Aynen. Biz dünya kadar sıkıntı çektik çekiyoruz. Öküz olmasınlar kondom kullansınlar. Şu an hiç kimse yeni bir hamilelik kaldıramaz.Korunmuyor musun canım,benim annem de kardeşime ben dört aylıkken hamile kalmış.dikkat et canım
Benim oğlanda aynı burnu tıkalı hırlıyo nefes alırken temizledim ama genzinden sanki bi kaç defada öksürdü inş toparlar SOĞAN koydum odaya belki fayda ederEnes bugün bi garip gazı var gibi iki bükşüm oluyor yüzünü hep sürterek kaşıyor uyanıp duruyor tüm gün uyumadığı halde ayakta sallayınca sıkıntı tok yerine koyuyorm kıvranmaya başlıyo emerkende öksürüyo burnuda cok tıknmış çözemedim hasta desen değil gibi sadece gaz aancısı da böle olmaz anlamadım
Dr bugun bana burnu gercekten tıkanmadıkça temizlenmesini önermiyorum dediYa Can'ım benim çok ama çok geçmiş olsun bol bol ayaklarına masaj yap bisiklet çevirme hareketlerini yap .. Buarada sütün tazyikli geliyorsa ondan öksürüyor olabilir .. Burnunu her 5 saate bir muhakkak temizle Can'ım çünkü burunları çok çabuk doluyor bebeklerin
Korunuyoruz esim emin oldugunu söylüyor ama ben adet olmadığım icin emin olamıyorum anne olduktan sonra iyice herseye panik olmaya başladım ne kadar sakın kalmak istesemde.Korunmuyor musun canım,benim annem de kardeşime ben dört aylıkken hamile kalmış.dikkat et canım
Aboooo yaa valla bu oglani napim ben simdi sipaa hep onun yuzundendaha 49 gunluguz kiz 90 nere 50 nere mesela
Bende öyle düşünüyorum cnmKızlar ben bu önsütün de önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle gece çok oluyor gece çok ağır beslenmemiş oluyor bebek. Artı su ihtiyacını da karşılıyor. Sonuçta bebeğimiz için göğsümüzde hazırlanıyor çöp değil ki ona da ihtiyacı var bebeğin demek ki. Bazı arkadaşlar su veriyor bebeklerine mesela bence önsüt onun yerine geçiyor. İçinde çok laktoz olduğu için çok gaz yapıyor olabilir ama yine de faydalı bence
Çok geçmiş olsun cnm inş daha iyidirKızlar ben azıcık yatmaya gidiyorum,
Nevşin gece doktor gittikten sonra uyusada sabaha kadar başını bekledim sabahladım anlicanız
Çooookkk Yorgun'um
Bende denim bunu benimkide nerdeyse her saat bası emmek istiyoHeralde canim ondan olabilir. Cunku 2 gundur normal yapiyo kakasini cok sukur :)
3 saat icinde uyandigi her dkka ayni memeyi veriyorum artik sagolsun la lune soyledi. Isede yaradi sanirim :)
Ben banyo sonrası yaglıyorum tüm Vücudu o kadar yağla istersen cnmGünaydınlaaar. Kızlar bebeğinizin yüzüne sürdüğünüz birşey varmı. Bizim kızın cildi biraz kuru galiba. Özellikle Burun kenarları, kulak memesi gibi yerlerde kuruluk belli oluyor. Öneriniz varmı ne yapabilirim :)
Benim oğlumda öyleydi okuttuk cnm öyle geçti şükürKizlar ya zeynep cok asiri sicriyo uykudayken aslinda gece derin uykudayken yapmio sanki ama gündüz uykularinda cok sicrio bazen arka arkaya korkuyo mu yoksa baska bi problem mi var bilemedim bebeginde boyle sorun olanlar var mi
Gercekten şimdi günlerle hesaplıyoruz şöyle ayları yasları konuştuğumuz dönemler gelsin en Çokta şöyle oturmaya konuşmaya başladığı Dönemleri görmek istiyorum şimdiden heyecanlıyım bi Bebeğin Büyümesini izlemek ona eşlik etmek helede annesi olmak çok güzel bi duyguBiz de su an 83 gunluguzzevet biraz fark atms begum kuzu amann kiz bi kc ay sonra hic farketmicek aradaki gun farklari simdi ne cok gibi demiii
istanbul un en serin yeri diyebilirim :)Oyy soguk demekkk o kadarr... Biz hala tisortlerleyiz yaa malum antalya
Kiz zaten 3. Aydan sonra pek onerilmiyo kundak bildigim kadariylaa..
Amin canm hic birimiz yasamayalim insallahh insanin ici dayanmiyorr...
Nasilsin iyi misinn?? Oglenler nasilll
Biz de haftaya 3 bitiyor canm. Sen biraz gec dogurdn yaadoyamadin hamislige hanii
Bizimki de bu ara baya huysuz ya acaba bu atak denilen durumlar miiii
Olur Can'ım Allah o gücü verir öyke düşünme hiç olur mu .. Hem sana bir sor veriyim bir saat bile uyusan 10 saat ayakta kalabilirsin en yakın örneği ben :) annelerin süper güçleri var diye boşuna demiyorumAllah sanada hepimizde güç kuvvet versin .. En zor dönemleri atlatıyoruz inşallah birinci yaşlarınıda burda beraber kutlayacaz hepsi birer birer uyku düzenine geçip bizimle yatıp kalkacaklar
Kilo alimi masallah simdiye kadar iyi sanki ama cidden senin onerin cok is goruyor :)Hem kilo alımı da daha iyi olur son sütü aldığı için. Sen de iyi ki varsın kuzum.
Sonrası güzel olacak ama atak haftasını bilemiyorum. Biz daha 2. Ayını yeni bitirdik. Size kolay gelsin.
Vallahi oyle cok geliyoki gozume anlatamam 34 gun var aramizda masallah 1 ayi gecik sonucta :)Biz de su an 83 gunluguzzevet biraz fark atms begum kuzu amann kiz bi kc ay sonra hic farketmicek aradaki gun farklari simdi ne cok gibi demiii
Dene canim cok is goruyo cidden :)Bende denim bunu benimkide nerdeyse her saat bası emmek istiyo
Günaydınlaaar. Kızlar bebeğinizin yüzüne sürdüğünüz birşey varmı. Bizim kızın cildi biraz kuru galiba. Özellikle Burun kenarları, kulak memesi gibi yerlerde kuruluk belli oluyor. Öneriniz varmı ne yapabilirim :)
Benim oğlumda öyleydi okuttuk cnm öyle geçti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?