2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Amin Amin çok saol grillcim bu güzel dualara o kadar ihtiyacım var ki bu sıralar ... Allah yavrularını sana bağışlasın Can'ım
amin. hepimizin evladını bağışlasın Rabbim.

Anladm canm, senin de uzun suruyor demekki ama gunde 5-6 gayet normal diye biliyorm.. Iste benm cok sklasti dun gece o yuzden panikledm. Su an normal aslnda ama gidelm de icimiz rahat etsn.. Nasilsa cuma gidecektk zaten..

Slm guzel annisler nasilsiniz bende geldim doktordan nstyede girdim simdilik sorun yok 15 gun sonra gidicem tekrar

Oh iyi bari canm guzel haberlerle gelmissin masallah

Ayy buyuk gecms olsn canm ya Allah kolaylik versn sana da zor olmustur, insallah hemen toparlr oglusun

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Ayrıca kendine de bebişe de dikkat et.

Merhaba kizlar. Daha once bahsetmistim annem kolon ca diye. Pazartesi ameliyat oldu. Cok yogun yorucu ve stresli gunler geciriyorum. Dun kontrole gittim. Bebegim normale gore yine biraz zayif ama 1 haftada 300 gram almis bu iyi en azindan. Bayramdan sonra iznimi baslatmak istiyorum ama bir yandan da 1 hafta daha calisip aktariyim diyorum. Karar veremiyorum. Psikolojikmen hic iyi degilim annem surekli aklimda. Hasta olan arkadaslara acil sifalar diliyorum. Bende de kasik agrilari cok fazla iki uc hafta daha dayansa bebisim iyi olacak

Geçmiş olsun canım.. Umarım kısa zamanda toparlanırsınız.. Benim oğlumda kardeş geliyor stresinden kucağımdan inmiyor.. Gece birlikte uyuyoruz sabah birlikte kalkıyoruz.. Süt içilecek anneyle.. Tabi bir de üzerine iş ev çok yorucu oluyor, yani anlıyorum seni..

Bu arada uzun zamandır yazamadım kızlar, ama yazdığınız bir çok gönderiyi okudum sayılır.. Erken doğum riski olan arkadaşlar umarım bebişleriniz sadece korkutuyordur annelerini :) umarım sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi...

Bizde durumlar iyi.. P.tesi günü randevumuz vardı çalışabilir raporumuzu aldık devam ediyoruz işe kızımla :)
Ela'cık 2100 gr. 42 cm olmuş.. Bana biraz iri geldi ama doktorumuz gayet güzel ve normal dedi.. Yüzünü göstermedi bu sefer doktor bayağı uğraştı bir esnedi tekrar döndü suratını rahatsız etmeyin der gibi :)

NTS'ye bağlamadı sanırım bir daha ki gidişimiz de yapacak. 3 hafta sonra gel dedi oda sanırım bayram tatili araya girdiği için.. Bu arada bayramda bizde eşimin memleketine gidiyoruz. Ama otelde yer ayırttık köye falan uğramıcaz :) oğlumla ve kızımla deniz kum güneş yapıcaz inşallah :)

Bu arada benimde doğum tarihim belli oldu 10 ağustos gibi almayı planlıyor doktorumuz.. Daha önce bir aksillik olmazsa tabi :
Bizde haberler böyle.. öptük hepinizi

inş geçmiş olur canım,çok üzüldüm halinize. Hamile başımla ayakta bile zor durabilirken,birde yavrunun başında beklemende çok zor olmalı. Allah yrdımcın olsun çok.
Ahh ahhh ...Çok saol tatlım benim iyi Dilek'lerin için Allah a emanet bütün güzel yavrularımız

Qyni
Ayni benimde oyle
Ayni bendede oluyo hatta uc hafta oncede olmustu.genellikle geceleri oluyo.bebek top gibi biyerde sanki okdar sertki karnim nefes almak yurumek cok Zor doktor normal dedi yalanci kasilmalarmis.ama Benmki kisa surmuyo genelde uyuyorm o sert karnla sabah gecms oluyo

Sorma bizdede durum aynı wc de bile beni yalnız bırakmıyor kapıyı kapatsan alttan elini uzatıyor ya da hopp açıp giriyor .. Biberonu kendi içmeyi biliyor ana nazlanıyor bana tutturuyor .. Çok teşekkür ederim iyi Dilek'lerin için bu arada maşallah bebeğine benimki de hiç göstermedi kendini artık doğduklarında süpriz yapacaklar

Amin teyzesi çok çok teşekkür ederiz

Çok geçmiş olsun canım,inşallah bi an önce iyileşir prensin

Canım stresin de ağrılarını tetikliyor olabilir..elimizden gelen tek şey dua etmek. Annene acil şifalar diliyorum. Rabbim hem anneni hem bebişin bağışlasın sana

Selamlar,
Az öne kontrolden geldik.
49 cm 2700 gr olmuş Can bebe.
16 gün önce 1750 civarındaydı, zayıf diye çok üzülmüştüm.
Neyse ki toplamış.
38. Haftada ailemize katılacak. Temmuz annesi olacağım yine.
Ağrılarımı anlattım dinlenme verdi. Kasılmalarımın fazla olduğunu söyledi ve Protestan yazdı.
Bayram boyunca kullanacağım.
Umarım herkes iyidir. Bizden haberler bunlar.

Maşallah size yaaaaaaaa,temmuzun kaçında geliyor,planlı sezeryan mı oluyorsun canım. Hadi sağlıkla kucağına al inşallah.

Maşallah size yaaaaaaaa,temmuzun kaçında geliyor,planlı sezeryan mı oluyorsun canım. Hadi sağlıkla kucağına al inşallah.
22 temmuz dedik, abisinin doğum günü. :) Tabi ölçümlere bakılacak uygun olursa. En geç 25 temmuz.
Teşekkür deriz, hepimizinki sağlıkla gelir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…