- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Canim artik dinlen b3nce bol bol.. sancilarimiz basliyor artik... cok dikkatli olmamiz lazim.. maasallah kocaman oldunuz sizde yaa
Canim normal olmasina herşeyin cok sevindim.. gozun aydin
Kuzum bu aralar bende yasiyorum.. dr um gayet normal diyor.. maasallah 35 olduk artik.. bunlar olacak canim
Selam Canım, bu ağrıların doğumla ilgilisi olduğunu söylerler. Emin olmak için doktora bir görün istersen. Bende sertleşme oluyor,henüz bir ağrı sızı yaşamadım.
sanırım toz olanlar roxy ve hacı şakir var. cnm sen hangisini aldın acaba?Normalde kullandığın yumuşatıcıyı kesinlikle kullanma hatta ilk aylarında mümkünse hiç yumuşatıcı kullanma deterjanda da toz olanı tavsiye ediyorlar ben ondan aldım
Hatırlayamadım cnm ya evde de Değilim olsam hemen bakardım :s evim tadilatta bayrama anca biticek bi ton iş beni bekliyosanırım toz olanlar roxy ve hacı şakir var. cnm sen hangisini aldın acaba?
Kizlar merhaba..
Dr .dan döndük simdi.. kuzucummm kizimmm 25 temmuzda geliyormusss...
Dr. La sinav mevzusunu tekrar konustuk tekrar hesaplama yaptik.. ince bi pazarliktan sonra 38+3 de kizimi dogurabilirizz dedikkk... insallah hayirkisi ile gelsinn ameliyat tarihi ayarlandi randevusu alindi... boylece sinavdan 5 gun once doğurmuş oluyorum kizimi.. sinava girmem icin yeterli bi sure okacak diye düşünüyorum
Hem 38+3 de erken olmuyor dogum icin gayet yygun bi zaman oyle degil mi kizlar????
gezebiliyorsan gez Can'ım sonra gezemeyeceğiz nasılsa. senin doğum tarihin de yakınmış ben de 28 29 temmuz gibi sezeryan olacağım dün akşam ütülerimi yaptım çantayı yerleştireceğim sen de hazırla artık ne olur ne olmazgünaydın kızlar, arada takip etmeye çalısıyorum ama masallah sızde sayfalar dolusu konusuyorsunuztam olarak okuyamıyorum hepsini... bu hafta ısyerındekı son gunlerım! dolayısıyla ıslerı toparlama telasından cok fazla gıremıyorum.
@gul_sek basın sagolsun cnm cok uzuldum annene de arkadasına da! allah rahmet eylesın...
erken doğum tehlikesi olan arkadslara da zamanında saglıklı dogumlar dılıyorum...
bebısın kıyaftlerının bı kısmını yıkadım ama oylece duruyor utu ıcınkım yapcak okdr mınnak mınnak seylerı utulemeyı hele su sıcakta bılmıyorum. canta olayı hak getıre bızım kız artık haftaya ıtıbarıyle premature bıle sayılmayacak ama cantası bıle yok. herseyı bayram ve sonrasına bıraktım. ama acayıp agırlastım. yanı kılom yok ama gobek kocaman oldu egılemıyorum saga sola donmek egılıp kalkmak anı hareketler fln ımkansızlastı artık. herseyı kendım yapayım takıntılısı ben tv dolabı cekmecesıne egılemıyorum mutfak alt dolaplarına bırsey koymak, buzdolabı sebzelıgını yerlestırmek ıcın yere oturuyorum. kalkarken vınc gelse yerı! agrılarım yok dıye sevınırken yaptıgım gunluk rutın hareketlerde bıle saatlerce agrı cekebılıyorum. sız sız olun zamanı var demeyın bnm gıbı hazır olsun ıs kalmasın!!!!
yıkama, utuleme, canta hazırlama yapılacak, evdekı halılar koltuk ortulerı vs yıkamaya verılcek. evın temızlıgı var bide ustun koru yapmaktan ıyıce berbatlastı ev. bı kadın bulmam gerekecek. offff çok işim var!
bu arada ayakkabısını gıyemeyen ben gezmeden gerı kalmıyorumgectıgımız pazar te buyukadaya denıze gıttım. ruyalarıma bıle gırıodu cok ıstıodum esım kızdı ıstemedı bende annemı kardeslerımı taktım pesıme gıttık. ıyı de geldı. hıc guneslenmedım sık aralıklarla ama azar azar suya gırdım. ohhh mis sıkıntı olmadı... esımı ıkna edebılırsem bayramda da 1 guncuk agva planım var. bakalımm
Canım iyi olmuş tarih 5 gün kendini toparlaman için yeterli bir süre bence bebeği de 38 haftayı doldurunca akıyorlar zaten inşallah çok rahat bir doğum geçirirsin ve sınavın da iyi geçer emeklerin karşılığını slırsınKizlar merhaba..
Dr. La sinav mevzusunu tekrar konustuk tekrar hesaplama yaptik.. ince bi pazarliktan sonra 38+3 de kizimi dogurabilirizz dedikkk... insallah hayirkisi ile gelsinn ameliyat tarihi ayarlandi randevusu alindi... boylece sinavdan 5 gun once doğurmuş oluyorum kizimi.. sinava girmem icin yeterli bi sure okacak diye düşünüyorum
Hem 38+3 de erken olmuyor dogum icin gayet yygun bi zaman oyle degil mi kizlar????
Ayyy gunun belli olmss hadi bakalm hayirlisi canm, saglikla kurtulun insallahh... Kuzenim yeni sezeryan oldu 38+0 da aldilar canm hic sorun yok, 3900 dogdu ustelik masallahzaten sorun gorse doktorun yapar mi hiccc..
Bence senin böyle bir şey sorman kıyaslama yapman pek doğru olmamış Canım her ikisinin yeri ayrı tabiki baba olacağı için seviniyordur ama abisinin çocuğu olmadığı için de üzülüyor haliyle. Abisi çocuk sahibi olamazken kendisinin baba olacağı için çok sevinmesini haksızlık olarak görüyor olabilir bence hassas bir konu eşin ne kadar mutlu olsa da abisi için bi tarafı hep buruk olacaktırGunaydin kizlar sabah sabah kirildim bugün esime . esimin abisigilin 6 7 yildir cocuklari olmuyo bu yaz bi heves tup bebek denemeye karar verdiler. Bu sabah yatakta uzanirken soruverdim birden baba olduğun icin mi daha cok mutlu olursun amca olacagin icin mi dedim vee amca olacagim icin dedi ne yalan soyliyim kirildim ve bana mantiksiz geldi kendi evladin senden bir parca bir can ya nasil başkasının evladi seni daha mutlu eder anlam veremedim kizlar ben mi yanlış dusunuyorum bi deyin bana . kirildim ve bi daha bebegimle ilgili hic bisey konusmicam esimle ne hareketi soylicem ne de kendi rahatsizliklarimdan bahsedicem.
Canim benim saolasin.. sehin nasil gecti kontrolun?? Bugun degilmiydi?? 28- 29 temmuz demissin.. hayirlisi ile kucagina al yavrunu insallah.. hazirliklari tamamla kuzum yavas yavasCanım iyi olmuş tarih 5 gün kendini toparlaman için yeterli bir süre bence bebeği de 38 haftayı doldurunca akıyorlar zaten inşallah çok rahat bir doğum geçirirsin ve sınavın da iyi geçer emeklerin karşılığını slırsın
Benim dündü kontrolüm iyiydi biraz zayıf sanki bebeğim doğru düzgün yemek yiyemiyorum ama artık zorlayacağım inşallah toparlar Canım yaCanim benim saolasin.. sehin nasil gecti kontrolun?? Bugun degilmiydi?? 28- 29 temmuz demissin.. hayirlisi ile kucagina al yavrunu insallah.. hazirliklari tamamla kuzum yavas yavas
Kizlar merhaba..
Kuzummm maasallah tosuncuga cok iyi kilosu
Bizimki 2 gunde 2600 den 2700 e gelmisti kuzummm maasallah.. dr o zamana kadar 800 gr daha alir dedi.. insallah 3400-3500 gibi dogar kizimmm diye bekliyoruzz
3000 gr gectimi tamamdir zaten.. ama dr hernihtimale karsi ciger gelistirici igne yapcaz diyor..
Benim dündü kontrolüm iyiydi biraz zayıf sanki bebeğim doğru düzgün yemek yiyemiyorum ama artık zorlayacağım inşallah toparlar Canım ya
Benim dündü kontrolüm iyiydi biraz zayıf sanki bebeğim doğru düzgün yemek yiyemiyorum ama artık zorlayacağım inşallah toparlar Canım ya
5 günde bende toparlayabileceğini düşünüyorum kendini arkadaşım. Kimisi hele 1 günde ayağa kalkıyormuş. Allah kolaylık versin. Dr'un gelişimine göre vermiştir zaten doğum tarihini, hayırlı olsun. :)
Aynen cok iyi dogdu masallah.. Darisi sana canmbence 3500 kesin bulur yani, aynen zaten onemli olan saglikla dogmasi insallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?