hadi bismillah :) İl : Çin diyelim , yaş : 23 , sat:4 kasım , bat:1 aralık , cinsiyeti belirsiz daha minicik :) B Beganhanımlar ağustos annesi listesi için gerekli bilgileri özet geçip, beni de etiketler misiniz?
böylece sizi listeye ekleyebilirim ve birbirimizi takip ederiz.
ör:
il, yaş, sat, bdt, cinsiyeti, adı
Selam canım bende oldu geçen günKızlar aranızda lekelenmesi olan var mı
Bnm 5.hafta oldu canim sonra kırmızıya döndü hatta dr gittim serum verdi progestan iğneyi hergün vurun dedi hapini da aliom progestanin düşük riski ayakta durma yat dedi surekli lekelenme varsa sen yine de tedbiri ni al en azından dan progestanin hapini verirler
Selam canım bende oldu geçen gün
eğer yoğun değilse ve sancın yoksa dert etme
yerleşme kanaması oluyormuş
dikkat et kendine bol bol dinlen, doktor bana tedbir amaçlı progestan verdi
doktora gittin mi hiç
Amin cünlemiz insallah. Ben yine de yazacam ya. Dahil olmak istiyorum insallah hepimize nasib olur.inşallah hayırla sağlıkla alırsınız kucağınıza.
hanımlar ağustos annesi listesi için gerekli bilgileri özet geçip, beni de etiketler misiniz?
böylece sizi listeye ekleyebilirim ve birbirimizi takip ederiz.
ör:
il, yaş, sat, bdt, cinsiyeti, adı
Sancm va ama devam etmedi. Dün aksam geldi sadece
Geçen sene yine bu aydı. Kandil gecesi kaybettim bebeğimi. 2 ocak... Onun korkusu var üzerimde. İnsallah bu sefer olacak rabbim nasib edecek insallahAllah korusun Allah esirgesin bebişini ve seni inşallah
öle bi durumda Allah korusun şiddetli sancı olurmuş, üzülecek bişey yok inşallah dinlenmene bak bebişide üzme annesi
Canm bnm kahverengiyse korkma bn sordum dr kahverengi olabilir diyo bnm suan var kahverengi dr gittim dr bise yok telaş yapma dedi .Progestanı hap kullaniyorum cnm. Leke 10 kuruş buyukluğunde. Dün ucakla Seyahat ettim ondan olabilir belki Diye dusundum insallah rabbim bu acıyı bana bi daha yasatmaz hicbirimize yaşatmasın
İnşallah canım iyi düşünelim gzüel düşünelim hayırla sağlıcakla kucağına almak nasip olsunGeçen sene yine bu aydı. Kandil gecesi kaybettim bebeğimi. 2 ocak... Onun korkusu var üzerimde. İnsallah bu sefer olacak rabbim nasib edecek insallah
Kızlar.
Hamilelikte miğde bulantısı yaşayan herkeze soruyorum bu soruyu .
Sabah kalkar kalmaz boş miğde nizmi bulanıyor
Yoksa benim gibi yemeye başladıktan sonramı miğdeniz bulanıyor ??? Yani aç kenmi ? Tok kenmi?
Benim açken bulanıyor canım yiyince geçiyor çok şükür
olsun yiyebiliyosun ya çok şükürÇok enteresan ya ben yemeye başladıktan sonra bulanıyor ,
olsun yiyebiliyosun ya çok şükür
önemli olan yemen canım, kokudan hiç yiyemeynde var
çıkarıyomusun peki
İşte dün hep çıktı yediklerim
Bugün ne olur bilmiyorum kahvaltıya oturmaya korkuyorum
Karnımda aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?