- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
ahh canım,git görün bakalım umarım birşey yoktur. Bende de çok sertleşme var,dayıyor popoyuuuu öylece kalıyoruz. İçerde gerildikçe benimde canım yanıyor. Dün akşam yataktayken,resmen ayağının şeklini gördüm,öyle bir ittirme olamaz arkadaşşşş. Acayip korktum,deriyi patlatıp çıkıcak sandım. Oğlum dur diyorum,patlatacannnn,yok durmuyor,öyle bir ittirme yapmamıştı hiç.
gelmicem zaten işe falan bi aksilik çıkarmazlarsa başıma doldurcam izin formumu toplicam kişisel eşyalarımı gidicemHep boyle canm, cifte standart..Yani sen tabi gitme canm yeter artk calistigin
Canm cuma gidecektik ama aksamdan beri gene cok kasilmam oldu gece bile kasilmayla uyandm o yuzden bugn gitmeye karar verdk.. Evham yapmim diyorm ama erken dogum hikayelerini duydukca geriliyorm insallah bi sorun olmaz hayirlisiylaabi de hareketleri azaldi gibi geliyo gerildm baya..
gelmicem zaten işe falan bi aksilik çıkarmazlarsa başıma doldurcam izin formumu toplicam kişisel eşyalarımı gidicemokuma tatlım böyle şeyleri yaa ister istemez kasılıor insan gerçekten ben hiç bakmıyorum bile umarım kötü bişey yoktur herşey yolundadır canım ya vaktiyle gelsiin bebişin bende dün çok hareketli olunca bişey mi oluyor dedim ama bebek bu oynicak uyicak kapalı kutu olunca merak edio insan evet sen bi gitte haber ver olur mu merakta bırakma beni burda
Aynen öyle oluyor artık benimde canım,sertleşmeyle beraber,kasılıyorum ve nefes alsam bile,derin nefes çekemiyorum. Nefesim bana yetmiyor diyorum. Sonra başlıyorum evde tur atmaya. Bir 10 dk öyle dürüyor. Ama son zamanlarımız artık normaldir diye düşünüp,heyecan yapmadım. Neredeyse bu hep var bende son 1 haftadır.Sertlesme esnasinda skistiriyo mu seni de peki? Boyle asagiya bi baski nefesini bi kesme?? Benm bu sekilde oluyo kasilmalarim o yuzden endiseleniyor.. Yani normal bebek hareketinden farkli.. Allah hakkimizda hayirlisini versn insallah.
Aynen öyle oluyor artık benimde canım,sertleşmeyle beraber,kasılıyorum ve nefes alsam bile,derin nefes çekemiyorum. Nefesim bana yetmiyor diyorum. Sonra başlıyorum evde tur atmaya. Bir 10 dk öyle dürüyor. Ama son zamanlarımız artık normaldir diye düşünüp,heyecan yapmadım. Neredeyse bu hep var bende son 1 haftadır.
kelebek.hill nymeria-burcu yaşadıklarınız yalancı doğum sancısına benziyor. normal doğum için vücudunuz kendini hazırlıyor galiba.
Kizlar bende de adet olacakmisin gibi bi his var.. hafif bi sanci var.. korkmaya basladim artik..daha dun kontrolum vardi.. bisicik cikmadi.. ama endişeleniyorum.. hergun baska bisi cikio yaa
Slm kizlar Nasılsıniz
kelebek.hill nymeria-burcu yaşadıklarınız yalancı doğum sancısına benziyor. normal doğum için vücudunuz kendini hazırlıyor galiba.
Peki sıklığı ne durumda canm?? Ya bazen böyle 10 dk da 1 oluyor ben ondam telaş ettim hatta gece bile darlanıp uyandım gene kasılma varmş ondanmş.. Bende de bayadir var ama sklasinca takiyormm
Ben de oyle dusunuyordm aslnda, ki insallah hala oyledir ama sklasinca korktm
Ah ya bi gun de telassiz gecirelm biz mi cok takiyoruz diyorm bazen ama sonucta Allah korusun ihmal de kotu.. Sen de kendini takibe al canm, bu aylar daha cok doktora godecez zaten o kesinn
Ben de kendimi ne zaman biraz fazladan yorsam o zaman oluyor , bi kaç çekmece düzenleyim dedim aynı ğozisyonda uzun süre kaldım ondan bu kadar şiddetli oldu sanırım , şükür bugüne iyiyimNormal günlük hareketimde olmuyor bel ağrısı canım,ama gece yatıyım,2 saat sonra lavobaya kalktığımda çok şiddetli bir bel ağrısı oturuyor. İnan yürüyemiyorum o derece,bir gece dengemi kuramayıp yuvarlanacağım diye korkuyorum. Tutuna tutuna gidiyorum. Ama onun haricinde günlük hareketimd,oturmam kalkmamda olmuyor bel ağrısı. Sürekli aynı posizyonda kalmakta yapıyor olabilir. Düzenli olarak hareket etmeni öneririm. Hamişim diye sürekli oturup,yatarsak bel ağrısı o zaman giriyor bana.
çok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin, sana da kolaylık versin.Merhaba kızlar bugün takip edemedim sizi umarım hepiniz iyisinizdir .. Dün geceyi hastanede geçirdik oğlum çok hasta ..sabaha karşı eve geldik tüm gece bir tek benim kucağımda sustu doktorda halime acıyınca eve gidebilirsin Dedi zaten uykusuzluktan ağlamaktan önümü görmüyorum .. Daha yapılacak testleri vardün onca yorgunluktan sonra belim kasıklarım tutmaz oldu ..inşallah bu bir kaç güne toparlar yoksa beni de yerden toplayacaklar .. Yarın sabahta benim kontrolüm var bide mecbur çocugu bu halde alıp Bİzimle götürecez ..
Canım normalde adet tarihin ne zamandı. Çünkü derler ki adet tarihlerinde yine ağrı olurmuşKizlar bende de adet olacakmisin gibi bi his var.. hafif bi sanci var.. korkmaya basladim artik..daha dun kontrolum vardi.. bisicik cikmadi.. ama endişeleniyorum.. hergun baska bisi cikio yaa
Amin Amin çok saol grillcim bu güzel dualara o kadar ihtiyacım var ki bu sıralar ... Allah yavrularını sana bağışlasın Can'ımçok geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin, sana da kolaylık versin.
Canım normalde adet tarihin ne zamandı. Çünkü derler ki adet tarihlerinde yine ağrı olurmuştelaş yapma canım sakin olmaya çalış
inş geçmiş olur canım,çok üzüldüm halinize. Hamile başımla ayakta bile zor durabilirken,birde yavrunun başında beklemende çok zor olmalı. Allah yrdımcın olsun çok.Merhaba kızlar bugün takip edemedim sizi umarım hepiniz iyisinizdir .. Dün geceyi hastanede geçirdik oğlum çok hasta ..sabaha karşı eve geldik tüm gece bir tek benim kucağımda sustu doktorda halime acıyınca eve gidebilirsin Dedi zaten uykusuzluktan ağlamaktan önümü görmüyorum .. Daha yapılacak testleri vardün onca yorgunluktan sonra belim kasıklarım tutmaz oldu ..inşallah bu bir kaç güne toparlar yoksa beni de yerden toplayacaklar .. Yarın sabahta benim kontrolüm var bide mecbur çocugu bu halde alıp Bİzimle götürecez ..
Peki sıklığı ne durumda canm?? Ya bazen böyle 10 dk da 1 oluyor ben ondam telaş ettim hatta gece bile darlanıp uyandım gene kasılma varmş ondanmş.. Bende de bayadir var ama sklasinca takiyormm
Ben de oyle dusunuyordm aslnda, ki insallah hala oyledir ama sklasinca korktm
Ah ya bi gun de telassiz gecirelm biz mi cok takiyoruz diyorm bazen ama sonucta Allah korusun ihmal de kotu.. Sen de kendini takibe al canm, bu aylar daha cok doktora godecez zaten o kesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?