ben çok severim kuzey ismini ama daha hiiç erkek için düşünmedim hep kız hep kız taa çocukluğumdan beri anneler böyle galiba
bende şaşırmam herhalde çünkü öyle olursa kocaaa ailenin tek erkeği olcak paşamız baya kıymetli olcak o yüzden ikisine de razıyım sağlıkla gelsin yeterkii minnoşlarBebek erkek dediğinde doktor şok olup morali bozulan anneler var ya ben onlardan olmak istemiyorum.
Hangisi nasipse o olsun her ikisi içinde kıyafet eşya araştırması yapıyorum :)
Ama kız geçiyo içimden o ayrı :)
hayırlısı olsun canımm inşaAllahSlm kızlar doktora gittim bugün 3 tane yumurta 22mm olmuş çatlatma iğnesi yapıldı bakalım ne olacak çok heyecanlıyım
ne listesi ben kaçırdım galiba bişeyleri
bende 6+3 die gittiim duyaym die ama 4 haftalık çıktı bebişimsen arada kan testi yap canım değerlerine bak olur mu?
aleyküm selam canım bnm hayırlısı olsun hepimiz heycanlıyız rabbim gönlündekini versin inşallah :)Slm kızlar doktora gittim bugün 3 tane yumurta 22mm olmuş çatlatma iğnesi yapıldı bakalım ne olacak çok heyecanlıyım
Aleyküm selaam maşallah hayırlı olsunSelam arkadaslar, nisan 2013 annesiydim, agustos 2016 annesi oluyorum insallah:)
benim içinde sıkıntı işyerinden izin almak ya çünkü kimse bilmiyor öyle olsa kontrolüm var derdşm şimdi ise midem ağrıyor onun için gidiyorum diyorum mecburen kesinleşmeden konuşmak istemiyorum napim zaten çok meraklılarya iğneyi sevmiyorum hiç hoş değil adetime 4 gün vardı 91,97 çıkmıştı.
şimdi adet günüm 2 gün geçti.
ocak ayında giderim ben ilçedeyim o yüzden ilde özel hastaneye gidicem.
onun için gitmişken durumu tam ögreniyim gözükmez haftaya gel derse iş yerinde zorluk yaşarım.
Zaten 2 haftada çağırıyomuş doktor belli bir süre.
evet canım sarıgazi de evim ama iş yerim seyrantepede en çokta orda takılıyorum
bende şaşırmam herhalde çünkü öyle olursa kocaaa ailenin tek erkeği olcak paşamız baya kıymetli olcak o yüzden ikisine de razıyım sağlıkla gelsin yeterkii minnoşlarkıyafet falan bakmıyorum o pıtpıtları duysam rahatlasam öyle bakarım bende şuan o keyif yok bende maalesef rahat değilim yani henüz
[/QUOTEi istanbul yaş 25 sat 9kasım 2.minigim
ben anadolu yakası mı oluyorevet canım sarıgazi de evim ama iş yerim seyrantepede en çokta orda takılıyorumpeki sen?
benim içinde sıkıntı işyerinden izin almak ya çünkü kimse bilmiyor öyle olsa kontrolüm var derdşm şimdi ise midem ağrıyor onun için gidiyorum diyorum mecburen kesinleşmeden konuşmak istemiyorum napim zaten çok meraklılar
Selam arkadaslar, nisan 2013 annesiydim, agustos 2016 annesi oluyorum insallah:)
Hangi sehirde bu hastaneler? Bence uygun bende ankarada araştiriyorum[/QUOTE][QUOTEh018, post: 44182301, member: 494639"]Allah gönlüne göre versin canım ne diyim seni eylük grubuna yollamak istemiyorum ya ondan
aminn canımm aminn
dün özel bi hastanedeen doğum paket fiyatını sordum 1. paket normal doğum 900 sezeryan 1100 2.paket normal 3000 sezeryan 3500 bu 2. olan da herşey var foto süsleme 11ci haftadan sonra hemen hemen her hafta kontrol tahlil falan herşey dahil peki sizce fiyatlar normal mi? bunlar sglkı olana bide tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?