2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

aynen biz de önce keseyi gördük 1 hafta 10 gün snra daaa bebişi gördük :)

Merhabalar kızlar.. ben de yenı ogrendim hamileliğimi:) bugun beta hcg yapıldı degerım 226.8 sizce nsl kac hafta acaba henuz dra gosteremedık .. degeri boyle olsn varmı kese gorunurmu

Bende heyecan icindeyim. Sağlıkla dogsun bebeklerimiz ins :) birkacgune ilk ultrason ins hersey yolunda gidiyordur. 7_8_9 haftada olup belirtisi az olan var mi benim gibi kızlarrr

kızlaarrrrrr çok Mutluyum
Sonunda beni aradılar bugün ve ayın 22 sinde boş randevu varmış saat 10:30
Bebeğimi görebilecem sonunda sizler gibi
Malum burda sadece bütün gebelik boyunca sadece 3 tane usg hakımız vardı ve ilk usg taa 13 haftalıktaydı
Özel klinik ara bul çok uğraşmıştım
Sonunda buldum boş yer malum 24 ü bayram burası öncesinde yer bulmakta meseleydi
Ayyy şimdiden çok heyecanladım yaa

Canm cok sevindm gecmisler olsn

Ayyy ne mutlu sana hadi hayirlisi ins gor de gel bebisinii

Bende heyecan icindeyim. Sağlıkla dogsun bebeklerimiz ins :) birkacgune ilk ultrason ins hersey yolunda gidiyordur. 7_8_9 haftada olup belirtisi az olan var mi benim gibi kızlarrr

Can'ım benimde yorgunluk ve uyku dışında hiçbir belirtim yok . Diğer iki kızımda 1 haftada olsa azıcık Miğdem bulanmıştı ,bunda hiçbirşey yok .
Doktora bi gitsem bende rahatlicam yani ,ister istemez takılıyor insan . Ama etrafımda hiçbir belirtisi olmayanları çok dinledim. Bişey yoktur işte biz kuruntu yapıyoruz galiba :)

Merhabalar kızlar.. ben de yenı ogrendim hamileliğimi:) bugun beta hcg yapıldı degerım 226.8 sizce nsl kac hafta acaba henuz dra gosteremedık .. degeri boyle olsn varmı kese gorunurmu

Hayirli olsunn.. Ama kese icin cok erkenn.. 1 hafta kadr bekle ki hayal kirikligi yasama benceee erken olunca gorunmeyebiliyo bizdiklar mesela benmki 1500 uzerine cikmadan gorunmedii

oh oh çok sevindimm :)

Hayirli olsunn.. Ama kese icin cok erkenn.. 1 hafta kadr bekle ki hayal kirikligi yasama benceee erken olunca gorunmeyebiliyo bizdiklar mesela benmki 1500 uzerine cikmadan gorunmedii
Sagol hayatım hepimiz hayırlısıyla alalım inşallah :)
Tahmınımce 4 .5 haftalık fin erken diyorsun yani.. 1500 kac haftalık değerindi senin

Allah yardımcın olsun canım, çalışırken çok zor oluyo zaten senin iş koşulların daha da ağır anlaşılan, sen yine de kendini çok yormamaya bak
sağol canım iş zor değil de kalkmak istemiyorum hatta direk uzanmak istiyorum bi de akşam eve dönüşü var tabi bunlar zor geliyor sadece

Canm cok sevindm gecmisler olsn
saoll canım benim Rabbim tekrarlatmasın

Sgol canm sagol teyzene cekeydin iyiyms tabi ama ben de anneme cekmisim tabi yiyelm icelim tabi hemencik kilolari almaya baslayalm
Abov kiz nasi anlasiyon hakkaten drlarla ay ne zor halden anlamalariii...

bi şekilde yaşıyoruz işte canm bi an önce türkiyeye geleceğim günü hayal ediyorum :) bebek yokken güzelce yaşıyordum ama şimdi bebek var baya zor olyor insan ailesinden birini yannda istiyor anne gibi baba gibi
Ne guzel Çin'de yasiyorsun. Ben pek cok ulkeyi gezdim ama uzak doguyu cok merak ediyorum hic gitmedim. Esimle onumuzdeki yaz uzak dogu seyahati planliyorduk ama birkac yil ertelemek zorunda kalacagiz bu durumda
bir kaç ülke gezmek benm de hedeflerm arasında var inşallah olur. ama çin içi çok gezdim valla çin gez gez bitmez asla tavsiye ederim görülmesi gereken bir yer burayı gördükçe Türkiyeye bin şükür ediyor insan vatanın gibi yok anam :)

ahh canm uyku düzenin senn baya bozulmuş ama benm de sana yakın valla bozulmak üzere . mide bulantısı beni de bitirdi kusamıyorum sadece bulanıyor canm hiiç bişe istemiyo . allah yardımcımız olsunn

ohhh hadi hayırlısı canım benim çok sevindim

sanırım bu kez sana erkek geliyor he ne dersin kızlarda miden bulanmış bunda yokmuş bu değişik sanrm ayy hadi inşallah . rabbim kimseye mide bulantısı vermesin inşallah . rahat bir hamilelik geçir inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…