2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım,söyleyecek lafımız kalmadı,kelimeler tükendi,sesimiz kısıldı. Güzel bir geleceğimiz olsun çocuklarımız için sadece. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Kimseye evlat acısı göstermesin. Son olsun bunlar diye dua ediyorum. Yaramız büyük,o yüzden daha bu konuda konuşmayacağım.

Çok geçmiş olsun canım dikkat et bol bol dinlen
Allahım sağlıkla kavuştursun inş

az once eşim muz kuru yemiş kuuru incir filn aldı. C.tesi kontrol var ozamna kadar biraz daha dikkat ediyim de blki toparlanır.
canım nasılsa doktorun kontrolü altındasın en ufak bir gariplik hissedersen hareket azlığı falan yine hastahaneye git. Her bebeğin gelişimi farklı oluyor demek ki ben 42. haftada 2400 doğmuşum ama neden öyle olmuş bilinmiyor tabi o günün şartlarında. İnşallah sağlıkla gelir bebeğin ama ultrason çıktısında da 2 hafta önden ya da 2 hafta geriden gelebilir diye yazıyor.

cnm önemli değil artık alıcam bir deterjan kısmet olursa Allah kolaylık versin cnm yaa valla ev işleri çok zor bende bir yerlerinden başlıycam kısmet olursa
canım ben hacı şakir granül kullanmıştım hiç bir sorun yaşamadım (ki benim oğlum çok alerjik bir cilde sahip)
aklında bulunsun ben çok memnundum

Cnm inş bişey olmaz inş oğlun biraz daha sabreder daha henüz erken tabi ama Hayırlısı olsun yinede

beeeen de terlik giyiyorum

Bu arada siz yazınca aklıma geldi benim görümcem ilk gün hemen sütü gelmeyince bebeğine biberonla süt verdi ama biberonu çocuğun ağzına değdirmedi ucunu sıkıp bebeğini o şekilde doyurdu. Böylelikle bebek alışmadı biberona. Bu da iyi bir fikir olabilir diye paylaşayım dedim.

beeeen de terlik giyiyorum
Bende terlikçiyim. Ayaklar akşama fil ayağına dönüyor. terlikten fışkırıyor oda ayrı tabi. Bu arada sabah kalktığımda farkettim. Benim dudaklarım ve burnum şişmiş kızlar. Arkadaşlarda doğum şişliği başlamış sende dedi. Anaaaaaam artık şişiyorum ya ben..

çalışan arkadaşlar, 16 hafta izin süresi cumartesi başlayınca dönüşte cumartesi tekrar işe başlamak mı gerekiyor?

zeynep-ahmet yanlış hatırlamıyorsam sen yazmıştın kilo verdim Bebek de etkilenmiş midir diye. Kendimden ornek vereyim istedim ben 11 haziranda muayne olmuştum o gün 2050 gr demişti doktor. ertesi sabah memlekete gittim 6 saat yolculuk ve üzüntü ve stresle geçen günlerin ardından istanbula döndüğümde 2 3 kiloya yakin kilo vermiştim. Ama 19 haziranda tekrar gittim doktora ve bebegim 350 gr alıp 2400 olmuştu. Senin bebeğinin de etkilendiğini düşünmüyorum. Beslenmene ve dinlenmeye dikkat edersen de sorun olmaz birde öyle eşinin her dediğine takılma onlarla ayni psikolojide değiliz

Ben su an hastanedeyim doktor doğuma girdi geçen de nst ye bağlandığım için tekrar bakılacak hem doktor da doğuma girdi. Bu kez başka doktordayım çok daha iyi olduğunu söylüyorlar. Birazcık konuşup rahatlamaya ihtiyacım var.

Gecmis olsun canim benimde baslamisti 30 haftalarda simdi 35 hafta olduk bol dinlenmen lazim bide stres etme fazla cok tetikliyo

Evet çok üzücü bir olay böyle şeyler artık yaşanmaz artık insanlar ölmez boş yere

35hafta 3 gunluguz 1 800 gr miz bizde fazla kilo alamadik saglikli olsun yapcak bisey yok haftaya tekrar kilo bakilcak bol bol dinlenmekten baska bisey gelmiyo elimden saten bol yemeden 21 kilo aldim yimeyle benim pek alakali degil demek ki

tugbayhan canm makat bolgesindeki bi yirtilmayla alakali olabilir, zorlamaman lazm bu durumda, daha cok siviya yonel iste ayni seylere dikkat etmemiz gerekiyo

Canmm Allah yardimciniz olsn insallahh, hakkinizda hayirlisi olsn canm ellerinden geleni yapacaklardir ama dogsa bile eskisi kadr tehlikeli haftalar degil bol bol dua edip beklicez canm..

Hep boyle canm, cifte standart.. Yani sen tabi gitme canm yeter artk calistigin

Canm cuma gidecektik ama aksamdan beri gene cok kasilmam oldu gece bile kasilmayla uyandm o yuzden bugn gitmeye karar verdk.. Evham yapmim diyorm ama erken dogum hikayelerini duydukca geriliyorm insallah bi sorun olmaz hayirlisiylaa bi de hareketleri azaldi gibi geliyo gerildm baya..

zeynep-ahmet canm kasilmalarin ne durumda??? benm yine artti dun gece, bugune aldik randevuyu.. Gerildm biraz keske daha rahat olsak ama olmuyo iste
ahh canım,git görün bakalım umarım birşey yoktur. Bende de çok sertleşme var,dayıyor popoyuuuu öylece kalıyoruz. İçerde gerildikçe benimde canım yanıyor. Dün akşam yataktayken,resmen ayağının şeklini gördüm,öyle bir ittirme olamaz arkadaşşşş. Acayip korktum,deriyi patlatıp çıkıcak sandım. Oğlum dur diyorum,patlatacannnn,yok durmuyor,öyle bir ittirme yapmamıştı hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…