- 30 Aralık 2014
- 570
- 942
- 103
Beni de p.tesi çağırdı dr. Benim de 13 aralık da adet günüm dü ama 2 yıldır beklediğimiz bebişimşzin haberini aldık çok şükür.evet canım 5.haftayı oldurduk bugün itibariyle.. ben adetime 2gün kala öğrendim hamile olduğumda 120 ydi, adet günü 413 oldu, bu salıda (15 aralık) 1743 oldu,bidaha da baktırmadım.. yarın benim kontrolüm, bakalım inşallah görürüm minnağı
hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin Rabbim, hep sağlıklı, mutlu,huzurlu olsunlar inşallahBeni de p.tesi çağırdı dr. Benim de 13 aralık da adet günüm dü ama 2 yıldır beklediğimiz bebişimşzin haberini aldık çok şükür.
Ultrasonda keseyi gördükten sonra anlaşılır mı acaba ikiz ise eğer. Aman be çok soru sordum! Bu meraklar insanın içini kemiriyor.evet canım öyle oluyor, yani yarın 5.haftayı doldurmuş olacaksın sende.. kan değerine göre söyledi canım, ikiz gebeliklerde değer daha yüksek çıkıyormuş, tabi kesin bişey değil, kesin sonuç ultrasonla anlaşılıyor
Ptesi canım bakalım 2 gun nsl gececek. ..aman sakın bunları kafana takıyım deme, değerler çok değişken oluyo..zaten ben ilaç tedavisiyle hamile kaldım, ikiz olma ihtimali var benim..
ayrıca geç döllenmede yaşamış olabilirsin, kese boyutuna göre söyler doktorun ne kadarlık olduğunu..ne zaman kontrolün?
evt bi doktora gideyim en ii si varsa yoksa orda anlasilir ona gore tekrar tedavi baslanir tskler.Can'ım sen sabah ilk idrarla bir test yap bence .
Yada kan ver . Baktırt inşallah bebişin seninledir Can'ım
İnşallah. Hayırlı evlat, hayırlı insan olsunlar.hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin Rabbim, hep sağlıklı, mutlu,huzurlu olsunlar inşallah
hangi ilaci kullanmistiniz acaba?aman sakın bunları kafana takıyım deme, değerler çok değişken oluyo..zaten ben ilaç tedavisiyle hamile kaldım, ikiz olma ihtimali var benim..
ayrıca geç döllenmede yaşamış olabilirsin, kese boyutuna göre söyler doktorun ne kadarlık olduğunu..ne zaman kontrolün?
tabi anlaşılır, ikiz olursa iki kese olurmuşUltrasonda keseyi gördükten sonra anlaşılır mı acaba ikiz ise eğer. Aman be çok soru sordum! Bu meraklar insanın içini kemiriyor.
geçer geçer, hiç sıkma canını.. çok aklına takılacaksa yarın tekrar bir kan testi yaptır, 2 güne bir değerin ikiye katlaması gerekiyor, yani salı günkü değerin 226 ise yarın 800 civarı bişey olmalıPtesi canım bakalım 2 gun nsl gececek. ..
femara kullandım canım, adetin 3.günü başladım, günde 2 tane 5 gün boyuncahangi ilaci kullanmistiniz acaba?
ignede oldunuzmu sonrasinda ilk bebeginizmifemara kullandım canım, adetin 3.günü başladım, günde 2 tane 5 gün boyunca
Aşılama değil demi. Biz de 11 mart 2015 de aşılama yaptırmıştık olmadı. Dr hemen tüp bebeğe yönlendirmişti. Biz istemedik. Ben daha 27, eşim de 32 yaşındaydı. Ve hastane ve doktor değiştirdik. Eşim 4 eylülde varikosel ameliyatı oldu. Doğru doktor doğru tedavi ve güzel sonuç. Doktorlarımıza sonsuz teşekkürlerfemara kullandım canım, adetin 3.günü başladım, günde 2 tane 5 gün boyunca
canım benim dün beta hcg 3912 çıktı ...ultrasonda keseyi göremedi alttan baktı.şu an 6 haftalığım. sende öylesin muhtemelen hayırlı olsunMerhaba. 4 haftalık olduğunu dr mu söyledi? Benim dr çok ketum. Kaç haftalık diye sordum. Haftalığını şimdi söylemek erken dedi. Ve 21 aralık pazartesi çağırdı. Keseyi o Zaman görürüz dedi. 16 aralık beta Hcg 1178.04 idi. 18 aralık bugün 3845.3 çıktı. Acaba benim bebişim kaç haftalıktır. Bir fikriniz var mı? Tşk
Ayy daha da heyecanlandım şimdi. Çok teşekkürler Can'ım. İyi gecelertabi anlaşılır, ikiz olursa iki kese olurmuşsor tabi canım, birbirimizin eksiklerini tamamlamak için burdayız
Bende bütün hamileliğim boyunca çok kilo alıyorum 25 kg kadar alıyorum ve bu hiç normal değil , 11-12 Alman gerekiyor doğuma kadar .
Bu Sefer en azından ilk üç ay almasam iyi olur diye dikkat ediyorum , yağsız süt içiyorum , günde 4-5 ceviz bazende muz yiyorum , folik asit, bunlar önemli gebelik için . Bunun dışında hamur yok yemiyorum bir hafta çikolata Aşerdim allahtan kesildi . Normal yaptığım yemeklerden yarım porsiyon yiyorum okadar bolda su , ilk üç ay Bebek yediklerinizden almıyor , hep kendine alırsın. Son üç aylarımda zaten ben öyle bir Miğdem kazımıyorki dolaplardan çıkmıyor kafam :)) İşte bende en azından ilk aylarda almamak için savaşacam bakalım :) zaten bugünde bulantı kusma başladı öyle oluncada hiçbirşey yiyesim gelmiyor(
Bence herseyden yemelıyız kısıtlama yapmayın ancak ölçüsünü bilerek tadımlık sekilde ven sahsen oyle yapıyrz hem nefısımı koreltıp hmde kilo almamak gerek. . Kac kiloyla hamilesınız kızlar ??
Mrb canım bn varm :)
Ya benim de tub bebek yrasferden bir hafta once jele basladim gunde iki defa ilk baslarda cok zor gelmiyordu ama simdi o jeli yaptiktan sonra 15dk yurumek gerekiyor ya acyip zor geliyor ya simdi gebeliginde etkisiyle hep bi yorgunluk uyku istegi bel agrisi ev islerini zor yapiyorum hadi bunu birsekilde yaparim bebegim icin sonucta ama beni asil tedirgin eden nokta ya cok ozur diliyerek yaziyorum ama sormamda lazim alt tarafta cok degisti artik o kremi yaparken bile aciyor o kadar daralmiski daha 17. haftaya kadar kullanicam doktoru arayip sorsam mi acaba bu normalmidir.Ben varimm cnmm..jel de kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?