- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Eveeeeett!!!! İşte ben
Kangurucu arkadaşlar buraya
Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum! Mükemmel ötesi bir rahatlık. Bu şekilde koşulur bile o kadar söyliim
Boynumda 2 adet fıtık biri ileri seviyede sinire bası yapmakta,düzleşme ve daralma var. Bunu da belirtmek isterim.
Bebek Nasıl huzurlu ve rahat içinde.. Bu sırada bebe 16 günlük
Eki Görüntüle 1787792 Eki Görüntüle 1787793
Kangurunun içinde süngerli bi aparat var. Bebeği unun içine oturtuyorsun. Ayacıkları o yüzden gözükmüyor.Ay çok hoş,bebeğin ayaklarını göremiyorum diyorum nerde,ayakları küçük gelmiş yavrum yaaa. Bayağ rahat görünüyor.
hey dostum bu ürün bir harikaEveeeeett!!!! İşte ben
Kangurucu arkadaşlar buraya
Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum! Mükemmel ötesi bir rahatlık. Bu şekilde koşulur bile o kadar söyliim
Boynumda 2 adet fıtık biri ileri seviyede sinire bası yapmakta,düzleşme ve daralma var. Bunu da belirtmek isterim.
Bebek Nasıl huzurlu ve rahat içinde.. Bu sırada bebe 16 günlük
Eki Görüntüle 1787792 Eki Görüntüle 1787793
teşekkür ederim canım kimsem yok kaynanam da yok sayılırKaynanan görümce yada kardeşin yokmu canım valla allah yardimcin olsun çok zorlanirsin rabbim kolay doğum nasip etsin ins
çok sağol canım senin durumun benden daha güçmüş. Yurt dışında çalıştım bir süre oradaki yalnızlık gerçekten daha sıkıntılı oluyor. Çok da küçükmüş yavrun. Ama güzel olmuş peş peşe büyüyecekler yaşları çok yakın. Allah yardımcın olsun canım.Üzülme hiç olur mu ben yurt dışındayım 14 aylık bir yavrum var burda hiç kimsemiz yok doğuma annem gelmeyebilir ki gelemezse mecbur tek başıma gidicem doğuma gönlünü ferah tut
Çok teşekkür ederim canım. Evet bu fırsat geçmiş ellerine ne güzel. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. İlk başta çok korkmuştum ama duruma alıştıkça kabullendikçe korkularım azaldı. Belki küçük, abisi gibi inatçı olmaz.Oğlum çok zor bir bebekti hala da zor küçük bir ergen. Şöyle sakin düzenli bir şekilde uyuyan, ileride düzenli yemeklerini yiyen durmadan ağlayıp isyan çıkarmayan bir bebeğim olsa keşke. Aslında bir yandan düşününce oğlumun bebekliğinde her ağızdan bir şey çıkıyordu tecrübesizdim bebeğimin kontrolunu elimde tutmakta zorlanıyordum. Annem bile doymuyor mama verelim diye az başımın etini yemedi, sallamadan uyutmak için az mücadele etmedim bizimkilerle. Neyse yalnızlıkta da bir hayır bir güzellik var aslında.Anne baban için çok sevindim. Maşallah ne güzel. Hayırlı olsun. Sağlıkla huzurla gidip görevlerini eda edip dönsünler. Rabbim isteyen herkese,bizlere de, nasip etsin inşallah.
Seninle benzer durumdayız aslında. Doğumdan sonra yanımda kalabilecek kimse yok. Küçük görümcem var,onun da bebeği var. Ben gelirim ben ederim ben yaparım ağzında ama hiiiiiç umutlu değilim. Onun yapacağı iş onun olsun! Yaptığından çok batıracak benim de sinirlerim iyice bozulacak. Yanıma yardımcı arıyorum inşallah o zamana kadar da bulacam birini!
Can'ım ilk çocukla 2.aynı olmuyor. Kız kardeşim yenice doğum yaptı 20 gün olacak. Üstelik büyüğü 2 yaşındailkinde lohusalığı berbat geçmişti. Bunda daha rahat. Çünkü acemi değil. Yapacağı işi biliyor. Şükürler olsun Bebek'te ilki gibi cadı değil çok dua etmek lazım. İnşallah Rabbim yardım edecektir.
Yıldönümünüz müydü :). Al sana bir benzerlik daha bizim de evlilik yıldönümümüz 30 Kasım. Benim adet gecikmişti ama öncesinde kan tahlili negatif çıktığı için beklemiyordum hamile olmayı. O gün kutlamamızı yaptık. Ertesi gün eve geldim test yaptım ve hamile olduğumu öğrendik :).Aynı gün aynı hastanede doğururmuşuz senle
ben hiç anlamıyorum yumurtladığımıilk kullandığım testte çizgiyi gördüm
Tarihler benim karıştı inan sata göre usg göre derkenSağlıklı olsunlarda inşallah canım, azıcık erken gelmeleri yararımıza
ah bu erkekler ille bişey bulurlar kendilerindenbizim bebişi öğrendiğimiz gün yıldönmzdü, sabah testte öğrendim sonra kan verdim falan filan dedim ki regl oldum ben oda hayırlısı dedi akşam yemekte süpriz yapmıştım hediye olarakta bebiş haberi vermiştim demesin mi ben bilerek ayarladım
Yıldönümünüz müydü :). Al sana bir benzerlik daha bizim de evlilik yıldönümümüz 30 Kasım. Benim adet gecikmişti ama öncesinde kan tahlili negatif çıktığı için beklemiyordum hamile olmayı. O gün kutlamamızı yaptık. Ertesi gün eve geldim test yaptım ve hamile olduğumu öğrendik :).
Aynı gün olabilir ama aynı hastanede doğum yapma ihtimalimiz çok yüksek görünüyor. Ya bu arada bazı arkadaşlarımın usg görüntülerine bakıyorum da bizim hastanenin verdiği usg görüntüleri çok net gayet güzel görebiliyoruz bebişlerimizi makinelerden midir nedir.
Merhaba ,Kızlar sizinde kabızlık probleminiz var mı, wc çıkmakta çok zorlanıyorum su içiyorum sabahları aklıma geldikçe kayısı kurusu yiyorum vs. ilaç da kullanasım yok bu durumu yaşayanlardan fikir istiyorum ne yapıyorsunuz ne yeyip ne içiyorsunuz
Ayy haklisn su an ne yaptik yaptk
Kizlar ne ia yapiyosunz bilmiyorm ama isyerinizde oturarak calisan da vardir mutlka gerekirse once isverene soyleyin bu durumu degismezse dr dan o yonde rapor alin daha hafif iste calistirmak zorundalar sizi.. Boyle bi sey hic riske atilir mi..Bi sey olcak diye demiyorm tabi ki Allah korur meleklerinizi ama belki zor bi hamilelik gecireceksinz ne gerek var..
Valla ben de bazen sabahlari hic yatmams gibi kalkiyorm dedigin gibi bi yanim uyusuyo bazen bi yerden bi yere donerken kesn uyaniyorm falan.. Allah yardimcimz olsn valla
ben de öğretmenim hep ayaktayım yani bakalım ilerleyen zamanlarda belki yukarı çıkar..
Memnun kalırsn umarımBu arada solante pregna gunes kıruyucusunu kullanmayı bıraktım. Şimdı la roche den aldım surulusu cok guzel yuzu bembeyaz da yapmıyor umarım sıvılce de yapmaz kullanırımmm yuzde yaglı bır hıs de bırakmıyorrr
Teşekkür ederim canım rabbim tüm isteyenlete nadip etsin.Mutlaka bi cozum yolu bulursn canm eminimhepimiz burda daha iyi hissetmek icin paylasmak icin variz
Anladm canm.. Dr unla halledersin isnallah bu durumu.. Allah yardim eder eminm
Amann bi kiz daha mi geliyo masallah hayirli olsn insallahh
Çok geçmiş olsun. Tüm sıkıntıların en kisa zamanda geçsin inşallahKızlar .gamzeli- sailorv siyahmiyah Adananur Pisikedii K kucukmeleklerim K kelebek cetrina kaftankef kaju80 sailorv nymeria-burcu B Began sibelce0 servey
Ve ismini hatırlıyamadığım bütün diğer annişler. Hepinize çok tşk ediyorum tesellileriniz için, iyiki varsınız.
Benim durumuma gelince , doktor yine birsürü değişik kan tahlilleri ve ekg dışında hiçbir girişimde bulunmadı . Röntgen başta olmak üzere, iç hastalıklarda kullandıkları usg de daha çok Işın varmış onu ve endeskopi bunları yapamam bebeğe çok zararlı dedi. Beni bol bol konuşarak rahatlatmaya çalıştı , işte okadar bol bir kan ilk etapta ciğerlerden gelmezmiş . Tekrar kulak burun boğazcıya git felan dedi. Muhtemelen hamilelikte burun kanamandan kaynaklanıyor dedi, gece yatarken genzine akıp ciğerlere iniyor sabahta öksürükle atıyorsun dedi.
3 hafta daha bekliyelim eğer hala kanlı balğam olursa ozaman usg yaparız ozamana kadar Bebek'te biraz daha büyümüş olur dedi.
Anlıyacağınız kızlar doğuma kadar beklemek mecbur oldu , Allah Hakkı'mızda hayırlısını versin artık. Biraz rahatladım ama korkum geçmiyor sanki kötü bişey varda doğumu bekliyene kadar geç olucakmış gibi geliyor . Psikolojikmen çok etki altında kaldım ben o yoğun kan geldiği gün. İnşallah bişey yoktur ve herşey kısa Zaman'da normale döner
Tekrar geçmiş olsun. Hiç kötü bir şey olduğunu zannetmiyorum. Dualarımız seninle..Kızlar .gamzeli- sailorv siyahmiyah Adananur Pisikedii K kucukmeleklerim K kelebek cetrina kaftankef kaju80 sailorv nymeria-burcu B Began sibelce0 servey
Ve ismini hatırlıyamadığım bütün diğer annişler. Hepinize çok tşk ediyorum tesellileriniz için, iyiki varsınız.
Benim durumuma gelince , doktor yine birsürü değişik kan tahlilleri ve ekg dışında hiçbir girişimde bulunmadı . Röntgen başta olmak üzere, iç hastalıklarda kullandıkları usg de daha çok Işın varmış onu ve endeskopi bunları yapamam bebeğe çok zararlı dedi. Beni bol bol konuşarak rahatlatmaya çalıştı , işte okadar bol bir kan ilk etapta ciğerlerden gelmezmiş . Tekrar kulak burun boğazcıya git felan dedi. Muhtemelen hamilelikte burun kanamandan kaynaklanıyor dedi, gece yatarken genzine akıp ciğerlere iniyor sabahta öksürükle atıyorsun dedi.
3 hafta daha bekliyelim eğer hala kanlı balğam olursa ozaman usg yaparız ozamana kadar Bebek'te biraz daha büyümüş olur dedi.
Anlıyacağınız kızlar doğuma kadar beklemek mecbur oldu , Allah Hakkı'mızda hayırlısını versin artık. Biraz rahatladım ama korkum geçmiyor sanki kötü bişey varda doğumu bekliyene kadar geç olucakmış gibi geliyor . Psikolojikmen çok etki altında kaldım ben o yoğun kan geldiği gün. İnşallah bişey yoktur ve herşey kısa Zaman'da normale döner
Çok geçmiş olsun. Tüm sıkıntıların en kisa zamanda geçsin inşallah
Tekrar geçmiş olsun. Hiç kötü bir şey olduğunu zannetmiyorum. Dualarımız seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?