2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayy cok sanslisin canim ya biz kimbilir ne zMan dogurucaz insallah hayirlisiyla kucagina alirsin :)

Bende dalinin sivisini ve roxy i aldim canjm.. birde dalinin yumusaticisini aldim.. gercekten cok hos kokuyor bebek gibi.. ama cikartmayabiliomus lekeleri o yuzden roxy i önerdi komsularim bana da..
Aynen balim roxy icin cok iyi diyorlar. Ben yumusatici almadim kokuya alarjisi olursa filan diye. Onlari dusunuyorum simdiden :) bizde alarjik cocuk cok var yigenim mesela onu baz alarak islem yapiyorum :)

Canim bende kendimi cok agir hissediyorum sicaklardan, kilolardan, bebislerden vs. İyice hantallastik..
Bende bebisleri gordukce icim gidiyor Allah'im hayirlisiyla gelsin artik diyorum oglumla ilgili hayaller kuruyorum canim yavruma kavusmak istiyorum :)

Kizlar birsey sorucam ben..
Bu aralar cok sik buyuk tuvalete cikiyorum normalde kabizlik yasardim haftada bir 3 gunde bir zorla filan ama bu aralarkinin rengi kirmizimsi gibi.. Kanamali ishal diye okudum ama ishal gibide değilim..
Anlamadim doktora sorsam mi yoksa boyle yasayan var mi ?¿
Doktora cuma sorsam kadin dogumcu anlar mi yoksa hangi bolume gitmem gerekiyor ?¿
Agrim sizim yok yemekten sonra arada mide bulantim oluyor o kadar..

az once eşim muz kuru yemiş kuuru incir filn aldı. C.tesi kontrol var ozamna kadar biraz daha dikkat ediyim de blki toparlanır.

İyi akşamlar güzel anneler ben yarın 34haftalık oluyorum ve sadece 2 kilo aldım oda zaten bebeğim 2kgsizce az kilo almanın bi zararı var mıdır erken doğum gibi?

Suan sana acaip ozendim kiskandim
İnanamiyorum nasil bir vucuda sahipsin masallah nasil iki kilo alabilirsin anlamadim..
Cocugun kendi, suyu, esi, rahimin buyumesi filan ayrica memislerin dolmasi bunlarin hepsi zaten 5-10kilo sen ne tasiyorsun

Ne tasiyorsan bende ondan istiyorum 12 kilomu geri alin

Kendi doktoruna bu durumdan bahsedersen eminim seni uygun bölüme yönlendirecektir .. Büyük tuvalete çok sık çıkman acaba yediklerinle mi ilgili

Allah kolaylik versin hepimize. Malum dogum yaklastigi icin herkeste ayni durum söz konusudur muhtemelen.
Yalniz bende söyle oldu. Yogun tempo seyahat+ ucak seyahati derken yoruldugumu fark etmeden yorulmusum. eve geldigimde epey bi agrim oldu. Zaten o zaman da cok yoruldugum zamanlarda karnimda sertlesme oluyordu ama dinlenince geciyordu. Sonra evime varip kendimle basbasa kalinca benimin agrisi da ilave oldu, derken asagi kisimda kismi bir baski ...vs... Doktorum kendimi cok yormamami vs söyledi. Kadin dogumcu bir arkadasim da kendi basina gelen olay örnek vererek, bel agrisinin ciddiye alinmasi gereken bi sinyal olabilecegini, kendisinde de öyle oldugunu ve cocugun beklenenden 3.3,5 hafta önce geldigini söyleyerek muhakkak yatmami söyledi. yaklasik 1,5-2 hafta yattim. Tabi bu arada idrarda da az bir miktar da olsa protein tespit edildi. hepsi birlesince stressten uzak, dinleme odakli bir yasam tercih etmem gerekti. Simdi simdi iyiyim cok sükür;dinlenemek iyi geldi yani. yalniz su son zamanlarda sagdan sola dönerken, yattigim yerden kalkarken karnim kasiliyor. bu neyin nesi bilmiyorum ama sanki böyle cok spor yaprsin da karnin gerilir ya, kismen de acir onun gibi. bakalim yarin konrtolüm var bi konusacagim doktorumla. yazmaya calisirim insallah.

Bebisler gelmek için hazırlık yapıyorlar yavaştan..çoğu bebek döndü sanırım umarım doğuma yakın hepsi doğum pozisyonunda olurlar..

haydi hayirlisi bismillah diyelim o halde:) bakalim ilk kim doguracak? bu arada benim de döndü bebek bakalim insallah bir daha yön degistirmez...

Bu tarz seyler sakaya gelecek seyler degil. Ben acilen gitmeni tavsiye ederim.
gecmis olsun Allah sifa versin

İyi akşamlar güzel anneler ben yarın 34haftalık oluyorum ve sadece 2 kilo aldım oda zaten bebeğim 2kgsizce az kilo almanın bi zararı var mıdır erken doğum gibi?
Az kilo almamın bir sakıncası yok Bebek sağlıklı olduktan sonra gerisi önemli değil erken doğuma neden olmaz

yok canim erken degil..insallah saglikla bebegine kavusur sinavini da kolaylikla atlatirsin canim..

Kendi doktoruna bu durumdan bahsedersen eminim seni uygun bölüme yönlendirecektir .. Büyük tuvalete çok sık çıkman acaba yediklerinle mi ilgili
Her zamanki yediklerimi yiyorum canim degisik birsey yemedim sadece suyu biraz fazla icmis olabilirim oda normal yani..
Ben cuma gunune kadar gecmesse bi doktoruma danisayim o zaman ilk kez oluyor cunku

cnm senin sorun gerçekten gereksiz ama burada aklımı kurcalayan şey senin bebiş kız eşinin yeğeni erkek ise bak burda da bir sıkıntı olabilir. yani erkek kız ayrımı gibi...
cnm yigeni yok şuanda abisigil bu ay tüp bebek deneyecek bizim bebiş kız ama eşim baya bi inanmamıştı kız olduguna ve hep erkekmiş gibi sesleniodu

Slm kizlar bugun cok huzursuzum 34haftalik hamileyim kizim bugun coooook hareketli otururken gobek deligimin etrafinda yattigimda da kasiklarimda o kadar cok hareket ediyo ki saatlerdir .. canim aciyo artik ve korkmaya basladim persembe randevum var bu durum normal mi yoksa acile gitmeli miyim

Canlarım sagolun cevaplarınız için zaten sabahki kadar kötü düşünmüyorum söylediklerinizde haklısınız ben çok büyüttüm yine hep bu hormonlaaar yaa ben böyle değildim yaşarken oldum :) ama yine de sormak istiyorum tatlı dille ne maksatla öyle dediğini baklım sizin düşündüğünüzü düşünüp mü söyledi öyle bişeyi

B Began cnm salladım kızın hareketleriyle dedin de gecen gün yaşadığım şey aklıma geldi :) geçen gün sırt üstü uzanıodum elimde telefon yine kk dayım benim kız da bi salladı ama o oldugunu tahmin edemedim her yerimi birden salladı deprem sandım hemen lambaya baktım sallanmıodu ama baya bi korktum :)

N
normal bence korkma benimkide bazen inanılmaz hareket ediyor ve Can'ımı çok yakıyor .. Artık hareketleri bayağı güçlü bazen o minik tekmeler çok rahatsız edebiliyor

N

normal bence korkma benimkide bazen inanılmaz hareket ediyor ve Can'ımı çok yakıyor .. Artık hareketleri bayağı güçlü bazen o minik tekmeler çok rahatsız edebiliyor
Daha hic nst ye de baglanmadim acaba diyorum cikmak mi istiyo cunku hareketleri yattigimda cok asagida hissediyorum karnim surekli dalgalaniyo kasiklarimda baloncuklar patliyo sanki

Canm ayrintilica guzelce anlatmissin sagol, ben de hic sanci agri gibi bi sey olmadi sadece arada kasilma oluyor bazen artiyor ona bile endise ediyorm ki sen tabi istirahat etmelisin. Bel agrisi genelde erken dogum habercisi benm de bildigim. En guzelini yapmissin stresten uzak, dinlen bol bol..

Daha hic nst ye de baglanmadim acaba diyorum cikmak mi istiyo cunku hareketleri yattigimda cok asagida hissediyorum karnim surekli dalgalaniyo kasiklarimda baloncuklar patliyo sanki

Canm en iyisini doktorlar bilir muhakkak ama ben hic hareketli bebegin cikmak istedigi gibi bindurum duymadm simdiye dek aksine benm doktor hareketi azalirsa gel diyor, genelde hareketli olmasi iyi olduguna rahati yerinde olduguna isaret bildigim kadariyla. Ama yine de sen bilirsn tabi ki icin rahat etmedinde ya da baska bi durum da varsa falan mutlaka doktoruna basvur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…