2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
tugbayhan bu normal sütü olan anneler için. Sende fazla olduğu için blok emzirmeye devam.
Cok sagol canim ya ise yaradi valla. Dun 3 kere kaka yapti 3ude sariydi tam istedigim gibi. Sabahta yapti ayni sekilde. Allah razi olsun. Ben hep meme degisiyodum ondan kaynakliymis demekki. 12de emzirdim en son 3e kadar ayni memeyi vericem iste. Sonra oteki memeye gecicem hem daha dolu dolu oluyo daha guzel oluyo valla iyiki varsin.

Çok geçmiş olsun dilerim bir daha hiç yaşamaz kuzu bunu

İyi ki uyardın valla yoksa tuğba iki memeyi de m. Ali ye yedirmeye çalışırdı
Tuğba cım kızmıyosun dimi :)
Yok kiz niye kizim zaten yediriyordum la lune soyleyene kadar cocuk bosa yesil kaka yapmiyomus simdi masallah subhanallah elhamdulillah duzeldi yavrucak. Bana kalsa bi o meme bi bu meme hoppidi hoppidi emziriyordum cocuk onsut delisi olcakmis nerdeyse

Gecmiş olsun nerden kaptı ki Prenses .. İnşallah bir daha hiç bu şekilde ateşlenmez gece benimde aklım kaldı sende şimdi daha iyi olmasına sevindim ..artık ateşlendiğinde direk şurubu verirsin ah yavrum ya

Aslında çok haklısın ettiğim bedduayı yasıyoruz suan ve onun morali kötü oldukça bizde kötü oluyoruz ama öyle moralimi bozuyo öyle sinirimi hoplatıyo ki engel olamıyorum dilime yinede saol denicem tutucam kendimi

Sende yoruluyosun tamam vakit ayırsında Alıp Basını yurt dışına gitmek ne ya sana ya da bebeğe bişey olursa Allah korusun

şükür kaloriferleri yaktı yönetim.

yarım kundaklama bu ara işe yarıyor. 5-6 aylık olunca hareketlenme arttıkça sıkıya gelmiyor bebeler :)

Oyy soguk demekkk o kadarr... Biz hala tisortlerleyiz yaa malum antalya
Kiz zaten 3. Aydan sonra pek onerilmiyo kundak bildigim kadariylaa..

Çok geçmiş olsun dilerim bir daha hiç yaşamaz kuzu bunu

Amin canm hic birimiz yasamayalim insallahh insanin ici dayanmiyorr...
Nasilsin iyi misinn?? Oglenler nasilll

Daha 2.aya giremedim siz ne ara 3oldunuz kiz

Biz de haftaya 3 bitiyor canm. Sen biraz gec dogurdn yaa doyamadin hamislige hanii
Bizimki de bu ara baya huysuz ya acaba bu atak denilen durumlar miiii

Ateş yok Allah'a şükür anne olmakzormus cocuğun her hareketinden panik oluyoruz halbuki birsey yok hayirlisiyla bir buyutseydik. Bu arada kırkım çıktıktan sonra adet oldum simdi gunüm geciyor hop oturup hop kalkıyorum ya hamileysem diye Rabbim isteyenlere versin cocuğum daha çok kucuk

Aboooo yaa valla bu oglani napim ben simdi sipaa hep onun yuzunden daha 49 gunluguz kiz 90 nere 50 nere mesela

Hem kilo alımı da daha iyi olur son sütü aldığı için. Sen de iyi ki varsın kuzum.
3.ay atagi yasayan var mi kizlar??? Nasil oluo ne kdr surdu ne yaoti sonrasinda ne gibi gelismeler oldu paylasin sanirim haftamiz geldi bizim de gardimi alayim:)
Sonrası güzel olacak ama atak haftasını bilemiyorum. Biz daha 2. Ayını yeni bitirdik. Size kolay gelsin.

Korunmuyor musun canım,benim annem de kardeşime ben dört aylıkken hamile kalmış.dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…