2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Birini bulursun inş yardım edecek. Zor durumlar,bende anneme güveniyorum. Annemde sen hiç birşeyi düşünme halledeceğiz,kendini sakın sıkıntıya sokma düşünüp diyor,saolsun. Kaynanamda çok meraklı,oda biraz kalıp yardım etmek istiyor. Allah razı olsun çok şükür. İnş o günler gelirde görürüz.

Hayirli olsun mu desem ne desem bilemedim.
Esin ne iş yapiyor ? babalık izni var 10 gün sonrasında da izin alır yalnız kalmazsin insallah
sağol canım eşimden yana sıkıntım yok o yanımda olur ama iş nedeniyle ayda bir yurt dışına gidiyor doğumum o ana gelirse o zaman 112 yi ararım herhalde:)
evet canım dediklerini deneyeceğim. Oğlumla akşamları etkinlik yapıyoruz. Birlikte yaptığımız anaokulu dergileri, görsel dikkat setleri falan var keyif alıyor yapmaktan sürekli masal kitapları okuyorum. Ve bunları ileride kardeşine kendisinin yaptıracağını, öğreteceğini söyleyince acayip mutlu oldu. Gururlandı bir anda onu sağlam yerden yakaladım sanırım, ama yine de kıskanacak bunun önüne geçmem çok zor olacak.

inşallah gönlünce olur her şey canım. Ben oğlumda lohusayken çok sıkıntı yaşamıştım. Çok kötü şeyler oldu. O günleri kafamdan silmeye çalışıyorum. şu an düşünüyorum da bebeğimin cinsiyeti kesin belli değil ama umarım erkektir. Kız olup da ileride benim gibi yalnız kalmasını istemiyorum. İleride bana bir şey olursa yalnız kalır.

günaydın annişler =) ya ben anlayamadım 3 ay boyunca midem cok bulandı ama hiç kusmadım, ama son 3 gündür her sabah kusuyorum neden böyle oldu bilmiyorum bi de taroid ilacı alıyorum bugun onu hemen aldıktam sonra kustum tekrar alsam mı bilemedim, int baktım almayın yazmış biri, doktoruma mail atyım bakalım ne dicek
gravity canım hiç arkadasın yok mu sana destek olucak yanında durucak en azından, anne baban için çok güzel ama senin için kötü olmuş

canım çok arkadaşım var ama böyle durumumda gelip yardım edebilecek arkadaşım yok malesef. Herkes kendi hayat gayesine düşmüş. Çevremdekiler genelde çalışan insanlar, hamile ya da yeni bebekleri olmuş. Böyle durumlarda yardımcı olabilecek kişiler anne, kız kardeş, teyze, hala, kayınvalide, kuzen falandır onların da hiçbiri bende yok.

Canm Allah yardimcin olsn sen sadece dua et eminm ki esinin yurtdisinda olmadigi ya da komsunun tatilde olmadigi zamana denk gelecek ve de oyle hemsireler denk gelecek ki sasip kalacaksin iyilikleeime insallah ben inaniyorm Allah bizlere fazla fazla yardim ediyor..

Mesela en basiti ben cok arac kullaniyorm sehirdisi ilceler falan, mesela evde ya da ofiste kac kez tansiyonm dustu ya da basim dondu fenalasir gibi oldm ama yolda bir kez bile olmadi.. Bu kesinlikle Rabbimin bize yardimi

Ben de sabaha kadar uyumadım. Oğlum yarım gun evde, yarım gun anasınıfına gıdıyor. Bakıcı ıle bastan bebek dogunca tam gun olcak dıye anlasmıstık. Dun konusuyoruz işte gayrııhtıyarı sen tam gune donunce dedım ben tam gun gelemıyeceğim demez mi? Delirdım nasıl yanı dedım ne zaman soylemeyı planlıyordun dedım okul kapanınca dedı bu nasıl bır aymazlık yaa doguma 1 ay kala dıyecekmış sınırlerım bozuk oglum cok alıştı hem 1. Sınıfa başlayacak hem kardeş hem de yenı bakıcıya alışması guc olacakkkk

Ay canım yaaaaa,yapma. Her çocuk çok farklı oluyor,kimisi aman demeden geçiriyor,kimiside oh be demeden geçiriyor. İlki biraz zorlamış demekki seni ama inş 2. de aynı olmassın. Allahın mucizesi biryerden çıkar şansın sıkma kendini. İnş güzel günleriniz olur,

Hayatım yaaa,ben zaten kusuyordum bu aralarda farklı kusuyorum. Midemde gebelik reflüsü varmış,bu zamanki kusmalarım ondanmış. Belki seninde şimdi böyle başlayınca bundan olabilir. Yediğin şeyleri çok karıştırma. Portakal,çilek ve çikolata bunlar reflüyü azdıran yiyeceklermiş,haberin olsun.

Resmen kazık atmış,ne kadar riyakar insanlar var. Kimseye güvenemiyorsun bu devirdi. Üzüldüm ya.

19 haftada nasil goremedi acaba donmuyor mu bebek

nymeria-burcu ayy inanmıyorum kesin ondan benim de o zaman çünkü portakal suyu içmiştim akşam yatmadan reflu oldu bence de çünkü ne yesem midem kötü oluo haftaya randevum var doktora da söyliyim bakalım.. saol canım :)

gerçekten insanlar bi garip ne demek okul kapanınca söylicektim allahım ya..

arkadaşlar buraya yazdım ya içimi döktüm kendimi rahatlamış hissediyorum. Her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir destek platformu oluşmuş burada. Benden çok daha kötü durumda olanlar var hayırlısı olsun olumlu düşüneceğim. Annem ve babam adına sevinmeliyim onlar iyi olsun bir çaresini bulacağım inşallah.

evet canım belki de bunda da bir hayır vardır kafamı toparlayıp iyice düşüneceğim. Zaten ileride izinlerim bitip işe döneceğim için bakıcı bulmam gerekiyordu daha erkene alıp doğumumdan bir ay önce bulmaya çalışacağım. En iyisi bu şekilde yapmak sanırım.

Bende öyle canım,deli gibi portakal yiyordum,bide üzerine çilek yiyince,full istifra ettim. Sonra anladıkki reflüm varmış. Yani gebelik bulantıları gitti ama midem yüzünden yine istediğimi yiyemiyorum. Ayrıca karbonhidratta çok tüketmemeliymişiz.

Günaydın Hanımlar. Ben bu zamana kadar hamilelik takvimi yapmaya cesaret edememiştim bundan öncekilerde düşük olduğu için. çok şükür kanamada olsa kahverengi lekelerde olsa hastanelerde yatsam da geceyi acillerde geçirsem de Allahıma binlerce şükür benimle yavrum.
inşallah kimseye evlat acısı tattırmaz en son bir ay önce gittiğimde doktora yatış pozisyonundaydı ve cinsiyetini göremedik daha çokta ultrasona girmek istemiyorum. ilk başlarda iki güne bir acilde olduğumuz için ikili testim şükür iyi geçti ama yine de korkum var.
Bu arada bir kaç günden beri karnımda ani hareketlerden olsa gerek elektrik çarpmasına benzer şeyler oldu çalıştığım için ani kalkmalarda yada arabadan inerken oluyor sizde buna benzer şeyle oluyor mu?

Aynen yaaa onu yedıremıyorum kendıme ıkı tane cocuguna ıs buldum, cok ıyudavranıyorum, hıc bısey istemıyorum ondan, yemek falan. Evı cok yakın oğlanı servıse bındırıyor gıdıyor ve bebek olacagı için tam gun sartıyla aldım ile. Yarıyolda bıraktı resmen hazmedemıyorum. Kadın ılgıye ıhtıyac duyuyor sen benı aramıyon srn benı sormuyon dıye de sıtem edıyor zaten hamılelıgım sıkıntılı ıgne vuruluyorum hergun calısıyorum ustune oğlum var hasbama ılgı gostercekmişim. Bız konusmustuk dıyorum şindi bakamıyacagımı anladım dıyor bwn de aynı gravity gıbıyım ne kız kardes ne abla ne kımse. Kayınvalide gorumce burada değiller olsa da bakamazlar zaten kaldım mı ortada

Kafam rahattı kac kere sormustum bakacaksın değil mi tabı canım demişti şimdi oldu mu boyle dogum ıznım bıtıp işe baslamam eylülü bulur o zamana kafar dert değil ama ya sonra yarım gun olursa devam edecekmış kontes. Hırsımdan artık hıc gelme dıyesım var ama oglum için ses etmıyorum şu ann napcam bılmemmm bırını bul oldu olmadı değiştır de yapmak ıstemıyorum dogum ıznım bıtınce bır sure yarım gun de ıse devam edebılırım o yuzden kafam allak bullak insanlara ıyı dayranmak ile yaramıyorrrr gercektennn

Canlarım ben hemşireyim ve oturarak çalışmam mümkün bile değil şu an.Bebek hemşiresiyim üstelik küvözdeki bebeklerin sürekli işleri oluyor günde 3 -4 bebekten bazen 2-3 saatliğine 10 bebeğe bakıyorum .Oturmak mümkün bile değil Doktoruma danışıyorum riskli bir durumda rapor alacağım mecbur.

En son resmimiz cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz:))

Maşallah canım.Cinsiyeti görünmüyor ki.Bacak arası fotoğrafı yok mu?

Kızlarrr sabah farkettim sölemesi ayıp kukumun üst kemiği ağruyo sanki biri vurmulta öle koca kişisine dedimki sen mi vurdun acaba gece biraz deli yetıyoruzda gerci öle bir darbeye uyanırım tabiki dr aradım bu aralar alt karnım sızlıyor bebekbüyüdüğünden dıolar bilemedim sizde var mıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…