- 30 Ocak 2016
- 826
- 1.767
- 33
- 36
Geçmiş olsun cnm inşallah bebis zamanında gelir sancin azalalir yaramaz bunlar durmuyolar yerlerinde sabirsizlarKızlar benim yine sancım başladı hastaneye yattık tekrar iki hafta bile durmadı oğlum nts de sancı 100 cıkıyor ilk yattığımda 30 du şimdi çok şiddetli belimde agrıyor nasıl duracak bu oğlan serum ve ilaç başladık sabah ne olacağımız belli olacak bakalım size ne haber vereceğim ağrınız kasılmanız olursa dr gitmeyi ihmal etmeyin bana çok beklemişsin dedi sabah başlamıştı ihmale gelmiyor
Yok ya.Yok ay ne ayakkabisi. Bambinin parmak arasi terligi var bende onu giyiyorum sandalet giyiyorum filan spor ayakkabilarimi giymek mumkun degil icine girmiyor zaten
Babet asla giyemiyorum ölüyorum acidan
terlik iste giyip giyebilecegim tek sey o doguma kadar. Dogumdan sonra duzelir insallah..
Sen giyebiliyormusun
evet ya gelsin bu hafta geçmek bilmedi resmen yaa daha bugün çarşambaHemen gelsn cuma gercektennn
Anldmm olabilir canm gerci bende de cikmadi sukur sanci faln.. Heyecanlanilmaz mi hiccc
Aynen evde bile ayagim sisiyor az da olsa yanii.. Yuruyus sartt hem insan kendini iyi hissediyorrr
Canım sen bol bol dinlen, inşallah bebeğin de biraz daha toparlar..minikler kendileri karar veriyorlar gelecekleri zamanauyumuş kalmışım ya. Çok teşkkkurler cevabın için canım. Şoyle soyliyim aslında 35 haftalıkla uyumlu gelişmiş olsaydı hiç problem olmazdı inanki benm için ama şuan 33 haftalıkla uyumlu, o canımı sıktı birsz.. İnşllh 2500 uzerine çıkarsa çok rahatliycam. Bugun 2125 gr.dı ..
ben zaten bi kç gundr bebeğin başını çok aşşağıda hissediyordum hatta temmuz grubunda sordum kızlar normal dedi. Ama resmn iç çamaşırı çizgimin olduğu yerdeydi. Ki zaten haklıymışım çunku bebeğin eşi doğum kanalına girmiş. En fazla 2-3 haftaya doğar dedi de ben o kadar duracağını bile duşunmuyorum. Çunku karın kasılmalarım çok çok arttı... Bakalım artık nasipten oteye yol yok.. Şuan tek duam 2500 uzeri doğması inşllh.
Aslında hepimiz böyle durumlardan tedirginiz canım. Ama kese yirtilmasi konusunda bilgim yok. Eğer kafanı çok kurcalıyorsa bi an önce hastaneye gidebilirsin belki bi gün öne alabilirsin kontrolünü..Merhaba arkadaşlar.
Hadi başlıyorum, uzun bir aradan sonra yazmayı başarabilecek miyim, bakalım.
En son kontrole bir ay oldu gideli, ondan beridir, bebeğin hareketleri de arttığı için pek endişelenmiyordum. İki hafta kadar önce nefes alamayacak kadar göğsüm daralmaya başlayınca, yakın olduğu için aile hekimine gittim. Hemşire nts'ye bağladı ve merak edilecek bir durum olmadığını, bebeğin döndüğünü ve ağrı hissetmemin normal olduğunu söyledi. Sınra da o kadar kötü olmadım zaten.
Ancak şu son bir haftadır bebeğin hareketleri mesaneye çok sağlam baskı yapıyor ve sürekli wc'ye gitme gereksinimi hissediyorum. Bazen de hissetmediğim şekilde günlük pedim ıslanmış oluyor. En korktuğum şey, kese delinmesi denen olay. Perşembe günü kontrolüm var, fakat içim rahat etmiyor bir türlü. Daha önce soruldu mu, çok takip edemedim. Kese delinmesini nasıl farkedebiliriz?
Son üç ay hepsinden daha heyecanlıymış yahu
Maşallah canım, dr sorun görmüyorsa kafana takmaİyi akşamlar güzel anneler ben yarın 34haftalık oluyorum ve sadece 2 kilo aldım oda zaten bebeğim 2kgsizce az kilo almanın bi zararı var mıdır erken doğum gibi?
Bol su için ve yürüyüş yapın mutlaka. Doğuma çok var daha. Çok zorlanırsınız. Doğum olduktan sonra da on günü geçer normale dönmesi. Allah kolaylık versin.Ne yapıcaz böyle ya.
Daha da şişiyor gittikçe.
Ayakkabı giyebiliyor musun?
Bi kaç gün büyük tuvaletini yapamayıp zorlanarak yapıyorsan, hafif kanama oradaki kılcal damarların catlamasindan olabilir belkiKizlar birsey sorucam ben..
Bu aralar cok sik buyuk tuvalete cikiyorum normalde kabizlik yasardim haftada bir 3 gunde bir zorla filan ama bu aralarkinin rengi kirmizimsi gibi.. Kanamali ishal diye okudum ama ishal gibide değilim..
Anlamadim doktora sorsam mi yoksa boyle yasayan var mi ?¿
Doktora cuma sorsam kadin dogumcu anlar mi yoksa hangi bolume gitmem gerekiyor ?¿
Agrim sizim yok yemekten sonra arada mide bulantim oluyor o kadar..
Çok hoş görünüyor ya. Poşetin önündeki kız şeklinde olan lavanta kesesi mi?Canim anladimm baktigin suslerin tarzini.. bende cok düşünmüştüm.. ama sonra hallettim.. şöyle ki o mevlüt icin yasin kitaplarinin tanesi neredeyse 10 tl ye denk geliyor.. en düşük nette gördüğüm fiyat 7 tl di.. o isimliler falan cok daha pahaliydi.. ben biraz arastirdiktan sonra onlari kendim alip yaptim.. eminonunde 3 tl ye sayiyorlar yasin kitaplarini.. ve allah yazilari falanda gordu ustune yapistirmak icin.. ayrica tesbihlerde 1 tl di.. nette cok daha pahaliydi.. onlarida alabildim cok sujur. Bak senin icin yaptiklarimi cektim.. ustune etiket bastirdim oldu bitti.. icime sine sine begene begene yaptimm benn :))
Gordugun herseyi eminonunden aldim.
Eki Görüntüle 1853417 Eki Görüntüle 1853417 Eki Görüntüle 1853418
Evet kızlar kesinlikle yürüyüş. Ben evde de leslie ile yürüdüm ama değil yani. Dün 6 km yürüdük eşimle gece ayaklarım normalde döndü. Benim de 1 numara büyümüştü. Kiraz da ödemi atıyor. 1 kase de kiraz yemiştim. Şu an ayaklarım gayet eski halinde.Bol su için ve yürüyüş yapın mutlaka. Doğuma çok var daha. Çok zorlanırsınız. Doğum olduktan sonra da on günü geçer normale dönmesi. Allah kolaylık versin.
Dünyaya gelip yüzünü görünce hep bunlara pişman olur canım. Babanın en güzel süsü kız evlat.cnm yigeni yok şuanda abisigil bu ay tüp bebek deneyecek bizim bebiş kız ama eşim baya bi inanmamıştı kız olduguna ve hep erkekmiş gibi sesleniodu
Kızlar benim yine sancım başladı hastaneye yattık tekrar iki hafta bile durmadı oğlum nts de sancı 100 cıkıyor ilk yattığımda 30 du şimdi çok şiddetli belimde agrıyor nasıl duracak bu oğlan serum ve ilaç başladık sabah ne olacağımız belli olacak bakalım size ne haber vereceğim ağrınız kasılmanız olursa dr gitmeyi ihmal etmeyin bana çok beklemişsin dedi sabah başlamıştı ihmale gelmiyor
Allah yardımcın olsun canım, inşallah bebişin biraz daha bekler..Kızlar benim yine sancım başladı hastaneye yattık tekrar iki hafta bile durmadı oğlum nts de sancı 100 cıkıyor ilk yattığımda 30 du şimdi çok şiddetli belimde agrıyor nasıl duracak bu oğlan serum ve ilaç başladık sabah ne olacağımız belli olacak bakalım size ne haber vereceğim ağrınız kasılmanız olursa dr gitmeyi ihmal etmeyin bana çok beklemişsin dedi sabah başlamıştı ihmale gelmiyor
Canim insallah hayirli habelerle donersin eabbim sana da evladina da saglik versin.Kızlar benim yine sancım başladı hastaneye yattık tekrar iki hafta bile durmadı oğlum nts de sancı 100 cıkıyor ilk yattığımda 30 du şimdi çok şiddetli belimde agrıyor nasıl duracak bu oğlan serum ve ilaç başladık sabah ne olacağımız belli olacak bakalım size ne haber vereceğim ağrınız kasılmanız olursa dr gitmeyi ihmal etmeyin bana çok beklemişsin dedi sabah başlamıştı ihmale gelmiyor
Çok hoş görünüyor ya. Poşetin önündeki kız şeklinde olan lavanta kesesi mi?
Ben sabah gördüm haberiGünaydın Kızlar,
Gece havalimanında patlama olduğunu duyunca,çok moralim bozuldu. Hepimizin başı sağolsun. Kızlar hamileyiz dualarımız kabul olurmuş. Bol bol dua edelim,bu ölümler artık yaşanmasın. Huzurlu bir şekilde çocuklarımızı büyütebilelim. Gelecek kaygısı yaşamayalım. Sürekli panik halinde yaşıyoruz. Böyle hayat mı olur. Allahım çocuklarımızı korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?