2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Geçmiş olsun cnm inşallah bebis zamanında gelir sancin azalalir yaramaz bunlar durmuyolar yerlerinde sabirsizlar

Yok ya.
Terlik sandalet idare ediyorum ben de.
Ama baktıkça canım sıkılıyor,davul gibi ayaklar.

Hemen gelsn cuma gercektennn
Anldmm olabilir canm gerci bende de cikmadi sukur sanci faln.. Heyecanlanilmaz mi hiccc

Aynen evde bile ayagim sisiyor az da olsa yanii.. Yuruyus sartt hem insan kendini iyi hissediyorrr
evet ya gelsin bu hafta geçmek bilmedi resmen yaa daha bugün çarşamba dün akşam insan kaynakları mail atmış neymiişş şantiyeler bayram sonrası cuma-cumartesi çalışma var die 2 gün için boşuna insanları tatillernden edecekler ya kendileri merkez olduğu için tabi tatiller resmen çifte standart ekstra izin kullancam ben ya gelmicem bakalım bu hafta çıkacak mı sancın falan bende 11 inde gidince sancın var hadi alalım dese falan sabredemiorum bazen gelsin diorum bazen dur sabret diorum karmakarışığım yani

Canım sen bol bol dinlen, inşallah bebeğin de biraz daha toparlar..minikler kendileri karar veriyorlar gelecekleri zamana

Aslında hepimiz böyle durumlardan tedirginiz canım. Ama kese yirtilmasi konusunda bilgim yok. Eğer kafanı çok kurcalıyorsa bi an önce hastaneye gidebilirsin belki bi gün öne alabilirsin kontrolünü..

Bi kaç gün büyük tuvaletini yapamayıp zorlanarak yapıyorsan, hafif kanama oradaki kılcal damarların catlamasindan olabilir belki

Çok hoş görünüyor ya. Poşetin önündeki kız şeklinde olan lavanta kesesi mi?

Arkadaşlar nacizhane tavdiyem. Hastahane çantanıza emzik biberon koymayın. Onluk beşlik enjektör alıp koyun yeter acil durumlar için. İlk onbeş yirmi gün bebeğin ağzına emzik ya da biberon değmesin. Mama vermek gerekirse enjektörle verin. Sütünüz için çok stres yapmayın doğum öncesi sonrası bol su için hurma yiyin bol bol sütünüz olur.

Bol su için ve yürüyüş yapın mutlaka. Doğuma çok var daha. Çok zorlanırsınız. Doğum olduktan sonra da on günü geçer normale dönmesi. Allah kolaylık versin.
Evet kızlar kesinlikle yürüyüş. Ben evde de leslie ile yürüdüm ama değil yani. Dün 6 km yürüdük eşimle gece ayaklarım normalde döndü. Benim de 1 numara büyümüştü. Kiraz da ödemi atıyor. 1 kase de kiraz yemiştim. Şu an ayaklarım gayet eski halinde.

cnm yigeni yok şuanda abisigil bu ay tüp bebek deneyecek bizim bebiş kız ama eşim baya bi inanmamıştı kız olduguna ve hep erkekmiş gibi sesleniodu
Dünyaya gelip yüzünü görünce hep bunlara pişman olur canım. Babanın en güzel süsü kız evlat.
Benim babam da erkek istiyormuş ama şimdi saçımın teline kıyamaz.

Gzmsyf kesenin açıldığını gelen berrak sivi dan anlıyoruz. Çiş ile karıştırmamak için de tutmaya çalış tutarsan çiş tutamıyorsan amniyon sıvısıdır.

Sıvı berrak değilse ve içinde parçalar varsa hemen hastaneye git. Çünkü bebek kakasını yapmıştır.

İnş hayırlı haberler verirsin. Allahım yanınızda olsun.

Allah yardımcın olsun canım, inşallah bebişin biraz daha bekler..

Günaydın Kızlar,

Gece havalimanında patlama olduğunu duyunca,çok moralim bozuldu. Hepimizin başı sağolsun. Kızlar hamileyiz dualarımız kabul olurmuş. Bol bol dua edelim,bu ölümler artık yaşanmasın. Huzurlu bir şekilde çocuklarımızı büyütebilelim. Gelecek kaygısı yaşamayalım. Sürekli panik halinde yaşıyoruz. Böyle hayat mı olur. Allahım çocuklarımızı korusun.

Canim insallah hayirli habelerle donersin eabbim sana da evladina da saglik versin.

Ben sabah gördüm haberi çok üzülüyorum güzelim ülkem ne halde. İnsanların ne kadar kötü olabileceğini tahmin bile edemiyorum Rabbim iyi insanlar çıkaraın hep bizlerin ve sevdiklerimizin karşısına

Kahrolsun hepsi, bir de islam adı altında yapmıyorlar mı bunu Allahım bir daha yaşatmasın böyle kötü şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…