Emsin canım gak meme guk meme dönemi bu zaman. Gece de en geç 2 saatte 1 emiyor kızım. Zaten 1 ay sonra uzayacak aralar emme süresi kisalacak. Tadını çıkar.Bende denim bunu benimkide nerdeyse her saat bası emmek istiyo
Bebeğe verme kendin ic canim. Ben oyle bir hata yaptım bütün gün kustu. Atak döneminde ise uykuda sıkıntı olabilir. Hava kararınca mum yakın ışık tv açmayın mümkün mertebe sessiz olsun ev. Bir de fon sesi vb ses açın uyur o zaman.Kızlar yardımmmm.
Biz 1 haftadır çok fenayız geceleri de uyumuyoruz artık. Rezene aldim bugün. Kullananlar nasil kullaniyor bebeğe? Ise yariyor mu? Yardına ihtiyacim varrr.
Teşekkür ederim, heyecanla yarını bekliyorumYaa çok harika. Bende çok isterdim. Aslında ben Erdal besikcioglu bir delinin günlüğü oyununa gitmek istiyorum ama daha fırsat olmadı. Benim yerime de eğlen.
Cnm memoli biraz gecikti malum biz su anda 87 gunluguz:) 3. Ay atagi donemi geldi sanirim merak ediyorum. Bu cocuk niye boyle diye cildirmadan evvel ogreneyim dedim... memeden ayrilmadan aglayarak mi gecicek yoksa az cok anneyi tanir oldu guluo kolay kolay aglamio daha hafif mi gecer acaba diorum...Daha 2.aya giremedim siz ne ara 3oldunuz kiz
Valla dün gece bizim bebiş de huysuzlandı onayladı sen şöyle yaptın sen böyle yaptın diye, ama noldu yine bebeği ben uyuttum çünkü meme bendeYa kocada uyandı kalktı bi elledi felan.
Koltuğa geçti bacak bacak üstüne uzandı
Onun o rahatlığı gözüme battı o an
Ben stresle çocuğu soymuşum, kucağımda bir oyana bir bu yana dolanırken,
O koltukta uzanmış cep tel nu kurcalıyor o an gözüme battıne olduysa
Ben neyaptım diyor bana kızıp duruyorsun diyor
Neyatım şimdi , neyaptım hihi
Ben hala kızıyorum ,:) kesin geçen camı açtın sen, yok kesin böyle şöyle yaptın sen ....
Ayyyy stres basınca adam niye gözüme battı bilmiyorum
ynrn dediğim gibi ben de kullandım ama memnun kalmadım sonra nurse harvey e başladım, sorunumuzu halletti şimdi hiç kullanmıyorumBende 3 defa 4 damla kullanıyodum ama pek memnun kalmadım Dr bugün Nurse haverys gibi bişeye başlattı
Anasom icir o uyutuyorKızlar yardımmmm.
Biz 1 haftadır çok fenayız geceleri de uyumuyoruz artık. Rezene aldim bugün. Kullananlar nasil kullaniyor bebeğe? Ise yariyor mu? Yardına ihtiyacim varrr.
Saol tatlım şimdi okudum senın bebişin Nasıl oldu
Geçmiş olsun kuzuna ilk başlar biraz zorlanabilirsin bu gayet normal tatlım ama ben benim sen üstesinden gelirsin ve tek başınada mükemmel bir şekilde bakarsın bebişine
Ah mehmet ali yaktin beni topikin en minnakiyiz :) masallah subhanallah nasil guzel buyumusler yaa. Daha senin gun saydigin yaptigin babyshowerlerini filan hatirliyorum valla ya :)Cnm memoli biraz gecikti malum biz su anda 87 gunluguz:) 3. Ay atagi donemi geldi sanirim merak ediyorum. Bu cocuk niye boyle diye cildirmadan evvel ogreneyim dedim... memeden ayrilmadan aglayarak mi gecicek yoksa az cok anneyi tanir oldu guluo kolay kolay aglamio daha hafif mi gecer acaba diorum...
Evet git gide uyku uzuyor CnmBen de mesela hiç emziremedim benim kizi.hep sağdiğim sütü taze taze içiriyorum gece uykusu bir buçuk aydir hep düzenliydi.şimdi de en az dört saat uyur minişim.giderek de uzuyor gibi.
İyiyim kelebeğim öğlenleri bir saat uyuyorum aşk kuşlarımla sen nasılsınOyy soguk demekkk o kadarr... Biz hala tisortlerleyiz yaa malum antalya
Kiz zaten 3. Aydan sonra pek onerilmiyo kundak bildigim kadariylaa..
Amin canm hic birimiz yasamayalim insallahh insanin ici dayanmiyorr...
Nasilsin iyi misinn?? Oglenler nasilll
Biz de haftaya 3 bitiyor canm. Sen biraz gec dogurdn yaadoyamadin hamislige hanii
Bizimki de bu ara baya huysuz ya acaba bu atak denilen durumlar miiii
Buradakilerde her emzirmeden önce muhakkak temizleyin diyorlar hepsi farklı işteDr bugun bana burnu gercekten tıkanmadıkça temizlenmesini önermiyorum dedi
Kilo alimi masallah simdiye kadar iyi sanki ama cidden senin onerin cok is goruyor :)
Vallahi oyle cok geliyoki gozume anlatamam 34 gun var aramizda masallah 1 ayi gecik sonucta :)
Dene canim cok is goruyo cidden :)
Kızlar yardımmmm.
İyiyim kelebeğim öğlenleri bir saat uyuyorum aşk kuşlarımla sen nasılsın
Uzun vadeye vurdugunda dogru soyluyorsun :) hic bir fark gozukmuyor yani :) ama bu kisa vadede o kadar uzunmus gibi ki anlatamam :)Oyle canm simdi cok gibi :) dusunsene kendinden bi ay buyuk bi arkadasini ilerde hic fark var mi iste garip :)
Canm ben kendim gunde bi bardak iciyorm
Ay benm canm Allah yardimcin olsunn
Iyiyz biz de kralice yaa.. Anakucagi faln takiliyorz :)
Ben de o olmasa ne yapardım diyorum.koyuyorum kucağıma o emerken yemek yiyorum.kısa da olsa uyuyor uzerinde:)Kızlar şu emzirme yastığını emzirirken kullanamadım ama gece çok işime yarıyor.çocuğu ayağımda sallarken boynuma yastığı koyup yaslanıyorum.boynum tutulmuyor.benim için müthiş bi icatuyuklamak için ideal
Dayımız hoca ona okuttuk ne okuduğunu özellikle sordum ama hepsIni söylemedi sadece kalem Suresi'nin son 2 ayeti ayetel kürsi Felak nas Fatiha inna atayna diye Başlayan kısa bi dua var ya bunları söylediKime okuttunuz cicim? Bir de neler okudular?
Cnm rezene çayından Anasonlu Karışık bi çaydan falan verdim benim Oğluma hiç rahatlama yapmadı gaz Yüzünden uyuyamıyodu ilaçları değiştik durduk bugün Nurse harveys başladık Öğlen ondan oldugunu umarak söylüyorum oğlum rahatladı sankiKızlar yardımmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?