2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Dikkatli beslenirken toparlanirsin hemen canım inşallah..

Bilmiyorum cnm benim yigenim yok o duyguyu tatmadim hic hakli olabilirsin fazla alinganim zaten son zamanlarda yine de dusunuyorum hala mantiksiz gelio soyledigi ama dedigin gibi olacak galiba kucagina almadan baba oldugunu hissetmicek
Yegenin olsaydi gercekten anlardin esinin hissettiklerini. Hic kizma esine. Bi dogsun da bak bebeginiz ne kadar degisecek.

Canm aslnda sordugun sorunda yersiz olms beni yanls anlama ama sunu bilmen lazm asla hic bi sey annelik babalikla kiyaslanmamali
diye dusunuyorm.. Ha esinin verdigi cevap da hos olmams, ama muhtemelen kendi evladina aliamis
Gibi davranip kardesinin senelerce evlat sahibi olmayisina odaklanms. Onu da anlamaya calis canm. Hassasliginda cok haklisn cok hassas bi donemdeyiz o yuzden esinin boyle cevap verirken dusunmesi gerekirdi amaa bi erkekten bu dusunceyi beklemek.. Hmmm dogru mu acabaa

Seninkisi tombik annesi maşallahı var Begüm ün

Masallah canm saglikli olsnlar da bidiklarr

Toparlarsn eminm hemen canm, sen verdn diye o da vercek diye bi kural yok tabi ki ama dikkat et yine de tabii

Hemen gelsn cuma gercektennn
Anldmm olabilir canm gerci bende de cikmadi sukur sanci faln.. Heyecanlanilmaz mi hiccc

Aynen evde bile ayagim sisiyor az da olsa yanii.. Yuruyus sartt hem insan kendini iyi hissediyorrr

Selam kızlar , bel ağrısı çeken var mı aranızda , sağ ayağımın üzerine basamıyorum resmen nasıl rahatlatabilirim kendimi

Kizlar merhaba..
Dr .dan döndük simdi.. kuzucummm kizimmm 25 temmuzda geliyormusss...

Dr. La sinav mevzusunu tekrar konustuk tekrar hesaplama yaptik.. ince bi pazarliktan sonra 38+3 de kizimi dogurabilirizz dedikkk... insallah hayirkisi ile gelsinn ameliyat tarihi ayarlandi randevusu alindi... boylece sinavdan 5 gun once doğurmuş oluyorum kizimi.. sinava girmem icin yeterli bi sure okacak diye düşünüyorum

Hem 38+3 de erken olmuyor dogum icin gayet yygun bi zaman oyle degil mi kizlar????

Yok ya iyi bir zaman,içini ferah tut,güzel düşünki güzel olsun. Hadi hayırlısı olsun şimdiden,en azından tarihi bilince insan daha rahat olyuor. Ona göre herşeyini tamamlarsın. Süpriz yapıp,daha erkenden normal doğum belirtileri gelmezse tabi,sezeryan günü alıpta,öncesinde normal doğuranda oluyormuş. Hayırlısı olsun inşallah.

Selam kızlar , bel ağrısı çeken var mı aranızda , sağ ayağımın üzerine basamıyorum resmen nasıl rahatlatabilirim kendimi
Normal günlük hareketimde olmuyor bel ağrısı canım,ama gece yatıyım,2 saat sonra lavobaya kalktığımda çok şiddetli bir bel ağrısı oturuyor. İnan yürüyemiyorum o derece,bir gece dengemi kuramayıp yuvarlanacağım diye korkuyorum. Tutuna tutuna gidiyorum. Ama onun haricinde günlük hareketimd,oturmam kalkmamda olmuyor bel ağrısı. Sürekli aynı posizyonda kalmakta yapıyor olabilir. Düzenli olarak hareket etmeni öneririm. Hamişim diye sürekli oturup,yatarsak bel ağrısı o zaman giriyor bana.

Aman allah korusun.. zamanli gelsin insallah kuzucum.. icim rahatladi vallahi ne yalan soyleyeyim.. bayagi dert ediyordu cakisti hersey diye.. simdii ooohhhh dedimmm

Cnm benim boylee sorularim cok olur kasiniyorum galiba :) ama o anda istemsizce sordum cunku o kadar heyecanli anlatioki abisigili ama bizim kiza gelince pek konusmaz gel bak tekme atio dersin lutfeder bir iki sn tutar elini boyle bi soru sorma geregi duydum o anda ama dogru soyluosun yersiz bi soru olmus olabilir

Kızlar mideme sancı girdi tahminime göre sırtıma ve belime Ağrısı vuruyor yarım saattir geçmedi gaviscon iyi gelir mi evde var hastaneye gitmek istemiyorum bugün kontrolüm vardı hersey yolunda demişti
Geçmiş olsun, kızartma yumurta yada ağır bir şey yediysen safra kesenle ilgili gibi gözüküyor.Dr a bir danışmçok çok geçmiş olsun tekrar

cnm senin sorun gerçekten gereksiz ama burada aklımı kurcalayan şey senin bebiş kız eşinin yeğeni erkek ise bak burda da bir sıkıntı olabilir. yani erkek kız ayrımı gibi...

Slm kızlar herkez iyidir umarım.
Benim bugün arada bir adet olacakmışım gibi Ağrı'lar giriyor bunu yaşayan varmı aramızda bu haftalarda ?

Anldm canm bazi seyleri gormek duymak istiyoruz haklisin ama hiccc risk alma bosver.. Ama sunu bil baba olmasinin yerini hic bi sey tutamaz. Sadece soyle dusunms olabilir bizim zaten cocugumz oluyor ama onlarin senelerdir olmuyor olsa cok sevinirim demek istems yanlis ifade etmistir eminm.. Yani hicc uzatma bence canm benm. Cunku ne kadr cok beklenti o kadr hayal kirikligi unutmaaa

Benim bugün arada bir adet olacakmışım gibi Ağrı'lar giriyor bunu yaşayan varmı aramızda bu haftalarda ?
Selam Canım, bu ağrıların doğumla ilgilisi olduğunu söylerler. Emin olmak için doktora bir görün istersen. Bende sertleşme oluyor,henüz bir ağrı sızı yaşamadım.

Canim artik dinlen b3nce bol bol.. sancilarimiz basliyor artik... cok dikkatli olmamiz lazim.. maasallah kocaman oldunuz sizde yaa

Canim normal olmasina herşeyin cok sevindim.. gozun aydin

Kuzum bu aralar bende yasiyorum.. dr um gayet normal diyor.. maasallah 35 olduk artik.. bunlar olacak canim

Normalde kullandığın yumuşatıcıyı kesinlikle kullanma hatta ilk aylarında mümkünse hiç yumuşatıcı kullanma deterjanda da toz olanı tavsiye ediyorlar ben ondan aldım

İster istemez insan kendi bebişi için babaların daha istekli olmalarını bekliyor..alınmakta bi nebze haklısın, Allah eşinin abisigile de bebislerini sağ salim kucaklarina almayı nasip etsin..kayinvalidemin kızı yok, kız çocuklarına bakıcılık yaptı, eşimde kızları bi ayrı sever. İçlerinden kız bebiş geçiriyorlardi hep. Rabbim erkek nasip etti, çok sevindim hiç ayrım yapmam o konuda. Ultrasonda da herseyimiz belliydi Eşimin kız istediğini bildiğim için ilk zamanlarda sevinmedigini düşünüyordum, alınganlık yapıyordum ama gönlümü aldı sonra, ikimiz de alıştık..esin de bebişi kucağına alınca eminim bütün duyguları daha yoğun yaşar..

Canimm hic oyle dedigine bakma sen.. o aslinda aklindan geceni söylüyor gönlünden geceni degil.. bizde tup bebekle elde ettik hamilelegimizi ama nenolursa olsun bebek bebektir.. muhtemelen soruna yanit vermis olmak icin bi cvp vermis esin.. birde kardesinin de cocugu olmasini istiyordur illaki ona istinaden dilinde cikivermistir onlar.. sen hic sikma canini.. bebis gelsin bakalim onu da görürüz ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…