2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Oslemcim naptın gordunmu miniğin keseyi durumlar nasıllllll

inşaAllah canım herşeyim ona bağlı bende başlarım kıyafet olmasa da ne bilim emzik biberon oyuncak kendime hastane kıyafeti falan

ben anadolu yakası mı oluyor ben Çin , ama ocakta istanbula geliyorm bende hastane arıyorm :) o dediğin hastane bilgilerini bana mesaj olark yazablr misin :)
evet anadolu canım çin de çok yakınmış bize bende istanbulda gibi sordum da okuyunca güldüm baya yazayım canım
Hangi sehirde bu hastaneler? Bence uygun bende ankarada araştiriyorum
istanbulda via sancaktepe hastanenin adı ben böyle paket olsun istiyorum ayrı ayrı para ödemim diye

Seninde zormuş :)
bende tek çalıştığım için gidince herşey karışıyor o yüzden her zaman izin vermiyolar
evet kuzum ya Allah yardımcımız olsun canmım ne diyim

Hangi sehirde bu hastaneler? Bence uygun bende ankarada araştiriyorum
Pardon birsey sorucam csnım B6 paket dedıklerin neleri kapsıyor ki ben o kdr hastaneye sordum hiç böyle hersey dahil sistem sunulmadı
istanbulda b6 ne canım ben öyle demedim ama

Yazılar karısmış sanırım biri yanlışlıkla cvp olustırunca bmde ordaki olan msja sormuşum Ayy cok karısık kim yazdı B6 hastane bilgilerini kızlar

Ayy canm nasil manti cektiii ah bu tv yok muu...
Gece de ruyamda zeytin gordm sabah nasil yedm nasill.. Ilk defa oluyo bu kadr canm cekiyorrr

Son düzenleme:
Kendime cok gülüyorum. Hamilelikten önce diyetteydim..yasak olan herşeyi simdi canim cekiyo.patlayincaya kadar yiyorum

LİSTE GÜNCELLENDİ HANIMLAR.
UNUTTUĞUM, GÖRMEDİĞİM OLDUYSA KUSURA BAKMASIN LÜTFEN.
YORUMA BENİ ETİKETLEYİP BİLGİLERİ YAZARSANIZ LİSTEYE EKLERİM.

Ben de haftaya cumayi bekliyorum. ..inş agustos annelerinden çıkmam

Kızlar İstanbul Avrupa yakasında önericeğiniz en doktor hangisi acil söyler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…