2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba annişler hiç boşuna canınızı sikmayin Allah yardımcımız olarak kk hepimizin bende sabah kusarken çok zorladim galiba sağ tarafıma bıçak saplanir gibi bi ağrı girdi ne yapsam bilemedim

Valla canım işin zor. Allah yardımcımız olsun. Kimsesizlik çok kötü birşey. Belki vardır bunda da hayır. Belki daha iyi birine denk geleceksiniz.

Ay yaaaaa,kıyamam sana. Hem bebeklere bakıyorsun ulvi bir görev. Hemde kendi çocuğunu taşıyorsun. Mükafatın büyük olsun inş.

Merhaba annişler hiç boşuna canınızı sikmayin Allah yardımcımız olarak kk hepimizin bende sabah kusarken çok zorladim galiba sağ tarafıma bıçak saplanir gibi bi ağrı girdi ne yapsam bilemedim

Hiç endişelenmeyin. Rahim büyüyor,o sızıntılar çok normal. Benim ara ara farklı yerlerimde olmak üzere oluyor.

Annişler ben geldim... Üçlü testin sonucunu alacağım akşama doğru... Kızlar kızım olacakmış... İnanamıyorum ya... Allahım sağlıklı versin inşallah... 20. Hafta için çocuk kardiyolojisine randevu aldık.. Allah hepinizin bebeğine ve size sağlık versin...

Mutlaka bi cozum yolu bulursn canm eminim hepimiz burda daha iyi hissetmek icin paylasmak icin variz

Anladm canm.. Dr unla halledersin isnallah bu durumu.. Allah yardim eder eminm

Amann bi kiz daha mi geliyo masallah hayirli olsn insallahh

Merhaba bayanlar,
Ben de inşallah 2016 Ağustos annesi olacağım. Bi kızımız olacak nasipse. Geçen hafta üçlü tarama için kan verdim, ölçüm yapıldı, Pazartesi sonuçları almak için dr a gitcem. Ama kızım haftasına göre biraz büyük çıktı. Vücudu nerdeyse 1 hafta önde, kafası 2 hafta önde gidiyor. Bu da beni korkuttu biraz, normal bir durum mu değil mi bilemedim
Bazı şeyleri paylaşmak iyi hissettirir diye düşünerek buraya yazmaya karar verdim

Öncelikle hoşgeldiniz analı kızlı
geçtiğimiz hafta bizimde 4lü için ölçümler yapıldı, aynen benim prensesim de büyük çıkıyor usg de..
1,5 hafta falan hatta
senin gibi korktum sordum doktoruma normal mi böyle olması dedim
korkulacak hiçbişey yok dedi, büyük ihtimal erken döllenme dedi
16sı görünen doğum tarihimiz de 1 ağustosa geriledi, erken gelicek bebişin dedi
sende korkma annesi sıkıntı yok inşallah

Ben de aynı durumdayım ovulasyon testi kullandığım için erken yumurtladım biliyorum. Hatta gebe kalmadan önceki ay da yumurtlama günlerimi kaçırmıştık :).
1 hafta erken gidiyor 8 ağustos olan doğum tarihim 2 ağustosa çekildi. Doktorum dedi ki artık haftaları ikili teste göre say beklenen doğum zamanı 2 ağustos dedi. Ben de sat ayrı bebeğin gelişimi ayrı iki tane hafta düşünüyorum kafamda hep :). Hamilelik takvimimi de güncelledim çünkü usg değerleri ile uymuyordu gerçek değerleri görebilmek için.

Bu arada eşimin de kafası biraz iri benim küçük. Bizim veletin de kafası birkaç gün daha önde gidiyor. Hemen eşim tahmini yapıştırdı dedi kafası bana benzicek heralde önde gidiyor .

Tabi en önemlisi sağlıklı olması da oğlum eşime benzesin çok isterim :)

Eğer benim de öyle olursa her an Temmuz annesi olabilirim yani
İnşallah senin söylediğin gibidir, teşekkür ederim :)

Kaynanan görümce yada kardeşin yokmu canım valla allah yardimcin olsun çok zorlanirsin rabbim kolay doğum nasip etsin ins

Ayyyy ben sayfayı aşağıya indireyim derken yanlışlıkla oğlum oluyor oy verdim Noldu Allah bir işaret mi verdi acep

Üzülme hiç olur mu ben yurt dışındayım 14 aylık bir yavrum var burda hiç kimsemiz yok doğuma annem gelmeyebilir ki gelemezse mecbur tek başıma gidicem doğuma gönlünü ferah tut

Aynı gün aynı hastanede doğururmuşuz senle
ben hiç anlamıyorum yumurtladığımı ilk kullandığım testte çizgiyi gördüm
Tarihler benim karıştı inan sata göre usg göre derken Sağlıklı olsunlarda inşallah canım, azıcık erken gelmeleri yararımıza
ah bu erkekler ille bişey bulurlar kendilerinden bizim bebişi öğrendiğimiz gün yıldönmzdü, sabah testte öğrendim sonra kan verdim falan filan dedim ki regl oldum ben oda hayırlısı dedi akşam yemekte süpriz yapmıştım hediye olarakta bebiş haberi vermiştim demesin mi ben bilerek ayarladım

Anne baban için çok sevindim. Maşallah ne güzel. Hayırlı olsun. Sağlıkla huzurla gidip görevlerini eda edip dönsünler. Rabbim isteyen herkese,bizlere de, nasip etsin inşallah.
Seninle benzer durumdayız aslında. Doğumdan sonra yanımda kalabilecek kimse yok. Küçük görümcem var,onun da bebeği var. Ben gelirim ben ederim ben yaparım ağzında ama hiiiiiç umutlu değilim. Onun yapacağı iş onun olsun! Yaptığından çok batıracak benim de sinirlerim iyice bozulacak. Yanıma yardımcı arıyorum inşallah o zamana kadar da bulacam birini!
Can'ım ilk çocukla 2.aynı olmuyor. Kız kardeşim yenice doğum yaptı 20 gün olacak. Üstelik büyüğü 2 yaşında ilkinde lohusalığı berbat geçmişti. Bunda daha rahat. Çünkü acemi değil. Yapacağı işi biliyor. Şükürler olsun Bebek'te ilki gibi cadı değil çok dua etmek lazım. İnşallah Rabbim yardım edecektir.

Günaydın kızlar hastanedeyim sıra bekliyorum.. 3 lü test var. Cinsiyet söylerler belki. Heyecanlıyım dua edin lütfen. Öptüm sizi de bebişlerinizi de...
Hadi hayırlı olsun.

Okuduktan sonra kiralık aşk dizisindeki koriş gibi 'ıyyyyy!piiiiiiiiisss!!' dedim yani!! Allah sabır versin canım. Rabbim yaptığın iyiliği boş bırakmaz tatlım. Sen içini ferah tut. Hayırlısı olsun inşallah.

İlk gebeliğimde ağız tadıyla yemek yiyemedim o melet yüzünden! Çok iyi anlıyorum seni gece de uyutmaz! Sevdin dayanamadın yedin diyelim 2 gün kör bıçaklarla mideni keser doğrar! Allah sabır versin. Sana dokunan şeyleri ne kadar çok sevsen de hayatından çıkarmalısın yoksa günlerin gecelerin zehir olur

Canım benim de öyle. En son 16+2 de gittim oğlan 17+5 çıktı. Doktor normal biraz toraman şimdilik dedi. 1-2 haftadan bişe olmaz şimdilik..

Kızlar sizinde kabızlık probleminiz var mı, wc çıkmakta çok zorlanıyorum su içiyorum sabahları aklıma geldikçe kayısı kurusu yiyorum vs. ilaç da kullanasım yok bu durumu yaşayanlardan fikir istiyorum ne yapıyorsunuz ne yeyip ne içiyorsunuz

Eveeeeett!!!! İşte ben
Kangurucu arkadaşlar buraya
Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum! Mükemmel ötesi bir rahatlık. Bu şekilde koşulur bile o kadar söyliim
Boynumda 2 adet fıtık biri ileri seviyede sinire bası yapmakta,düzleşme ve daralma var. Bunu da belirtmek isterim.
Bebek Nasıl huzurlu ve rahat içinde.. Bu sırada bebe 16 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…