2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim 2.hamileliğim. Çok sık yazamasam da takip etmeye çalışıyorum. Tecrübe ettiğim konularda yardımcı olmaya çalışıyorum. İlk hamileliğimde de KK takip ediyordum ve bir sürü şey öğrendim burdan. Hala öğreniyorum. Siz memnun değilseniz naçizane fikrim takip etmeyebilirsiniz. Sağlıkla ve zamanlıca evladınızı kucağınıza alın.

Kızlar yarın Lys Sınavına giricem benim için dua eder misiniz çok heyecanlıyım :))
Rabbim zihin açıklığı versin. Hayırlısını versin. Gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah. Evladın şans getirsin.

Canım ben ilk bebeğimde sepet beşik almıştım ilk Zaman'lar kullanmak için 1 ay kullanmadım diyebilirim. Çok küçük sepetti. Oğlan hemen büyüdü. Park yatak hediye gelmişti. Uzun süre onu kullandım. Sallanmayı isteyen Bebek değildi sorun yaşamadım. Tek diyebileceğim geleceğe yönelik ve kullanışlı bir ürün tavsiye et. Sonradan paraya yazık diyor insan bide koymaya yer bulamıyorsun

Benim 2.hamileliğim. Çok sık yazamasam da takip etmeye çalışıyorum. Tecrübe ettiğim konularda yardımcı olmaya çalışıyorum. İlk hamileliğimde de KK takip ediyordum ve bir sürü şey öğrendim burdan. Hala öğreniyorum. Siz memnun değilseniz naçizane fikrim takip etmeyebilirsiniz. Sağlıkla ve zamanlıca evladınızı kucağınıza alın.

Kızlar yarın Lys Sınavına giricem benim için dua eder misiniz çok heyecanlıyım :))
Rabbim zihin açıklığı versin. Hayırlısını versin. Gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah. Evladın şans getirsin.

Canım ben ilk bebeğimde sepet beşik almıştım ilk Zaman'lar kullanmak için 1 ay kullanmadım diyebilirim. Çok küçük sepetti. Oğlan hemen büyüdü. Park yatak hediye gelmişti. Uzun süre onu kullandım. Sallanmayı isteyen Bebek değildi sorun yaşamadım. Tek diyebileceğim geleceğe yönelik ve kullanışlı bir ürün tavsiye et. Sonradan paraya yazık diyor insan bide koymaya yer bulamıyorsun

Aynıyım bende beslenmiyor gibime geliyor cok üzülüyorum

Canikom, bnim bu ara bir iştahım açıldı, hiç sorma nasıl olduğunu. Yediklerim bana resmen yetmiyor. 2 saate bir önüme ne gelirse ellerim titreye titreye yiyorum. Hiç böyle olmamıştım.

Park yatak aldım bende. Park yatak herkes tavsiye etmişti, hem kulanışlı hem taşınabilir. Gezersem diye özellikle onu aldım. Sen bilirsin tabi

Cnm bende civildeki o dedigin yatagi begeniyordm ama sonra esimle karar verdik N11den hamak yatagi tercih ettik. Degisik olsun bebek daha rahat eder diye. Mobilya yatagi zaten var ama onu kullanmicaz. Bakalim ins gorundugu gibi rahat olur bu hamak besikte. Bu arada 5 yasina kadar kullanila bilioms.

Hiç canını Sıkma cnm sen dinlenmene bak güzelde beslen bebiş bi kaç hafta rahat rahat yatar içerde inş Allah'ın izniyle
Amin kizlar çok sagolun artık dayanabildigimiz kadar ne kadar dayanirsa oğlum :) insallah hepimiz zmaaninda kuvezsiz hayirli dogumlar yaparız

Ilk bebegim hangis daha iyi olir bilmiyorum ama park yatağı esim begenmedi çocuk sıkılirmış icinde :)) dediğin modele bakayim bizimdde besigimiz yok henuz tesekkurler :)

Geçmiş olsun canım, doktorunun dediklerini uygulayınca sıkıntı kalmaz inşallah..bebişin biraz daha kalır inşallah annesi..

Cnm bende o kadar cok düşündüm ki bu besik mevzusunu sepet mi alsam moduler mi alsam park yatak mi diye. En son en cok tavsiye edilen park yatak aldim her konustugum cok kullanisli dedi aldim en sonunda bakal insallah memnun kalırım

Aman canm Allah korusunn erken dogum falan deme oyleee...
Ucretsiz kismi tercihine kalms canm annen bakacaksa tabi daha rahat olursun ama yine de insan birakmak istemiyor hemen..yani biraz fayda-zarar iliskisini kurmak lazm, maddi olarak cok dara dusurmeyecekse bence bebeklerimizi hemen birakmamaliyizzz

Ben acikcasi park yataklri pek bilmiyorm tecrubesiz bi anneyiz sonucta ama bu dedigin besige baktm yani cok dayanikli gibi durmuyo ama yakindan bilmem canm, buyuyen besik bana daha mantikli geldi ondan aldk biz ama bu yerine durumuna odana gore senin karar vermen gereken bi seyy.. Ben park yataklari pek sevmiyorm yine de, yani oyun halisinda falan oynasin cocuk mesela zaten surekli icinde durmaz bi de plastik falan kullaniliyo bazilarinda sevmiyormm...

Anladim kankisim bende kiyafet harici netten aliyorum zaten :)

Ay kankacigim kendine dikkat et ya sen bize lazimsin.. Bebis icin de dikkat et zararliysa bebise de enfeksiyon :/[/QUOTE]

Sagol canm benm sagol insallah ehemen gecer elimden geleni yapiyormm

Amin kizlar çok sagolun artık dayanabildigimiz kadar ne kadar dayanirsa oğlum :) insallah hepimiz zmaaninda kuvezsiz hayirli dogumlar yaparız

Amin insallah canmm dayanir dayanir pasa oglun sen hep guzel dusun, dua et..

Kızlar suavinex biberon alan bilgisi olan var mi görünüş olarak çok begendim :) medela calma almayı planlıyordum ama bunu da cok begendim görünüş olarak bununla alakalı bilgisi olan var mi?

Çok şükür Can'ım güzel haberlerini aldık Mutlu olduk inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın dikkat et kendine

Ben hiç kullanılışlılığı düşünmedim cnm henüz almadım ama ay sonu bi tane anne yanı için sepet Beşik alıcam çok Hoşuma gidiyorlar daha sonrada daha büyük bi Beşik alırım odasına diye düşünüyorum

Ikinci üniversite için mi yoksa o kadar kucukmusun canım. Başarılar Rabbim gönlüne göre versin insallah
Yok cnm ne küçüğü 27 yaşındayım 2. Üniversite olucak inş normalde Hemşireydim ama hamilelikte bıraktım ve artık yapmak istemiyorum zaten hiç bana göre değildi bende sınavlara başvurdum biraz çalıştım giriyorum nasipse farklı bişeyler yapmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…