2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Elisa canm ya Allah yardimciniz olsn, nolur hemen de kotu seyler dusunme ins hayirlisiyla guzel haber ver bize haberlerini bekliyorum.. Allahim sen koru, dualarimiz seninle

Alıntılıyamadım arkadaslar varsa kusura bakmasın lutfen hepınıze tesekkur ederım
bugun 5+2 gun oldu pazar gununden berı lekem gelıyor henuz kanamam baslamadı bebegımın benden kopacagı gunu beklıyorum hayırlısı boyleymıs heo hayırlısını dıledım dualarımdasınız Rabbım sızlere bebeklerınızı sagsalım kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah

Iste tuhaf oluyorum bende ins bebisletimizi goruruz sagliklidirlar. Gogus sizisi var. Baska bisi yok :) annemin hamilelikleri berbatmis ben kotu olurum dedim sukur iyiyim. Tabi belirti olmamasida korkutuyor anlayacagin ultrasona girersek mutlu olcaz ins. Heyecan doruklta valla benim. Ilk bebegimmm. Senle aramizda 1 gun var sanirim. Benim aralık 1 de 610, araligin 3 de 1330 cikti değerim kac haftalik ultrasonda cok merak ediyorum. Tahmin edebilen var mi :)

canım doktora gittin mi neden bekliyorsun kopmasını sana bağlanmasını beklesen daha iyi değil mi yanlış düşünüyorsun bence

canım doktora gittin mi neden bekliyorsun kopmasını sana bağlanmasını beklesen daha iyi değil mi yanlış düşünüyorsun bence

dr dusecek kanamayla dedı cuma gunku degerım 347 dı pazartesı 178 e dustu saglıksız gebelık kımyasal dedıler bunu bılerek nasıl umutlanım canım kendımı kandırmıs olurum hala camur gıbı kahverengı lekelenmelerım devam edıyr

Cnm benim çok geçmiş olsun kendi dusmesi daha iyi en azından hemen hamile kalabilirsin kürtaj 3 ay bekleyin diyorlar

Tabi yaa haklisin istenmez mi hicc.. Benim ailem istanbulda ben de onlari getirmeye calisiyom neyse ki esimin ailesi burda valla yoktan iyidir hehe
Isin zorms canm yabanci yerde yasamak kolay olur mu hicc..

Canm benim Allah yardimciniz olsn, hakkinizda hayirlisi neyse o olsn.. Demekki olmasinda bi sorun yok yeniden olur tabi bizim icin konusmak kolay ama Allaha siginmaktan baska care yok

Tabi yaa haklisin istenmez mi hicc.. Benim ailem istanbulda ben de onlari getirmeye calisiyom neyse ki esimin ailesi burda valla yoktan iyidir hehe
Isin zorms canm yabanci yerde yasamak kolay olur mu hicc..
sen iyisin valla benm kaynanam olsa da çok memnun olrdm annemi aratmazdı zatn saolsun :)
rabbim yardım etsin hepimize :)

çok geçmiş olsun...allah yardımcınız olsun...
Teyzoslar biz geldikk
Minigimide kalp atisinida duydummm cok sukurr. Bu arada kesem fasulye gibi dun gece biri sormustu. 7 hafta diye gittim 7+3 ciktikk
seninki önden gidiyor desene :)

Yaa canım çok sevindim , darısı başımıza insaAllah. :-*

bat 23aralık eğer bu ay olursa ucundan kıyısından yakalayacağım ağustos anneliğini 31ağustos gözüküyor tahmini doğum:) rabbim hayırlıysa nasip etsin inşallah bekletmesin daha fazla kimseyi..

İnsaAllah canım heyecanla güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz :)))

En azından bir hafta sabret,görürsün inş. anladığım kadaıryla seninkide geç döllenme gibi duruyor.Benimde geç döllenme o yüzden bekliyorum.daha keseyi göremedim. Yinede dayanamıcam bu akşam belki nöbetçi doktora görünürüm.

Tamam canım insan sabredemıyo işte heyecan cok nsl gececek 9 ay :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…