Oslemcim naptın gordunmu miniğin keseyi durumlar nasıllllllevet canım 5.haftayı oldurduk bugün itibariyle.. ben adetime 2gün kala öğrendim hamile olduğumda 120 ydi, adet günü 413 oldu, bu salıda (15 aralık) 1743 oldu,bidaha da baktırmadım.. yarın benim kontrolüm, bakalım inşallah görürüm minnağı
inşaAllah canım herşeyim ona bağlı bende başlarım kıyafet olmasa da ne bilim emzik biberon oyuncak kendime hastane kıyafeti falanBen arada bakıyorum çok tatlı şeyler var görünce dayanamıyor insan zaten yavaş yavaş alıcam her eşyasını aceleye getirmicem.
ben bulantı falan yaşamıyorum normal devam ediyorum. Ama az önce yaş pasta almışlar yiyemedim tadı hamsi gibi geldi çok tuhafSadece çok hassas koku alıyorum.
İnş duyarız canım bende duysam orda oldugunu bilsem
evet anadolu canım çin de çok yakınmış bizeben anadolu yakası mı oluyorben Çin , ama ocakta istanbula geliyorm bende hastane arıyorm :) o dediğin hastane bilgilerini bana mesaj olark yazablr misin :)
istanbulda via sancaktepe hastanenin adıHangi sehirde bu hastaneler? Bence uygun bende ankarada araştiriyorum
evet kuzum ya Allah yardımcımız olsun canmım ne diyimSeninde zormuş :)
bende tek çalıştığım için gidince herşey karışıyor o yüzden her zaman izin vermiyolar
istanbulda b6 ne canım ben öyle demedim amaHangi sehirde bu hastaneler? Bence uygun bende ankarada araştiriyorum
Pardon birsey sorucam csnım B6 paket dedıklerin neleri kapsıyor ki ben o kdr hastaneye sordum hiç böyle hersey dahil sistem sunulmadı
Yazılar karısmış sanırım biri yanlışlıkla cvp olustırunca bmde ordaki olan msja sormuşum Ayy cok karısık kim yazdı B6 hastane bilgilerini kızlarinşaAllah canım herşeyim ona bağlı bende başlarım kıyafet olmasa da ne bilim emzik biberon oyuncak kendime hastane kıyafeti falan
evet anadolu canım çin de çok yakınmış bizebende istanbulda gibi sordum da okuyunca güldüm baya yazayım canım
istanbulda via sancaktepe hastanenin adıben böyle paket olsun istiyorum ayrı ayrı para ödemim diye
evet kuzum ya Allah yardımcımız olsun canmım ne diyim
istanbulda b6 ne canım ben öyle demedim ama
Ay benimde söylemesi ayip sabah sabah vanim çips cekti.sabah kahvaltisi olarak hemen gdip aldim
Anamm nolcak bu halimizsu an esimi bekliyorm manticiya gidek diye reamen delirdm
Tbrk ederim cnm kaç haftalikBugün kalp atışlarını duyduk.
Umarım herkes bu heyecanı yaşar. :)
Teşekkürler, 7 haftalık dedi doktorum.Tbrk ederim cnm kaç haftalik
Grillcim benim bilgiler dogru bitek sat 27.10.2015. benim icin cok sorun degil yazim dedim sadeceHANIMLAR BU LİNKTEN HAMİŞLERİN LİSTESİNİ OLUŞTURUYORUM.
BANA BİLGİLERİNİZİ VERİRSENİZ LİSTEYE EKLEYEBİLİRİM.
GÖREBİLMEM İÇİN BENİ ETİKETLEYİN YORUMUNUZA.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-agustos-anneleri.857237/#post-42594565
rica ederim :)Grillcim benim bilgiler dogru bitek sat 27.10.2015. benim icin cok sorun degil yazim dedim sadece
Teşekkürler liste için
Benimde cips ve baharatli seyler istiyor cnm..zarari olmaz ins.Ay benimde söylemesi ayip sabah sabah vanim çips cekti.sabah kahvaltisi olarak hemen gdip aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?