2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Genetik Can'ım ya ben buna inanıyorum. Beni şimdiye kadar eski mahalledeki herkes süs biberi diye hatırlar öyle hitap ederler saolsunlar Nasıl bir intiba bıraktıysam mahallede sesimle

Canım 40 yaşındayım.4 ağustosta oldu doğumum.bi oğluşum var artık:)
Hamileliğimde resmi izin tarihine kadar çalıştım.her gün üç saat yolum vardı :)
Benim ayağım bacağım zaten şiserdi hamilelikte coştu ,fazla ödem ayaklarımda delirgeç kaşıntılar yaptı.onun dısında bir sorun yaşamadım.
Doğumum sezaryenle oldu,(bir maşallahını alırım) hastanede dahi hiç yatmadım,hemen taburcu edildim hemsireler diğer dogum yapan genç kardeşlerime gösteriyorlardı beni:)
Yapı da önemli hep çalıştım,sporla iç içe oldum,güzel beslendim ve genetik anneme çektim.kendini nasıl hissediyosun o önemli.
Ha sorsan bu kadar beklemeseydim keske çocugumla aramdaki yaş cok fazla30unda yap derim:)

Kizlarr taki olaylarina gul gul oldumm valla benimde kv pek farkli degil terzi olmasina ragmen bisi diimedi dogru durusr.. diktikleri de eski model begenmedim kullanmiyorjm.. annem sagolsun her seyimi aldi..gerci hakkini yemiyim kv bana bi su yolu bileklik aldi dogum hediyesi ama torununa almasinintercih ederdim.. simdi buyuk kv ( esimin babanesi) koyden gelcek ondan umutluyum.. unutluyum dedigim bi yuzluk takar sanirsam

Maşallah kv dene kv dediğin Böyle olmalı

Ben 34 düm 3 numarayı doğurdum
B Began ciğim 36 3 numarayı doğurdu

honeybee_34 41 yaşında 3 numarayı doğurdu
Ve m.beauty miz 40 yaşında , bir oğluş tutturdu sonunda

Fikrime gelince doğurmasına doğuruyorsun
Ama bana görede hamilelik yaş ilerledikçe taşıması zor oluyor.
Bebiş dersen bakmasına bakıyorsun ama kafanın yavaş yavaş götüremediğini hissediyorsun.
Ve genç anne olmak herzaman daha güzel bir avantaj bana göre.
İlk kızım 11 yaşında keşkede bukadar beklemeyip en fazla araya 2şer yaş koyarak bu işi halletseydim diyorum.
Araya çok zaman koyup tekrar bez, kaka , mama ,sil baştan yapmak.....bilemiyorum bence bekleme çok

Ben fena gelin oldum ,kesin kaynanaligimda fenadir,simdiden esimle soZ verdik,elimi ayagimi uzatmayan bir kv olacagim diye,simdi bizler bilmis gelin oluyoruz cok fenayizda,sonra da okumus ve cok bilmis kaynana olucaz bence daha fena oluruZ. Uzak kalmamz en dogrusu olacak sanirim.oglumun mutlulugu onemli olan. Ama karsimdaki de hemcinsim,kadinca davranmak lazim,

Vay beeee,helali gos olsin,ben goremedim allahim,

Ay cok merak ettim,kayinpeder ne alaka oni anlamadim yanliz,neyse

Sanada masallahhh,allah arttirsin canimmmm.
@kelebek.hill sanada masallah ne guzel takmislar canimmmm.

Hepimiz birer kaynana adayıyız Anammmmmmmmm ne Mutlu oğullarımızı alacak olana valla evlenip barklansınlar sonra haydi yallah Tazzik Hiç girmicem o toplara kendi hayatıma bakacam artık

Gecen sene eylulde evlendim ben,hemen tuttu şükür

Aynen canm şükür tabiii
Ay sizinki de bombastik olmuş maşallah birebir karşılık

Eki Görüntüle 1899756 Geçen eşimle bunu okuyunca koptuk tüm gün Gül gül ağzımız yırtıldı

Hahahahahahahahahahajaj ayyy ilahi kizzzz ben de cok guldm sesli guldmmm

Vay be güzel hediyeler valla...

Evet canm o konuda iyiler bariiii

Oyle canm o konuda masallahlari var acik kapatiyolar biraz daaa...
Canm Alp pasa nasill?? Iyi dimii

Gecen sene eylulde evlendim ben,hemen tuttu şükür

Heee bende iki kız doğurmuş oğlanı 3cüde tutturmuş felan sandım
Herkesle konuşunca kafam karışıyor arada Kusura bakma sen
Anaaa sen Yen'i taze gelinsin dahaaa
Gerdek gecesindemi tutturdun kız
Ne çabuk kıvılcımları çakmışsın öyle vallahi
Maşallah diyim
Hararetli bacım benim

Idealist,kariyer peşinde haldır haldır çalışan,evlilik bana göre degil diyen hatunlar vardır bilirsin.heh ben onlardandım işte.ama hep bebeğim olsun istedim çok seviyorum cocukları.anaaaa bi baktım yaş gidiyor,dankkkk etti kafaya.panik oldum.birden karar verdim,7senedir kendini affettirmeye çalışan eski manitayla evleniverdim.şükür tutturdukçaktım kıvılcımı senin deyiminle

İyi yapmışsın
Bende kazayla olmuş felan sandım
Çocuk iyidir ya çocuk candır, dosttur
Bitane daha yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…