2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kız tulaaayyy o ne öyle çilek yiyeyim muz tadı gelsin. Hem aç hem susuz ama tuvalete sıkışık.
Umarım hiçbirşey çıkmaz canım. Çok geçmiş olsun öpüyorum.

İlahi Gülistan
Valla öyle yazıyor gönderdikleri Mail'de :))
Çilek ye muz tadıyla gel diyorlar :)))

Bencede baya cimrilermis ya. Şaşırdım duyunca ceyrek yabancıya gider en yakina nasıl takiyorlarsa

E yani
Bende anlamıyorum dediğin gibi çeyrek altını yabancılar takar. Beni hiç sevmeyen rahmetli kv dem , etrafa ayıp olmasın diye 100 lük altın takmıştı ilk çocuğuma. Onuda her yıl gelişinde bahsederdi rahmetli
İkinciyede siktiri çalıp boş geçti
3 ede yetişemedi zati

Haha 4 çocuğu düşünüp takmış
Anaam bbenimkiler bilezik taktilardi daha takmazlar bisi bu mantığa göre

Düğünde masraf etmemişler zaten insan hiç değilse torununda esgirgemez ne ayıp

Inslalah birsey çıkmaz. Ama su içmeden sksik olmakta zor. Sen 4 saate girmeden su ic iyice çıkma tuvaletede anca öyle olur :))

Bende öyle yaptım canım koca koca bardaklarla su içtim içmesinede 4 saat içinde hepsi çıkmazsa yine eyidir

100lük altın ne ki canım?icine dert olmuş,cigeri sökülmüş demekki ki lafını etmiş durmuş,ikinciye bişey takmayıp ona saymış.
Çok güldüm siktiri çalıp boş geçti lafına

Düğünde masraf etmemişler zaten insan hiç değilse torununda esgirgemez ne ayıp

Bende öyle yaptım canım koca koca bardaklarla su içtim içmesinede 4 saat içinde hepsi çıkmazsa yine eyidir
Ben hazmedemem,hazzetmedim de buraya geldiğinde sinir etti beni kavga çıkardım saydım döktüm ne varsa..

100lük altın ne ki canım?icine dert olmuş,cigeri sökülmüş demekki ki lafını etmiş durmuş,ikinciye bişey takmayıp ona saymış.
Çok güldüm siktiri çalıp boş geçti lafına

Valla bak kızım 8-9 yaşına gelene kadar her yıl ben size 100lük altın verdim derdi

İkinciyede dediki e yavrım erkek olaydı yine takarıdık yine kız olmuş olmuş gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…