Evet canım ütülüyorum sonuçta yıkama 100derecede kaynayan su değilki mikropler gebersin,ütüyle hem yeni gibi oluyor,yavrucuğuma kıyamıyorum ütüsüz giydirmeye:)Herkes bebeginin kiyafetlerini utuluyor mu acaba her yikamadan sonra?
Koçtaşta ucuz ürün var mı kuzum?n11e gittigidiyor a hepsi buradaya da bak .ben aldım oralardan portmanto,kanepe,halı vs.çok hesaplı oluyorkızım sağolsun o var diye yanındayım tek sıkıntım sığmayan gardrop oldu. Onu da koçtaştan ucuz bitane alıcaz. Simdi birkaç günde onu bekleriz
Ilk toruna mi ceyrek taktılar ??
Benim bebiş te ara ara yapıyor.sık sık mı yapıyor ,senin yediklerinle de alakalı olabilirKızlar size birşey sorcam kızım dün geceden beri kakasini sulu yapıyor.sanırım ishal oldu.Canım sıkıldı acaba neden oldu .varmı aranizda bebişi sulu kaka yapıp geçen.
Zaten takılacak birsey degil ki. Herkes kendi bildiğini yapar :))Valla bende şaşırdıydım ama takmıyorum kendileti bilirler
1 haftadir gece gunduz gaz yakiyorum bebe hasta olmasin diye bildigin kis yani :)Bu arada ankaraya kış gelmiş yafsssbalıkesirden gelince baya değişti hava allahtan tedbirli geldik.
Kız tulaaayyy o ne öyle çilek yiyeyim muz tadı gelsin. Hem aç hem susuz ama tuvalete sıkışık.Saat 2 de hastanede randevum var iç karnıma bakacaklar sürekli ağlılarım olduğu için
Bakalım ne çıkacak kasıklarım kopuyor yine bugün
İşin tuhafı 4 saat öncesinden hiçbir şey ne yenilenecek ne içilecek ama idrarada sıkışık olmak gerekiyor diyor
Nasıl olucaksa idrar işi bişey içmeden
Denicez artık:))
Bencede baya cimrilermis ya. Şaşırdım duyunca ceyrek yabancıya gider en yakina nasıl takiyorlarsaBu kv deler ne cimri yaaa
Ama oğuldan para tırtıklamaya gelince üstüne yok onlar gibisi
Benim kv.görümce ikisi beraber yaşıyor.kocalar vefat etti.düğünde takacakları takıları eşim aldı.bakalım dedim toruna ne alacaklar:ince yiğit yazan bir künye getirdiler getire getire.onlar da olsa benimkini tırtıklamaya bakarlar da yokBu kv deler ne cimri yaaa
Ama oğuldan para tırtıklamaya gelince üstüne yok onlar gibisi
Inslalah birsey çıkmaz. Ama su içmeden sksik olmakta zor. Sen 4 saate girmeden su ic iyice çıkma tuvaletede anca öyle olur :))Saat 2 de hastanede randevum var iç karnıma bakacaklar sürekli ağlılarım olduğu için
Bakalım ne çıkacak kasıklarım kopuyor yine bugün
İşin tuhafı 4 saat öncesinden hiçbir şey ne yenilenecek ne içilecek ama idrarada sıkışık olmak gerekiyor diyor
Nasıl olucaksa idrar işi bişey içmeden
Denicez artık:))
Ateş olmadan vermem dedim ateşi de olmadı hiç cocugumun zaten.İnşallah kolay geçer canım
Bizimde ilk aşı iki hafta sonra olucak
Öncesinde ağrı kesici verin diyorlar doğrumuki ?
Kızlar ??
Sizler veriyormusunuz az bir şurup felan ?
Benim kv de hiç sormadi bi ihtiyacın varmı diye 200 lira para verdi cnmAnacım bu kvler hep aynı galiba bizimki de 1 çeyrek taktı bebeğe yün yatak yaptı örgü ördü bu kadar yeter dedi heralde kendince şunu da biz alalım çıkmadı hiç ağzından hamd olsun ihtiyacımız yok ama insan sorulmasını bekliyor, kendi babam 2 büyük altın bi de yatağını aldı kızımın. İş paraya gelince eşim bana danışmadan tek kuruş vermez kimseye biz her ay biraz birikim yqpalım diye uğraşıyoruz, misal abisi bizimkinden 6000 borç istemiş beni aradı napalım dedi konuştuk paramız yok ama kredi çekerim abi dedi, kredi çekmiş gibi yqptı abi her ay gönderiyor tqksitini yoksa alamazdık parayı geri :)
Geçmiş olsun kuzuya. Insallah ateş yapmaz. Bizimde yarinAşıdan geldik. 2 aşıyı yaptılar verem için tekrar gideceğiz.
Neva baya agladi şimdi kucağımda uyuyor. Ateş yapmaz umarım.
Ay çeyrek alsaydı en azından para ne alaka?Benim kv de hiç sormadi bi ihtiyacın varmı diye 200 lira para verdi cnm
Gelişimi iyi yapmaz dedi ya bakalım.Geçmiş olsun kuzuya. Insallah ateş yapmaz. Bizimde yarin
Benim kv de hiç sormadi bi ihtiyacın varmı diye 200 lira para verdi cnm
Aa ateş olayı gelisimle alakalı durummuymus. Insalalh olmaz rahatca atlatirsinizpGelişimi iyi yapmaz dedi ya bakalım.
Yukarıda da yazdım incecik bir künye getirmiş kv.görümce.annem tam altın taktı fakir haliyle,kadının kenarda köşede tuttuğü altın belli.bir sürü de kıyafet getirdi benim almama bile gerek kalmadı düşün.Cok normal tatlim,.senin stresin cocuga yansiyor,ah ah kafayi yicrm gercekten,aen colugunun cocugunun rizkini nasil harcarsin hemde anne babaya,senin herif benim herife benziyor canim,bizimkide kv ve kp geldimi onune nasil tasiyacagini sasirir,onu da ye bunu da ye diye diye olduurr,kadina tablet aldi,tableti bozulmus gitti hemen yine aynisini aldi. Eli aciktir anasina asla dayanamaz,durumlarida kotu degil ama var ama aciz diye gezenlerden oldugunu dusunuyorum. Gel gorki,cocuga bir igne birsey almadilar,uyduruktan bir nevresim alip getirmis kv,ceyrek taktilar sadece bir tane,benim annemde babamda ayri ayri takti ve durumlari onlardan daha iyi de degil. Anca cocugundan yemeyi bilsinler,lafi geldi mi de kp soylenir,ben baktim bunca yil size,simdi sira sizde diye. Bu esko kafalilar cocuklari kendilerine. Mecbur bakmak zorundalar seklinde yetistirdikleri icin,bunlarda yufka gonul tabi anne baba oldumu dayanamazlar,o yusden dusunmeden ne varsa yapiyorlar. Sinir bozucu bir durum. Ne yani bende mii boyle yetistiriyim bende mi ayni fesat olayim bilemedim ki.
Himmmm deneemyi dusundum suan,
Cok gecmis olsun tatlimmm
Offf sedacim,allaj kolaylik versin,suan kesinlikle is psikolojisine gorebilecek durumda degilim.
Aynen cnm ama dengesizler işte onuda kırk laf ederler zaten çok bisey yapmış gibi nevaya geçmiş olsun inşallah ateşlenmez cnmAy çeyrek alsaydı en azından para ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?