- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Insallah bulur 3500 u kuzucum.. her sey bir yana dedigin gibi hepimize sağlıklı bebisler nasip olsun inşallah
koltukta otururken kızım öyle güçlü hareket etti ki, sallandım oturduğum yerde.
süper güçlü olacak galiba kızım :)
Anldm canm bazi seyleri gormek duymak istiyoruz haklisin ama hiccc risk alma bosver.. Ama sunu bil baba olmasinin yerini hic bi sey tutamaz. Sadece soyle dusunms olabilir bizim zaten cocugumz oluyor ama onlarin senelerdir olmuyor olsa cok sevinirim demek istems yanlis ifade etmistir eminm.. Yani hicc uzatma bence canm benm. Cunku ne kadr cok beklenti o kadr hayal kirikligi unutmaaa
cnm önemli değil artık alıcam bir deterjan kısmet olursaHatırlayamadım cnm ya evde de Değilim olsam hemen bakardım :s evim tadilatta bayrama anca biticek bi ton iş beni bekliyo
Haci şakirin granül sabun diye geçiyor bende onu aldım. Çokta güzel kokuyor. Tavsiye ederim. En az katkı onda vardı,o kadar deterjanın içinde haberin olsun.cnm önemli değil artık alıcam bir deterjan kısmet olursaAllah kolaylık versin cnm yaa valla ev işleri çok zor bende bir yerlerinden başlıycam kısmet olursa
İnşallah dikkat edicem söylediklerini çok teşekkür ederim Can'ım inşallah toparlar da çok zayıf doğmazKuzum ben karistirmisim evet hatirladim simdi.. alir merak etme sen.. sut ic bol bol ve muz ye.. tavuk tuket cok guzel kilo aldiriyor.. meyve de ye hic bisi yiyemuyorsan bi tane muz ye mesela.. sen dert etme ama allahin izni ile simdi bile kilosu iyi durumda bence
uyumuş kalmışım ya. Çok teşkkkurler cevabın için canım. Şoyle soyliyim aslında 35 haftalıkla uyumlu gelişmiş olsaydı hiç problem olmazdı inanki benm için ama şuan 33 haftalıkla uyumlu, o canımı sıktı birsz.. İnşllh 2500 uzerine çıkarsa çok rahatliycam. Bugun 2125 gr.dı ..Shirine-alish canım,temmuz annelerine baktığımda gördüm yazını,burdan cevap veriyim dedim. Bence kendini de bebeğinide strese sokma,içini ferah tut,doktorunla bu duruma en doğru yaklaşımı siz verirsiniz.2 haftalık gerilik çok bişey değil diye düşünüyorum. Hem tehlikeli zamanlarıda çok şükür geçtik sayılır, ciğer gelişimide normal değerlerde dediyse doktorun. Doğurmanda hiçbir sıkıntı olmamalı. Benim arkadaşımı 36. haftasında bebişini aldılar,küveze bile gerek olmadı. O yüzden herşeyin hayırlısının olması için dualaını et,zamanı böyleyse doğsun bebişin,herşeyin başı sağlık inşallah.
Canım sürekli yatıp dinlenirsen bir iki hafta daha kalabilir o Zaman 2500 ü geçer bileuyumuş kalmışım ya. Çok teşkkkurler cevabın için canım. Şoyle soyliyim aslında 35 haftalıkla uyumlu gelişmiş olsaydı hiç problem olmazdı inanki benm için ama şuan 33 haftalıkla uyumlu, o canımı sıktı birsz.. İnşllh 2500 uzerine çıkarsa çok rahatliycam. Bugun 2125 gr.dı ..
ben zaten bi kç gundr bebeğin başını çok aşşağıda hissediyordum hatta temmuz grubunda sordum kızlar normal dedi. Ama resmn iç çamaşırı çizgimin olduğu yerdeydi. Ki zaten haklıymışım çunku bebeğin eşi doğum kanalına girmiş. En fazla 2-3 haftaya doğar dedi de ben o kadar duracağını bile duşunmuyorum. Çunku karın kasılmalarım çok çok arttı... Bakalım artık nasipten oteye yol yok.. Şuan tek duam 2500 uzeri doğması inşllh.
evet dr.da sadece yat dinlen dedi, zaten yaptığım hiçbişy yoktu ama yine devam edcm yatmaya. İnşllh bayramı geçirirsek bence 2500 u geçer.Canım sürekli yatıp dinlenirsen bir iki hafta daha kalabilir o Zaman 2500 ü geçer bile
Gunaydin kizlar sabah sabah kirildim bugün esime . esimin abisigilin 6 7 yildir cocuklari olmuyo bu yaz bi heves tup bebek denemeye karar verdiler. Bu sabah yatakta uzanirken soruverdim birden baba olduğun icin mi daha cok mutlu olursun amca olacagin icin mi dedim vee amca olacagim icin dedi ne yalan soyliyim kirildim ve bana mantiksiz geldi kendi evladin senden bir parca bir can ya nasil başkasının evladi seni daha mutlu eder anlam veremedim kizlar ben mi yanlış dusunuyorum bi deyin bana . kirildim ve bi daha bebegimle ilgili hic bisey konusmicam esimle ne hareketi soylicem ne de kendi rahatsizliklarimdan bahsedicem.
İnş bayramı geçirirsin canım,ultrason ölçümünde kilonun hata payıda var+-200 olarak haberin olsun. Sadece kiloya göre düşünme,kafa ölçümü ve boy ölçümüde mi 2 hafta geride. Kilosu az olabilir ama gelişimi olduğu sürece kendini sıkma bence. Benimde kilo hep geriden geliyor.ama kafa ölçümü ve boy ölçümü hep değerinde. O yüzden kiloya göre baz alma derim.uyumuş kalmışım ya. Çok teşkkkurler cevabın için canım. Şoyle soyliyim aslında 35 haftalıkla uyumlu gelişmiş olsaydı hiç problem olmazdı inanki benm için ama şuan 33 haftalıkla uyumlu, o canımı sıktı birsz.. İnşllh 2500 uzerine çıkarsa çok rahatliycam. Bugun 2125 gr.dı ..
ben zaten bi kç gundr bebeğin başını çok aşşağıda hissediyordum hatta temmuz grubunda sordum kızlar normal dedi. Ama resmn iç çamaşırı çizgimin olduğu yerdeydi. Ki zaten haklıymışım çunku bebeğin eşi doğum kanalına girmiş. En fazla 2-3 haftaya doğar dedi de ben o kadar duracağını bile duşunmuyorum. Çunku karın kasılmalarım çok çok arttı... Bakalım artık nasipten oteye yol yok.. Şuan tek duam 2500 uzeri doğması inşllh.
Merhaba arkadaşlar.
Hadi başlıyorum, uzun bir aradan sonra yazmayı başarabilecek miyim, bakalım.
En son kontrole bir ay oldu gideli, ondan beridir, bebeğin hareketleri de arttığı için pek endişelenmiyordum. İki hafta kadar önce nefes alamayacak kadar göğsüm daralmaya başlayınca, yakın olduğu için aile hekimine gittim. Hemşire nts'ye bağladı ve merak edilecek bir durum olmadığını, bebeğin döndüğünü ve ağrı hissetmemin normal olduğunu söyledi. Sınra da o kadar kötü olmadım zaten.
Ancak şu son bir haftadır bebeğin hareketleri mesaneye çok sağlam baskı yapıyor ve sürekli wc'ye gitme gereksinimi hissediyorum. Bazen de hissetmediğim şekilde günlük pedim ıslanmış oluyor. En korktuğum şey, kese delinmesi denen olay. Perşembe günü kontrolüm var, fakat içim rahat etmiyor bir türlü. Daha önce soruldu mu, çok takip edemedim. Kese delinmesini nasıl farkedebiliriz?
Son üç ay hepsinden daha heyecanlıymış yahu
evet canım onlarda 33 haftayla uyumlu. Ben 3 hafta once gittiğimde 32 haftaydı sadece 1 haftalık gelişim gostermiş oluyo bu durumdaİnş bayramı geçirirsin canım,ultrason ölçümünde kilonun hata payıda var+-200 olarak haberin olsun. Sadece kiloya göre düşünme,kafa ölçümü ve boy ölçümüde mi 2 hafta geride. Kilosu az olabilir ama gelişimi olduğu sürece kendini sıkma bence. Benimde kilo hep geriden geliyor.ama kafa ölçümü ve boy ölçümü hep değerinde. O yüzden kiloya göre baz alma derim.
Canim ben dalinin sivisini aldim ama bana leke cikartmiyor dediler kusmuk lekesini kaka lekesini filan. O yuzden roxy matik aldim her markette satiliyor 5 tl filan ona cok guzel dediler leke cikartmada ilk yikamayi dalinle yapcam sonrakileri lekelerine gore secim yapip kullancamsevgili hamiş arkadaşlarım bende daha bebişimin kıyafetlerini yıkamadım.
kısmetse en kısa zamanda yıkayacağım. bebek çamaşırı yıkamak için deterjan almadım dahasizler hangi çamaşır detarjanını kullandınız. bu deterjanların toz olanları var sıvı olanları var hangisini alayım. ayrıca yumuşatıcı normalde kullandığım yumoş kullansam olur mu?
rica etsem yardımcı olur musunuz kızlar.
Anladım cnmmm, 33 haftaya göre baz alabilir o zaman doktor. Amannn kolayı var, geliştirici iğne vurdurursun,sonrada 1 hafta sonra alırlar bebeği sıkma canını.evet canım onlarda 33 haftayla uyumlu. Ben 3 hafta once gittiğimde 32 haftaydı sadece 1 haftalık gelişim gostermiş oluyo bu durumdaaslında şunu merak ediyorum şuan bebeğin ciğer gelişimi 35 haftaya gore mi baz alınır 33 e gore mi..
Canim şöyle dusunmus olabilir erkek kafasi sonucta tahmin yuruterek konusuyorumGunaydin kizlar sabah sabah kirildim bugün esime . esimin abisigilin 6 7 yildir cocuklari olmuyo bu yaz bi heves tup bebek denemeye karar verdiler. Bu sabah yatakta uzanirken soruverdim birden baba olduğun icin mi daha cok mutlu olursun amca olacagin icin mi dedim vee amca olacagim icin dedi ne yalan soyliyim kirildim ve bana mantiksiz geldi kendi evladin senden bir parca bir can ya nasil başkasının evladi seni daha mutlu eder anlam veremedim kizlar ben mi yanlış dusunuyorum bi deyin bana . kirildim ve bi daha bebegimle ilgili hic bisey konusmicam esimle ne hareketi soylicem ne de kendi rahatsizliklarimdan bahsedicem.
Canim ben dalinin sivisini aldim ama bana leke cikartmiyor dediler kusmuk lekesini kaka lekesini filan. O yuzden roxy matik aldim her markette satiliyor 5 tl filan ona cok guzel dediler leke cikartmada ilk yikamayi dalinle yapcam sonrakileri lekelerine gore secim yapip kullancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?