2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Beklenti kısmına %100 katılıyorum

Hatırlayamadım cnm ya evde de Değilim olsam hemen bakardım :s evim tadilatta bayrama anca biticek bi ton iş beni bekliyo
cnm önemli değil artık alıcam bir deterjan kısmet olursa Allah kolaylık versin cnm yaa valla ev işleri çok zor bende bir yerlerinden başlıycam kısmet olursa

cnm önemli değil artık alıcam bir deterjan kısmet olursa Allah kolaylık versin cnm yaa valla ev işleri çok zor bende bir yerlerinden başlıycam kısmet olursa
Haci şakirin granül sabun diye geçiyor bende onu aldım. Çokta güzel kokuyor. Tavsiye ederim. En az katkı onda vardı,o kadar deterjanın içinde haberin olsun.

Ben de haci şakir toz deterjan kullanıyorum. Yumuşatıcı gerek olmuyor.Kendine has bir kokusu var zaten.Oğlumda da onu kullanmıştım hep.

İnşallah dikkat edicem söylediklerini çok teşekkür ederim Can'ım inşallah toparlar da çok zayıf doğmaz

uyumuş kalmışım ya. Çok teşkkkurler cevabın için canım. Şoyle soyliyim aslında 35 haftalıkla uyumlu gelişmiş olsaydı hiç problem olmazdı inanki benm için ama şuan 33 haftalıkla uyumlu, o canımı sıktı birsz.. İnşllh 2500 uzerine çıkarsa çok rahatliycam. Bugun 2125 gr.dı ..

ben zaten bi kç gundr bebeğin başını çok aşşağıda hissediyordum hatta temmuz grubunda sordum kızlar normal dedi. Ama resmn iç çamaşırı çizgimin olduğu yerdeydi. Ki zaten haklıymışım çunku bebeğin eşi doğum kanalına girmiş. En fazla 2-3 haftaya doğar dedi de ben o kadar duracağını bile duşunmuyorum. Çunku karın kasılmalarım çok çok arttı... Bakalım artık nasipten oteye yol yok.. Şuan tek duam 2500 uzeri doğması inşllh.

Canım sürekli yatıp dinlenirsen bir iki hafta daha kalabilir o Zaman 2500 ü geçer bile

Merhaba arkadaşlar.
Hadi başlıyorum, uzun bir aradan sonra yazmayı başarabilecek miyim, bakalım.
En son kontrole bir ay oldu gideli, ondan beridir, bebeğin hareketleri de arttığı için pek endişelenmiyordum. İki hafta kadar önce nefes alamayacak kadar göğsüm daralmaya başlayınca, yakın olduğu için aile hekimine gittim. Hemşire nts'ye bağladı ve merak edilecek bir durum olmadığını, bebeğin döndüğünü ve ağrı hissetmemin normal olduğunu söyledi. Sınra da o kadar kötü olmadım zaten.
Ancak şu son bir haftadır bebeğin hareketleri mesaneye çok sağlam baskı yapıyor ve sürekli wc'ye gitme gereksinimi hissediyorum. Bazen de hissetmediğim şekilde günlük pedim ıslanmış oluyor. En korktuğum şey, kese delinmesi denen olay. Perşembe günü kontrolüm var, fakat içim rahat etmiyor bir türlü. Daha önce soruldu mu, çok takip edemedim. Kese delinmesini nasıl farkedebiliriz?
Son üç ay hepsinden daha heyecanlıymış yahu

Bence sorun mantikli gelmedi.bu soruyu sorduyssn cevabina da kirilmaman gerek.gereksiz yere uzmeyin birbirimizi.keşke boyle bir soru yöneltmeseydin eşine .baba olmak tabiki mutlu eder.AMa zorlukla evlat sahibi olacak abisine sevinmesi de ne güzel bisey .bence hic üzülme sevin canim.bunda kurulacak bisey görmüyorum ben.

İnş bayramı geçirirsin canım,ultrason ölçümünde kilonun hata payıda var+-200 olarak haberin olsun. Sadece kiloya göre düşünme,kafa ölçümü ve boy ölçümüde mi 2 hafta geride. Kilosu az olabilir ama gelişimi olduğu sürece kendini sıkma bence. Benimde kilo hep geriden geliyor.ama kafa ölçümü ve boy ölçümü hep değerinde. O yüzden kiloya göre baz alma derim.

Öncelikle geçmiş olsun. İdrarda enfeksiyona baktırmanda yarar var bence. Bebek mesaneye baskı yapar ama sürekli de çıkman gerekmez wc ye. Enfeksiyon varsa içtiğin su da direk atılıyordur vücuttan. Aman dikkat bebeğim suyu azalmasın.

evet canım onlarda 33 haftayla uyumlu. Ben 3 hafta once gittiğimde 32 haftaydı sadece 1 haftalık gelişim gostermiş oluyo bu durumda aslında şunu merak ediyorum şuan bebeğin ciğer gelişimi 35 haftaya gore mi baz alınır 33 e gore mi..

Canim ben dalinin sivisini aldim ama bana leke cikartmiyor dediler kusmuk lekesini kaka lekesini filan. O yuzden roxy matik aldim her markette satiliyor 5 tl filan ona cok guzel dediler leke cikartmada ilk yikamayi dalinle yapcam sonrakileri lekelerine gore secim yapip kullancam

Anladım cnmmm, 33 haftaya göre baz alabilir o zaman doktor. Amannn kolayı var, geliştirici iğne vurdurursun,sonrada 1 hafta sonra alırlar bebeği sıkma canını.

Eğer gelişim geriliği kesinleşirse,plesentayla ilgili sıkıntı olduğunu düşünüyorlar,bu yüzden bebeğin alınması daha doğru karar oluyor. Biraz bekle bakalım.Strese sokma ama kendini,allahım yanında olsun. Bu zamanda herşeyin çaresi var.

Canim şöyle dusunmus olabilir erkek kafasi sonucta tahmin yuruterek konusuyorum
Baba olma ihtimali defalarca var ama amca olma ihtimali cok dusuk. Abisi icin bir mutluluk kendi icin iki mutluluk olur. Tabiki evlat parçadir sonucta ama cok uzun senelerdir onlarin uzuntuleriyle kendi hevesini kursaginda birakmis olabilir.
Bu sadece benim tahminim.
Hani elde olan daha az kiymetli, ama ele zor gelen daha cok kiymetli olayi..
Anlatabilmisimdir umarim :)
Kirilmaya bende kirilirdimda soylemesinin mantiginin bu oldugunu dusunuyorum :)

Bende dalinin sivisini ve roxy i aldim canjm.. birde dalinin yumusaticisini aldim.. gercekten cok hos kokuyor bebek gibi.. ama cikartmayabiliomus lekeleri o yuzden roxy i önerdi komsularim bana da..

İyi akşamlar güzel anneler ben yarın 34haftalık oluyorum ve sadece 2 kilo aldım oda zaten bebeğim 2kgsizce az kilo almanın bi zararı var mıdır erken doğum gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…