2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canm bnm kahverengiyse korkma bn sordum dr kahverengi olabilir diyo bnm suan var kahverengi dr gittim dr bise yok telaş yapma dedi .
Cok tesekkur ederim cnm zaten glmedi ama progestanı alttan kullaniyorum ama galiba bu gün iyi itememişim kalıp gibi camasra gelmis acaba tekrar atsam mı ki

Cok tesekkur ederim cnm zaten glmedi ama progestanı alttan kullaniyorum ama galiba bu gün iyi itememişim kalıp gibi camasra gelmis acaba tekrar atsam mı ki
Canim progestani adı ne kullandığın bn crinone jel fitil olarak kullanıyorum hem hapini içiyorum hem iğnesini yiyorum progestanin

Benimki progestan düz hapı. Cok halsizlk yapıyo diye gunduz alttan alıyorum gece iciyorum kütük gibi uyuyorum :) bi de ilk dusugum var o yuzden doktor risk almayalm dedi direk kan sulandırıcı verdi her gün vuruyoruz onu.
Canim progestani adı ne kullandığın bn crinone jel fitil olarak kullanıyorum hem hapini içiyorum hem iğnesini yiyorum progestanin

Benimki progestan düz hapı. Cok halsizlk yapıyo diye gunduz alttan alıyorum gece iciyorum kütük gibi uyuyorum :) bi de ilk dusugum var o yuzden doktor risk almayalm dedi direk kan sulandırıcı verdi her gün vuruyoruz onu.
Bn onun vajinaya konuldugunu bilmiodum :)) aynen canım bnde çok kötü oluyom . Bnde daha onceden düşük yaptım o yüzden hamilelik takvimini koymaya bile korkuyorum kalp atışını duyunca koymak istiom.hakkımızda hayırlısı olsun ins bu sefer yüzümüz güler

Gril Can'ım benide 8 e ALABİLİRMİSİN uğurlu sayım ,7ve 8
7 yi kapmışlar

Yaşımıda bu ara düzeltemiyorum 34 değil 33
Düzenleme yapamadım

Suan kan değerini duyunca şok oldumkaçıncı gün embrıyosuydu 5.gunler bölunmuyor genelde ikiz olmasi düşük ama 3.gun se ikiz olabilir hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin
Sanirim ikinci yada ucuncu gun ama dondurulmus emriyo trasferiydi bentub bebegi Turkiyede yaptirdim sonucu soyledigimde ordaki hemsirede cok sasirdi ama buradaki doktor (fransa) normal dedi ama ben hic bir yerde boyle yuksek bir deger gormedigim icin aklima takiliyor iste acaba ikizmi diye

Deger yüksekse ya ikiz yada erkektir diye duydum
Hamile kaldigim gune kadar hep kiz bebek hayali kuruyordum hamile oldugumu ogrendim simdide hep aklimda erkek bebek var hayirlisiyla insAllah gelsinde saglikla sihatle gerisi muhim degil ama ikiz olursada tadindan yenmez yaa

Amin insallah. ilkinde kimseye dememistim bu sfer aileler hariç herkes biliyo. Hatta takvim yapaym nı diye ben de cok düşündüm. Sonra da dedim yapaym icimde kalmasın. Yapınca düşecek ya da düşmeyecek diye bi kural yok onu Allah bilir ttlm. Ben de çok korkuyorum ama eklemek baya iyi hissettirdi :)

Bn de zor tutuyom kendimi ya doğru amann bnde ekleyin takvimimi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…