2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ay çok hoş,bebeğin ayaklarını göremiyorum diyorum nerde,ayakları küçük gelmiş yavrum yaaa. Bayağ rahat görünüyor.

Kanguruculardan biride benim oğlum bir aylıkti başladık. 9 ay kullandik.çoook büyük rahatlik bebek arabasıyla çıkarken bile yanıma alıyordum ayrıca suna da dikkat edin bebegi kolay koyup çıkarabiliyor musunuz.
Bizim kanguru muz BABYBJORN hatta how ı met your Mother dà bile kullanmışlardı

hey dostum bu ürün bir harika
marka alabilirmiyim
yürüşlerimde arabaya hiç gerek yok bu sayede
al kucakla çık yürümeye oh mis bayıldım bayıldım
bebişe de kocaman MaşaAllah

Kaynanan görümce yada kardeşin yokmu canım valla allah yardimcin olsun çok zorlanirsin rabbim kolay doğum nasip etsin ins
teşekkür ederim canım kimsem yok kaynanam da yok sayılır

Üzülme hiç olur mu ben yurt dışındayım 14 aylık bir yavrum var burda hiç kimsemiz yok doğuma annem gelmeyebilir ki gelemezse mecbur tek başıma gidicem doğuma gönlünü ferah tut
çok sağol canım senin durumun benden daha güçmüş. Yurt dışında çalıştım bir süre oradaki yalnızlık gerçekten daha sıkıntılı oluyor. Çok da küçükmüş yavrun. Ama güzel olmuş peş peşe büyüyecekler yaşları çok yakın. Allah yardımcın olsun canım.

Çok teşekkür ederim canım. Evet bu fırsat geçmiş ellerine ne güzel. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. İlk başta çok korkmuştum ama duruma alıştıkça kabullendikçe korkularım azaldı. Belki küçük, abisi gibi inatçı olmaz.Oğlum çok zor bir bebekti hala da zor küçük bir ergen. Şöyle sakin düzenli bir şekilde uyuyan, ileride düzenli yemeklerini yiyen durmadan ağlayıp isyan çıkarmayan bir bebeğim olsa keşke. Aslında bir yandan düşününce oğlumun bebekliğinde her ağızdan bir şey çıkıyordu tecrübesizdim bebeğimin kontrolunu elimde tutmakta zorlanıyordum. Annem bile doymuyor mama verelim diye az başımın etini yemedi, sallamadan uyutmak için az mücadele etmedim bizimkilerle. Neyse yalnızlıkta da bir hayır bir güzellik var aslında.

Yıldönümünüz müydü :). Al sana bir benzerlik daha bizim de evlilik yıldönümümüz 30 Kasım. Benim adet gecikmişti ama öncesinde kan tahlili negatif çıktığı için beklemiyordum hamile olmayı. O gün kutlamamızı yaptık. Ertesi gün eve geldim test yaptım ve hamile olduğumu öğrendik :).
Aynı gün olabilir ama aynı hastanede doğum yapma ihtimalimiz çok yüksek görünüyor. Ya bu arada bazı arkadaşlarımın usg görüntülerine bakıyorum da bizim hastanenin verdiği usg görüntüleri çok net gayet güzel görebiliyoruz bebişlerimizi makinelerden midir nedir.

Bu arada solante pregna gunes kıruyucusunu kullanmayı bıraktım. Şimdı la roche den aldım surulusu cok guzel yuzu bembeyaz da yapmıyor umarım sıvılce de yapmaz kullanırımmm yuzde yaglı bır hıs de bırakmıyorrr

bu kadar olur yahuuuu bizim tanışma yıldönümü idi canım, 10. senemize hediye gibi geldi minnak tamda günü 7 aralık bat günümdü
evet benimde dikkatimi çekti gerçekten net herşey, şuana kadar bi sıkıntımız yok bu gidişle orda doğurucaz belli sağlıcakla

Merhaba ,
bende kabızlıktan çok çektim. eğer çok sıkıntı yapıyor ise dufalac diye bir ilaç var gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Çünkü emilim olmadan direkt bağırsaklara gidiyor ve sadece şeker. Bir kaç doktordan tavsiye aldım. (şeker olması da ii bir şey değil ama, çok zordaysan yapacak başka bir şey yok) ben iki ay kullandım. birde kayısı ve inciri akşamdan suya koyup, sabah hem suyunu için hemde kendisini yersen faydasını görüyorsun. son olarak da günde bir activia :) şu anda ben activia ve kayısı suyu ile dufalac sız çıkabiliyorum.

ben de öğretmenim hep ayaktayım yani bakalım ilerleyen zamanlarda belki yukarı çıkar..

Memnun kalırsn umarım

Mutlaka bi cozum yolu bulursn canm eminim hepimiz burda daha iyi hissetmek icin paylasmak icin variz

Anladm canm.. Dr unla halledersin isnallah bu durumu.. Allah yardim eder eminm

Amann bi kiz daha mi geliyo masallah hayirli olsn insallahh
Teşekkür ederim canım rabbim tüm isteyenlete nadip etsin.

Kızlar . gamzeli- sailorv siyahmiyah Adananur Pisikedii K kucukmeleklerim K kelebek cetrina kaftankef kaju80 sailorv nymeria-burcu B Began sibelce0 servey
Ve ismini hatırlıyamadığım bütün diğer annişler. Hepinize çok tşk ediyorum tesellileriniz için, iyiki varsınız.
Benim durumuma gelince , doktor yine birsürü değişik kan tahlilleri ve ekg dışında hiçbir girişimde bulunmadı . Röntgen başta olmak üzere, iç hastalıklarda kullandıkları usg de daha çok Işın varmış onu ve endeskopi bunları yapamam bebeğe çok zararlı dedi. Beni bol bol konuşarak rahatlatmaya çalıştı , işte okadar bol bir kan ilk etapta ciğerlerden gelmezmiş . Tekrar kulak burun boğazcıya git felan dedi. Muhtemelen hamilelikte burun kanamandan kaynaklanıyor dedi, gece yatarken genzine akıp ciğerlere iniyor sabahta öksürükle atıyorsun dedi.
3 hafta daha bekliyelim eğer hala kanlı balğam olursa ozaman usg yaparız ozamana kadar Bebek'te biraz daha büyümüş olur dedi.

Anlıyacağınız kızlar doğuma kadar beklemek mecbur oldu , Allah Hakkı'mızda hayırlısını versin artık. Biraz rahatladım ama korkum geçmiyor sanki kötü bişey varda doğumu bekliyene kadar geç olucakmış gibi geliyor . Psikolojikmen çok etki altında kaldım ben o yoğun kan geldiği gün. İnşallah bişey yoktur ve herşey kısa Zaman'da normale döner

Çok geçmiş olsun. Tüm sıkıntıların en kisa zamanda geçsin inşallah

Tekrar geçmiş olsun. Hiç kötü bir şey olduğunu zannetmiyorum. Dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…