2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızım sağolsun o var diye yanındayım tek sıkıntım sığmayan gardrop oldu. Onu da koçtaştan ucuz bitane alıcaz. Simdi birkaç günde onu bekleriz
Koçtaşta ucuz ürün var mı kuzum?n11e gittigidiyor a hepsi buradaya da bak .ben aldım oralardan portmanto,kanepe,halı vs.çok hesaplı oluyor

Kız tulaaayyy o ne öyle çilek yiyeyim muz tadı gelsin. Hem aç hem susuz ama tuvalete sıkışık.
Umarım hiçbirşey çıkmaz canım. Çok geçmiş olsun öpüyorum.

Bu kv deler ne cimri yaaa
Ama oğuldan para tırtıklamaya gelince üstüne yok onlar gibisi
Benim kv.görümce ikisi beraber yaşıyor.kocalar vefat etti.düğünde takacakları takıları eşim aldı.bakalım dedim toruna ne alacaklar:ince yiğit yazan bir künye getirdiler getire getire.onlar da olsa benimkini tırtıklamaya bakarlar da yok

Inslalah birsey çıkmaz. Ama su içmeden sksik olmakta zor. Sen 4 saate girmeden su ic iyice çıkma tuvaletede anca öyle olur :))

Benim kv de hiç sormadi bi ihtiyacın varmı diye 200 lira para verdi cnm

Yukarıda da yazdım incecik bir künye getirmiş kv.görümce.annem tam altın taktı fakir haliyle,kadının kenarda köşede tuttuğü altın belli.bir sürü de kıyafet getirdi benim almama bile gerek kalmadı düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…