2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar yardımmmm.
Biz 1 haftadır çok fenayız geceleri de uyumuyoruz artık. Rezene aldim bugün. Kullananlar nasil kullaniyor bebeğe? Ise yariyor mu? Yardına ihtiyacim varrr.
Bebeğe verme kendin ic canim. Ben oyle bir hata yaptım bütün gün kustu. Atak döneminde ise uykuda sıkıntı olabilir. Hava kararınca mum yakın ışık tv açmayın mümkün mertebe sessiz olsun ev. Bir de fon sesi vb ses açın uyur o zaman.

Daha 2.aya giremedim siz ne ara 3oldunuz kiz
Cnm memoli biraz gecikti malum biz su anda 87 gunluguz:) 3. Ay atagi donemi geldi sanirim merak ediyorum. Bu cocuk niye boyle diye cildirmadan evvel ogreneyim dedim... memeden ayrilmadan aglayarak mi gecicek yoksa az cok anneyi tanir oldu guluo kolay kolay aglamio daha hafif mi gecer acaba diorum...

Valla dün gece bizim bebiş de huysuzlandı onayladı sen şöyle yaptın sen böyle yaptın diye, ama noldu yine bebeği ben uyuttum çünkü meme bende

A
Bende 3 defa 4 damla kullanıyodum ama pek memnun kalmadım Dr bugün Nurse haverys gibi bişeye başlattı
ynrn dediğim gibi ben de kullandım ama memnun kalmadım sonra nurse harvey e başladım, sorunumuzu halletti şimdi hiç kullanmıyorum

Ah mehmet ali yaktin beni topikin en minnakiyiz :) masallah subhanallah nasil guzel buyumusler yaa. Daha senin gun saydigin yaptigin babyshowerlerini filan hatirliyorum valla ya :)
yanlisim yok dimi :)

Biz bugün kontrole gittik kızlar 54 günlük olduk 58 cm 5100 gr olmuş kızım 3 haftada 500 gr almış doktor günde ortalama 30 gr ideal dedi. Kalça kontrolü yapıldı 62 ve 63 çıktı normalmiş, birde tükürüğü sordum tükürük bezleri çalışmaya başladığından normalmiş.

İyiyim kelebeğim öğlenleri bir saat uyuyorum aşk kuşlarımla sen nasılsın

Kilo alimi masallah simdiye kadar iyi sanki ama cidden senin onerin cok is goruyor :)

Vallahi oyle cok geliyoki gozume anlatamam 34 gun var aramizda masallah 1 ayi gecik sonucta :)

Dene canim cok is goruyo cidden :)

Oyle canm simdi cok gibi :) dusunsene kendinden bi ay buyuk bi arkadasini ilerde hic fark var mi iste garip :)

Kızlar yardımmmm.
Biz 1 haftadır çok fenayız geceleri de uyumuyoruz artık. Rezene aldim bugün. Kullananlar nasil kullaniyor bebeğe? Ise yariyor mu? Yardına ihtiyacim varrr.

Canm ben kendim gunde bi bardak iciyorm

İyiyim kelebeğim öğlenleri bir saat uyuyorum aşk kuşlarımla sen nasılsın

Ay benm canm Allah yardimcin olsunn
Iyiyz biz de kralice yaa.. Anakucagi faln takiliyorz :)

Oyle canm simdi cok gibi :) dusunsene kendinden bi ay buyuk bi arkadasini ilerde hic fark var mi iste garip :)

Canm ben kendim gunde bi bardak iciyorm

Ay benm canm Allah yardimcin olsunn
Iyiyz biz de kralice yaa.. Anakucagi faln takiliyorz :)
Uzun vadeye vurdugunda dogru soyluyorsun :) hic bir fark gozukmuyor yani :) ama bu kisa vadede o kadar uzunmus gibi ki anlatamam :)

minciklancak kivama ne zaman gelcekler yaa hoppidi hoppidi atip tutup yogurup yerlerde yuvarlanmak istiyorum bebeyle

Ben de o olmasa ne yapardım diyorum.koyuyorum kucağıma o emerken yemek yiyorum.kısa da olsa uyuyor uzerinde:)

Kızlar benim kız süpürge sesi olmadan uyumuyor uyurken de kapatinca hemen uyaniyor ve aglamaya başlıyor. Hemde ne ağlama katıla katıla. Esim 5 de işe gitti açmadım süpürge sesini o saatten beri ağlıyor uykusu var ama uyumuyor süpürge sesi olacak illaki artik yapilacak bisey yok galiba ne zamana kadar ister ki bu sesi

Kızlar yardımmmm.
Cnm rezene çayından Anasonlu Karışık bi çaydan falan verdim benim Oğluma hiç rahatlama yapmadı gaz Yüzünden uyuyamıyodu ilaçları değiştik durduk bugün Nurse harveys başladık Öğlen ondan oldugunu umarak söylüyorum oğlum rahatladı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…