ONCELİKLE.. YANİTLARİNİZİ BEKLİYORUM GUZEL HAMİSLER :))))
Merhaba herkese gunaydin. Bisi sorucam kizlar. Şimdi ben maltofer kan ilaci kullaniyorum acaba bu kan ilaci kani sulandirma etkisinide sahip mi cunku ayni zamanda balik yagi hapida kullaniyorum oda kani sulandiriyo diye biliyorum.. Bi sikinti yaratmamasi acisindan birini kullanmam daha mantikli olabilir. Su ana kadar bi sorun yasamadim ama ikiside kani sulandiriyosa sikinti olur . bilgisi olan yardimci olursa sevinecegim . saglikli bir gebelik dilerim :))))
sadece 3 soru sormuşsun. ikisi ilaçla ilgili. onları biz değil dr bilir.Arkadaslar merak ediyorum sohbetiniz koyu keyfiniz yerinde ama bu grupta nedense ciddi konularda sorulan onemli.sorulara hic onem ve cevap verilmedigini goruyorum. Neredeyse bes alti kez onemli bi konuda soru sordum sadece bir cevap ya aldim ya almadim. Burfaki.olay sadece kayinvalidelelerinizi cekistirmek kocanizin ilgisizliginden aglanmak ya da ay ne alsak ne giysek of bes kilo aldim diye simariklik yapmak midir yoksa ayni donemlerde ayni seyleri yasayan annelerin birbirine destek olmasi midir acikcasi ben ikinci secenegi tercih ediyorum fakat bugune kadar bu grupta hic bir yardim ciddiyet goremedim.. yazik gercekten . Bu kadar lakayt olmasak keske insanlarin sorduklari daha oemli sorulara daha onem versek sonucta belki aramizda bi cogumuz ayni sorunu yasiyo ve paylasarak akil fikir alisverisi yapabiliriz ama bu asla mumkun degil ... yazik....
Ben hala kuaföre gidiyorum canım. Zaten hamilelikten sanırım azıcık çıkıyor. Onu da ufak parçalar halinde alıyor ki canım yanmasın. Bende kendimi sıkmıyorum. Öyle işte.günaydın kızlar. size özel bir sorum olacak. bikini bölgesi temizliğini nasıl yapıyorsunuz. ben önce kuaföre gidiyordum ama şimdi biraz çekiniyorum ve korkuyorum ağdanın kasılmayı arttırmasından
:) başarılı bi yaklaşım iyi bi çalışma tebrikler grilcimsadece 3 soru sormuşsun. ikisi ilaçla ilgili. onları biz değil dr bilir.
doğan hastanesini ilk kez duydum. demek ki herkes benim gibi bilgi sahibi değil ki cevap yok.
hepi topu 38 mesajla mı trip atma haķkın olduğunu sanıyorsun?
Allah gönlüne göre versin canım.Kızlar yarın Lys Sınavına giricem benim için dua eder misiniz çok heyecanlıyım :))
rica ederim canım :):) başarılı bi yaklaşım iyi bi çalışma tebrikler grilcim
sadece 3 soru sormuşsun. ikisi ilaçla ilgili. onları biz değil dr bilir.
doğan hastanesini ilk kez duydum. demek ki herkes benim gibi bilgi sahibi değil ki cevap yok.
hepi topu 38 mesajla mı trip atma haķkın olduğunu sanıyorsun?
aynen aynen sorma hepsi erkek ya sanki doğurcan biz korkuoz sen nie korkmuosun yolda doğurcan bak falan filan die die erken doğum yaptırcaklarAy karin buyudukce onlara gore hep oyle ay yakinda dogurcaksn falan.. Insani gererler sadece
Canm 6 ay ucretsiz alacagim sonrasinda kv bakacak baslarda sanirmama sonrasinda cok sorun yasarsak ben bakici dusunuyorm acikcasi esime de bunun sinyalini verdm.. Sonucta onemli olan benegimin bakiminve hepimizin huzuruu...
Orta olur canm aynen
kiloya göreymiş kuzum sen minnaksın sana küçük boy anca olur bence
[/QUOTE]Mevlutlugu biz de dedemizle magazadan almistik canm, ya gorerek almak da ayri tat ama sirf gorerek alim diye begenmediklerimi almadm netten aldm onu demek istedm kankis
Insallh canm cok sagol, enfeksiyon su an rahatsiz etmiyo onun gecmesi bebis icn onemli ama kasinti beni deli ediyor arada yikayip yikayip krem yag odare ediyorm ama o da neyse ki bebege zararli degil oyle yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?