2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın kızlar beni yeni kalktim ya sabah 5 kadar uyku yik göz kapaklarım yanıyor kapaniyor ama uyku yok migde bulantısı yogun oluyor gaz aşırı derece oluyor birde arada gelen regl sancısı 5 den sora daliyorum uykuya sonra 8 kalkıp kızı okula yolluyorum tekrar yatıyorum sonuç yeni kalktim

Merhabalar ,şimdiden hepimizin gözü aydın diyeyim .yaşım 35 ikinci gebeliğim ilk gebeliğim nisan da başladı haziran başında bebişlerin gelişmemesi nedeni ile kürtaj ,kürtajdan sonra rahimde yapışma teşhisi ve operasyonu ,çok şükür 2 ay sonunda yeni gebelik ,bugün 5+5 allah hepimize bağişlasın inşallah 5+1 de keseyi gördük pazartesi kalp atışı için randevumuz var

hayırlı olsun tatlım allah sağlkla doğurmayı nasip etsin inş

Ay kızlar ne çok yazismissiniz. Bana bildirim gelmemiş. Okuyamadım da hepsini. Önemli bisi kacirmamisimdir insaAllah . Hayırlı musmutlu günlerimiz olsun bebislerimizle

Aynı zamanlarda yaşamışız demeki
bebişler derken ikiz miydi ki? Bebekler gelişmedi derken boş gebelik miydi. Yoksa kalpleri mi durdu.

Yeni gebeliğin hayırlı olsun,ne zaman anladın son regl ne zaman,kan değerin neydi?

Canim gözün aydın ozmn takvimini artk koyabilirsin tam olarak kaçıncı haftadasin

Canim gözün aydın ozmn takvimini artk koyabilirsin tam olarak kaçıncı haftadasin

saoalsın canımcım :)

şöyle ki normalde ulturasyona göre 5+5 ancak son adet tarihine göre ise 7+5 ..

geç döllenme felan olabilirmiş ..

kimi insanın bebek önce gidermiş kiminin ise sat önce gidermiş...

ama zaman içerisinde dengeye ulaşırmış :)

Senin yaramaz kendini geri cekio demekki nazli :)) allahım kucağına da almayi nasip etsin ins

Insallah canm ins aynen aklina kotu seyler getirme normal sancidir ins

amin inşaAllah canım geçti çok şükür sancımm

çok sevindim canım sana şimdi yakışır bi takvimhepimize naasip olsun inşaAllah bende 6+3 tü gittiğimde geç dölenme olmuş olabilir dedi 4 haftalık gözüküyor ultrasonda dedi ondan bebişimizi göremedik sadece kese vardı 25inde inşaAllah göreceğiz minnakımızı bizde

Allah yardımcın olsun canım, çalışırken çok zor oluyo zaten senin iş koşulların daha da ağır anlaşılan, sen yine de kendini çok yormamaya bak

herkes hangi gün son sat. ilk kan değeri neydi. Yazabilir mi?

sat 26 ekim
bat 23 kasım olacaktı olmadı
26 kasımda kan tahlilinde hcg 512 çıktı bi daha da ölçtürmedim zaten
11 Aralıkta muayenede üstten ultrasonla hem keseyi hem kalbini gördük çok şükür

Kolay gelsin sana, diğer minikle uğraşmak da zordur böyleyken, Allah güç kuvvet versin. bende de çok gaz oluyor ama ne yapsam geçmedi bi türlü

Gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Cnm tebrik ederim çok çok sevindim artık şu takvimi yaparmisin

amin efenim aminnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…