Kafam rahattı kac kere sormustum bakacaksın değil mi tabı canım demişti şimdi oldu mu boyle dogum ıznım bıtıp işe baslamam eylülü bulur o zamana kafar dert değil ama ya sonra yarım gun olursa devam edecekmış kontes. Hırsımdan artık hıc gelme dıyesım var ama oglum için ses etmıyorum şu ann napcam bılmemmm bırını bul oldu olmadı değiştır de yapmak ıstemıyorum dogum ıznım bıtınce bır sure yarım gun de ıse devam edebılırım o yuzden kafam allak bullak insanlara ıyı dayranmak ile yaramıyorrrr gercektennn
Canlarım ben hemşireyim ve oturarak çalışmam mümkün bile değil şu an.Bebek hemşiresiyim üstelik küvözdeki bebeklerin sürekli işleri oluyor günde 3 -4 bebekten bazen 2-3 saatliğine 10 bebeğe bakıyorum .Oturmak mümkün bile değilDoktoruma danışıyorum riskli bir durumda rapor alacağım mecbur.
Maşallah canım.Cinsiyeti görünmüyor ki.Bacak arası fotoğrafı yok mu?
Kızlarrr sabah farkettim sölemesi ayıp kukumun üst kemiği ağruyo sanki biri vurmulta öle koca kişisine dedimki sen mi vurdun acaba gece biraz deli yetıyoruzda gerci öle bir darbeye uyanırım tabiki dr aradım bu aralar alt karnım sızlıyor bebekbüyüdüğünden dıolar bilemedim sizde var mıııı
Merhaba annişler hiç boşuna canınızı sikmayin Allah yardımcımız olarak kk hepimizin bende sabah kusarken çok zorladim galiba sağ tarafıma bıçak saplanir gibi bi ağrı girdi ne yapsam bilemedim
arkadaşlar buraya yazdım ya içimi döktüm kendimi rahatlamış hissediyorum. Her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir destek platformu oluşmuş burada. Benden çok daha kötü durumda olanlar var hayırlısı olsun olumlu düşüneceğim. Annem ve babam adına sevinmeliyim onlar iyi olsun bir çaresini bulacağım inşallah.
evet canım belki de bunda da bir hayır vardır kafamı toparlayıp iyice düşüneceğim. Zaten ileride izinlerim bitip işe döneceğim için bakıcı bulmam gerekiyordu daha erkene alıp doğumumdan bir ay önce bulmaya çalışacağım. En iyisi bu şekilde yapmak sanırım.
Canlarım ben hemşireyim ve oturarak çalışmam mümkün bile değil şu an.Bebek hemşiresiyim üstelik küvözdeki bebeklerin sürekli işleri oluyor günde 3 -4 bebekten bazen 2-3 saatliğine 10 bebeğe bakıyorum .Oturmak mümkün bile değilDoktoruma danışıyorum riskli bir durumda rapor alacağım mecbur.
Maşallah canım.Cinsiyeti görünmüyor ki.Bacak arası fotoğrafı yok mu?
Annişler ben geldim... Üçlü testin sonucunu alacağım akşama doğru... Kızlar kızım olacakmış... İnanamıyorum ya... Allahım sağlıklı versin inşallah... 20. Hafta için çocuk kardiyolojisine randevu aldık.. Allah hepinizin bebeğine ve size sağlık versin...
Öncelikle hoşgeldiniz analı kızlıMerhaba bayanlar,
Ben de inşallah 2016 Ağustos annesi olacağım. Bi kızımız olacak nasipse. Geçen hafta üçlü tarama için kan verdim, ölçüm yapıldı, Pazartesi sonuçları almak için dr a gitcem. Ama kızım haftasına göre biraz büyük çıktı. Vücudu nerdeyse 1 hafta önde, kafası 2 hafta önde gidiyor. Bu da beni korkuttu biraz, normal bir durum mu değil mi bilemedim
Bazı şeyleri paylaşmak iyi hissettirir diye düşünerek buraya yazmaya karar verdim
Öncelikle hoşgeldiniz analı kızlı
geçtiğimiz hafta bizimde 4lü için ölçümler yapıldı, aynen benim prensesim de büyük çıkıyor usg de..
1,5 hafta falan hatta
senin gibi korktum sordum doktoruma normal mi böyle olması dedim
korkulacak hiçbişey yok dedi, büyük ihtimal erken döllenme dedi
16sı görünen doğum tarihimiz de 1 ağustosa geriledi, erken gelicek bebişin dedi
sende korkma annesi sıkıntı yok inşallah
Eğer benim de öyle olursa her an Temmuz annesi olabilirim yaniÖncelikle hoşgeldiniz analı kızlı
geçtiğimiz hafta bizimde 4lü için ölçümler yapıldı, aynen benim prensesim de büyük çıkıyor usg de..
1,5 hafta falan hatta
senin gibi korktum sordum doktoruma normal mi böyle olması dedim
korkulacak hiçbişey yok dedi, büyük ihtimal erken döllenme dedi
16sı görünen doğum tarihimiz de 1 ağustosa geriledi, erken gelicek bebişin dedi
sende korkma annesi sıkıntı yok inşallah
Kaynanan görümce yada kardeşin yokmu canım valla allah yardimcin olsun çok zorlanirsin rabbim kolay doğum nasip etsin insgünaydın arkadaşlar ben yandım annem ile babama kura ile hac cıktı gidecekler. tam doğumuma denk geliyor. hiç kimsem yok bir tane bile akrabam yok ne yapacağım nasıl olacak bilmiyorum. Eşim oğlum ile ilgilense doğumumda ve doğum sonrasında yanımda olacak kimse yok. Ne yapacağım bilmiyorum inşallah sezeryan olmak zorunda kalmam diye dua etmek kaldı bana.
Üzülme hiç olur mu ben yurt dışındayım 14 aylık bir yavrum var burda hiç kimsemiz yok doğuma annem gelmeyebilir ki gelemezse mecbur tek başıma gidicem doğuma gönlünü ferah tutgünaydın arkadaşlar ben yandım annem ile babama kura ile hac cıktı gidecekler. tam doğumuma denk geliyor. hiç kimsem yok bir tane bile akrabam yok ne yapacağım nasıl olacak bilmiyorum. Eşim oğlum ile ilgilense doğumumda ve doğum sonrasında yanımda olacak kimse yok. Ne yapacağım bilmiyorum inşallah sezeryan olmak zorunda kalmam diye dua etmek kaldı bana.
Aynı gün aynı hastanede doğururmuşuz senleBen de aynı durumdayım ovulasyon testi kullandığım için erken yumurtladım biliyorum. Hatta gebe kalmadan önceki ay da yumurtlama günlerimi kaçırmıştık :).
1 hafta erken gidiyor 8 ağustos olan doğum tarihim 2 ağustosa çekildi. Doktorum dedi ki artık haftaları ikili teste göre say beklenen doğum zamanı 2 ağustos dedi. Ben de sat ayrı bebeğin gelişimi ayrı iki tane hafta düşünüyorum kafamda hep :). Hamilelik takvimimi de güncelledim çünkü usg değerleri ile uymuyordu gerçek değerleri görebilmek için.
Bu arada eşimin de kafası biraz iri benim küçük. Bizim veletin de kafası birkaç gün daha önde gidiyor. Hemen eşim tahmini yapıştırdı dedi kafası bana benzicek heralde önde gidiyor.
Tabi en önemlisi sağlıklı olması da oğlum eşime benzesin çok isterim :)
Anne baban için çok sevindim. Maşallah ne güzel. Hayırlı olsun. Sağlıkla huzurla gidip görevlerini eda edip dönsünler. Rabbim isteyen herkese,bizlere de, nasip etsin inşallah.günaydın arkadaşlar ben yandım annem ile babama kura ile hac cıktı gidecekler. tam doğumuma denk geliyor. hiç kimsem yok bir tane bile akrabam yok ne yapacağım nasıl olacak bilmiyorum. Eşim oğlum ile ilgilense doğumumda ve doğum sonrasında yanımda olacak kimse yok. Ne yapacağım bilmiyorum inşallah sezeryan olmak zorunda kalmam diye dua etmek kaldı bana.
Hadi hayırlı olsun.Günaydın kızlar hastanedeyim sıra bekliyorum.. 3 lü test var. Cinsiyet söylerler belki. Heyecanlıyım dua edin lütfen. Öptüm sizi de bebişlerinizi de...
Okuduktan sonra kiralık aşk dizisindeki koriş gibi 'ıyyyyy!piiiiiiiiisss!!' dedim yani!! Allah sabır versin canım. Rabbim yaptığın iyiliği boş bırakmaz tatlım. Sen içini ferah tut. Hayırlısı olsun inşallah.Ben de sabaha kadar uyumadım. Oğlum yarım gun evde, yarım gun anasınıfına gıdıyor. Bakıcı ıle bastan bebek dogunca tam gun olcak dıye anlasmıstık. Dun konusuyoruz işte gayrııhtıyarı sen tam gune donunce dedım ben tam gun gelemıyeceğim demez mi? Delirdım nasıl yanı dedım ne zaman soylemeyı planlıyordun dedım okul kapanınca dedı bu nasıl bır aymazlık yaa doguma 1 ay kala dıyecekmış sınırlerım bozuk oglum cok alıştı hem 1. Sınıfa başlayacak hem kardeş hem de yenı bakıcıya alışması guc olacakkkk
İlk gebeliğimde ağız tadıyla yemek yiyemedim o melet yüzünden! Çok iyi anlıyorum seniBende öyle canım,deli gibi portakal yiyordum,bide üzerine çilek yiyince,full istifra ettim. Sonra anladıkki reflüm varmış. Yani gebelik bulantıları gitti ama midem yüzünden yine istediğimi yiyemiyorum. Ayrıca karbonhidratta çok tüketmemeliymişiz.
Canım benim de öyle. En son 16+2 de gittim oğlan 17+5 çıktı. Doktor normal biraz toraman şimdilik dedi. 1-2 haftadan bişe olmaz şimdilik..Merhaba bayanlar,
Ben de inşallah 2016 Ağustos annesi olacağım. Bi kızımız olacak nasipse. Geçen hafta üçlü tarama için kan verdim, ölçüm yapıldı, Pazartesi sonuçları almak için dr a gitcem. Ama kızım haftasına göre biraz büyük çıktı. Vücudu nerdeyse 1 hafta önde, kafası 2 hafta önde gidiyor. Bu da beni korkuttu biraz, normal bir durum mu değil mi bilemedim
Bazı şeyleri paylaşmak iyi hissettirir diye düşünerek buraya yazmaya karar verdim
bacaklarını açmıyor bebişim gizliyor kendini süpriz yapacak galiba19 haftada nasil goremedi acaba donmuyor mu bebek
İnşallah öyledir canım, teşekkür ederim, rahatlattınız beniCanım benim de öyle. En son 16+2 de gittim oğlan 17+5 çıktı. Doktor normal biraz toraman şimdilik dedi. 1-2 haftadan bişe olmaz şimdilik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?