- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Kız tulaaayyy o ne öyle çilek yiyeyim muz tadı gelsin. Hem aç hem susuz ama tuvalete sıkışık.
Umarım hiçbirşey çıkmaz canım. Çok geçmiş olsun öpüyorum.
Bencede baya cimrilermis ya. Şaşırdım duyunca ceyrek yabancıya gider en yakina nasıl takiyorlarsa
Herkes bildiğini yapiyor. Duruma bakmıyor valla bazı seyler.Yukarıda da yazdım incecik bir künye getirmiş kv.görümce.annem tam altın taktı fakir haliyle,kadının kenarda köşede tuttuğü altın belli.bir sürü de kıyafet getirdi benim almama bile gerek kalmadı düşün.
İlahi Gülistan
Valla öyle yazıyor gönderdikleri Mail'de :))
Çilek ye muz tadıyla gel diyorlar :)))
E yani
Bende anlamıyorum dediğin gibi çeyrek altını yabancılar takar. Beni hiç sevmeyen rahmetli kv dem , etrafa ayıp olmasın diye 100 lük altın takmıştı ilk çocuğuma. Onuda her yıl gelişinde bahsederdi rahmetli
İkinciyede siktiri çalıp boş geçti
3 ede yetişemedi zati
El kızıyız ya biz bize mi vermiş gibi oluyor öyle mi hissediyolar ki acaba?Benim kv de hiç sormadi bi ihtiyacın varmı diye 200 lira para verdi cnm
Hahaİlahi Gülistan
E yani
Bende anlamıyorum dediğin gibi çeyrek altını yabancılar takar. Beni hiç sevmeyen rahmetli kv dem , etrafa ayıp olmasın diye 100 lük altın takmıştı ilk çocuğuma. Onuda her yıl gelişinde bahsederdi rahmetli
3 ede yetişemedi zati
Ne bilim valla bide kim ne taktı diye sorguluyor beni sana ne kimin ne yaptığındanEl kızıyız ya biz bize mi vermiş gibi oluyor öyle mi hissediyolar ki acaba?
Benim kv.görümce ikisi beraber yaşıyor.kocalar vefat etti.düğünde takacakları takıları eşim aldı.bakalım dedim toruna ne alacaklar:ince yiğit yazan bir künye getirdiler getire getire.onlar da olsa benimkini tırtıklamaya bakarlar da yok
Inslalah birsey çıkmaz. Ama su içmeden sksik olmakta zor. Sen 4 saate girmeden su ic iyice çıkma tuvaletede anca öyle olur :))
100lük altın ne ki canım?İlahi Gülistan
E yani
3 ede yetişemedi zati
Ben hazmedemem,hazzetmedim de buraya geldiğinde sinir etti beni kavga çıkardım saydım döktüm ne varsa..Düğünde masraf etmemişler zaten insan hiç değilse torununda esgirgemez ne ayıp
Bende öyle yaptım canım koca koca bardaklarla su içtim içmesinede 4 saat içinde hepsi çıkmazsa yine eyidir
Tam altın100lük altın ne ki canım?icine dert olmuş,cigeri sökülmüş demekki ki lafını etmiş durmuş,ikinciye bişey takmayıp ona saymış.
Çok güldüm siktiri çalıp boş geçti lafına
100lük altın ne ki canım?icine dert olmuş,cigeri sökülmüş demekki ki lafını etmiş durmuş,ikinciye bişey takmayıp ona saymış.
Sıkı tut çıkarmaDüğünde masraf etmemişler zaten insan hiç değilse torununda esgirgemez ne ayıp
Bende öyle yaptım canım koca koca bardaklarla su içtim içmesinede 4 saat içinde hepsi çıkmazsa yine eyidir
Tam altın
Bende kahkaha attım resmen halada guluyorum100lük altın ne ki canım?icine dert olmuş,cigeri sökülmüş demekki ki lafını etmiş durmuş,ikinciye bişey takmayıp ona saymış.
Aaaaaaa
Valla bak kızım 8-9 yaşına gelene kadar her yıl ben size 100lük altın verdim derdi
İkinciyede dediki e yavrım erkek olaydı yine takarıdık yine kız olmuş olmuş gerek yok dedi
Beni de güldürdün ömrün çok olsun canımTam altın tam altın
Ayy ben bugün çok güldüm karnıma ağrılar girdi kızlar
Aynen ya bende çok güldüm bugün oğlum uyuyor ama hicbir iş yapmayip kanepede uzanip gülüp duruyorum yorumlarinaTam altın tam altın
Ayy ben bugün çok güldüm karnıma ağrılar girdi kızlar
Beni de güldürdün ömrün çok olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?