• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kriz değiş çünkü memede oluyo sadece ve memeyi çekince sakinleşiyo ve çok uzunnsüreli değil ağlaması.memeyi emmek istemediği kesin ama yay şeklinde olması canımı sıkıyo nette garip şeyler yazıyo çünkü
Allah alah nette yazan hersey dogru degildir ama sikma canini,bu aralar hepsinde ataktan dolayi meme reddi var,bizdede biberon reddi. Onla alakalidir sinirleniyor diye yapiyordur diye tahmin ediyorum

Yarın beyin cerrahiyle fizik tedaviye gidicez.bakalım onlar ne diyecek.boynunu solada çevirebiliyor tamamen kilitlenmiş değil.ama sürekli aynı tarafa yattığından düz baş oluştu.yarınki drlarda illa yüzüstü yatacak derlerse mecburen yatırıcaz gerekirse başında nöbet beklicez.sonradan üzülmekten iyidir.
Cnm baslarını hareket ettirebiliyorlar korkma nefes alamıcagı duruma sokmaz kendini

Eklentiler

• IMG-20161113-WA0013-1.webp
    IMG-20161113-WA0013-1.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar elifin ateşi 37.5 larda. Kıyafetlerini çıkardım yarım kollu zibinla duruyor bir çay kaşığı kadar ateş düşürücü verdim. Ama ateşi hala düşmedi alnına ıslak bez de koydum :KK43: ne yapmalı ? Pek halsiz kuzum :KK43:
37.5 ateş değil cnm ilaç vermene gerek yoktu aşı falan mı oldu ?

37 .5 normal korkulacak bir ateş değil ;)

Ayy o gerilme ile ilgili ne yazıyor . Meme reddi gerilme ağlama katılma herbirsey var şu 10 gündür :(

Tabi ki canm yazarm ise yarayan bi ipucu oldunda mutlaka zaten. Insallah zamanla duzelecek aynen.
Bi de bence de kesinlikle bebekle de alakali ama bi kismi ogretilebilir belki de. Yani benm dayimin cocuklari hep sakin bebeklerdi ve besige koy kendi kendine uyurlardi ve yengem bunu ogretmek icn hic bi sey yapmadi :)
Aynennn bazısı genetık bencee

Back
X