2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Su kaka muhabbetini facede gormustum gul gul olmustum simdi sende paylasinca gene guldurdun
Bende Gül gül bi hal oldum ya

Kolay geçti ilkine göre kuzum ya. Ateş olmadı bizde. Umarım sizin de öyle olur. Eve gelince de uyudu.
Oyyy maşallah kuzuya hadi darısı başımıza

Ayy çok sevindim hoşunuza gitmesine az havamız değilsin gülüşelim :)

cetrina kız bu karikatürlere hastayım ben.
Aklıma direk buradaki anneler geliyor biriktirip atıyorum bende :)

Çok sevindim tatlım sorun çıkmamasına geçmiş olsun

Bugün kalça usg çektirdik her şey yolunda çok şükür
Anne-babasına yardım edebilir isteklerini yerine getirebilir ama her şeyin Bi sınırı var! Bunu unutmamak lazım! Ben daha bişe demiyorum ona. Desem de aynııııı demesemde
Kız kaynanan tablet mi kullanıyor. Vay arkadaş yaaa şimdi benim kaynanayı tablet kullanırken Bi hayal ettim de...

Kızlar benim kızın bugün sol gözü çapaklandı yine çok kötü
Papatya çayıyla sildim
Varmı başka bir Öner'iniz acaba ?
Normal çayla sil canım çok iyi geliyor.

Okullar neden tatil?
Senin damadın saçlar gitti! Bildiğin 5 numara oldu çocumun saçları herifi kesecektim yaaa!!
Yemek yedirmek dedin de akşam tam 20dk halıdan tarhana çorbası temizledim! Lekeyi çıkaracam diye kendimi paraladım resmen! Sinirlerim fena durumda!

Dini açıdan sütlerini içirdikleri annelerin bilgilerinin alınması gerekir aslında. Arada süt olunca nikah düşmüyor malum..

Aaaaa bizim durumdan yaşamışsınız. Kınada avucuma koyulacak altını bile eşim aldı

Tek başıma sinirden şişmek istemiyorum artık!
Anlatayım da siz De şişin!!!
Eltime Nişanda tek ve tam tur pırlanta set, 4 dal bilezik ve Zümrüt set; düğünde hint takı seti, 4 dal bilezik, saat, beline altın kemer.
Pisiye sıra gelince nişanda beyim pırlanta yüzük aldı bana 1 ay sonra araba alacaktı parası çıkışmadı yüzüğü verdim bozdur diye bozdurdu arabayı aldı. Düğünde 4dal bilezik ve saat aldı bana beyim. saati babası bilezikleri de annesi abisi yaktı bana bitti.
Ne bilim valla bide kim ne taktı diye sorguluyor beni sana ne kimin ne yaptığından
Tatlım anangil ne taktı diyor sana anlasana!!!
Aaaaaa çok geçmiş olsun canım ya bir bu eksikti! Rabbim şifanı bol versin inşallah.
Umarim ilaçla geçer canım. Ağrıyı nasıl görüyor ya? Vay arkadaş elin ecnebisi ne ileri tıpta.
Allah iyiliğini versin. Bunu okurken yoğurtla ekmek yiyordum az kalsın boğuldum!!!

Pisikedii canım senin ya da evlatlarının Hakkı'nı kim yiyorsa zıkkımın kökünü yesin
Senin de ağzın bal yesin bebeim
Benim 1numaranın uykusu geldiğinde aynı böyle oluyor. Yakarım bu evreni mode on!
Bir önceki resimlerde anne koynuna yatırmış bebesini hani...bende öyle yatırıyorum Aslan'ı..çok seviyor hemen uyuyor
Ya benim oğlan hep sulu ve parçacıklı kaka yapıyor. Önceden nasıldı ki kakası? Arada yeşil kaka da yaptığı oluyor. Ön sütü ya da yağlı süt işini bilmem ama köpüklü kaka gazlı kaka benim bildiğim ve gördüğüm!

Bizimkiler aynı çanım senle hep aynı şeyleri yaşıyoruz :)

Bizimkiler aynı çanım senle hep aynı şeyleri yaşıyoruz :)
Hani internette bi yazı vardı okudun mu hiç bilmiyorum. Kız ve erkek çocuklu kadınların sigorta durumuyla ilgili... kız çocuklar SSK erkek çocuklar yeşil kart! Biz yeşil kartlıyız canım. Yaşlanınca bize devlet bakacak

2 erkek çocuk gerçekten zor. Allahım sabır versin inşallah

Katılıyorum, o yüzden kimseye güvenmeyip, kendi kendine yaşıyacaksın. Şimdiki zamanda kızlardan hayır var, erkeklerden yok maalesef

kız olunca annesinin güzelliğini alırmış anne karnında. bahaneye bak :)

Teyzemin üç kız bir erkek...üçüncü kız doğduğunda annem ağlamış.simdi diyorum da ne aptalmışım diyor.utanıyor:)
Geçen gün arkadaşıma gittim gündüz oturmasına tam kahve içerken bi tanıdığı ve kızı geldi. Laf lafı açtı..kızın 1 oğlu var; hamile o da erkek. Bendeki istemsiz tepki 'yaaaa olsun naapacaksın Allah öyle uygun gördü. Sağlıklı olsun yeterki' ana kız Bi şaşırdılar tarif edemem! Kız hemen 'ilk kez böyle Bi tepkiyle karşılaşıyorum. Genelde kime desem oh oh maşallah çok iyi deyip seviniyor' dedi. Annesi de 'burda senin verdiğin tepkiyi kızlara veriyorlar' dedi.
Aaaahhh kız çocuk ahhh Rabbim evlatlarımızı hayırlı etsin inşallah. Belki 3. kız olur...belli mi olur

Katılıyorum, o yüzden kimseye güvenmeyip, kendi kendine yaşıyacaksın. Şimdiki zamanda kızlardan hayır var, erkeklerden yok maalesef
Burcuuum cemiyet açalım..oturur dertleşir okey batak neyin oynarık kız!!
Erkek anaları cemiyeti (EAC)
Sevilen kaynanalar cemiyeti (SKC). İsmi hangisi olsun

Kızlar benim kızın bugün sol gözü çapaklandı yine çok kötü
Papatya çayıyla sildim
Varmı başka bir Öner'iniz acaba ?
Benim doğumdan beri ara ara oluyordu bugün benim yavrunun da sağ gözü çapaklandı, bn serum fisyoloji de sıktım kndi sütümü de bide kaynamış dinlenmiş su.. Doktor damla verdi 5 gün kullandık o iyi gdi

Süt olayını organize ettiler Allah a şükür, arkadaşımn arkadaşının kız kardeşi vefaat eden ... Allah kaan bebeğe ömür versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…