Sanki ben bu aksam biraz daha iyiyim biraz duzeliyormuyun neKızlar
Diş fırçayı bile ağzıma sıkamıyorum
Miğdem çok kötübulanıyor
Bunu durdurmanın bir yolu yokmuuu
Son adet tarihinin ilk günü ayin kaçıydi?Merhaba. 4 haftalık olduğunu dr mu söyledi? Benim dr çok ketum. Kaç haftalık diye sordum. Haftalığını şimdi söylemek erken dedi. Ve 21 aralık pazartesi çağırdı. Keseyi o Zaman görürüz dedi. 16 aralık beta Hcg 1178.04 idi. 18 aralık bugün 3845.3 çıktı. Acaba benim bebişim kaç haftalıktır. Bir fikriniz var mı? Tşk
Deger yüksekse ya ikiz yada erkektir diye duydumBirde benim olk kan degerim uc haftaliken yaptirmistim 22538gibi bir rakamdi son iki rakamfan emindegilim ama baya 22bin 5yuz kusurdu doktor ikoz olmasindan suphelendi ama tek kese gorduk hersey normal dedi benim anlamadigim bana tek yumurta trsfer edildi yani ikizde olsa tek kesede yan yana olmazmi ? sizce bir kac ay sonra ikizcikma ihtimali varmi bilmiyorum kafam bir milyon
Ay o ilac cok iyi. .benim dr a yalvarmustim versin diye vermemisti..doktor yazmadan eczaneden alinmiyorfemara kullandım canım, adetin 3.günü başladım, günde 2 tane 5 gün boyunca
Aşılama kolay kolay tutmuyor. Benim de iki negatif aşılama varAşılama değil demi. Biz de 11 mart 2015 de aşılama yaptırmıştık olmadı. Dr hemen tüp bebeğe yönlendirmişti. Biz istemedik. Ben daha 27, eşim de 32 yaşındaydı. Ve hastane ve doktor değiştirdik. Eşim 4 eylülde varikosel ameliyatı oldu. Doğru doktor doğru tedavi ve güzel sonuç. Doktorlarımıza sonsuz teşekkürler
Kızlar
Diş fırçayı bile ağzıma sıkamıyorum
Miğdem çok kötübulanıyor
Bunu durdurmanın bir yolu yokmuuu
Çinde saat kaç sen halla ayaktqmisin yoksa ben gibi migde asiti ile mi ugrasiyorsunmalesef yok canm
Canım kan sulandırı evet karından oluyor. Alternatifleri de var tabi. Ama ben kan sulandırıcı kullanmıyorum. Sadece progestan oluyorum onuda sadece kalçadan yapıyorlar. Hemşire bacaktan da yaparız desede ona cesaret edemedim.Bilmiyorum. .ben progestan fizil olarak kullanıyorum. .kan sulandırıcı igne oluyorum.dr karından dedi sulandırıcı icin ben bacaktan oluyorum
Canim bn de 1 hafta önce basladm jeli 6.haftadayim ama acıma falan yok acaba mantar enfeksiyon mu oldu ondan mi bi dr una sor canimYa benim de tub bebek yrasferden bir hafta once jele basladim gunde iki defa ilk baslarda cok zor gelmiyordu ama simdi o jeli yaptiktan sonra 15dk yurumek gerekiyor ya acyip zor geliyor ya simdi gebeliginde etkisiyle hep bi yorgunluk uyku istegi bel agrisi ev islerini zor yapiyorum hadi bunu birsekilde yaparim bebegim icin sonucta ama beni asil tedirgin eden nokta ya cok ozur diliyerek yaziyorum ama sormamda lazim alt tarafta cok degisti artik o kremi yaparken bile aciyor o kadar daralmiski daha 17. haftaya kadar kullanicam doktoru arayip sorsam mi acaba bu normalmidir.
bura saat şuan öğlen 1Çinde saat kaç sen halla ayaktqmisin yoksa ben gibi migde asiti ile mi ugrasiyorsun
Nasip olur da benim de kızım olursa onun adı da Eylül olacak
Suan kan değerini duyunca şok oldumBirde benim olk kan degerim uc haftaliken yaptirmistim 22538gibi bir rakamdi son iki rakamfan emindegilim ama baya 22bin 5yuz kusurdu doktor ikoz olmasindan suphelendi ama tek kese gorduk hersey normal dedi benim anlamadigim bana tek yumurta trsfer edildi yani ikizde olsa tek kesede yan yana olmazmi ? sizce bir kac ay sonra ikizcikma ihtimali varmi bilmiyorum kafam bir milyon
Listeye eklenmeye korkuyorum. Geçen sene bu ayda hamileydim kaybettim. Rabbim bir sene sonra aynı ay nasib etti. Korkuyorumhanımlar ağustos annesi listesi için gerekli bilgileri özet geçip, beni de etiketler misiniz?
böylece sizi listeye ekleyebilirim ve birbirimizi takip ederiz.
ör:
il, yaş, sat, bdt, cinsiyeti, adı
Bnm 5.hafta oldu canim sonra kırmızıya döndü hatta dr gittim serum verdi progestan iğneyi hergün vurun dedi hapini da aliom progestanin düşük riski ayakta durma yat dedi surekli lekelenme varsa sen yine de tedbiri ni al en azından dan progestanin hapini verirlerKızlar aranızda lekelenmesi olan var mı
inşallah hayırla sağlıkla alırsınız kucağınıza.Lu
Listeye eklenmeye korkuyorum. Geçen sene bu ayda hamileydim kaybettim. Rabbim bir sene sonra aynı ay nasib etti. Korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?