2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hanimlar 6 haftalik baslayan bulantim bu sabah birden kesildi. Bu normal bisey mi
canım ne güzel geçmiş işte bayram ede bol bol yeee :) neden altında normal dışı bişe arıyosun ki keyfini çıkar canm oh darısı bana inşallah

Kusmaktan buraya bile giremiyorum kızlar ...Benide eklermisiniz. Yaş 31 Sat 6 kasım 2015 beklenen doğum tarihi 12.08.2016

canım ne güzel geçmiş işte bayram ede bol bol yeee :) neden altında normal dışı bişe arıyosun ki keyfini çıkar canm oh darısı bana inşallah
Canim ne bilim 2 kayip olunca herseyde bisey arar oldumm

Kizlar biliyorum bir cogumuz icin daha cok erken ama isim dusundunuz mu ?
Ben kiz olursa Ada
erkek olursa Ege
iki kiz ikiz olursa Ada ve Arya
iki erkek ikiz olursa
Ege ve Efe istiyorum..

Esim benim yerime dusunuyor sagolsunn
Kizimin adi eylul nisa uygun bir isim dusunuyorum ama bakalim bulabilecekmiyiz

Hiç korkma tatlım doğalbi süreçtir inşş. Kusmazsın. Bende bu bebişimden 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. O yüzden hergün düşücek korkusu yaşamak nedir biliyorum. Rabbim hayırlısını versin hepimize. Bu arada 7 yaşında bi cimcimem var bu ikinci hamileliğim ..

Benimde 4 hamileligim 2. Bebegimm insallah bu sefer saglicakla kucagimiza alirizzz benim cimcimemde 3.5 yasinda

Bakalım canım ama bana eylül gibi geliyor inş kız olurda eylül koyarım isminide
Allah gönlüne göre versin canım ne diyim seni eylük grubuna yollamak istemiyorum ya ondan

Icimizi de rahat tutmak lazm iste napacan.. Allah onlari bize bagislasn
aminn canımm aminn

dün özel bi hastanedeen doğum paket fiyatını sordum 1. paket normal doğum 900 sezeryan 1100 2.paket normal 3000 sezeryan 3500 bu 2. olan da herşey var foto süsleme 11ci haftadan sonra hemen hemen her hafta kontrol tahlil falan herşey dahil peki sizce fiyatlar normal mi? bunlar sglkı olana bide tabi.

doğum dahil bide bence süper fiyat doktordan memnunsan özellikle kaçırma derim

doğum dahil bide bence süper fiyat doktordan memnunsan özellikle kaçırma derim
ben daha hiç gitmedim ama evime çok yakın bide yeni doğum yapan bi komşu var orda çok memenun kalmışlar kesinlikle oraya gitmelisin diyince bende fiyat aldım eşime söyledim nie o kadar pahalı? dedi ama yanlış hatırlamıyorsam kuzenim 4 yıl önce 2,500e doğurmuştu sezeryanla öyledi galiba
Burayı bırakmam kız merak etme ama benim bebek herkezden minnak burda en son ben doğurcam sanırım
bırakma bırakma canım ama ismi yine eyllül olsun prensesimizin ben sevdim ismini tabi kız ise senden sonralarda gelir dur bekle

bırakma bırakma canım ama ismi yine eyllül olsun prensesimizin ben sevdim ismini tabi kız ise senden sonralarda gelir dur bekle

İnş gönlümden kız geçiyor tabi sağlıklı olsun da kız yada erkek ikisinede hazırladım kendimi.
birkaç kız bebek kıyafeti var artık erkek olursa kızı olanlara hediye edicem ne yapıyım :)
Erkek olursada Kuzey istiyorum değişedebilir tabi
ocak gibi kontrole gidicez 8 haftalıkken gidiyim diyorum hem kalp atısınıda duyarım

ben çok severim kuzey ismini ama daha hiiç erkek için düşünmedim hep kız hep kız taa çocukluğumdan beri anneler böyle galiba

bende 6+3 die gittiim duyaym die ama 4 haftalık çıktı bebişim sen arada kan testi yap canım değerlerine bak olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…