2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim ismim neden yoookk?(((

ignede oldunuzmu sonrasinda ilk bebeginizmi
yok canım, 3 tane yumurta oluşunca çatlatma iğnesine gerek duymadı, kendi haline bıraktı

Ay o ilac cok iyi. .benim dr a yalvarmustim versin diye vermemisti..doktor yazmadan eczaneden alinmiyor
evet canım bende ilk denememde sonuç aldım çok şükür :)

yok canım aşılama değil, ilaç tedavisine yanıt alamasaydık aşılama olacaktı, gerek kalmadı çok şükür.. bu arada bugündü benim kontrolüm, ikiz değilmiş, tekmiş
Oslemcim naptın gordunmu miniğin keseyi durumlar nasıllllll
gördük canım, Allah'a şükür herşey yolunda, iyi yerleşmiş benim susam tanesi, öyle dedi doktor ablası 2 hafta sonra kalp atışları için gidicez inşallah

B Began öncelikle eline sağlık çok güzel olmuş liste, benim bitek sat eksik kalmış 13/11/2015

Son adet tarihinin ilk günü ayin kaçıydi?
En son 14 kasımda adetim başlamıştı. 3 gün sürüyor zaten. 14-15-16 kasımda adetliydim. Takvimim diye bir program indirmiştim. O da yumurtlama dönemini 24-30 kasım yumurtlama dönemimdi. 13 aralık adet olmam gerekiyordu. Olmadı.

Malenkov maşallah diyelim bebişine ve sana. Biz de paZartesi gideceğiz. İkiz olmasına hazırlamışmıydın kendini. Üzülme olurmu

Ayyy hayırlı olsun kuzummmm masallah yerim o susamcıgı ben yaa bende ptesi 5+4 olucam inşallah girebiliriz benım bızdıgıda peki ultrasındamı yoksa Alttan mı gordun...? Cok soru sordum son olaraktaa her gdısınde deger için tahlil yapıyorlarmı

teşekkür ederim canımm, darısı sana inşallah.. ultrasonla göbekten baktı canım, gitmeden bol bol su iç, idrara sıkışık ol o zaman daha rahat gözüküyor.. hcg için tahlile gerek yok artık canım, her gidişinde bakılmasına gerek yok ama haftasına göre yapılması gereken başka kan tahlillerin, idrar tahlilin falan olcak, onlarıda doktorun söyler zaten

Mrb kızlar benide alın topiğinize bhcg değerim yükseliyor henüz keseyi görmedik 23 kasım sat bursa 2.bebeğim olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…