hayırlı olsun tatlım allah sağlkla doğurmayı nasip etsin inşMerhabalar ,şimdiden hepimizin gözü aydın diyeyim .yaşım 35 ikinci gebeliğim ilk gebeliğim nisan da başladı haziran başında bebişlerin gelişmemesi nedeni ile kürtaj ,kürtajdan sonra rahimde yapışma teşhisi ve operasyonu ,çok şükür 2 ay sonunda yeni gebelik ,bugün 5+5 allah hepimize bağişlasın inşallah 5+1 de keseyi gördük pazartesi kalp atışı için randevumuz var
Merhabalar ,şimdiden hepimizin gözü aydın diyeyim .yaşım 35 ikinci gebeliğim ilk gebeliğim nisan da başladı haziran başında bebişlerin gelişmemesi nedeni ile kürtaj ,kürtajdan sonra rahimde yapışma teşhisi ve operasyonu ,çok şükür 2 ay sonunda yeni gebelik ,bugün 5+5 allah hepimize bağişlasın inşallah 5+1 de keseyi gördük pazartesi kalp atışı için randevumuz var
Canim gözün aydın ozmn takvimini artk koyabilirsin tam olarak kaçıncı haftadasinkızlaaar selaaaamlar :)
bugün dr kontrolumüz vardı ..
çok şükür kuzumu gördük :)
kalbi de atışını da gördük...
Rabb im ne güzel yaratıyor hayret verici...
şükür etmemiz gereken o kadar şey var ki...
ne denir bilemiyorum...
Canim gözün aydın ozmn takvimini artk koyabilirsin tam olarak kaçıncı haftadasin
Senin yaramaz kendini geri cekio demekki nazli :)) allahım kucağına da almayi nasip etsin inssaoalsın canımcım :)
şöyle ki normalde ulturasyona göre 5+5 ancak son adet tarihine göre ise 7+5 ..
geç döllenme felan olabilirmiş ..
kimi insanın bebek önce gidermiş kiminin ise sat önce gidermiş...
ama zaman içerisinde dengeye ulaşırmış :)
amin cümlemizinkini :))Senin yaramaz kendini geri cekio demekki nazli :)) allahım kucağına da almayi nasip etsin ins
Insallah canm ins aynen aklina kotu seyler getirme normal sancidir ins
kızlaaar selaaaamlar :)
ne denir bilemiyorum...
çok sevindim canım sana şimdi yakışır bi takvimsaoalsın canımcım :)
şöyle ki normalde ulturasyona göre 5+5 ancak son adet tarihine göre ise 7+5 ..
geç döllenme felan olabilirmiş ..
kimi insanın bebek önce gidermiş kiminin ise sat önce gidermiş...
ama zaman içerisinde dengeye ulaşırmış :)
inşaAllah benimde normaldir canım çok sağol
sanki daha iyiyim şimdi canım sağ tarafta yoğunlaştı ağrım o da oluyordu bende zaten üşütmekten büyük ihtimal çalıştığım için ve şantiye olduğu için merkezi yere biraz uzak istediğim gibi doktora gidemiyorum maalesef
herkes hangi gün son sat. ilk kan değeri neydi. Yazabilir mi?
Günaydın kızlar beni yeni kalktim ya sabah 5 kadar uyku yik göz kapaklarım yanıyor kapaniyor ama uyku yok migde bulantısı yogun oluyor gaz aşırı derece oluyor birde arada gelen regl sancısı 5 den sora daliyorum uykuya sonra 8 kalkıp kızı okula yolluyorum tekrar yatıyorum sonuç yeni kalktim
kızlaaar selaaaamlar :)
ne denir bilemiyorum...
MERABABenim kesin oldu 6 haftalık hamileymisim ikiz olabilirmiş: ))
Cnm tebrik ederim çok çok sevindim artık şu takvimi yaparmisinkızlaaar selaaaamlar :)
ne denir bilemiyorum...
İyim canm çok şükür bnde heycanla bekliyorm bebisi görmeyi ins bian önce gorurumamin cümlemizinkini :))
sen nasılsın pekiii*?
Allah yardımcın olsun canım, çalışırken çok zor oluyo zaten senin iş koşulların daha da ağır anlaşılan, sen yine de kendini çok yormamaya bak
sat 26 ekim
bat 23 kasım olacaktı olmadı
26 kasımda kan tahlilinde hcg 512 çıktı bi daha da ölçtürmedim zaten
11 Aralıkta muayenede üstten ultrasonla hem keseyi hem kalbini gördük çok şükür
Kolay gelsin sana, diğer minikle uğraşmak da zordur böyleyken, Allah güç kuvvet versin. bende de çok gaz oluyor ama ne yapsam geçmedi bi türlü
Gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
İyim canm çok şükür bnde heycanla bekliyorm bebisi görmeyi ins bian önce gorurum
Cnm tebrik ederim çok çok sevindim artık şu takvimi yaparmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?