Dikkatli beslenirken toparlanirsin hemen canım inşallah..Bu arada kizlar maalesef 3 kilo vermisim dis agrisi cektigim donemde insallah kizim da vermemistir almaya devam etmistir dicem ama ne yedim ki dogru durust cocuk kilo alsin. Ilk defa kilo verdigim icin uzuldumcumartesi kontrolumuz var o gune kadar bari bol protein muz ve sutle besleneyim
Demedi canım, gitmeden önce arar sorarım gene söylediğin iyi oldudoktorun bir dahaki gelişinde erken gelip nst çektir falan demedi mi canım? Benimki demişti o yüzden dün çektirdim Bugün 35 im tam.
Yegenin olsaydi gercekten anlardin esinin hissettiklerini. Hic kizma esine. Bi dogsun da bak bebeginiz ne kadar degisecek.Bilmiyorum cnm benim yigenim yok o duyguyu tatmadim hic hakli olabilirsin fazla alinganim zaten son zamanlarda yine de dusunuyorum hala mantiksiz gelio soyledigi ama dedigin gibi olacak galiba kucagina almadan baba oldugunu hissetmicek
Gunaydin kizlar sabah sabah kirildim bugün esime . esimin abisigilin 6 7 yildir cocuklari olmuyo bu yaz bi heves tup bebek denemeye karar verdiler. Bu sabah yatakta uzanirken soruverdim birden baba olduğun icin mi daha cok mutlu olursun amca olacagin icin mi dedim vee amca olacagim icin dedi ne yalan soyliyim kirildim ve bana mantiksiz geldi kendi evladin senden bir parca bir can ya nasil başkasının evladi seni daha mutlu eder anlam veremedim kizlar ben mi yanlış dusunuyorum bi deyin bana . kirildim ve bi daha bebegimle ilgili hic bisey konusmicam esimle ne hareketi soylicem ne de kendi rahatsizliklarimdan bahsedicem.
Seninkisi tombik annesi maşallahı var Begüm ün
Bu arada kizlar maalesef 3 kilo vermisim dis agrisi cektigim donemde insallah kizim da vermemistir almaya devam etmistir dicem ama ne yedim ki dogru durust cocuk kilo alsin. Ilk defa kilo verdigim icin uzuldumcumartesi kontrolumuz var o gune kadar bari bol protein muz ve sutle besleneyim
evet kuzum şart yoksa ayaklarım balon gibi oluyor yürüyüş yapınca anca geçiyorben o dediğini yaşamadım galiba canım ya ondan belki de sancım çıkmadı hiç heyecan olmaz mı bende geçen hafta gittiğimde çok heyecanlıydım ya nst ye ilk kez falan girdim mesela o bile çok heyecanlıydı ay bakalım ne diyecek sana bu hafta cuma gelsin hemen
Yok ya iyi bir zaman,içini ferah tut,güzel düşünki güzel olsun. Hadi hayırlısı olsun şimdiden,en azından tarihi bilince insan daha rahat olyuor. Ona göre herşeyini tamamlarsın. Süpriz yapıp,daha erkenden normal doğum belirtileri gelmezse tabi,sezeryan günü alıpta,öncesinde normal doğuranda oluyormuş.Kizlar merhaba..
Dr .dan döndük simdi.. kuzucummm kizimmm 25 temmuzda geliyormusss...
Dr. La sinav mevzusunu tekrar konustuk tekrar hesaplama yaptik.. ince bi pazarliktan sonra 38+3 de kizimi dogurabilirizz dedikkk... insallah hayirkisi ile gelsinn ameliyat tarihi ayarlandi randevusu alindi... boylece sinavdan 5 gun once doğurmuş oluyorum kizimi.. sinava girmem icin yeterli bi sure okacak diye düşünüyorum
Hem 38+3 de erken olmuyor dogum icin gayet yygun bi zaman oyle degil mi kizlar????
Normal günlük hareketimde olmuyor bel ağrısı canım,ama gece yatıyım,2 saat sonra lavobaya kalktığımda çok şiddetli bir bel ağrısı oturuyor. İnan yürüyemiyorum o derece,bir gece dengemi kuramayıp yuvarlanacağım diye korkuyorum. Tutuna tutuna gidiyorum. Ama onun haricinde günlük hareketimd,oturmam kalkmamda olmuyor bel ağrısı. Sürekli aynı posizyonda kalmakta yapıyor olabilir. Düzenli olarak hareket etmeni öneririm. Hamişim diye sürekli oturup,yatarsak bel ağrısı o zaman giriyor bana.Selam kızlar , bel ağrısı çeken var mı aranızda , sağ ayağımın üzerine basamıyorum resmen nasıl rahatlatabilirim kendimi
Yok ya iyi bir zaman,içini ferah tut,güzel düşünki güzel olsun. Hadi hayırlısı olsun şimdiden,en azından tarihi bilince insan daha rahat olyuor. Ona göre herşeyini tamamlarsın. Süpriz yapıp,daha erkenden normal doğum belirtileri gelmezse tabi,sezeryan günü alıpta,öncesinde normal doğuranda oluyormuş.Hayırlısı olsun inşallah.
Cnm benim boylee sorularim cok olur kasiniyorum galiba :) ama o anda istemsizce sordum cunku o kadar heyecanli anlatioki abisigili ama bizim kiza gelince pek konusmaz gel bak tekme atio dersin lutfeder bir iki sn tutar elini boyle bi soru sorma geregi duydum o anda ama dogru soyluosun yersiz bi soru olmus olabilirCanm aslnda sordugun sorunda yersiz olms beni yanls anlama ama sunu bilmen lazm asla hic bi sey annelik babalikla kiyaslanmamali
diye dusunuyorm.. Ha esinin verdigi cevap da hos olmams, ama muhtemelen kendi evladina aliamis
Gibi davranip kardesinin senelerce evlat sahibi olmayisina odaklanms. Onu da anlamaya calis canm. Hassasliginda cok haklisn cok hassas bi donemdeyiz o yuzden esinin boyle cevap verirken dusunmesi gerekirdi amaa bi erkekten bu dusunceyi beklemek.. Hmmm dogru mu acabaa
Masallah canm saglikli olsnlar da bidiklarr
Toparlarsn eminm hemen canm, sen verdn diye o da vercek diye bi kural yok tabi ki ama dikkat et yine de tabii
Geçmiş olsun, kızartma yumurta yada ağır bir şey yediysen safra kesenle ilgili gibi gözüküyor.Dr a bir danışmçok çok geçmiş olsun tekrarKızlar mideme sancı girdi tahminime göre sırtıma ve belime Ağrısı vuruyor yarım saattir geçmedi gaviscon iyi gelir mi evde var hastaneye gitmek istemiyorum bugün kontrolüm vardı hersey yolunda demişti
cnm senin sorun gerçekten gereksiz ama burada aklımı kurcalayan şey senin bebiş kız eşinin yeğeni erkek ise bak burda da bir sıkıntı olabilir. yani erkek kız ayrımı gibi...Cnm benim boylee sorularim cok olur kasiniyorum galiba :) ama o anda istemsizce sordum cunku o kadar heyecanli anlatioki abisigili ama bizim kiza gelince pek konusmaz gel bak tekme atio dersin lutfeder bir iki sn tutar elini boyle bi soru sorma geregi duydum o anda ama dogru soyluosun yersiz bi soru olmus olabilir
Cnm benim boylee sorularim cok olur kasiniyorum galiba :) ama o anda istemsizce sordum cunku o kadar heyecanli anlatioki abisigili ama bizim kiza gelince pek konusmaz gel bak tekme atio dersin lutfeder bir iki sn tutar elini boyle bi soru sorma geregi duydum o anda ama dogru soyluosun yersiz bi soru olmus olabilir
Selam Canım, bu ağrıların doğumla ilgilisi olduğunu söylerler. Emin olmak için doktora bir görün istersen. Bende sertleşme oluyor,henüz bir ağrı sızı yaşamadım.Slm kızlar herkez iyidir umarım.
Benim bugün arada bir adet olacakmışım gibi Ağrı'lar giriyorbunu yaşayan varmı aramızda bu haftalarda ?
Merhaba kızlar,
Dün doğum çantamı hazırladığımdan bahsetmiştim liste yapmıştım. O mesajı attım işteydim.
Neyse öğleden sonra kontrole gittik ilk defa NST ye girdim. Sonra kontrole geçtik doktora gösterdik NST yi. Doktor demesin mi sancıların var doğum iznine ayrılman gerek bugün itibariyle. Şoka girdim ne sancısı ben hafif kasıklarımda bir şeyler hissediyordum ama lafı bile edilmez çok az bir şeydi meğer 40-50 çıkmış sancı NST de.
Sonra bana acilde serum aldırdı. Bir daha NST çektirdim yine sancı çıktı. Alttan muayene etti açıklık falan yokmuş ama sancı nın durması gerekiyormuş onun için ilaç verdi. Ben NST ye girmesem herhalde bir iki haftaya doğurmuş olurdum. Bu haftadan sonra erken doğsa bile bir tehlikesi olma ihtimali düşük o açıdan rahatım ama yine de içeride ne kadar dursa kar.
Dün itibariyle izne ayrıldım yarım kalan işler oldu iş yerinde bi süre şokla işler ne olacak falan diye düşündüm neyse erteledim hepsini devrettim vs.
İyi ki çantamı hazırlamışım ne olur ne olmaz her an her şey olabilirmiş demek ki. Biz de doğuma yardımcı olsun diye yürüyüş falan yapıyorduk eşimle erken bir yardımı dokunabilirmiş bunun meğer. Şimdi bir süre evde takılcam en azından 2 3 hafta daha dursa bizim oğlan içeride iyi :).
günaydın Hamişler
Bu sabah kontrolümüz vardı, 32+0 da bebiş 1920 gr 43 cm, doktorumuz biraz ilerde dedi. Doktora dün bahsettiğim sol tarafımdaki sancıdan bahsettim. Bebişimizin koca kafası orda gömülü gibiymiş bi de milyonlarımdan biri de orda olduğundan baskı sancı hissi yaratabilirmiş. Nst ye de girdim, sancım çıkmadı. 34+0 da çağırdı tekrar. Bizden bu kadar şimdilik
Slm kızlar herkez iyidir umarım.
Benim bugün arada bir adet olacakmışım gibi Ağrı'lar giriyorbunu yaşayan varmı aramızda bu haftalarda ?
Normalde kullandığın yumuşatıcıyı kesinlikle kullanma hatta ilk aylarında mümkünse hiç yumuşatıcı kullanma deterjanda da toz olanı tavsiye ediyorlar ben ondan aldımsevgili hamiş arkadaşlarım bende daha bebişimin kıyafetlerini yıkamadım.
kısmetse en kısa zamanda yıkayacağım. bebek çamaşırı yıkamak için deterjan almadım dahasizler hangi çamaşır detarjanını kullandınız. bu deterjanların toz olanları var sıvı olanları var hangisini alayım. ayrıca yumuşatıcı normalde kullandığım yumoş kullansam olur mu?
rica etsem yardımcı olur musunuz kızlar.
İster istemez insan kendi bebişi için babaların daha istekli olmalarını bekliyor..alınmakta bi nebze haklısın, Allah eşinin abisigile de bebislerini sağ salim kucaklarina almayı nasip etsin..kayinvalidemin kızı yok, kız çocuklarına bakıcılık yaptı, eşimde kızları bi ayrı sever. İçlerinden kız bebiş geçiriyorlardi hep. Rabbim erkek nasip etti, çok sevindim hiç ayrım yapmam o konuda. Ultrasonda da herseyimiz belliydiCnm benim boylee sorularim cok olur kasiniyorum galiba :) ama o anda istemsizce sordum cunku o kadar heyecanli anlatioki abisigili ama bizim kiza gelince pek konusmaz gel bak tekme atio dersin lutfeder bir iki sn tutar elini boyle bi soru sorma geregi duydum o anda ama dogru soyluosun yersiz bi soru olmus olabilir
Cnm benim boylee sorularim cok olur kasiniyorum galiba :) ama o anda istemsizce sordum cunku o kadar heyecanli anlatioki abisigili ama bizim kiza gelince pek konusmaz gel bak tekme atio dersin lutfeder bir iki sn tutar elini boyle bi soru sorma geregi duydum o anda ama dogru soyluosun yersiz bi soru olmus olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?