2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Beni de p.tesi çağırdı dr. Benim de 13 aralık da adet günüm dü ama 2 yıldır beklediğimiz bebişimşzin haberini aldık çok şükür.

Ultrasonda keseyi gördükten sonra anlaşılır mı acaba ikiz ise eğer. Aman be çok soru sordum! Bu meraklar insanın içini kemiriyor.

Ptesi canım bakalım 2 gun nsl gececek. ..

hangi ilaci kullanmistiniz acaba?

Ptesi canım bakalım 2 gun nsl gececek. ..
geçer geçer, hiç sıkma canını.. çok aklına takılacaksa yarın tekrar bir kan testi yaptır, 2 güne bir değerin ikiye katlaması gerekiyor, yani salı günkü değerin 226 ise yarın 800 civarı bişey olmalı

femara kullandım canım, adetin 3.günü başladım, günde 2 tane 5 gün boyunca
Aşılama değil demi. Biz de 11 mart 2015 de aşılama yaptırmıştık olmadı. Dr hemen tüp bebeğe yönlendirmişti. Biz istemedik. Ben daha 27, eşim de 32 yaşındaydı. Ve hastane ve doktor değiştirdik. Eşim 4 eylülde varikosel ameliyatı oldu. Doğru doktor doğru tedavi ve güzel sonuç. Doktorlarımıza sonsuz teşekkürler

canım benim dün beta hcg 3912 çıktı ...ultrasonda keseyi göremedi alttan baktı.şu an 6 haftalığım. sende öylesin muhtemelen hayırlı olsun

Kızlar
Diş fırçayı bile ağzıma sıkamıyorum
Miğdem çok kötü bulanıyor
Bunu durdurmanın bir yolu yokmuuu

Ya başladı mi , siz tecrübelesiniz belli ki . Ben acemiyim :) ama ilk aylar kilo alacağım aklıma gelmezdi. Demek ki bende dikkat etmeliyim. Tesekkur ederim fikirleriniz için. Uygulamaya çalışacağım ins

Ben 49 la hamile olduğumu öğrendim. Bugün 52 çıktım hayatında ilk kezzz

Mrb canım bn varm :)
Ben varimm cnmm..jel de kullaniyorum
Ya benim de tub bebek yrasferden bir hafta once jele basladim gunde iki defa ilk baslarda cok zor gelmiyordu ama simdi o jeli yaptiktan sonra 15dk yurumek gerekiyor ya acyip zor geliyor ya simdi gebeliginde etkisiyle hep bi yorgunluk uyku istegi bel agrisi ev islerini zor yapiyorum hadi bunu birsekilde yaparim bebegim icin sonucta ama beni asil tedirgin eden nokta ya cok ozur diliyerek yaziyorum ama sormamda lazim alt tarafta cok degisti artik o kremi yaparken bile aciyor o kadar daralmiski daha 17. haftaya kadar kullanicam doktoru arayip sorsam mi acaba bu normalmidir.

Birde benim olk kan degerim uc haftaliken yaptirmistim 22538gibi bir rakamdi son iki rakamfan emindegilim ama baya 22bin 5yuz kusurdu doktor ikoz olmasindan suphelendi ama tek kese gorduk hersey normal dedi benim anlamadigim bana tek yumurta trsfer edildi yani ikizde olsa tek kesede yan yana olmazmi ? sizce bir kac ay sonra ikizcikma ihtimali varmi bilmiyorum kafam bir milyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…