2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Uyuyamıyorum sags dönüyorum sola dönüyorum bacagımı karnımı ne yana koysam rahat edemiyorum.

Uyuyamıyorum sags dönüyorum sola dönüyorum bacagımı karnımı ne yana koysam rahat edemiyorum.
Al benden de o kadar bazen yastıkla rahat ediyorum. Sol tarafa yatmaya çalışıyorum ama bu sabah uyanınca sol bacağım uyuşmuştu. Çoğu kez de belimden sağ bacağa bıçak gibi saplanma oluyor uykudan uyandırıyor

Aynı bende de öyle daha şimdiden başladıysak ilerde yandık

İlkinde ıyisin de ikincisinde kendini hiç dinleyemiyorsun. Bol bol naz yapın

Ayy haklisn su an ne yaptik yaptk

Ben de aynı durumdayım plesanta aşağı inmiş dedi çok ayakta durma dedi.Benim işim hep ayakta.Zorlanırsam rapor alacağım mecbur.Hiçbir şey bebeklerimizden değerli değil :)

Kizlar ne ia yapiyosunz bilmiyorm ama isyerinizde oturarak calisan da vardir mutlka gerekirse once isverene soyleyin bu durumu degismezse dr dan o yonde rapor alin daha hafif iste calistirmak zorundalar sizi.. Boyle bi sey hic riske atilir mi.. Bi sey olcak diye demiyorm tabi ki Allah korur meleklerinizi ama belki zor bi hamilelik gecireceksinz ne gerek var..

Valla ben de bazen sabahlari hic yatmams gibi kalkiyorm dedigin gibi bi yanim uyusuyo bazen bi yerden bi yere donerken kesn uyaniyorm falan.. Allah yardimcimz olsn valla

Herkese günaydın
Sevgili annisler geçmişi az çok okudum Rabbim bebeği ile sıkıntısı olanlara şafi ismiyle şifa versin.Annelerimizden rahatsız olanlara büyük geçmiş olsun.Rabbim şifa versin.Bebeklerinizi inş kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah.
Benimde 18 haftalık oldum fakat bende cinsiyet ogrenemeyenlerdenim.
Doktor size kan ilacı veripte migde bulantısı
Baş ağrısı ceken varmı bende mi anormallikler var bilemedim.
Allahım bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin.

günaydın şeker annecikler,

Ben de aynı durumdayım plesanta aşağı inmiş dedi çok ayakta durma dedi.Benim işim hep ayakta.Zorlanırsam rapor alacağım mecbur.Hiçbir şey bebeklerimizden değerli değil :)

Kızlar sizin adınıza gerçekten üzüldüm. Benim en çok korktuğum bebek veya plesentanın aşağıda olmasıydı. Çok şükür yukardaymış. Bir araştırma okumuştum şimdi kimin yazdığını falan unuttum ama özellikle söylediği birşeyi hatırlıyorum. Bebek veya plesenta aşağıda olmamalı,olan kişiler ya çok ayakta duruyordur yada 1 kg dan fazla yük taşıyordur sürekli olarak. Bu dönem için çok sakıncalı, Enfeksiyon kapma olasılığı olduğundan,doğumdan sonra bebekte ciddi hastalıklar görünebilir. Mümkün olduğunca lütfen dikkat edin. Ben merdivenleri hop hop inen çıkan biri olarak hep o kadar korktum ki. Çok şükür böyle birşeyle karşılaşmadım. Artık daha az ayakta duruyorum. Kesinlikle bakkal torbası bile taşımıyorum. Çamaşır sepetini eşime taşıtıyorum. Büyük düdüklü tencere için bile uzanmıyorum ve taşımıyorum. Birden unutuyoruz hamile olduğumuzu işlere girişiyoruz mecbur. Ama çok çok dikkatli olun derim. Ben mecburi araba kullanıyorum gün içinde ve bu bile beni aşırı zorluyor,sol kasığıma arada ağrı giriyor hep bu yüzden. Mutlaka bir yolunu bulun,ayakta kalmamak.

Herkese Günaydın

Tekduamsin cnm bende 1 haftadır kan ilacı kullanıyorum mide bulantım yok ama baş ağrım var. Gerçi kan ilacından mı bilmiyorum. Yanında başka kullandıklarımda var çünkü. Benim araştırmalarımdan ve okuduğum kitaba göre bu aylarda baş ağrısının olmasının gayet normal olduğu yazıyor.

Bacaklarında kasılmadan şikayet eden annişler, aynı sorunu 1 ay önce bende doktoruma söyledim, bana hemen magnezyum verdi. Magnezyum eksikliğinden olur dedi. Sizde bence bir doktorunuza soruverin

günaydın arkadaşlar ben yandım annem ile babama kura ile hac cıktı gidecekler. tam doğumuma denk geliyor. hiç kimsem yok bir tane bile akrabam yok ne yapacağım nasıl olacak bilmiyorum. Eşim oğlum ile ilgilense doğumumda ve doğum sonrasında yanımda olacak kimse yok. Ne yapacağım bilmiyorum inşallah sezeryan olmak zorunda kalmam diye dua etmek kaldı bana.

Canım hiç canını sıkma rabbim verir kolaylığını.. Bence sevinmelisin bebeğin rızkıyla geliyor..

oyyyyyy allah yardımcın olsun,kayınvaliden yardım etse o yokmu

Canım hiç canını sıkma rabbim verir kolaylığını.. Bence sevinmelisin bebeğin rızkıyla geliyor..
amin canım inşallah bir kolaylığı olur. Oğlum için de endişem var. Bir anda bebeğe yoğunlaşmak zorunda kalacağım. Oğlum da daha küçük 3,5 yaşında kardeşi olacağını biliyor karnım belirginleştiği için anlattık. Ama biraz içerlemeye başladı davranışlarından belli oluyor. Kardeşi doğunca daha da çok ilgi bekleyecek hem oğluma hem bebeğe hem kendime nasıl yeteceğim bilmiyorum.
oyyyyyy allah yardımcın olsun,kayınvaliden yardım etse o yokmu
sağol canım kayınvalidem hasta, sürekli ilaç alıyor kendisine hayrı yok, sürekli ilgi bekliyor. Onun yokluğu benim için daha iyi.

Allah yardımcın olsun. Kayınvalideden fayda olmaz sana çok hak veriyorum .Sevdiğin komşun falan yok mu. Yada hastanede 2 gün fazla kal. O çileyi çekmektense hemşireler sana yardımcı olur. Rabbim yardımcın olsun. Benim kayınvalidemde 70 yaşında çocuğa bakarım diyo beni sinirlendiriyor. Hastalandığında 3 hafta yatıyor nasıl güveniyor kendine bilmiyorum. Galiba bu gidişle işi bırakırım bende.

Hayirli olsun mu desem ne desem bilemedim.
Esin ne iş yapiyor ? babalık izni var 10 gün sonrasında da izin alır yalnız kalmazsin insallah

teşekkür ederim canım kayınvalidemi nasıl anlatsam kendisi arkamdan dedikodu yaptığı halde ve kulağıma geldiği halde yine de onun arkasından konuşmamaya çalışıyorum ama şöyle söyleyeyim kendisinin ruhsal sorunları var psikiyatriye gidiyor hangi ilaçları alıyor bilmiyorum ama sürekli uyuyor. Yan komuşum çok iyi bir insan bana da yardım eder eminim ama yazları memleketlerine gidiyorlar olurlar mı olmazlar mı bilemiyorum. Ama olurlarsa muhakkak yardımcı olurlar.

Bu aralar istediği birsey varsa onu gidin birlikte alın ve bunu sana kardeşin aldı fln deyin. Benim oğlumla yaşıtlar ve benimki üstüne bide akrep. Babasından bile kıskanıyor beni. Bisiklet çok istiyordu. İki hafta önce haftasonu gittik birlikte gezdik ve kardeşin aldı sana dedik aldık. Şimdilik o da mağazada birsey görünce bunu kardeşime alalım diyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…