Cok tesekkur ederim cnm zaten glmedi ama progestanı alttan kullaniyorum ama galiba bu gün iyi itememişim kalıp gibi camasra gelmis acaba tekrar atsam mı kiCanm bnm kahverengiyse korkma bn sordum dr kahverengi olabilir diyo bnm suan var kahverengi dr gittim dr bise yok telaş yapma dedi .
aynı şeyi bende akşam yaşadımCok tesekkur ederim cnm zaten glmedi ama progestanı alttan kullaniyorum ama galiba bu gün iyi itememişim kalıp gibi camasra gelmis acaba tekrar atsam mı ki
O tarihler geçici. herkes tarih verirse onları düzelteceğim :)
Canim progestani adı ne kullandığın bn crinone jel fitil olarak kullanıyorum hem hapini içiyorum hem iğnesini yiyorum progestaninCok tesekkur ederim cnm zaten glmedi ama progestanı alttan kullaniyorum ama galiba bu gün iyi itememişim kalıp gibi camasra gelmis acaba tekrar atsam mı ki
aynı şeyi bende akşam yaşadım
sabah baktım batmışım
O tarihler geçici. herkes tarih verirse onları düzelteceğim :)
tamam 7 ye geç bakalım :)
Canim progestani adı ne kullandığın bn crinone jel fitil olarak kullanıyorum hem hapini içiyorum hem iğnesini yiyorum progestanin
sabah kalktım işe geldim kuzum
akşam artık
Bn onun vajinaya konuldugunu bilmiodum :)) aynen canım bnde çok kötü oluyom . Bnde daha onceden düşük yaptım o yüzden hamilelik takvimini koymaya bile korkuyorum kalp atışını duyunca koymak istiom.hakkımızda hayırlısı olsun ins bu sefer yüzümüz gülerBenimki progestan düz hapı. Cok halsizlk yapıyo diye gunduz alttan alıyorum gece iciyorum kütük gibi uyuyorum :) bi de ilk dusugum var o yuzden doktor risk almayalm dedi direk kan sulandırıcı verdi her gün vuruyoruz onu.
şimdi arkadaşa sordum, dışarı akıntı olurmuş zatenO zaman ben de tekrarlamıcem :)
Yok canim mantar degil cok darlasmis ilaci skarken zorlaniyom oyle cok buyuk bir aci degil ama ne bileyim icime kurt dustu isteCanim bn de 1 hafta önce basladm jeli 6.haftadayim ama acıma falan yok acaba mantar enfeksiyon mu oldu ondan mi bi dr una sor canim
Sanirim ikinci yada ucuncu gun ama dondurulmus emriyo trasferiydi bentub bebegi Turkiyede yaptirdim sonucu soyledigimde ordaki hemsirede cok sasirdi ama buradaki doktor (fransa) normal dedi ama ben hic bir yerde boyle yuksek bir deger gormedigim icin aklima takiliyor iste acaba ikizmi diyeSuan kan değerini duyunca şok oldumkaçıncı gün embrıyosuydu 5.gunler bölunmuyor genelde ikiz olmasi düşük ama 3.gun se ikiz olabilir hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin
Hamile kaldigim gune kadar hep kiz bebek hayali kuruyordum hamile oldugumu ogrendim simdide hep aklimda erkek bebek varDeger yüksekse ya ikiz yada erkektir diye duydum
Amin insallah. ilkinde kimseye dememistim bu sfer aileler hariç herkes biliyo. Hatta takvim yapaym nı diye ben de cok düşündüm. Sonra da dedim yapaym icimde kalmasın. Yapınca düşecek ya da düşmeyecek diye bi kural yok onu Allah bilir ttlm. Ben de çok korkuyorum ama eklemek baya iyi hissettirdi :)Bn onun vajinaya konuldugunu bilmiodum :)) aynen canım bnde çok kötü oluyom . Bnde daha onceden düşük yaptım o yüzden hamilelik takvimini koymaya bile korkuyorum kalp atışını duyunca koymak istiom.hakkımızda hayırlısı olsun ins bu sefer yüzümüz güler
Zaten ben beceremiyorum valla eşime yaptırıyorumşimdi arkadaşa sordum, dışarı akıntı olurmuş zaten
koyma akşama yine koyarız biraz daha ittirerek
Allah'a emanet
Bn de zor tutuyom kendimi ya doğru amann bnde ekleyin takvimimi:))Amin insallah. ilkinde kimseye dememistim bu sfer aileler hariç herkes biliyo. Hatta takvim yapaym nı diye ben de cok düşündüm. Sonra da dedim yapaym icimde kalmasın. Yapınca düşecek ya da düşmeyecek diye bi kural yok onu Allah bilir ttlm. Ben de çok korkuyorum ama eklemek baya iyi hissettirdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?