2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim oğlanda aynı burnu tıkalı hırlıyo nefes alırken temizledim ama genzinden sanki bi kaç defada öksürdü inş toparlar SOĞAN koydum odaya belki fayda eder

Dr bugun bana burnu gercekten tıkanmadıkça temizlenmesini önermiyorum dedi

Bende öyle düşünüyorum cnm

Heralde canim ondan olabilir. Cunku 2 gundur normal yapiyo kakasini cok sukur :)
3 saat icinde uyandigi her dkka ayni memeyi veriyorum artik sagolsun la lune soyledi. Isede yaradi sanirim :)
Bende denim bunu benimkide nerdeyse her saat bası emmek istiyo

Ben banyo sonrası yaglıyorum tüm Vücudu o kadar yağla istersen cnm

Biz de su an 83 gunluguzz evet biraz fark atms begum kuzu amann kiz bi kc ay sonra hic farketmicek aradaki gun farklari simdi ne cok gibi demiii
Gercekten şimdi günlerle hesaplıyoruz şöyle ayları yasları konuştuğumuz dönemler gelsin en Çokta şöyle oturmaya konuşmaya başladığı Dönemleri görmek istiyorum şimdiden heyecanlıyım bi Bebeğin Büyümesini izlemek ona eşlik etmek helede annesi olmak çok güzel bi duygu

kızlar biz 6 gün sonra tam 3 aylık olucaz ve kızım son 1 haftadır memeyi zorla alıyor. bunun sebebi de sürekli etrafı incelemesi. her şeye göz kulak olması çok iyi gelişiminin göstergesi tabi ama etrafını izlemekten mememin yüzüne bakmıyor sanırım atak dönemi umarım meme reddi yaşamam

istanbul un en serin yeri diyebilirim :)
yarım kundaklama canım. daha rahat uyuyor.

Amiin

Hem kilo alımı da daha iyi olur son sütü aldığı için. Sen de iyi ki varsın kuzum.

Sonrası güzel olacak ama atak haftasını bilemiyorum. Biz daha 2. Ayını yeni bitirdik. Size kolay gelsin.
Kilo alimi masallah simdiye kadar iyi sanki ama cidden senin onerin cok is goruyor :)
Biz de su an 83 gunluguzz evet biraz fark atms begum kuzu amann kiz bi kc ay sonra hic farketmicek aradaki gun farklari simdi ne cok gibi demiii
Vallahi oyle cok geliyoki gozume anlatamam 34 gun var aramizda masallah 1 ayi gecik sonucta :)
Bende denim bunu benimkide nerdeyse her saat bası emmek istiyo
Dene canim cok is goruyo cidden :)

Canım bizde yeni olmaya başladı bebe yağı veya bepanten sürüyorum. Hemen geçiriyor.

Kızlar yardımmmm.
Biz 1 haftadır çok fenayız geceleri de uyumuyoruz artık. Rezene aldim bugün. Kullananlar nasil kullaniyor bebeğe? Ise yariyor mu? Yardına ihtiyacim varrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…