2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm çok düşünme gün geçtikçe kafandan çıkaracaksın zaten biz biseyin olmadığına inanıyoruz sende inan cnm Allah başka dert acı vermesin gelmiş geçmiş olsun

Cnm bende de oluyor ve tahlillerimde idrar yollarında enfeksiyon çıktı yüksek hemde bol bol su iç dedi Doktorum zaten çok su içerim birde bi kullanımlık toz verdi suda eriyen onu içtim bakalım gecicekmi
Cnm sali gunu Saglik ocagina gitmistim her gittigimde idrara cubuk batirip enfeksiyona bakiolar yine vaktilar enfeksiyon yok dediler zaten olsa idrarin renginden bulanikligindan belli olur dediler. Yani belki de bana su gibi geliyor aslinda normal bi akinti bilemiyorum cnm soz konusu bebis olunca insan kendini sasiriyo valla :)

hayalimsin1 canımhiçtakmakafana, bende doktorlarına güveniyorum,iyi hissediyorum senin için. Kötü birşey olsa zaten ortaya çıkardı. Sıkma canını allahın izniyle.

Canancım benim 12 haftalıkken pipiyi gösterdi doktorumuz. Genelde bu zamanlar ikiside aynı görünüyor dedi. Ama bu velet yüzde 80 erkek dedi. 1 ay sonra gittiğimizde ilk onu sorduk değişme var mı diye. Maalesef pipi olduğu gibi duruyo dedi. Doktorun pipiyi görüpte erkekdediyse. O kolay kolaydeğişmez bence. Ama başka arkadaşlar var dğişmiş. Anladığımkadarıyla pipiyi görüp değilde. Göbekte kordon zannetmiş olabilir doktor diye düşündüm.

Hamilelikte daha korkulu oluyor insana sanki bisey olcak gibi icini ferah tut canim hersey hayirlisiyla duzelir

Cnm senin ikili test sonucun ne cikti. Benim kombine 1:456 risk, biyolojik 1:51 cikti. Bende gecen cumartesi kan verdim dna testi icin. Onumuzdeki hafta ortasi alicam sonucu. Ama o testte sonuc ne sekilde geliyor, gene bir oran olarak mi veriyor hic bir fikrim yok doktorum yuzde 99 kesin sonuc belli oluyor dedi. Insallah hepimizin yawrular sagliklidir da daha fazla bu stresi cekmeyiz.

Kizlar v
bendeki kasinti 3 gundur geri geldi kirmizi kucuk kucuk en cok da gobegimde sali kdr sabretcem rdv var verdigi ilac basta kesti tekrar geldi geceleri iskence resmen uyuyamiyorum yyaniyor bide aciyo dokanamiyorum resmen birde asiri kuruluk var ne yapabilirim hep nemlendiriyorum cremlee

Canim bende gunluk nemlenditici kullaniyorum ama cildim cok kiru gebelikte deyistirmek mi gerekiyor

Gebelikte kabizlik oluyor bide demir ilaclari kullaniyorsan cok yapiyor bol su ve yuruyus iyi geliyor hatta sonrunun yoksa gebe sporlari cok ise yariyor

M maviulin iki test sonucları kombine risk <1:10000 ikili test 1:9300 yaş riski 1:116 trosomy 18-13+nt 1:10000 çıkmış dna testi iki haftaya çıkıcakmış %99.7 doğrulukda oluyormuş oran yazmıyor örnek gösterdiler üç tane sendroma bakıyorlar düşük risk veya yüksek risk olarak sonuc geliyor amniyosenteze gerek kalmaz dedi dr inş hepimizin sonucları temiz gelir bebişleri alırız kucağımıza

Bizimkilerinde 7 ci senesi bende cok korkuyodum cikmadi nasip olursa yanima gelcekler 3 ay kalcaklar ilk sorun oluyor canim sonra esin idare eder insallah normal dogurursun bol yuruyus yap o zmn

Mrb doktora gittim bugün. 17 arti 3 günüm. 196 gram çıktı arti eksi 30 gr yanılma payı ile. Çocuk Günü ile uyumluymus. Bacak boyu uzun dedi. Boyu uzun olacak dedi. Yüzde doksan erkek demişti. Bugün yüzde yüz erkek dedi. Bebeğimin hareketlerini görünce çok mutlu oluyorum. Keşke imkan olsa her gün gorebilsem

Merhaba,
Benim bu gün geldi sonucum beni dokto arayıp herşey normal dedi. Sonuçta normal veya anormal diye geliyormuş zaten bir kaç kriter için. Zaten sizede doktorunuz yada lab.direk yorum yaparak arayacaktır. Ama karışık ve yine olasılıklı olan bir sonuç değil.

Super cnm, bundan sonrada saglikla gecer hamileligin insallah. Sonucun olasilkli olmasi fena olurdu. Biz ikilinin sonucuna uzgun oldumuz icin bu testin detaylarini cok soramadan yaptirdik. Sonra dusundukce aklima birsuru soru geldi. Saol cvb icin.

Ben iki tane genetik doktoru ile görüştüm sonucları normal veya anormal olarak verme şansımız yok bunu sadece amniyosentez yapar diğerleri yapamaz yanılmayın dedi sizin test hangisi ki bu şekilde sonuc geldi ne yazikki sağlık sektöründede bir takım laf cambazlığı yapıyorlar

Canım yeni gördüm mesajı çok teşekkür ederim rahatladim en azindan

K kucukmeleklerim canım aleo vera bitkisini kırıp kırıp direkt sürsen kaşınan yerlerine. Benim evde var. Bi yanık yara kaşıntı alerji v.s. olsa hemen kırıyorum bir dal zaten içibden jel akıyo sürüyorum hem çocuğa hem kemdime

hayalimsin1 Allah ın izniyle herşey çok güzel olacak ve ciddi bir sıkıntı olmayacak. Gönlünü ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…