2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ayy iyi bari Can'ım ya , hergün yeni bişeyle korkutuyor beni bu kızçe

Selam Canım, bu ağrıların doğumla ilgilisi olduğunu söylerler. Emin olmak için doktora bir görün istersen. Bende sertleşme oluyor,henüz bir ağrı sızı yaşamadım.

Umarım öyle değildir , Olmazsa doktora bir telefon edeyim enazından içim rahat eder . Tşk canım

Normalde kullandığın yumuşatıcıyı kesinlikle kullanma hatta ilk aylarında mümkünse hiç yumuşatıcı kullanma deterjanda da toz olanı tavsiye ediyorlar ben ondan aldım
sanırım toz olanlar roxy ve hacı şakir var. cnm sen hangisini aldın acaba?

Ayyy gunun belli olmss hadi bakalm hayirlisi canm, saglikla kurtulun insallahh... Kuzenim yeni sezeryan oldu 38+0 da aldilar canm hic sorun yok, 3900 dogdu ustelik masallah zaten sorun gorse doktorun yapar mi hiccc..

gezebiliyorsan gez Can'ım sonra gezemeyeceğiz nasılsa. senin doğum tarihin de yakınmış ben de 28 29 temmuz gibi sezeryan olacağım dün akşam ütülerimi yaptım çantayı yerleştireceğim sen de hazırla artık ne olur ne olmaz

@bebem-1221 canım,temmuz annelerine baktığımda gördüm yazını,burdan cevap veriyim dedim. Bence kendini de bebeğinide strese sokma,içini ferah tut,doktorunla bu duruma en doğru yaklaşımı siz verirsiniz.2 haftalık gerilik çok bişey değil diye düşünüyorum. Hem tehlikeli zamanlarıda çok şükür geçtik sayılır, ciğer gelişimide normal değerlerde dediyse doktorun. Doğurmanda hiçbir sıkıntı olmamalı. Benim arkadaşımı 36. haftasında bebişini aldılar,küveze bile gerek olmadı. O yüzden herşeyin hayırlısının olması için dualaını et,zamanı böyleyse doğsun bebişin,herşeyin başı sağlık inşallah.

Canım iyi olmuş tarih 5 gün kendini toparlaman için yeterli bir süre bence bebeği de 38 haftayı doldurunca akıyorlar zaten inşallah çok rahat bir doğum geçirirsin ve sınavın da iyi geçer emeklerin karşılığını slırsın

Ayyy gunun belli olmss hadi bakalm hayirlisi canm, saglikla kurtulun insallahh... Kuzenim yeni sezeryan oldu 38+0 da aldilar canm hic sorun yok, 3900 dogdu ustelik masallah zaten sorun gorse doktorun yapar mi hiccc..

Kuzummm maasallah tosuncuga cok iyi kilosu
Bizimki 2 gunde 2600 den 2700 e gelmisti kuzummm maasallah.. dr o zamana kadar 800 gr daha alir dedi.. insallah 3400-3500 gibi dogar kizimmm diye bekliyoruzz
3000 gr gectimi tamamdir zaten.. ama dr hernihtimale karsi ciger gelistirici igne yapcaz diyor..

Bence senin böyle bir şey sorman kıyaslama yapman pek doğru olmamış Canım her ikisinin yeri ayrı tabiki baba olacağı için seviniyordur ama abisinin çocuğu olmadığı için de üzülüyor haliyle. Abisi çocuk sahibi olamazken kendisinin baba olacağı için çok sevinmesini haksızlık olarak görüyor olabilir bence hassas bir konu eşin ne kadar mutlu olsa da abisi için bi tarafı hep buruk olacaktır

Canim benim saolasin.. sehin nasil gecti kontrolun?? Bugun degilmiydi?? 28- 29 temmuz demissin.. hayirlisi ile kucagina al yavrunu insallah.. hazirliklari tamamla kuzum yavas yavas

Merhaba kızlar,
İşler konusunda kendinizi yormamaya dikkat edin, ben ne zaman kendimi çok yordum o zaman kızım korkuttu beni. Yavaş yavaş yapın yapmak istediklerinizi. Sıcaklar da malum, çok yorulmayın.

Ben bebeğimin kıyafetlerine belli bir süre yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum. Sabun tozu kullandım yıkadığımda, hacı şakirdi galiba. Ütülemedim ama henüz, sıcaklar gözümü korkutuyor.

Kilo konusunu da çok dert etmeyin kızlar, bizim dr mesela kilosuyla boyuna bakıp iyi uyumlu, gelişimi güzel falan şeklinde yorum yapıyor. Her çocuğun kilosu bir olmaz ki.. kimimizin ki toplu bebek olacak kimimizinki minyon..

bu aralar canım ne isterse bir şekilde gönderiyor Allah, çok mutlu oluyorum, geçen mesela tam içimden mangal geçirmiştim iftar vakti burnuma gelen kokuların cazibesiyle, bir baktım bizimkiler plan yapmışlar, dün mangal partisi yaptık. :)

5 günlük bir bebek gördüm bugün, bir akrabamızın, 3,5 kiloydu ama miniminnacık. Çok garip duygular hissettim. Bizde doğuracağız kızlar inşaAllah, az kaldııııı

Bunlar dışında bende epey ağırlaştım artık. Bacaklarım sanki artık zorlanıyor beni taşırken halbuki 7 kilo falan aldım...

Canim benim saolasin.. sehin nasil gecti kontrolun?? Bugun degilmiydi?? 28- 29 temmuz demissin.. hayirlisi ile kucagina al yavrunu insallah.. hazirliklari tamamla kuzum yavas yavas
Benim dündü kontrolüm iyiydi biraz zayıf sanki bebeğim doğru düzgün yemek yiyemiyorum ama artık zorlayacağım inşallah toparlar Canım ya

5 günde bende toparlayabileceğini düşünüyorum kendini arkadaşım. Kimisi hele 1 günde ayağa kalkıyormuş. Allah kolaylık versin. Dr'un gelişimine göre vermiştir zaten doğum tarihini, hayırlı olsun. :)

Aynen cok iyi dogdu masallah.. Darisi sana canm bence 3500 kesin bulur yani, aynen zaten onemli olan saglikla dogmasi insallahh..

Benim dündü kontrolüm iyiydi biraz zayıf sanki bebeğim doğru düzgün yemek yiyemiyorum ama artık zorlayacağım inşallah toparlar Canım ya

Kuzum ben karistirmisim evet hatirladim simdi.. alir merak etme sen.. sut ic bol bol ve muz ye.. tavuk tuket cok guzel kilo aldiriyor.. meyve de ye hic bisi yiyemuyorsan bi tane muz ye mesela.. sen dert etme ama allahin izni ile simdi bile kilosu iyi durumda bence

Kuzum ben karistirmisim evet hatirladim simdi.. alir merak etme sen.. sut ic bol bol ve muz ye.. tavuk tuket cok guzel kilo aldiriyor.. meyve de ye hic bisi yiyemuyorsan bi tane muz ye mesela.. sen dert etme ama allahin izni ile simdi bile kilosu iyi durumda bence

Saol canm benimm :) cok sukur benimde kafam rahatladi.. insallah toparlarim.. toparlayamazsam da artik sorun degil çünkü bebeğim cok daha önemli benim icin.. kismet degilmis der gecerim artk sinavi olursa olur olmazsa olmasin ne yapayim dr gelisimi iyi hatta ciger gelisimide oyle dedi.. ama her ihtimale karsi gelistirici igne vurcaz dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…