2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Son adet tarihinin ilk günü ayin kaçıydi?

Deger yüksekse ya ikiz yada erkektir diye duydum

Aşılama kolay kolay tutmuyor. Benim de iki negatif aşılama var

Bilmiyorum. .ben progestan fizil olarak kullanıyorum. .kan sulandırıcı igne oluyorum.dr karından dedi sulandırıcı icin ben bacaktan oluyorum
Canım kan sulandırı evet karından oluyor. Alternatifleri de var tabi. Ama ben kan sulandırıcı kullanmıyorum. Sadece progestan oluyorum onuda sadece kalçadan yapıyorlar. Hemşire bacaktan da yaparız desede ona cesaret edemedim.

Canim bn de 1 hafta önce basladm jeli 6.haftadayim ama acıma falan yok acaba mantar enfeksiyon mu oldu ondan mi bi dr una sor canim

Çinde saat kaç sen halla ayaktqmisin yoksa ben gibi migde asiti ile mi ugrasiyorsun
bura saat şuan öğlen 1 biz türkiyeden 6 saat öndeyiz canm .. ama tabi sabahın köründe başladı mide yanması , bulanması .. insnaı uyutmuyor. allahtan ben gece uyuyorm sabah erkenden kalkıyorm ama bu çileyi çekmememk için kalkmak istemiyorm tabi

hanımlar ağustos annesi listesi için gerekli bilgileri özet geçip, beni de etiketler misiniz?
böylece sizi listeye ekleyebilirim ve birbirimizi takip ederiz.
ör:
il, yaş, sat, bdt, cinsiyeti, adı

Suan kan değerini duyunca şok oldumkaçıncı gün embrıyosuydu 5.gunler bölunmuyor genelde ikiz olmasi düşük ama 3.gun se ikiz olabilir hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin

Lu
hanımlar ağustos annesi listesi için gerekli bilgileri özet geçip, beni de etiketler misiniz?
böylece sizi listeye ekleyebilirim ve birbirimizi takip ederiz.
ör:
il, yaş, sat, bdt, cinsiyeti, adı
Listeye eklenmeye korkuyorum. Geçen sene bu ayda hamileydim kaybettim. Rabbim bir sene sonra aynı ay nasib etti. Korkuyorum

Kızlar aranızda lekelenmesi olan var mı
Bnm 5.hafta oldu canim sonra kırmızıya döndü hatta dr gittim serum verdi progestan iğneyi hergün vurun dedi hapini da aliom progestanin düşük riski ayakta durma yat dedi surekli lekelenme varsa sen yine de tedbiri ni al en azından dan progestanin hapini verirler

Lu

Listeye eklenmeye korkuyorum. Geçen sene bu ayda hamileydim kaybettim. Rabbim bir sene sonra aynı ay nasib etti. Korkuyorum
inşallah hayırla sağlıkla alırsınız kucağınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…