- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
haklısın canım. Tek yapılacak şey bol istirahat ve dua.. Bende bekliyorum. Ama dun gecedendir çok sık wc ye çıkıyorum. Sanırım doğum yakın..Canım sen bol bol dinlen, inşallah bebeğin de biraz daha toparlar..minikler kendileri karar veriyorlar gelecekleri zamana
Canım,söyleyecek lafımız kalmadı,kelimeler tükendi,sesimiz kısıldı. Güzel bir geleceğimiz olsun çocuklarımız için sadece. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Kimseye evlat acısı göstermesin. Son olsun bunlar diye dua ediyorum. Yaramız büyük,o yüzden daha bu konuda konuşmayacağım.Ben sabah gördüm haberiçok üzülüyorum güzelim ülkem ne halde. İnsanların ne kadar kötü olabileceğini tahmin bile edemiyorum Rabbim iyi insanlar çıkaraın hep bizlerin ve sevdiklerimizin karşısına
Kahrolsun hepsi, bir de islam adı altında yapmıyorlar mı bunuAllahım bir daha yaşatmasın böyle kötü şeyler
Ayakları en az 2 numara büyüyenler? : (
Kızlar benim yine sancım başladı hastaneye yattık tekrar iki hafta bile durmadı oğlum nts de sancı 100 cıkıyor ilk yattığımda 30 du şimdi çok şiddetli belimde agrıyor nasıl duracak bu oğlan serum ve ilaç başladık sabah ne olacağımız belli olacak bakalım size ne haber vereceğim ağrınız kasılmanız olursa dr gitmeyi ihmal etmeyin bana çok beklemişsin dedi sabah başlamıştı ihmale gelmiyor
canım nasılsa doktorun kontrolü altındasın en ufak bir gariplik hissedersen hareket azlığı falan yine hastahaneye git. Her bebeğin gelişimi farklı oluyor demek ki ben 42. haftada 2400 doğmuşum ama neden öyle olmuş bilinmiyor tabi o günün şartlarında. İnşallah sağlıkla gelir bebeğin ama ultrason çıktısında da 2 hafta önden ya da 2 hafta geriden gelebilir diye yazıyor.az once eşim muz kuru yemiş kuuru incir filn aldı. C.tesi kontrol var ozamna kadar biraz daha dikkat ediyim de blki toparlanır.
canım ben hacı şakir granül kullanmıştım hiç bir sorun yaşamadım (ki benim oğlum çok alerjik bir cilde sahip)cnm önemli değil artık alıcam bir deterjan kısmet olursaAllah kolaylık versin cnm yaa valla ev işleri çok zor bende bir yerlerinden başlıycam kısmet olursa
ne kadar hareketliyse o kadar sağlıklı demişt benim doktorum çocuğun bir sıkıntısı olsa hareket etmezmiş.Daha hic nst ye de baglanmadim acaba diyorum cikmak mi istiyo cunku hareketleri yattigimda cok asagida hissediyorum karnim surekli dalgalaniyo kasiklarimda baloncuklar patliyo sanki
Cnm inş bişey olmaz inş oğlun biraz daha sabreder daha henüz erken tabi ama Hayırlısı olsun yinedeKızlar benim yine sancım başladı hastaneye yattık tekrar iki hafta bile durmadı oğlum nts de sancı 100 cıkıyor ilk yattığımda 30 du şimdi çok şiddetli belimde agrıyor nasıl duracak bu oğlan serum ve ilaç başladık sabah ne olacağımız belli olacak bakalım size ne haber vereceğim ağrınız kasılmanız olursa dr gitmeyi ihmal etmeyin bana çok beklemişsin dedi sabah başlamıştı ihmale gelmiyor
beeeen de terlik giyiyorumYok ay ne ayakkabisi. Bambinin parmak arasi terligi var bende onu giyiyorum sandalet giyiyorum filan spor ayakkabilarimi giymek mumkun degil icine girmiyor zaten
Babet asla giyemiyorum ölüyorum acidan
terlik iste giyip giyebilecegim tek sey o doguma kadar. Dogumdan sonra duzelir insallah..
Sen giyebiliyormusun
Bu arada siz yazınca aklıma geldi benim görümcem ilk gün hemen sütü gelmeyince bebeğine biberonla süt verdi ama biberonu çocuğun ağzına değdirmedi ucunu sıkıp bebeğini o şekilde doyurdu. Böylelikle bebek alışmadı biberona. Bu da iyi bir fikir olabilir diye paylaşayım dedim.Arkadaşlar nacizhane tavdiyem. Hastahane çantanıza emzik biberon koymayın. Onluk beşlik enjektör alıp koyun yeter acil durumlar için. İlk onbeş yirmi gün bebeğin ağzına emzik ya da biberon değmesin. Mama vermek gerekirse enjektörle verin. Sütünüz için çok stres yapmayın doğum öncesi sonrası bol su için hurma yiyin bol bol sütünüz olur.
Bende terlikçiyim. Ayaklar akşama fil ayağına dönüyor. terlikten fışkırıyor oda ayrı tabi. Bu arada sabah kalktığımda farkettim. Benim dudaklarım ve burnum şişmiş kızlar. Arkadaşlarda doğum şişliği başlamış sende dedi. Anaaaaaam artık şişiyorum ya ben..beeeen de terlik giyiyorum
Gecmis olsun canim benimde baslamisti 30 haftalarda simdi 35 hafta olduk bol dinlenmen lazim bide stres etme fazla cok tetikliyoKızlar benim yine sancım başladı hastaneye yattık tekrar iki hafta bile durmadı oğlum nts de sancı 100 cıkıyor ilk yattığımda 30 du şimdi çok şiddetli belimde agrıyor nasıl duracak bu oğlan serum ve ilaç başladık sabah ne olacağımız belli olacak bakalım size ne haber vereceğim ağrınız kasılmanız olursa dr gitmeyi ihmal etmeyin bana çok beklemişsin dedi sabah başlamıştı ihmale gelmiyor
Evet çok üzücü bir olay böyle şeyler artık yaşanmaz artık insanlar ölmez boş yereGünaydın Kızlar,
Gece havalimanında patlama olduğunu duyunca,çok moralim bozuldu. Hepimizin başı sağolsun. Kızlar hamileyiz dualarımız kabul olurmuş. Bol bol dua edelim,bu ölümler artık yaşanmasın. Huzurlu bir şekilde çocuklarımızı büyütebilelim. Gelecek kaygısı yaşamayalım. Sürekli panik halinde yaşıyoruz. Böyle hayat mı olur. Allahım çocuklarımızı korusun.
35hafta 3 gunluguz 1 800 gr miz bizde fazla kilo alamadik saglikli olsun yapcak bisey yok haftaya tekrar kilo bakilcak bol bol dinlenmekten baska bisey gelmiyo elimden saten bol yemeden 21 kilo aldim yimeyle benim pek alakali degil demek kiuyumuş kalmışım ya. Çok teşkkkurler cevabın için canım. Şoyle soyliyim aslında 35 haftalıkla uyumlu gelişmiş olsaydı hiç problem olmazdı inanki benm için ama şuan 33 haftalıkla uyumlu, o canımı sıktı birsz.. İnşllh 2500 uzerine çıkarsa çok rahatliycam. Bugun 2125 gr.dı ..
ben zaten bi kç gundr bebeğin başını çok aşşağıda hissediyordum hatta temmuz grubunda sordum kızlar normal dedi. Ama resmn iç çamaşırı çizgimin olduğu yerdeydi. Ki zaten haklıymışım çunku bebeğin eşi doğum kanalına girmiş. En fazla 2-3 haftaya doğar dedi de ben o kadar duracağını bile duşunmuyorum. Çunku karın kasılmalarım çok çok arttı... Bakalım artık nasipten oteye yol yok.. Şuan tek duam 2500 uzeri doğması inşllh.
Kızlar benim yine sancım başladı hastaneye yattık tekrar iki hafta bile durmadı oğlum nts de sancı 100 cıkıyor ilk yattığımda 30 du şimdi çok şiddetli belimde agrıyor nasıl duracak bu oğlan serum ve ilaç başladık sabah ne olacağımız belli olacak bakalım size ne haber vereceğim ağrınız kasılmanız olursa dr gitmeyi ihmal etmeyin bana çok beklemişsin dedi sabah başlamıştı ihmale gelmiyor
evet ya gelsin bu hafta geçmek bilmedi resmen yaa daha bugün çarşambadün akşam insan kaynakları mail atmış neymiişş şantiyeler bayram sonrası cuma-cumartesi çalışma var die 2 gün için boşuna insanları tatillernden edecekler ya kendileri merkez olduğu için tabi tatiller resmen çifte standart ekstra izin kullancam ben ya gelmicem bakalım bu hafta çıkacak mı sancın falan bende 11 inde gidince sancın var hadi alalım dese falan sabredemiorum bazen gelsin diorum bazen dur sabret diorum karmakarışığım yani
ahh canım,git görün bakalım umarım birşey yoktur. Bende de çok sertleşme var,dayıyor popoyuuuu öylece kalıyoruz. İçerde gerildikçe benimde canım yanıyor. Dün akşam yataktayken,resmen ayağının şeklini gördüm,öyle bir ittirme olamaz arkadaşşşş. Acayip korktum,deriyi patlatıp çıkıcak sandım. Oğlum dur diyorum,patlatacannnn,yok durmuyor,öyle bir ittirme yapmamıştı hiç.zeynep-ahmet canm kasilmalarin ne durumda??? benm yine artti dun gece, bugune aldik randevuyu.. Gerildm biraz keske daha rahat olsak ama olmuyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?