Benimkide aynı üşenmiyorum ama arada dinlenmekte istemiyo Değilim gündüz doğru düzgün uyumuyo sürekli ayaktayım gecede iyiyse 2 saat aralarla emmeye uyanıyo zatenEmsin canım gak meme guk meme dönemi bu zaman. Gece de en geç 2 saatte 1 emiyor kızım. Zaten 1 ay sonra uzayacak aralar emme süresi kisalacak. Tadını çıkar.
Bende bugün başladım sanki iyi geldi gibi Allah'ım inş işe yarar uyur uzun uzun :)A
ynrn dediğim gibi ben de kullandım ama memnun kalmadım sonra nurse harvey e başladım, sorunumuzu halletti şimdi hiç kullanmıyorum
Ne ara alıştı ne kadar sürede alışıyorlar ki hiç denemedim Hiçte fikrim yok sadece merakKızlar benim kız süpürge sesi olmadan uyumuyoruyurken de kapatinca hemen uyaniyor ve aglamaya başlıyor. Hemde ne ağlama katıla katıla. Esim 5 de işe gitti açmadım süpürge sesini o saatten beri ağlıyor uykusu var ama uyumuyor süpürge sesi olacak illaki artik yapilacak bisey yok galiba ne zamana kadar ister ki bu sesi
Kimyon iciyomusun canim?Cnm rezene çayından Anasonlu Karışık bi çaydan falan verdim benim Oğluma hiç rahatlama yapmadı gaz Yüzünden uyuyamıyodu ilaçları değiştik durduk bugün Nurse harveys başladık Öğlen ondan oldugunu umarak söylüyorum oğlum rahatladı sanki
Geçmiş olsun tatlım benmm
Kuzum cok gecms olsnn yaaa simdi iyiyms sanirm cok sukurr
Çok geçmiş olsun ay
hayalimsin1 canim cok gecmis olsun yaa. En korktugum sey cocugun hasta olmasi. Insallah duzelmistir.
Cok cok gecmis olsun canim..
Çok geçmiş olsun canım iyi ki atlatmissiniz. Doktorun gelmesi de harika. Ay bende stress yapınca eşime sarıyorum. Göründuler yine diyor.
Gecmiş olsun nerden kaptı ki Prenses .. İnşallah bir daha hiç bu şekilde ateşlenmez gece benimde aklım kaldı sende şimdi daha iyi olmasına sevindim ..artık ateşlendiğinde direk şurubu verirsin ah yavrum ya
Çok geçmiş olsun cnm inş daha iyidir
Ben kullanıyorum günde 3 kez 4 damla ancak içeriği yeni değişmiş snırım alkol var dşye içinde anason var ben eskisini kullanıyorumKızlar zinco damla kullanan var mı varsa nasıl kullandığını söyleyebilir mi
Ben hala kullanıyorum başka ilacamı geçtin yoksa artık gazımı yok canım neden bıraktınBen kullanıyordum günde 4 defa 3 damla , şuan kullanmıyorum ama
Biz bugun arabayla yola çıktık. Kayinvalidemlere gidiyoruz. Gorumcemin sozu ve nişanı olacak :) oğlum baya huzursuzdu uyuyamamisti. Yeni uyududa rahatladik. Ve ben ilk defa araba yolculugunda bu kadar uyanik kaldim. Anne olmak böyle birsey demek ki. Hayatta dayanamam. Uzun yola. En ilk 1 saatten sonra uyurdum. Simdi oğlum uyumasina ragmen uyuyamiyorum. Ona bakmaktan. Sık sık mola veriyoruz. Bizden haberler böyle. Sizler nasılsınız
Yok cnm içmiyorum bu Nurse haverys de kimyon ve dere otu varmış şimdi 2.ye verdim daha iyi gibi oğlumKimyon iciyomusun canim?
Neva uykuya direniyor. Grev kırıcı oldum. Onu uyutmaya çalışıyorum. Sen ne yapıyorsun Tulayyy Nevşin hanım nasıl?
Neva uykuya direniyor. Grev kırıcı oldum. Onu uyutmaya çalışıyorum. Sen ne yapıyorsun Tulayyy Nevşin hanım nasıl?
Oy masallahhh yaa nasil heycanlanmis. Benimki daha kucuk diye mi hic bakmiyo hep bos tavana isiga perdelere birde duvardaki resimlere bakiyo oyuncak asiyorum pusetine orali bile olmuyo. Gecen muzikli oyuncaginin muzigini actim aguu diye agladi
Anladim canim ben kimyon iciyorum rahatliyo kuzum cok sukur azda olsaYok cnm içmiyorum bu Nurse haverys de kimyon ve dere otu varmış şimdi 2.ye verdim daha iyi gibi oğlum
Oy masallahhh yaa nasil heycanlanmis. Benimki daha kucuk diye mi hic bakmiyo hep bos tavana isiga perdelere birde duvardaki resimlere bakiyo oyuncak asiyorum pusetine orali bile olmuyo. Gecen muzikli oyuncaginin muzigini actim aguu diye agladiiclene iclene hemde bende videoya cektim cok komikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?