Sagol hayatim benimGayorm
hayırkı uğurlu olsun güle güle kullansın inşallah tatlım
Benim 2.hamileliğim. Çok sık yazamasam da takip etmeye çalışıyorum. Tecrübe ettiğim konularda yardımcı olmaya çalışıyorum. İlk hamileliğimde de KK takip ediyordum ve bir sürü şey öğrendim burdan. Hala öğreniyorum. Siz memnun değilseniz naçizane fikrim takip etmeyebilirsiniz. Sağlıkla ve zamanlıca evladınızı kucağınıza alın.Arkadaslar merak ediyorum sohbetiniz koyu keyfiniz yerinde ama bu grupta nedense ciddi konularda sorulan onemli.sorulara hic onem ve cevap verilmedigini goruyorum. Neredeyse bes alti kez onemli bi konuda soru sordum sadece bir cevap ya aldim ya almadim. Burfaki.olay sadece kayinvalidelelerinizi cekistirmek kocanizin ilgisizliginden aglanmak ya da ay ne alsak ne giysek of bes kilo aldim diye simariklik yapmak midir yoksa ayni donemlerde ayni seyleri yasayan annelerin birbirine destek olmasi midir acikcasi ben ikinci secenegi tercih ediyorum fakat bugune kadar bu grupta hic bir yardim ciddiyet goremedim.. yazik gercekten . Bu kadar lakayt olmasak keske insanlarin sorduklari daha oemli sorulara daha onem versek sonucta belki aramizda bi cogumuz ayni sorunu yasiyo ve paylasarak akil fikir alisverisi yapabiliriz ama bu asla mumkun degil ... yazik....
Rabbim zihin açıklığı versin. Hayırlısını versin. Gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah. Evladın şans getirsin.Kızlar yarın Lys Sınavına giricem benim için dua eder misiniz çok heyecanlıyım :))
Canım ben ilk bebeğimde sepet beşik almıştım ilk Zaman'lar kullanmak için 1 ay kullanmadım diyebilirim. Çok küçük sepetti. Oğlan hemen büyüdü. Park yatak hediye gelmişti. Uzun süre onu kullandım. Sallanmayı isteyen Bebek değildi sorun yaşamadım. Tek diyebileceğim geleceğe yönelik ve kullanışlı bir ürün tavsiye et. Sonradan paraya yazık diyor insan bide koymaya yer bulamıyorsunKızlar merhaba fikrinizi almak istiyorum beşik konusunda.bugün aksam eşimle ebebek mağazasına gitmez.park yatak mi yoksa beşik mi kullanışlı olur.civil de bu hafta sonuna özel mdf beşik 280 tl yerine 199 tl inmiş.civıl agashi modüler klasik beşik.bakabilirsiniz internetten.sizce ne yapsam.
Benim 2.hamileliğim. Çok sık yazamasam da takip etmeye çalışıyorum. Tecrübe ettiğim konularda yardımcı olmaya çalışıyorum. İlk hamileliğimde de KK takip ediyordum ve bir sürü şey öğrendim burdan. Hala öğreniyorum. Siz memnun değilseniz naçizane fikrim takip etmeyebilirsiniz. Sağlıkla ve zamanlıca evladınızı kucağınıza alın.Arkadaslar merak ediyorum sohbetiniz koyu keyfiniz yerinde ama bu grupta nedense ciddi konularda sorulan onemli.sorulara hic onem ve cevap verilmedigini goruyorum. Neredeyse bes alti kez onemli bi konuda soru sordum sadece bir cevap ya aldim ya almadim. Burfaki.olay sadece kayinvalidelelerinizi cekistirmek kocanizin ilgisizliginden aglanmak ya da ay ne alsak ne giysek of bes kilo aldim diye simariklik yapmak midir yoksa ayni donemlerde ayni seyleri yasayan annelerin birbirine destek olmasi midir acikcasi ben ikinci secenegi tercih ediyorum fakat bugune kadar bu grupta hic bir yardim ciddiyet goremedim.. yazik gercekten . Bu kadar lakayt olmasak keske insanlarin sorduklari daha oemli sorulara daha onem versek sonucta belki aramizda bi cogumuz ayni sorunu yasiyo ve paylasarak akil fikir alisverisi yapabiliriz ama bu asla mumkun degil ... yazik....
Rabbim zihin açıklığı versin. Hayırlısını versin. Gönlündekini hakkında hayırlı etsin inşallah. Evladın şans getirsin.Kızlar yarın Lys Sınavına giricem benim için dua eder misiniz çok heyecanlıyım :))
Canım ben ilk bebeğimde sepet beşik almıştım ilk Zaman'lar kullanmak için 1 ay kullanmadım diyebilirim. Çok küçük sepetti. Oğlan hemen büyüdü. Park yatak hediye gelmişti. Uzun süre onu kullandım. Sallanmayı isteyen Bebek değildi sorun yaşamadım. Tek diyebileceğim geleceğe yönelik ve kullanışlı bir ürün tavsiye et. Sonradan paraya yazık diyor insan bide koymaya yer bulamıyorsunKızlar merhaba fikrinizi almak istiyorum beşik konusunda.bugün aksam eşimle ebebek mağazasına gitmez.park yatak mi yoksa beşik mi kullanışlı olur.civil de bu hafta sonuna özel mdf beşik 280 tl yerine 199 tl inmiş.civıl agashi modüler klasik beşik.bakabilirsiniz internetten.sizce ne yapsam.
Aynıyım bende beslenmiyor gibime geliyor cok üzülüyorum
Kızlar merhaba fikrinizi almak istiyorum beşik konusunda.bugün aksam eşimle ebebek mağazasına gitmez.park yatak mi yoksa beşik mi kullanışlı olur.civil de bu hafta sonuna özel mdf beşik 280 tl yerine 199 tl inmiş.civıl agashi modüler klasik beşik.bakabilirsiniz internetten.sizce ne yapsam.
Cnm bende civildeki o dedigin yatagi begeniyordm ama sonra esimle karar verdik N11den hamak yatagi tercih ettik. Degisik olsun bebek daha rahat eder diye. Mobilya yatagi zaten var ama onu kullanmicaz. Bakalim ins gorundugu gibi rahat olur bu hamak besikte. Bu arada 5 yasina kadar kullanila bilioms.Kızlar merhaba fikrinizi almak istiyorum beşik konusunda.bugün aksam eşimle ebebek mağazasına gitmez.park yatak mi yoksa beşik mi kullanışlı olur.civil de bu hafta sonuna özel mdf beşik 280 tl yerine 199 tl inmiş.civıl agashi modüler klasik beşik.bakabilirsiniz internetten.sizce ne yapsam.
Başarılar Can'ım hayırdır bebişinle beraber okul mu okuyacaksınKızlar yarın Lys Sınavına giricem benim için dua eder misiniz çok heyecanlıyım :))
Ay karin buyudukce onlara gore hep oyle ay yakinda dogurcaksn falan.. Insani gererler sadece
Canm 6 ay ucretsiz alacagim sonrasinda kv bakacak baslarda sanirmama sonrasinda cok sorun yasarsak ben bakici dusunuyorm acikcasi esime de bunun sinyalini verdm.. Sonucta onemli olan benegimin bakiminve hepimizin huzuruu...
Orta olur canm aynen
Ayy evet duydm hep bu konulari, benmki de gece baya uyanik kaliyor masallahh hayirlisi olsn insallahh
Kiz yeni bi sey okudukca sinirlermm bozuluyor haaaaAllahimmm onlr da kizlarinda yasasinlr aynisini gorsunler bakalm nasil oluyorms..
Canm ya cok gecms olsnnn...ama hicc moralini bozma benm arkadasm da da risk oldu yata yata 4-5 hafta durdu yavrucak ki daha da dururdu bu sefer de artk acilma olunca suni sanci ile dogum yapti, cok saglikli bi bebek masallah, insallah senin bebegin de zamaninda saglikla dogacak canm. Aynen hic kalkmaman gerekiyor yerinden sakn ha kimse icin kendi yemegin icn falan bile kalkma annen ya da kv mutlaka yapar zaten boyle ciddi bi durumda..Yegenimize iyi bak tatlim..
Sen bu uslubunla herhangi birimizden zor cevap alirsn, bizi yargilamak kimseye dusmez, muhabbetimizi begenmiyorsan kimseyi zorla tutmuyoruz burda. Ayrica her seyi paylasip cevabimizi da aliyoruz sukur ama herkesin her konuda bilgisi fikri olamaz daha once yasadiklarini yasamamiz olma ihtimalimiz aklina geldi mi acaba???
Ya da bu baslikta gelip hic bir sey paylasmayip sadece derdin oldugunda derman aradigindan mi kimse gormedi acaba yazdiklarini????
Kimse burda bize gelip lakayt diyemez haddimizi bilsek iyi olur arkadasim, sen de hamile bi bayansin kirmak istemiyorum ama bu tavir ve davranislarinla, insanlari futursuzca yargilayarak , damgalayarak kimseyle bi sey paylasabilecegini sanmiyorum...
Sevindim canım taburcu olmana. Umarım bebeğin minik bir şaka yapmıştır annesine bekler zamanını.
Benim kuzenim 33te doğum yaptı oğlu sapasağlam şimdi. Canını sıkma olumlu düşün ki olumlu olsun.
+1
Ayrıca hamilelik gibi hassas bir konuda doktor tavsiyesi gibi tavsiye veremeyiz. Ya bir şey olursa? Belki çok önemli bir durum biz sana boş ver iç hapı dedik ve bebeğin zarar gördü. Kimse bu riski almaz. Ayrıca bende yeni katılıyor olmama rağmen kızlar sağ olsunlar bildikleri her konu ile ilgili cevap verdiler. @goooody sayesinde kabızlık problemimi çözdüm mesela.
Amin kizlar çok sagolun artık dayanabildigimiz kadar ne kadar dayanirsa oğlum :) insallah hepimiz zmaaninda kuvezsiz hayirli dogumlar yaparızHiç canını Sıkma cnm sen dinlenmene bak güzelde beslen bebiş bi kaç hafta rahat rahat yatar içerde inş Allah'ın izniyle
Ilk bebegim hangis daha iyi olir bilmiyorum ama park yatağı esim begenmedi çocuk sıkılirmış icinde :)) dediğin modele bakayim bizimdde besigimiz yok henuz tesekkurler :)Kızlar merhaba fikrinizi almak istiyorum beşik konusunda.bugün aksam eşimle ebebek mağazasına gitmez.park yatak mi yoksa beşik mi kullanışlı olur.civil de bu hafta sonuna özel mdf beşik 280 tl yerine 199 tl inmiş.civıl agashi modüler klasik beşik.bakabilirsiniz internetten.sizce ne yapsam.
Geçmiş olsun canım, doktorunun dediklerini uygulayınca sıkıntı kalmaz inşallah..bebişin biraz daha kalır inşallah annesi..Kızlar hastaneden taburcu oldum şükür. Ama doktor 2-3 hafta durabilirsen iyi senin için dedi. Her an doğum olabiliis bugün tam 29+0 olduk ilaclara evde devam edecegim Insalalh. Once annemler de yatiyordum simdi kayinvalidemler geldi evime gectim. Tuvalet harici kalkmadan yatacagim insalalh dediği kadarda erken gelmez yavrum bende haberler boyle. Sizler iyisinizdir insallah.
Insallab canım dogumda bebegimle birlikte taburcu olmayı nasip eder Rabbim insallahGeçmiş olsun canım, doktorunun dediklerini uygulayınca sıkıntı kalmaz inşallah..bebişin biraz daha kalır inşallah annesi..
Ikinci üniversite için mi yoksa o kadar kucukmusun canım. Başarılar Rabbim gönlüne göre versin insallahKızlar yarın Lys Sınavına giricem benim için dua eder misiniz çok heyecanlıyım :))
Cnm bende o kadar cok düşündüm ki bu besik mevzusunu sepet mi alsam moduler mi alsam park yatak mi diye. En son en cok tavsiye edilen park yatak aldim her konustugum cok kullanisli dedi aldim en sonunda bakal insallah memnun kalırımKızlar merhaba fikrinizi almak istiyorum beşik konusunda.bugün aksam eşimle ebebek mağazasına gitmez.park yatak mi yoksa beşik mi kullanışlı olur.civil de bu hafta sonuna özel mdf beşik 280 tl yerine 199 tl inmiş.civıl agashi modüler klasik beşik.bakabilirsiniz internetten.sizce ne yapsam.
aynen aynen sorma hepsi erkek ya sanki doğurcan biz korkuoz sen nie korkmuosun yolda doğurcan bak falan filan die die erken doğum yaptırcaklarbenimde aklımda o ücretsiz kısmı var da bakalım nolcak zaten yerim çok uzak ya minnacık bebeğimi bırakmak istemiorum napcam hiç bilmiyorum benim annem bakcak bu arada o yüzden sorun yaşamam sanırım ama kv işi biraz sıkıntılı maalesef
Kızlar merhaba fikrinizi almak istiyorum beşik konusunda.bugün aksam eşimle ebebek mağazasına gitmez.park yatak mi yoksa beşik mi kullanışlı olur.civil de bu hafta sonuna özel mdf beşik 280 tl yerine 199 tl inmiş.civıl agashi modüler klasik beşik.bakabilirsiniz internetten.sizce ne yapsam.
Amin kizlar çok sagolun artık dayanabildigimiz kadar ne kadar dayanirsa oğlum :) insallah hepimiz zmaaninda kuvezsiz hayirli dogumlar yaparız
Çok şükür Can'ım güzel haberlerini aldık Mutlu olduk inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın dikkat et kendineKızlar hastaneden taburcu oldum şükür. Ama doktor 2-3 hafta durabilirsen iyi senin için dedi. Her an doğum olabiliis bugün tam 29+0 olduk ilaclara evde devam edecegim Insalalh. Once annemler de yatiyordum simdi kayinvalidemler geldi evime gectim. Tuvalet harici kalkmadan yatacagim insalalh dediği kadarda erken gelmez yavrum bende haberler boyle. Sizler iyisinizdir insallah.
Insallah canım benim. Hepimiz sag salim kucagimiza alalim minnaklarimizi insallahÇok şükür Can'ım güzel haberlerini aldık Mutlu olduk inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın dikkat et kendine
59 kilo ha :) en son 4.5 aylıkken o kadardım heralde :))59 kiloyu gördüm :)
göbeğim baya çıktı ya ben son ay böyle olurum diye tahmin ediyodum
Ben hiç kullanılışlılığı düşünmedim cnm henüz almadım ama ay sonu bi tane anne yanı için sepet Beşik alıcam çok Hoşuma gidiyorlar daha sonrada daha büyük bi Beşik alırım odasına diye düşünüyorumKızlar merhaba fikrinizi almak istiyorum beşik konusunda.bugün aksam eşimle ebebek mağazasına gitmez.park yatak mi yoksa beşik mi kullanışlı olur.civil de bu hafta sonuna özel mdf beşik 280 tl yerine 199 tl inmiş.civıl agashi modüler klasik beşik.bakabilirsiniz internetten.sizce ne yapsam.
Inş cnm 1 yıl dondurup sonra başlıcam nasipseBaşarılar Can'ım hayırdır bebişinle beraber okul mu okuyacaksın
Yok cnm ne küçüğü 27 yaşındayım 2. Üniversite olucak inş normalde Hemşireydim ama hamilelikte bıraktım ve artık yapmak istemiyorum zaten hiç bana göre değildi bende sınavlara başvurdum biraz çalıştım giriyorum nasipse farklı bişeyler yapmak istiyorumIkinci üniversite için mi yoksa o kadar kucukmusun canım. Başarılar Rabbim gönlüne göre versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?