- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
110 mu110 tl ye yaptırdık bizneresi ki orası canım?
Bende Gül gül bi hal oldum yaSu kaka muhabbetini facede gormustum gul gul olmustum simdi sende paylasinca gene guldurdun
Oyyy maşallah kuzuya hadi darısı başımızaKolay geçti ilkine göre kuzum ya. Ateş olmadı bizde. Umarım sizin de öyle olur. Eve gelince de uyudu.
Ayy çok sevindim hoşunuza gitmesine az havamız değilsin gülüşelim :)İyi akşamlarrrr herkese
Biz bugün kızımı kontrole götürdük tosbiğim tosbiklik yolunda gitmeye devam ediyor maşaAllah... herşey yolunda şükür ama sağ tarafa fazla yatmış azcık da öbür tarafa yatırcaz 20 gün kadar düzelirmiş 4. Aya kadar yoksa kalıcı olurmuş...
cetrina m çokk güldüm paylaştıklarına süper
Aklıma direk buradaki anneler geliyor biriktirip atıyorum bende :)cetrina kız bu karikatürlere hastayım ben.
Çok sevindim tatlım sorun çıkmamasına geçmiş olsunMerhaba güZel annişler nasılsınız. 1 ay üstüne evime geldim cumrtesi günü. Pazar gününü eşimle ve arkadaşlarımla geçirdm. Bugünde dip bucak temizlik yaptımmm. Epey yoruldum. Kızıma kalça usg si yaptırdık iyi çıktı şükür. Umarım sizler de iyisinizdir.
Anne-babasına yardım edebilir isteklerini yerine getirebilir ama her şeyin Bi sınırı var! Bunu unutmamak lazım! Ben daha bişe demiyorum ona. Desem de aynııııı demesemdeCok normal tatlim,.senin stresin cocuga yansiyor,ah ah kafayi yicrm gercekten,aen colugunun cocugunun rizkini nasil harcarsin hemde anne babaya,senin herif benim herife benziyor canim,bizimkide kv ve kp geldimi onune nasil tasiyacagini sasirir,onu da ye bunu da ye diye diye olduurr,kadina tablet aldi,tableti bozulmus gitti hemen yine aynisini aldi. Eli aciktir anasina asla dayanamaz,durumlarida kotu degil ama var ama aciz diye gezenlerden oldugunu dusunuyorum. Gel gorki,cocuga bir igne birsey almadilar,uyduruktan bir nevresim alip getirmis kv,ceyrek taktilar sadece bir tane,benim annemde babamda ayri ayri takti ve durumlari onlardan daha iyi de degil. Anca cocugundan yemeyi bilsinler,lafi geldi mi de kp soylenir,ben baktim bunca yil size,simdi sira sizde diye. Bu esko kafalilar cocuklari kendilerine. Mecbur bakmak zorundalar seklinde yetistirdikleri icin,bunlarda yufka gonul tabi anne baba oldumu dayanamazlar,o yusden dusunmeden ne varsa yapiyorlar. Sinir bozucu bir durum. Ne yani bende mii boyle yetistiriyim bende mi ayni fesat olayim bilemedim ki
Normal çayla sil canım çok iyi geliyor.Kızlar benim kızın bugün sol gözü çapaklandı yine çok kötü
Papatya çayıyla sildim
Varmı başka bir Öner'iniz acaba ?
Okullar neden tatil?Al gelinindende okadar bu hafta okullar tatil burda ( kreşler açık oluyor yinede acil durumlar için)
Ben Yinede kreşe bıraktım bugün biz sadece Buhaftanın 2 gününü tatil yaparız dedim
Hiç çekilmiyor evde ortalığı karıştıran hep o
Yemek yedirilmesi ayrı dert
Orda hiç değilse hem oynuyor hem yiyor:)
Dini açıdan sütlerini içirdikleri annelerin bilgilerinin alınması gerekir aslında. Arada süt olunca nikah düşmüyor malum..Hastanede süt stoklamada sıkıntı varmış.çok süt ulaştıran olmuş.sosyal medyadan haber yayıldı ve bursalı anneler kulak verdi.anneciğine allah rahmet eylesin.bebeciğede allah sağlık versin sütler şifa olsun inşallah.tabi aile sütleri kullanmalarına izin verdiler mi bilmiyorum.
Aaaaa bizim durumdan yaşamışsınız. Kınada avucuma koyulacak altını bile eşim aldıBenim kv.görümce ikisi beraber yaşıyor.kocalar vefat etti.düğünde takacakları takıları eşim aldı.bakalım dedim toruna ne alacaklar:ince yiğit yazan bir künye getirdiler getire getire.onlar da olsa benimkini tırtıklamaya bakarlar da yok
Tatlım anangil ne taktı diyor sana anlasana!!!Ne bilim valla bide kim ne taktı diye sorguluyor beni sana ne kimin ne yaptığından
Aaaaaa çok geçmiş olsun canım yaAhanda geldim kızlar eve
Öyle gıcık bir doktora denk geldimki
Ben jinekoloji doktoru değilim
Sadece iç karın organlardan anlarım dedi
Sanki ben randevuyu ondan aldım salak şey
Doktorum beni yönlerdimişti ona oda bunu biliyor zaten
Neyse kadın doğumcudanda randevu Alman şart çünkü gerçekten alt tarafta daha çok ağrı olduğunu görüyorum felan diyerek devam ediyor içeriyi izlemeye sonra birden tebrikler safra kesesinde bir sürü taş var dedi etrafını kaplamış
Giyinebilirsin
Doktoruna maile atıyorum sonuçları
Onunla görüşmen Lazım nasıl bir yol izlenecek diye .
İşte böyle çıktım geldim
Nur topu gibi bir sürü küçük taşlarım varmış:))
Safra kesesi olayından hiç anlamam
Bakalım doktorumuz NE diyecek
İnşallah ilaçla tedavi edilir
Ameliyat denildimi bana
İlk aklıma gelen şey çocuklara kim bakacak oluyor poffff
Allah iyiliğini versin. Bunu okurken yoğurtla ekmek yiyordum az kalsın boğuldum!!!Umarim ilaçla geçer canım. Ağrıyı nasıl görüyor ya? Vay arkadaş elin ecnebisi ne ileri tıpta.
Senin de ağzın bal yesin bebeimPisikedii canım senin ya da evlatlarının Hakkı'nı kim yiyorsa zıkkımın kökünü yesin
Benim 1numaranın uykusu geldiğinde aynı böyle oluyor. Yakarım bu evreni mode on!
Ya benim oğlan hep sulu ve parçacıklı kaka yapıyor. Önceden nasıldı ki kakası? Arada yeşil kaka da yaptığı oluyor. Ön sütü ya da yağlı süt işini bilmem ama köpüklü kaka gazlı kaka benim bildiğim ve gördüğüm!Kizlar bugun mehmet ali geceden beri bir kere kaka yapti. Oda sulu hafif parcacikli ve yesilimsiydi gene. Dun 3 kere yapti ikinci kakasi yesilimsiydi ve kopuklude yapti hafif. Netten arastirdim. Bu onsutu cok emmesinden yagli sute gelememesinden kaynakli diyorlar. Demek sut cogaldi onsut bitmeden yagliya gecemiyor diye dusunuyorum. Birde gogusum dolunca cok az sagip oyle vereyim diyorum elimle sagicam makinem yok cunku. Bakalim o zaman ne olucak. Siz ne dusunuyorsunuz farkli bisi olabilir mi acaba
Nerede yaptıracaksın canım,kaç tl.?
Bizimkiler aynı çanım senle hep aynı şeyleri yaşıyoruz :)Bugün kalça usg çektirdik her şey yolunda çok şükür
Anne-babasına yardım edebilir isteklerini yerine getirebilir ama her şeyin Bi sınırı var! Bunu unutmamak lazım! Ben daha bişe demiyorum ona. Desem de aynııııı demesemde
Kız kaynanan tablet mi kullanıyor. Vay arkadaş yaaaşimdi benim kaynanayı tablet kullanırken Bi hayal ettim de...
Normal çayla sil canım çok iyi geliyor.
Okullar neden tatil?
Senin damadın saçlar gitti! Bildiğin 5 numara oldu çocumun saçlarıherifi kesecektim yaaa!!
Yemek yedirmek dedin de akşam tam 20dk halıdan tarhana çorbası temizledim! Lekeyi çıkaracam diye kendimi paraladım resmen! Sinirlerim fena durumda!
Dini açıdan sütlerini içirdikleri annelerin bilgilerinin alınması gerekir aslında. Arada süt olunca nikah düşmüyor malum..
Aaaaa bizim durumdan yaşamışsınız. Kınada avucuma koyulacak altını bile eşim aldı
Tek başıma sinirden şişmek istemiyorum artık!
Anlatayım da siz De şişin!!!
Eltime Nişanda tek ve tam tur pırlanta set, 4 dal bilezik ve Zümrüt set; düğünde hint takı seti, 4 dal bilezik, saat, beline altın kemer.
Pisiye sıra gelince nişanda beyim pırlanta yüzük aldı bana 1 ay sonra araba alacaktı parası çıkışmadı yüzüğü verdim bozdur diye bozdurdu arabayı aldı. Düğünde 4dal bilezik ve saat aldı bana beyim. saati babası bilezikleri de annesi abisi yaktı bana bitti.
Tatlım anangil ne taktı diyor sana anlasana!!!
Aaaaaa çok geçmiş olsun canım yabir bu eksikti! Rabbim şifanı bol versin inşallah.
Allah iyiliğini versin. Bunu okurken yoğurtla ekmek yiyordum az kalsın boğuldum!!!
Senin de ağzın bal yesin bebeim
Benim 1numaranın uykusu geldiğinde aynı böyle oluyor. Yakarım bu evreni mode on!
Bir önceki resimlerde anne koynuna yatırmış bebesini hani...bende öyle yatırıyorum Aslan'ı..çok seviyor hemen uyuyor
Ya benim oğlan hep sulu ve parçacıklı kaka yapıyor. Önceden nasıldı ki kakası? Arada yeşil kaka da yaptığı oluyor. Ön sütü ya da yağlı süt işini bilmem ama köpüklü kaka gazlı kaka benim bildiğim ve gördüğüm!
Hani internette bi yazı vardı okudun mu hiç bilmiyorum. Kız ve erkek çocuklu kadınların sigorta durumuyla ilgili... kız çocuklar SSK erkek çocuklar yeşil kart! Biz yeşil kartlıyız canım. Yaşlanınca bize devlet bakacakBizimkiler aynı çanım senle hep aynı şeyleri yaşıyoruz :)
Katılıyorum, o yüzden kimseye güvenmeyip, kendi kendine yaşıyacaksın. Şimdiki zamanda kızlardan hayır var, erkeklerden yok maalesefHani internette bi yazı vardı okudun mu hiç bilmiyorum. Kız ve erkek çocuklu kadınların sigorta durumuyla ilgili... kız çocuklar SSK erkek çocuklar yeşil kart! Biz yeşil kartlıyız canım. Yaşlanınca bize devlet bakacak
2 erkek çocuk gerçekten zor. Allahım sabır versin inşallah
kız olunca annesinin güzelliğini alırmış anne karnında. bahaneye bak :)Ya nefretlik bi durum bu ya...kizkardeşim üniversitede hoca,yerleri silen kadın (yanlış anlaşılmasın hepimiz emekçiyiz kücumsedigimden degil)hocanım cinsiyeti kız zaar demiş çirkinleşiliyo kızda deyince bizim kız evet kız demiş bozularak.olsun demiş kadın
kız olunca annesinin güzelliğini alırmış anne karnında. bahaneye bak :)
Geçen gün arkadaşıma gittim gündüz oturmasına tam kahve içerken bi tanıdığı ve kızı geldi. Laf lafı açtı..kızın 1 oğlu var; hamile o da erkek. Bendeki istemsiz tepki 'yaaaaTeyzemin üç kız bir erkek...üçüncü kız doğduğunda annem ağlamış.simdi diyorum da ne aptalmışım diyor.utanıyor:)
Burcuuum cemiyet açalım..oturur dertleşir okey batak neyin oynarık kız!!Katılıyorum, o yüzden kimseye güvenmeyip, kendi kendine yaşıyacaksın. Şimdiki zamanda kızlardan hayır var, erkeklerden yok maalesef
Ayy valla yaa bende cok gülüyorum aklıma geldikce :)))) Erkek olsa 100lugun yanına bide 25lik takardi benceE yavrım erkek olaydı yine takarıdıkben yine gülüyom
Benim doğumdan beri ara ara oluyordu bugün benim yavrunun da sağ gözü çapaklandı, bn serum fisyoloji de sıktım kndi sütümü de bide kaynamış dinlenmiş su.. Doktor damla verdi 5 gün kullandık o iyi gdiKızlar benim kızın bugün sol gözü çapaklandı yine çok kötü
Papatya çayıyla sildim
Varmı başka bir Öner'iniz acaba ?
Dün başladı toplamda 4 kez sulu kaka yaptı.bende kabızlık var bunun için ilaç kullandım onun etkisi olmusmudur bilmiyorum.umarım devam etmez.Benim bebiş te ara ara yapıyor.sık sık mı yapıyor ,senin yediklerinle de alakalı olabilir
Süt olayını organize ettiler Allah a şükür, arkadaşımn arkadaşının kız kardeşi vefaat eden ... Allah kaan bebeğe ömür versin inşallahMerhaba anneler öncelikle hepinizi tebrik etmek isterim allah evlatlarınıza sıhhat sağlık versin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Sizlere bir duyurum olacaktı Bursa'da 8 aylık gebe bi bayan trafik kazası sonucu vefat ediyor bebeğinide sezeryan ile alıyorlar ancak bebek yoğunbakım küvözde bi müddet oksijen gitmediği için, ve bebek anne sütü olmadığı için hergün zayıflıyormuş mamayıda gelişimi tamamlanmadığı için hazmedemiyormuş. Bursada yaşayan annelerimizden sütünü paylaşanilecek olan annemiz olabilirse diye yazmak istedim burdan. Şevket yılmaz hastanesi kaan bebek denirse güvenlik yönlendiriyormuş zaten. İnternette araştırabilirsiniz. Sevgiler
Ayy valla yaa bende cok gülüyorum aklıma geldikce :)))) Erkek olsa 100lugun yanına bide 25lik takardi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?