Herkese selamlar. Ben çok fenayım. Midem berbat! Gözümü bile açamıyorum her yer dönüyorallahım yar ve yardımcım olsun! Oğlan da sanki canımın burnumda olduğunu anlarmışcasına tepemden inmediği gibi mahvetti beni! Hayırlısıyla çabucak şu günleri bi atlataydım ne eyiydi!!!
Ah canım Allah yardımcın olsun. Çekmeyen bilmez derler..çok iyi anlıyorum seni. Sabah bacıma onun her minik titreşimi midemi titreştiriyor sanırım dedim. Anası kurban olsun onu vereneBuna da şükürler olsun. Bu sayede orda olduğunu her şeyin yolunda olduğunu anlıyorum. En zor günümüz bu olsun Rabbim başka zorluk tasa vermesin inşallah.
Rabbim hayırlısını versin inşallah. Dualarım seninle.
Elisa canm ya Allah yardimciniz olsn, nolur hemen de kotu seyler dusunme ins hayirlisiyla guzel haber ver bize haberlerini bekliyorum.. Allahim sen koru, dualarimiz seninle
Gozunuzaydin cnm allah saglicakla kucagimiza alirsin insallah
Dogum tarihlerimiz ayni usg kac hafta cikti acaba
Yarin bizde gidicezz insallah bizde duyariz
elisa__ canim cok gecmis olsunn allah yardimcin olsunn cok zor bir surec 2 kere yasadim bu durumu ama unutmaa yiyecekk ekmegi olduktan sonra dunyaya geliyor
At at da gozumuz gonlumz senlensin ayollKelebeğim resmini hemen atarım buraya teyzeleri baksın ayyykız kaçıncı gebelik olursa olsun heyecan hep aynı oluyormuş baksana
Sagol hayatım hepimiz hayırlısıyla alalım inşallah :)
Tahmınımce 4 .5 haftalık fin erken diyorsun yani.. 1500 kac haftalık değerindi senin
Can'ım benimde yorgunluk ve uyku dışında hiçbir belirtim yok . Diğer iki kızımda 1 haftada olsa azıcık Miğdem bulanmıştı ,bunda hiçbirşey yok .
Doktora bi gitsem bende rahatlicam yani ,ister istemez takılıyor insan . Ama etrafımda hiçbir belirtisi olmayanları çok dinledim. Bişey yoktur işte biz kuruntu yapıyoruz galiba :)
canım doktora gittin mi neden bekliyorsun kopmasını sana bağlanmasını beklesen daha iyi değil mi yanlış düşünüyorsun benceAlıntılıyamadım arkadaslar varsa kusura bakmasın lutfen hepınıze tesekkur ederım
bugun 5+2 gun oldu pazar gununden berı lekem gelıyor henuz kanamam baslamadı bebegımın benden kopacagı gunu beklıyorum hayırlısı boyleymıs heo hayırlısını dıledım dualarımdasınız Rabbım sızlere bebeklerınızı sagsalım kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah
canım doktora gittin mi neden bekliyorsun kopmasını sana bağlanmasını beklesen daha iyi değil mi yanlış düşünüyorsun bence
Canım resim var mi koysanaTeyzoslar biz geldikk
Minigimide kalp atisinida duydummm cok sukurr. Bu arada kesem fasulye gibi dun gece biri sormustu. 7 hafta diye gittim 7+3 ciktikk
Cnm benim çok geçmiş olsun kendi dusmesi daha iyi en azından hemen hamile kalabilirsin kürtaj 3 ay bekleyin diyorlardr dusecek kanamayla dedı cuma gunku degerım 347 dı pazartesı 178 e dustu saglıksız gebelık kımyasal dedıler bunu bılerek nasıl umutlanım canım kendımı kandırmıs olurum hala camur gıbı kahverengı lekelenmelerım devam edıyr
bi şekilde yaşıyoruz işte canm bi an önce türkiyeye geleceğim günü hayal ediyorum :) bebek yokken güzelce yaşıyordum ama şimdi bebek var baya zor olyor insan ailesinden birini yannda istiyor anne gibi baba gibi
dr dusecek kanamayla dedı cuma gunku degerım 347 dı pazartesı 178 e dustu saglıksız gebelık kımyasal dedıler bunu bılerek nasıl umutlanım canım kendımı kandırmıs olurum hala camur gıbı kahverengı lekelenmelerım devam edıyr
sen iyisin valla benm kaynanam olsa da çok memnun olrdm annemi aratmazdı zatn saolsun :)Tabi yaa haklisin istenmez mi hicc.. Benim ailem istanbulda ben de onlari getirmeye calisiyomneyse ki esimin ailesi burda valla yoktan iyidir hehe
Isin zorms canm yabanci yerde yasamak kolay olur mu hicc..
çok geçmiş olsun...allah yardımcınız olsun...Alıntılıyamadım arkadaslar varsa kusura bakmasın lutfen hepınıze tesekkur ederım
bugun 5+2 gun oldu pazar gununden berı lekem gelıyor henuz kanamam baslamadı bebegımın benden kopacagı gunu beklıyorum hayırlısı boyleymıs heo hayırlısını dıledım dualarımdasınız Rabbım sızlere bebeklerınızı sagsalım kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah
seninki önden gidiyor desene :)Teyzoslar biz geldikk
Minigimide kalp atisinida duydummm cok sukurr. Bu arada kesem fasulye gibi dun gece biri sormustu. 7 hafta diye gittim 7+3 ciktikk
kızlaaar selaaaamlar :)
bugün dr kontrolumüz vardı ..
çok şükür kuzumu gördük :)
kalbi de atışını da gördük...
Rabb im ne güzel yaratıyor hayret verici...
şükür etmemiz gereken o kadar şey var ki...
ne denir bilemiyorum...
bat 23aralık eğer bu ay olursa ucundan kıyısından yakalayacağım ağustos anneliğini 31ağustos gözüküyor tahmini doğum:) rabbim hayırlıysa nasip etsin inşallah bekletmesin daha fazla kimseyi..
inşallah kuşum ,rabbim nasip eder de inşallah burda da birlikte oluruz :) G Gezginanneadayi89Yaa canım çok sevindim , darısı başımıza insaAllah. :-*
İnsaAllah canım heyecanla güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz :)))
Hcg 226Hafta değilde,hormon değerine göre görünüyor,hormon değerin 2500 lerde olursa görünür.
En azından bir hafta sabret,görürsün inş. anladığım kadaıryla seninkide geç döllenme gibi duruyor.Benimde geç döllenme o yüzden bekliyorum.daha keseyi göremedim. Yinede dayanamıcam bu akşam belki nöbetçi doktora görünürüm.Hcg 226
Canim beceremedim ki anlatirsan yapmaya calisirimCanım resim var mi koysana
Oyle heralde canimçok geçmiş olsun...allah yardımcınız olsun...
seninki önden gidiyor desene :)
Tamam canım insan sabredemıyo işte heyecan cok nsl gececek 9 ay :))En azından bir hafta sabret,görürsün inş. anladığım kadaıryla seninkide geç döllenme gibi duruyor.Benimde geç döllenme o yüzden bekliyorum.daha keseyi göremedim. Yinede dayanamıcam bu akşam belki nöbetçi doktora görünürüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?