2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Şuanda emzirdim yanıma yatırdım benimle beraber tlf ekranına bakıyor sıpacık yok yani konuşmasa daha iyi de ağzı da durmuyor arkadaşın ya büyüğe arada oğlum Bi sus kafam şişti artık diyorum da buna bu kadar erken başlayacağımı hiç tahmin etmemiştim

Bak sen keretaya
Benimkide çok erken başladı ses çıkarmalar sesli gülmeler vesaire şaşkınım doğrusu
Diğer kızlarım böyle değildi, onlar erken doğdular ondaymıydı bilemiyorum .
Sen nasılsın kedicik ? İyimisin ?

Valla Can'ım bende aynı durumdayım onu bırak çocukları arabaya bile ben oturtuyorum ..açıkçası zaten bencede elini sürmesin çocuklara bir saniyelik işi bile mıy mıy mıymıntı gibi yapıp çocukları ağlatıp oflayıp puflayıp beni daha çok sinir ediyor .. Ben artık kocamdan beklentimi en asgari seviyeye düşürdüm böylece hayal kırıklığınada uğramamış oluyorum

O kadar çok konuştu ıkındı ki aldım tekrar emziriyorum sussun emsin ve uyuya kalsın. @cetrina attığı karikatür gibi uzatıp sündürüyor mememi sonumuz hayrolsun
Çok şükür iyiyiz. Sağlığımız yerinde gerisi teferruat! Canım senin 2 numaranın ismi Nisa mı?

Ayyyyyyyyy kurban olsunlar o ekrana bakan gözlere öp kız çabuk yerime :)

Ayyyyy maşallah ona sizin evin ağası da o demek ki çok gecmiş olsun bol bol sıcak şeyler iç bu hava değişimi hepimizi Mahfetti inşallah kızlara bulaşmaz .. Bizim evdede bu bahsettiğin köyün delisinden var

Ya bunlar doyuyor adım gibi eminim buna ..doymasa bu kadar işemez kaka yapmaz kilo almaz ama anlamıyorum Nasıl 15 dakikada bir meme istiyo ve Nasıl tüm gün emebiliyor aklım almıyor

Bende kıskandım valla :) kız hayalimsin1 neva ya sinyal yollayıp uyandırma bırak yatsınlar ana Kız

Neyse temem yatsınlar bakalım
Nevanın hatrı var :)))

Çenelerinin kapanmama zamanı geldi çatıyor artık
Benimki şimdi uyudu yatağına koyar koymaz tekrar kalktı şimdi şapur şupur ellerini emiyor açmış gibi pofff
Evet benim ortancanın ismi Nisa

Al benden de o kadar! Ya bir de bana çok yavaşsın demiyor mu ayyyyyy cinnet gittiğimiz yerde büyüğü ona bırakıyorum peşinden koşsun dursun! O kadarını yapsın Bi zahmet
Ayyyyyyyyy kurban olsunlar o ekrana bakan gözlere öp kız çabuk yerime :)
Du şimdi mememi uzatıp çekmekle meşgul ayrılsın gürültülü öpecem! Ya zaten öyle görünce Bi posta çocuğu öpücük yağmuruna tuttum çocuk serseme döndü ama naaapiiiiim?! Çok şükür bugünümüze yaaaa

Annenin iyi olmasına çok sevindim tatlım dilerim sonuçlarda temiz çıkar
Sagoalsin canim insallah sonucta iyi cikar pozoitifiz bakalim ama toruluyorum cetrinam annem bebk esim egin islerimolece duruyor sabir diyorum ev les gibi bi bulasik yerlestiriyor borde camasir yikiyirum utu olece bekliyor bakalim nerdr patliycaz arkadas sansima kadinda bulamiyorum temizlikci cariyorum israrla 2 kisi gelelim diyorlar tabinyevmiye 2 tame vericrn

Her evdede var bu köyün delisinden birtane :) ne hikmetse artık :)
Sağol canım inşallah bulaşmaz nevşinede
Sürekli kucağımda çünkü

Uykusuz her gece......bu soguk kahvede....
sabahlarimmmmmm :) benim bıdık bi tam dalamadi saat yediden beri ben de siyirdim galiba :) yine kandirmaca bi uykuda.burnunu açtım alti temiz karni tok yarim kundakta yaptim banamisin demiyor
Seninki iyi gene ben 3 ten beri ugrasiyorum yenindaldi basini bekliyorum uyanitmi diye uyuyamayinca hirslaniyot agliyorntepiniyor delirrti bugun beni babada hasta grip kollarim koptu valla

Dışarda zaten Allah ın emri o koşuyor oğlumun peşinden ben küçükle ilgileniyorum birtek ama evden çıkmak ve onları arabayı koymak bir tek benim görevim beyefendi beni ve çocukları daha çok strese sokuyor çünkü ayyyyy iyi ki doğurmuşuz bunları bi büyüsünler analarının yaverleri olacaklar

Her evdede var bu köyün delisinden birtane :) ne hikmetse artık :)
Sağol canım inşallah bulaşmaz nevşinede
Sürekli kucağımda çünkü
Sütün korur umarım tatlım Prensesi bizim yarın öğlen aşımız bakalım neler yaşıcaz büyük oğlum yine deli hareketleri yapacak sağlık ocağında

Insalalh bakalim orurmuyuz o.gunleri buyudukce dertleride buyuyecek dis cikarmasi var 2 yas sendrimu var ergenlik var varda var anam

Valla bilmiyorum ki gunduz hirlamiyo gece hirliyo. Balgam var gibi bogazinda dolu gibi boyle. Acaba neden oluyo ki. Doktora mi gotursem

Gece vardıyasına hoşgeldin
Çok geçmiş olsun canım
Doktora götür bronşit olabilir (inşallah değildir )
Benim ortanca gece öyle olurdu , tabi hava durumuna göre değişirdi , daha çok soğuk yada yağışlı olunca hırlardı geceleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…