- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 35
Hadi ya
Peki safra kesinde taş olunca baş dönmesi arada miğde bulantısı yaşanıyormu ?
Bunlarda mevcut çünkü bende ?
Onceden az sulu bol parcacikliydi. Simdi tam tersi ve hafif yesilimsilikte geliyo. Buda onsut denen seyden kaynakliymis canimYa benim oğlan hep sulu ve parçacıklı kaka yapıyor. Önceden nasıldı ki kakası? Arada yeşil kaka da yaptığı oluyor. Ön sütü ya da yağlı süt işini bilmem ama köpüklü kaka gazlı kaka benim bildiğim ve gördüğüm!
Varı yoğu büyüğe dökmüşler. Her istediklerini almışlar. Düğün zamanı köydeki arazilerinden yol mu bişe geçmiş ordan 20bin ₺ para gelmiş onu saymışlar Ellerine..zaten 15bin₺ kemerine vermişler gerisi de obur zıvır...Pisikedii senin eşinin işi cok mu iyi ki size yapmak yerine kopariyorlar. Yukleniyorlar. Eltine k.vler mi aldılar
Elle sağ canım. Ya da elle çalışan süt sağma senin işini görür. Uygun birşey alabilirsin. Bir de blok emzirme yap. Yani 3 saat içinde ne zaman isterse aynı memeyi ver. Bu şekilde önsüt sıkıntısı olmaz.Kizlar bugun mehmet ali geceden beri bir kere kaka yapti. Oda sulu hafif parcacikli ve yesilimsiydi gene. Dun 3 kere yapti ikinci kakasi yesilimsiydi ve kopuklude yapti hafif. Netten arastirdim. Bu onsutu cok emmesinden yagli sute gelememesinden kaynakli diyorlar. Demek sut cogaldi onsut bitmeden yagliya gecemiyor diye dusunuyorum. Birde gogusum dolunca cok az sagip oyle vereyim diyorum elimle sagicam makinem yok cunku. Bakalim o zaman ne olucak. Siz ne dusunuyorsunuz farkli bisi olabilir mi acaba
Zaten her ailenin böyle yiyici bir kıymetlisi olur. Benim de kardeşim öyle. Herşeyi tam takım yapılır evi düzulur hala memnun değil. Babam emekli haliyle elinden gelenin en iyisini yaptı değer bilen yok. Aramasalar aramaz yani. Valla canim Allah sabır versin. 20 000 iyi para ben paralarım yani.Varı yoğu büyüğe dökmüşler. Her istediklerini almışlar. Düğün zamanı köydeki arazilerinden yol mu bişe geçmiş ordan 20bin ₺ para gelmiş onu saymışlar Ellerine..zaten 15bin₺ kemerine vermişler gerisi de obur zıvır...
Kaynım lise mezunu ne kadar dil dökmüşler de okumamış..bir kaç kere iş açtılar hiç birini tutturamadı batırdı. Kp sattı savdı ama olmadı gene. E öyle olunca da ellerinde pek bir şey kalmadı. Benim bey üni okudu onu bile yüzler kv seni okuttuk masraf ettik sana hazır paraları yedin falan fistan! Hiç demez ki büyük oğlum kendiyle beraber bizi de batırdı diye! Hep o haklıdır hep o kıymetli! Buraya gelecekleri zaman biletleri alınır parası cebine koyulur arabanın deposu fullenir gezerler tozarlar!
Eşimin çok şükür işi iyi. Gel gör ki parayı kürekle kazanıyor muamelesi yapıyor herkes
Ishalde bez yetişmezmiş canım.ilacın süte geçiyor etkilemiş olabilir.Dün başladı toplamda 4 kez sulu kaka yaptı.bende kabızlık var bunun için ilaç kullandım onun etkisi olmusmudur bilmiyorum.umarım devam etmez.
Valla gündüz ya memede ya kucakta geziyoruz.akşam alıyom yanima veriyom memeyi uyuyakalıyoruz.doğduğu günden beri boyleyiz.Alti bucuktan beri uyumayan bir elif varmış o da benim kizimmis :) 10-12 arası söylediğim sarkilardan olsa gerek beynim dönüyor şu an. Eşim de işteydi izin almış geldi şükür şu an o uyutmayi deniyor 1 saattir ama hala uyumak yok. Bakalim kacta biter bu maraton :)
Safra kesesi çok ağrı yapıyor, ameliyatsız bir çözüm bulursan bana da haber et, bebeğim 6 aylık olunca ameliyat olucam ben malesef taş cenneti taşıyorum, öyle ki sağ kaburga üstünde elime geliyor taşlarAhanda geldim kızlar eve
Öyle gıcık bir doktora denk geldimki
Ben jinekoloji doktoru değilim
Sadece iç karın organlardan anlarım dedi
Sanki ben randevuyu ondan aldım salak şey
Doktorum beni yönlerdimişti ona oda bunu biliyor zaten
Neyse kadın doğumcudanda randevu Alman şart çünkü gerçekten alt tarafta daha çok ağrı olduğunu görüyorum felan diyerek devam ediyor içeriyi izlemeye sonra birden tebrikler safra kesesinde bir sürü taş var dedi etrafını kaplamış
Giyinebilirsin
Doktoruna maile atıyorum sonuçları
Onunla görüşmen Lazım nasıl bir yol izlenecek diye .
İşte böyle çıktım geldim
Nur topu gibi bir sürü küçük taşlarım varmış:))
Safra kesesi olayından hiç anlamam
Bakalım doktorumuz NE diyecek
İnşallah ilaçla tedavi edilir
Ameliyat denildimi bana
İlk aklıma gelen şey çocuklara kim bakacak oluyor poffff
Safra kesesi çok ağrı yapıyor, ameliyatsız bir çözüm bulursan bana da haber et, bebeğim 6 aylık olunca ameliyat olucam ben malesef taş cenneti taşıyorum, öyle ki sağ kaburga üstünde elime geliyor taşlar
Cnm safra kesesi agrisi çok farklı ben kaç kere zehirlendim diye acile gittim sonunda anladılar. Kusma mide sırt agrisi yapıyordu bende bide ağrilar gece vuruyordu. Sonradan öğrendim ki çikolata en çok tetikleyenmis
hayalimsin1 cnm geçmiş olsun safrada taş varsa evet mide bulantısı yapar inşallah ameliyat olmadan halledilir ama burada hemen ameliyatla alıyorlar
Safra kesesinde sırta vuran ağrı göğüs ortası ağrıyor bayıltıyor ağrıdan bir kere bayıldım o derece, c harfi gibi oluyorsun, kadın doğuma da bir git bakalım senin dediğin gibi safra tesadüf ortaya çıkmış olabilir ihmal etme, geçmiş olsun kuzumHadi yaa
Sendedemi var
Ayy sanada geçmiş olsun ozaman
Peki sendede arada bulantı ve baş dönmesi oluyormu tansiyonun düşmüş gibi ?
Ya aslında bana öyle geliyorki benim ağrılarım safradan değil başka bişi var sanki
Bugün safra tesadüf çıktı meydana gibi geliyor
Çünkü safrayı biraz inceledim miğde ağrısı ve sağ üst taraf ağrır yazıyor, bende onlar yok
Benim kasıklar rahim bölgesi çok ağrıyor
Yarın doktoru aricam bakalım
Tabi safrayada karar verilmesi lazım böyle taşlı geçilmez :)))
en son 210 tl idi sanırım :)
kv dün 5 gibi gitti canım
Insallah ameliyatlik degdir kuzum gecmis olsun
Geçmiş olsun nevşinime kıyamam serum varsa ondan sık ben öyle yapıyorum Pamuk'lada sil annesi benim miniğim göğsümde şekerleme yapıyor şuan tiyzesi
Kız yok senin Türkçen gayet iyi. Ben muzip karakterliyim.
Kızlar okudum bitirdim yazılanları şimdi yazayım bende, gece havale geçiriyodum yazmıştım ya çok kötü ishal oldum popom acıyo yanıyo diye, sonra sıtma tuttu beni heryerim ğrperdi üşüme ishal ateş Allahım sana geliyorum aç kollarını dedim... Sabah doktora gittim kanda mikrop yok gayta veremedim kalmadı çünkü su zaten, serum yedim eve geldim.. Kızarmış ekmek yedim hoop tekrar başladı banyo ile aşkımız, titreme üşüme şimdi daha iyiyim parol verdi dr herşeyimiz parol zaten bol su içmeye çalışıyorum oda bulantı yapıyor,..
Safra kesesinde sırta vuran ağrı göğüs ortası ağrıyor bayıltıyor ağrıdan bir kere bayıldım o derece, c harfi gibi oluyorsun, kadın doğuma da bir git bakalım senin dediğin gibi safra tesadüf ortaya çıkmış olabilir ihmal etme, geçmiş olsun kuzum
Üşütme dediler,Çok geçmiş olsun canım da
Neden böyle oldun
Demedimi doktor ?
Üşütme dediler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?