İyi ki uyardın valla yoksa tuğba iki memeyi de m. Ali ye yedirmeye çalışırdıtugbayhan bu normal sütü olan anneler için. Sende fazla olduğu için blok emzirmeye devam.
Ben de sarıyorum bazen nasıl oluyosa kolunu çıkarıyo aradan onu oynatınca bile uyanıyo. Zaten zar zor uyutuyoruz bir de sıçramaya uyanmasım bari.Ben 2 haftadır sarıyorum. Uyusun dalınca kundakla. Böyle böyle alıştı. Başta çok ağlıyordu. Şimdi seviyor kundağı.
Cok sagol canim ya ise yaradi valla. Dun 3 kere kaka yapti 3ude sariydi tam istedigim gibi. Sabahta yapti ayni sekilde. Allah razi olsun. Ben hep meme degisiyodum ondan kaynakliymis demekki. 12de emzirdim en son 3e kadar ayni memeyi vericem iste. Sonra oteki memeye gecicem hem daha dolu dolu oluyo daha guzel oluyo valla iyiki varsin.tugbayhan bu normal sütü olan anneler için. Sende fazla olduğu için blok emzirmeye devam.
Çok geçmiş olsun dilerim bir daha hiç yaşamaz kuzu bunuGunaydin kizlarrr
Ay dun benm kiz bi gazlan bi gazlan sabahtan basladi huzursuzluga zaten.
Arkadasa gitmistim bi de ama hop bi oturuyoz hop bi yuruyoz dolasiyoz arada aglamalar falan zaten durmadi duzgunce. Bi de canm skikiyo agladikca uzuluyorm zaten.
Aksam babasi da geldi, o saatlerde bi basladi aglamaya amaninnn kesik kesik de degil boyle katilana kadar agliyoo... Artık korkmaya basladm baska bi sey mi var falan diye ama nasi gaz cikardi kac defa. Evimize geldik hemen gene kocaman bi gaz ve kustu. Bi de ilik banyo derken aglaya aglaya uyuyakaldi artik. Oyyy dedm kiyamam yaaa... Surekli boyle olan varsa Allah sabir versin hayir insanin kendisi de aglayasi geliyo zatenn...
Yok kiz niye kizim zaten yediriyordum la lune soyleyene kadarİyi ki uyardın valla yoksa tuğba iki memeyi de m. Ali ye yedirmeye çalışırdı
Tuğba cım kızmıyosun dimi :)
Gecmiş olsun nerden kaptı ki Prenses .. İnşallah bir daha hiç bu şekilde ateşlenmez gece benimde aklım kaldı sende şimdi daha iyi olmasına sevindim ..artık ateşlendiğinde direk şurubu verirsin ah yavrum yaGeldi kontrol etti enazından içim rahat etti.
Ateşi şuruptan sonra indi biraz.
Ateş böyle yükseldiğinde bebeğin anneyle hala iletişim kurması gülmesi agu bugu konuşması,oynaması önemliymiş eğer bunların tersi ateşle beraber halsizlik, konuşmaması,göz kapaklarının yorgun düşmesi vesaire vesaire olursa Ozaman endişelenmeliymiş.
Neyseki nevşin hala gülüyordu, hemde sesli sesli doktor kontrol ederken. Kulakların içine, ağzın içini felan hep kontrol etti şükür bişi yok.
Evde hasta biri varmı ? Yok
Dışarı çıktıkmı? Son 3 gün yok hep evde
Öksürük varmı ? Yok
Muhakkak biryerlerden birinden kapmıştır mikrobu dedi
Yada üşütmüştür
Nerden kaptık anlamadım ki
Kac gunlük bebegin canım?
78 gunlukKac gunlük bebegin canım?
Aslında çok haklısınCanım sanırım senden epeyce büyüğüm onun için abla nasihatı sakın eşine beddua ah etme hatta içinden bile geçirme çünkü Allah içini görüyor çok üzüldüğün içinde dualrın kabul oluyor yanarak öfkenin yükselmesi ile söylüyorsun bunları.. Neden mi biliyorum 23 yıl olucak evliliğim ahlandım adam iş için amerikaya gidecekti, bir olay yaşadık bende dedim ki eğer sen haklıysan tamam ama ben haklıysam inşallah gidemezsin valizleri hazırladık ertesi gün uçucak iptal oldu eğitim için gidecekti.. Sonra aldatmalar aldanmalar hep ah ettim işinden ol dedim oldu, ailesi yüzünden üzdü yine işine ahlandım... Senin gibi ucu bana dokunuyor ama olsun bende çekerim oda çeksin dedim hatta 6 ay evde oturdu ben işe gidip geldim, bankada müdür yardımcıydım bende... Sonuç olarak en son kendime beddua ettim elimle domates verdim kahvaltıda ağzına bizim ki dedi ki yaaa yapmacık yapmacık harektler vıdı vıdı konuşmaların arkasından çok komiksin dedi bana bende Allahım sesimi lal etde konuşamayım duyma hasret kal dedim 2010 mayısda nodül ameliyatı oldum ve ses tellerim felç oldu... Hayatım bok oldu işimi kaybettim oda tabi acıbademde evimi sattım falan filan şimdi ne kadar kzısam da duamı eksik etmem, sen onun helalisin ve en özelini paylaşansın onun için dualarında beddualarında kabul olur... Etme kuzum etme sabır dile geçecek hepsi inan ve Allah a sığın
Daha 2.aya giremedim siz ne ara 3oldunuz kiz3.ay atagi yasayan var mi kizlar??? Nasil oluo ne kdr surdu ne yaoti sonrasinda ne gibi gelismeler oldu paylasin sanirim haftamiz geldi bizim de gardimi alayim:)
Sende yoruluyosun tamam vakit ayırsında Alıp Basını yurt dışına gitmek ne ya sana ya da bebeğe bişey olursa Allah korusunEşim ortaklarıyla tatile gidiyor yanımda kimse olmadan oğlumla dört gün evde yanlızız parti falan veririz artık eşimi çok seviyorum bu aralar çok yoğun stres altında ona kendine zaman ayır bunu hak ediyorsun falan gibi motive edici şeyler söyledim maça git gibi gitti ama zevk almadı evde daha zevkliymiş tamam dedim deşarj olman lazım adamda yurt dışı tatili buldu şimdi aklı verince bişey diyemedim git tabi güzel olur dedim ama 54 günlük bebekle beni kimsesiz bırakıp gidiceğinide düşünmemişdim doğrusu şeytan dürtüyor fısıldıyor kulagıma kötü kötü şeyler bir tarafdan aman dinlensin diyorum annemler uzakda gelemez kayınvalide kayınpeder çok yaşlı faydası olmaz biraz gerildim şimdi niye yazdın bı be kardeşim derseniz " ulan 54 günlük bebekle kadın evde yanlız bırakılıp gezirmi otur oturdugun yerden" diyemiyorumda bari yazayım dedim
Bende 3 defa 4 damla kullanıyodum ama pek memnun kalmadım Dr bugün Nurse haverys gibi bişeye başlattıBen kullanıyordum günde 4 defa 3 damla , şuan kullanmıyorum ama
Canım benim bebiş te sonradan kudurdu.gazdır büyük ihtimalle,kakasını falan yapamadığında da ağlıyor benim oğlan.valla iki gundur bacaklarimin uzerine koyuyorum yüzustü daarrrt darrtt 5 kere falan .ateşi iştahsızlığı yoksa korkma herşeyden.78 gunluk
şükür kaloriferleri yaktı yönetim.
yarım kundaklama bu ara işe yarıyor. 5-6 aylık olunca hareketlenme arttıkça sıkıya gelmiyor bebeler :)
Çok geçmiş olsun dilerim bir daha hiç yaşamaz kuzu bunu
Daha 2.aya giremedim siz ne ara 3oldunuz kiz
Ateş yok Allah'a şükür anne olmakzormus cocuğun her hareketinden panik oluyoruz halbuki birsey yok hayirlisiyla bir buyutseydik. Bu arada kırkım çıktıktan sonra adet oldum simdi gunüm geciyor hop oturup hop kalkıyorum ya hamileysem diye Rabbim isteyenlere versin cocuğum daha çok kucukCanım benim bebiş te sonradan kudurdu.gazdır büyük ihtimalle,kakasını falan yapamadığında da ağlıyor benim oğlan.valla iki gundur bacaklarimin uzerine koyuyorum yüzustü daarrrt darrtt 5 kere falan .ateşi iştahsızlığı yoksa korkma herşeyden.
Aboooo yaa valla bu oglani napim ben simdi sipaa hep onun yuzundenOyy soguk demekkk o kadarr... Biz hala tisortlerleyiz yaa malum antalya
Kiz zaten 3. Aydan sonra pek onerilmiyo kundak bildigim kadariylaa..
Amin canm hic birimiz yasamayalim insallahh insanin ici dayanmiyorr...
Nasilsin iyi misinn?? Oglenler nasilll
Biz de haftaya 3 bitiyor canm. Sen biraz gec dogurdn yaadoyamadin hamislige hanii
Bizimki de bu ara baya huysuz ya acaba bu atak denilen durumlar miiii
Hem kilo alımı da daha iyi olur son sütü aldığı için. Sen de iyi ki varsın kuzum.Cok sagol canim ya ise yaradi valla. Dun 3 kere kaka yapti 3ude sariydi tam istedigim gibi. Sabahta yapti ayni sekilde. Allah razi olsun. Ben hep meme degisiyodum ondan kaynakliymis demekki. 12de emzirdim en son 3e kadar ayni memeyi vericem iste. Sonra oteki memeye gecicem hem daha dolu dolu oluyo daha guzel oluyo valla iyiki varsin.
Sonrası güzel olacak ama atak haftasını bilemiyorum. Biz daha 2. Ayını yeni bitirdik. Size kolay gelsin.3.ay atagi yasayan var mi kizlar??? Nasil oluo ne kdr surdu ne yaoti sonrasinda ne gibi gelismeler oldu paylasin sanirim haftamiz geldi bizim de gardimi alayim:)
Korunmuyor musun canım,benim annem de kardeşime ben dört aylıkken hamile kalmış.dikkat et canımAteş yok Allah'a şükür anne olmakzormus cocuğun her hareketinden panik oluyoruz halbuki birsey yok hayirlisiyla bir buyutseydik. Bu arada kırkım çıktıktan sonra adet oldum simdi gunüm geciyor hop oturup hop kalkıyorum ya hamileysem diye Rabbim isteyenlere versin cocuğum daha çok kucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?