Al benden de o kadar bazen yastıkla rahat ediyorum. Sol tarafa yatmaya çalışıyorum ama bu sabah uyanınca sol bacağım uyuşmuştu. Çoğu kez de belimden sağ bacağa bıçak gibi saplanma oluyor uykudan uyandırıyorUyuyamıyorum sags dönüyorum sola dönüyorum bacagımı karnımı ne yana koysam rahat edemiyorum.
Al benden de o kadar bazen yastıkla rahat ediyorum. Sol tarafa yatmaya çalışıyorum ama bu sabah uyanınca sol bacağım uyuşmuştu. Çoğu kez de belimden sağ bacağa bıçak gibi saplanma oluyor uykudan uyandırıyor
İlkinde ıyisin de ikincisinde kendini hiç dinleyemiyorsun. Bol bol naz yapın
Slm kızlar bu gün doktor daydım cinsiyeti yine giremedi doktor ayrıca ben bebegin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum doktor bebegin aşağıda olduğunu söyledi fazla ayakta kalmaması ve çok oturmam gerektiğini söyledi bu nasıl olacak bilemiyorum çalışıyorum ve sürekli ayaktayim
Ben de aynı durumdayım plesanta aşağı inmiş dedi çok ayakta durma dedi.Benim işim hep ayakta.Zorlanırsam rapor alacağım mecbur.Hiçbir şey bebeklerimizden değerli değil :)
Al benden de o kadar bazen yastıkla rahat ediyorum. Sol tarafa yatmaya çalışıyorum ama bu sabah uyanınca sol bacağım uyuşmuştu. Çoğu kez de belimden sağ bacağa bıçak gibi saplanma oluyor uykudan uyandırıyor
Slm kızlar bu gün doktor daydım cinsiyeti yine giremedi doktor ayrıca ben bebegin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum doktor bebegin aşağıda olduğunu söyledi fazla ayakta kalmaması ve çok oturmam gerektiğini söyledi bu nasıl olacak bilemiyorum çalışıyorum ve sürekli ayaktayim
Ben de aynı durumdayım plesanta aşağı inmiş dedi çok ayakta durma dedi.Benim işim hep ayakta.Zorlanırsam rapor alacağım mecbur.Hiçbir şey bebeklerimizden değerli değil :)
Canım hiç canını sıkma rabbim verir kolaylığını.. Bence sevinmelisin bebeğin rızkıyla geliyor..günaydın arkadaşlar ben yandım annem ile babama kura ile hac cıktı gidecekler. tam doğumuma denk geliyor. hiç kimsem yok bir tane bile akrabam yok ne yapacağım nasıl olacak bilmiyorum. Eşim oğlum ile ilgilense doğumumda ve doğum sonrasında yanımda olacak kimse yok. Ne yapacağım bilmiyorum inşallah sezeryan olmak zorunda kalmam diye dua etmek kaldı bana.
oyyyyyy allah yardımcın olsun,kayınvaliden yardım etse o yokmugünaydın arkadaşlar ben yandım annem ile babama kura ile hac cıktı gidecekler. tam doğumuma denk geliyor. hiç kimsem yok bir tane bile akrabam yok ne yapacağım nasıl olacak bilmiyorum. Eşim oğlum ile ilgilense doğumumda ve doğum sonrasında yanımda olacak kimse yok. Ne yapacağım bilmiyorum inşallah sezeryan olmak zorunda kalmam diye dua etmek kaldı bana.
İnş güzel sonuçlar alırsın cnm,bebişinide öğren bakalım.Günaydın kızlar hastanedeyim sıra bekliyorum.. 3 lü test var. Cinsiyet söylerler belki. Heyecanlıyım dua edin lütfen. Öptüm sizi de bebişlerinizi de...
amin canım inşallah bir kolaylığı olur. Oğlum için de endişem var. Bir anda bebeğe yoğunlaşmak zorunda kalacağım. Oğlum da daha küçük 3,5 yaşında kardeşi olacağını biliyor karnım belirginleştiği için anlattık. Ama biraz içerlemeye başladı davranışlarından belli oluyor. Kardeşi doğunca daha da çok ilgi bekleyecek hem oğluma hem bebeğe hem kendime nasıl yeteceğim bilmiyorum.Canım hiç canını sıkma rabbim verir kolaylığını.. Bence sevinmelisin bebeğin rızkıyla geliyor..
sağol canım kayınvalidem hasta, sürekli ilaç alıyor kendisine hayrı yok, sürekli ilgi bekliyor. Onun yokluğu benim için daha iyi.oyyyyyy allah yardımcın olsun,kayınvaliden yardım etse o yokmu
Allah yardımcın olsun. Kayınvalideden fayda olmaz sana çok hak veriyorum .Sevdiğin komşun falan yok mu. Yada hastanede 2 gün fazla kal. O çileyi çekmektense hemşireler sana yardımcı olur. Rabbim yardımcın olsun. Benim kayınvalidemde 70 yaşında çocuğa bakarım diyo beni sinirlendiriyor. Hastalandığında 3 hafta yatıyor nasıl güveniyor kendine bilmiyorum. Galiba bu gidişle işi bırakırım bende.amin canım inşallah bir kolaylığı olur. Oğlum için de endişem var. Bir anda bebeğe yoğunlaşmak zorunda kalacağım. Oğlum da daha küçük 3,5 yaşında kardeşi olacağını biliyor karnım belirginleştiği için anlattık. Ama biraz içerlemeye başladı davranışlarından belli oluyor. Kardeşi doğunca daha da çok ilgi bekleyecek hem oğluma hem bebeğe hem kendime nasıl yeteceğim bilmiyorum.
sağol canım kayınvalidem hasta, sürekli ilaç alıyor kendisine hayrı yok, sürekli ilgi bekliyor. Onun yokluğu benim için daha iyi.
İyi haberlerini bekliyoruz. Ben de haftaya gidip öğrenirim herhalde.Günaydın kızlar hastanedeyim sıra bekliyorum.. 3 lü test var. Cinsiyet söylerler belki. Heyecanlıyım dua edin lütfen. Öptüm sizi de bebişlerinizi de...
günaydın arkadaşlar ben yandım annem ile babama kura ile hac cıktı gidecekler. tam doğumuma denk geliyor. hiç kimsem yok bir tane bile akrabam yok ne yapacağım nasıl olacak bilmiyorum. Eşim oğlum ile ilgilense doğumumda ve doğum sonrasında yanımda olacak kimse yok. Ne yapacağım bilmiyorum inşallah sezeryan olmak zorunda kalmam diye dua etmek kaldı bana.
teşekkür ederim canım kayınvalidemi nasıl anlatsam kendisi arkamdan dedikodu yaptığı halde ve kulağıma geldiği halde yine de onun arkasından konuşmamaya çalışıyorum ama şöyle söyleyeyim kendisinin ruhsal sorunları var psikiyatriye gidiyor hangi ilaçları alıyor bilmiyorum ama sürekli uyuyor. Yan komuşum çok iyi bir insan bana da yardım eder eminim ama yazları memleketlerine gidiyorlar olurlar mı olmazlar mı bilemiyorum. Ama olurlarsa muhakkak yardımcı olurlar.Allah yardımcın olsun. Kayınvalideden fayda olmaz sana çok hak veriyorum .Sevdiğin komşun falan yok mu. Yada hastanede 2 gün fazla kal. O çileyi çekmektense hemşireler sana yardımcı olur. Rabbim yardımcın olsun. Benim kayınvalidemde 70 yaşında çocuğa bakarım diyo beni sinirlendiriyor. Hastalandığında 3 hafta yatıyor nasıl güveniyor kendine bilmiyorum. Galiba bu gidişle işi bırakırım bende.
amin canım inşallah bir kolaylığı olur. Oğlum için de endişem var. Bir anda bebeğe yoğunlaşmak zorunda kalacağım. Oğlum da daha küçük 3,5 yaşında kardeşi olacağını biliyor karnım belirginleştiği için anlattık. Ama biraz içerlemeye başladı davranışlarından belli oluyor. Kardeşi doğunca daha da çok ilgi bekleyecek hem oğluma hem bebeğe hem kendime nasıl yeteceğim bilmiyorum.
sağol canım kayınvalidem hasta, sürekli ilaç alıyor kendisine hayrı yok, sürekli ilgi bekliyor. Onun yokluğu benim için daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?