Kızlar uzun süredir giremedim. Geçmişi okuyacağım vakit buldukça. Bebeğimize Mevlüt yaptık bu hafta. Çok şükür güzel geçti. Bu da kara oğlumuz
Eki Görüntüle 1908543
Onun dışında doğum iznim 18 kasımda bitiyor. İş yeri ile görüşmeye gittim canım çok sıkıldı. Bizim iş yerinde çocuk 3 yaşına gelene kadar evden çalışma ve yarı zamanlı çalışma diye uygulama var. Evden çalışmada 1 gün işe gidiyorsun. Geri kalan 4 gün toplam 1.5 gün olacak şekilde evden çalışıyorsun. Yarı zamanlıda haftada 2.5 gün işe gidiyorsun. O kadar. İkisinde de maaşının yarısını alıyorsun kıdemin de 1/3 işliyor. Tabi bu müdürünün insiyatifinde.
Ben evden çalışmayı en azından 2 yaşına kadar kullanırım diyordum. Bir de yıllık izinlerim var. Bu sene önümüzdeki sene ve süt izni derken 30 günü buluyor. Bunu da işe gitmem gereken 1 günlere girerim böylece Bebiş neredeyse 1 yaşına gelene kadar işe gitmem evden çalışırım diyordum.
Ama müdürüm doğum izninden sonra 9 ay evden sonra da 9 ay yarı zamanlı çalışmayı kabul ederim. Daha fazlası olmaz dedi:/ Bir de 10 günlük iznimi blok girmem gerekiyormuş. Bu durumda mayıstan sonra işe gitmem gerekecek.
Annem kv yok burada. İstanbul'da yaşıyorum. Güvenemez olduk kimseye. Bakıcı vs kime bırakacağım

hadi 1 gün bir şekilde idare ederim ama 2.5 gün çok fazla. Buna da şükür ama çok canım sıkıldı kara kara ne yapacağımı düşünüyorum. Müdürüm ilerde insafa gelir inşallah
Bir de kızlar aşı yaptırmamaya karar verdik. Ğçeriğinden dolayı çocuklarda otizm kanser vs gibi bir çok şeyi tetikleyebiliyormuş. Hepatitler karma ve zatürreyi yaptırmış bulunduk. Bundan sonrakileri yaptırmayacağız.