Genetik Can'ım ya ben buna inanıyorum. Beni şimdiye kadar eski mahalledeki herkes süs biberi diye hatırlar öyle hitap ederler saolsunlar Nasıl bir intiba bıraktıysam mahallede sesimleOyy kuzucuk yaasağlığı yerinde olsun da napalim oyle de boyle de geçecek bugunler... Benim esimde bebekken oyleymis aglamaktan morariyormus bende uyumazmisim battaniyede sallarlarmis. Bizden doğan çocukta böyle oldu normal diyorum :)
Ya bende ilk okuduğumda tüm gün güldüm:)))))) koptum vallahi glmekten
Canım 40 yaşındayım.4 ağustosta oldu doğumum.bi oğluşum var artık:)30 küsur yaşlarda hamile kalan ablalarimmm
Sizce o yaşlarda hamilelik çocuk bakmak nasıl ?
Ben üçüncü bebeğimi 10 sene sonra doğurup jübilemi yapmak istiyorum
O zaman 34 yaşında oluyorum.( Allah izin verirse tabi.)
Kime dediysem o yaşlarda doğum hamilelik zor diyorlar. Gerçekten öyle mi? Valla en erken 10 sene sonra olursa olur yoksa daha da istemem ya
iki senedir doğru düzgün uyumadim oturup rahatça yemek yiyemedim
Çocuk ağlaması duyunca midem bulaniyo sanki stresten artık
Ah Ahahahhaha kız bu ne? Ay yarıldım..Eki Görüntüle 1899756 Geçen eşimle bunu okuyunca koptuk tüm gün Gül gül ağzımız yırtıldı
Kızlar bendiyim ozaman benim Kayınvalidem iki tane çeyrek taktı beşiğini aldı bir de birkaç kıyafet aldı ve hala gittikçe alır dışarı çıkınca alırkende annemler bilezik taktı ve gardrobunun şifon yerini küçük beşik ana dizi ve bir ton kıyafet aldılar Ben de şimdi almaya başladım Bir de kendimde hastane çıkışı falan almıştım Öyle ufak tefek şeyler yani Benimkiler bayağı yapmış O zaman Sizinkilerin yanında
Hahahaha Allah seni napmasinEki Görüntüle 1899756 Geçen eşimle bunu okuyunca koptuk tüm gün Gül gül ağzımız yırtıldı
30 küsur yaşlarda hamile kalan ablalarimmm
Sizce o yaşlarda hamilelik çocuk bakmak nasıl ?
Ben üçüncü bebeğimi 10 sene sonra doğurup jübilemi yapmak istiyorum
O zaman 34 yaşında oluyorum.( Allah izin verirse tabi.)
Kime dediysem o yaşlarda doğum hamilelik zor diyorlar. Gerçekten öyle mi? Valla en erken 10 sene sonra olursa olur yoksa daha da istemem ya
iki senedir doğru düzgün uyumadim oturup rahatça yemek yiyemedim
Çocuk ağlaması duyunca midem bulaniyo sanki stresten artık
Ya hiç güleceğim yoktu İlahi sen
@grill canım elim boş görünmesin demiştirtöbe töbe!! Ya KK gerçekten faydalı bir yer. Ne çeşitler var görüp kendi halimize şükrettiğimiz oluyor.
Aşk olsun @hayalimsin1 hep uyuz olmaz kaynanalar.
cetrina @nymeria-burcu kızlargeleceğin kaynanaları olarak aklımızı başımıza almamız lazım!!!
Vay beeee,helali gos olsin,ben goremedim allahim,Kara Murat benim o halde. Canim benim kv bir bilezik parası verdi istediğini boz diye. Bebek arabası aldı nevresim takımı kıyafet banyo malzemeleri kuvet falan da aldı. Hala da alır hem de örer. Kendi ailem de bilezik taktı bir de yarım altın ayrıca bebeğin yatağını aldılar bir de bez pasta. İki tarafın da ilk torunu olunca baya hediye geldi.
Ayyy cNm benm inş bunların mükafatını cok hayırlı bir evlat olarak alırsın hepimiz öyleee ama senn sıpa seni daha fazla uğraştıyorr bi an önce pat diye düzelir senn bebiş inşallah kuzum
Ben bebişiöle tam mutluyum huzurluyum diyorum şak die eşimin ailesi araya giriyor beni yıldırcağınj sanıyor ya da ezmeye çalışıyor diye düşünüyorum kayınpederim ama yapamayack bir mesaj atmış bana başımdan aşağı kaynar sular döküldü bardağı taşıran son damla oldu bakalım eşim akşam görünce ne olacak eğer babasınn tarafını tutsraa benm için herşey bitmiş olcak
Bende yaxayım kızlar ,babanne dede yarımşar altın amca 1.000 tl ,annane bi tam bi yarım ,dayı tam bebek odası ,yatak yanı beşik,teyze 1.500 tl ,yenge bi yarım bi çeyrek ,her gelişlerinde de kıyafet alırlar ben daha kızıma 4 badi 2 alt aldım ,çok şükür uğurlu bereketli geldi kızımız bende bilezik takmadılar diye uzuluyordum sizleri okuyunca şükür ettim,bizde de baba cimri çıktı hala doğum hediyesi takmadı tam tur pırlanta yuzuk istedim o da bana üçün birini taktı ,parası olunca alır elbet bekliyoruz
Gül kız Gül pozitif enerjiAh Ahahahhaha kız bu ne? Ay yarıldım..
Hepimiz birer kaynana adayıyızBen fena gelin oldum ,kesin kaynanaligimda fenadir,simdiden esimle soZ verdik,elimi ayagimi uzatmayan bir kv olacagim diye,simdi bizler bilmis gelin oluyoruz cok fenayizda,sonra da okumus ve cok bilmis kaynana olucaz bence daha fena oluruZ. Uzak kalmamz en dogrusu olacak sanirim.oglumun mutlulugu onemli olan. Ama karsimdaki de hemcinsim,kadinca davranmak lazim,
Vay beeee,helali gos olsin,ben goremedim allahim,
Ay cok merak ettim,kayinpeder ne alaka oni anlamadim yanliz,neyse
Sanada masallahhh,allah arttirsin canimmmm.
kelebek.hill sanada masallah ne guzel takmislar canimmmm.
Gecen sene eylulde evlendim ben,hemen tuttu şükürBen 34 düm 3 numarayı doğurdum
B Began ciğim 36 3 numarayı doğurdu
honeybee_34 41 yaşında 3 numarayı doğurdu
Vem.beauty miz 40 yaşında , bir oğluş tutturdu sonunda
Fikrime gelince doğurmasına doğuruyorsun
Ama bana görede hamilelik yaş ilerledikçe taşıması zor oluyor.
Bebiş dersen bakmasına bakıyorsun ama kafanın yavaş yavaş götüremediğini hissediyorsun.
Ve genç anne olmak herzaman daha güzel bir avantaj bana göre.
İlk kızım 11 yaşında keşkede bukadar beklemeyip en fazla araya 2şer yaş koyarak bu işi halletseydim diyorum.
Araya çok zaman koyup tekrar bez, kaka , mama ,sil baştan yapmak.....bilemiyorum bence bekleme çok
Bunada şükür tatlım bunu bulamayanlarda var takı konusuna gelince bizdede üçün biri takıldı amcası büyüğe yani ilk oğlumuza bir çeyrek takmıştısevgili kocacımda onun ilk oğluna künye takmış daha biz evli değilkene karşılığı iyi oldu oturdu soğuk su içti
Eki Görüntüle 1899756 Geçen eşimle bunu okuyunca koptuk tüm gün Gül gül ağzımız yırtıldı
Vay be güzel hediyeler valla...
Ben fena gelin oldum ,kesin kaynanaligimda fenadir,simdiden esimle soZ verdik,elimi ayagimi uzatmayan bir kv olacagim diye,simdi bizler bilmis gelin oluyoruz cok fenayizda,sonra da okumus ve cok bilmis kaynana olucaz bence daha fena oluruZ. Uzak kalmamz en dogrusu olacak sanirim.oglumun mutlulugu onemli olan. Ama karsimdaki de hemcinsim,kadinca davranmak lazim,
Vay beeee,helali gos olsin,ben goremedim allahim,
Ay cok merak ettim,kayinpeder ne alaka oni anlamadim yanliz,neyse
Sanada masallahhh,allah arttirsin canimmmm.
kelebek.hill sanada masallah ne guzel takmislar canimmmm.
Gecen sene eylulde evlendim ben,hemen tuttu şükür
Idealist,kariyer peşinde haldır haldır çalışan,evlilik bana göre degil diyen hatunlar vardır bilirsin.heh ben onlardandım işte.ama hep bebeğim olsun istedim çok seviyorum cocukları.anaaaa bi baktım yaş gidiyor,dankkkk etti kafaya.panik oldum.birden karar verdim,7senedir kendini affettirmeye çalışan eski manitayla evleniverdim.şükür tutturdukHeee bende iki kız doğurmuş oğlanı 3cüde tutturmuş felan sandım
Herkesle konuşunca kafam karışıyor arada Kusura bakma sen
Anaaa sen Yen'i taze gelinsin dahaaa
Gerdek gecesindemi tutturdun kız
Ne çabuk kıvılcımları çakmışsın öyle vallahi
Maşallah diyim
Hararetli bacım benim
Idealist,kariyer peşinde haldır haldır çalışan,evlilik bana göre degil diyen hatunlar vardır bilirsin.heh ben onlardandım işte.ama hep bebeğim olsun istedim çok seviyorum cocukları.anaaaa bi baktım yaş gidiyor,dankkkk etti kafaya.panik oldum.birden karar verdim,7senedir kendini affettirmeye çalışan eski manitayla evleniverdim.şükür tutturdukçaktım kıvılcımı senin deyiminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?