Cnm çok düşünme gün geçtikçe kafandan çıkaracaksın zaten biz biseyin olmadığına inanıyoruz sende inan cnm Allah başka dert acı vermesin gelmiş geçmiş olsunYa aslında takmıyorum rahatım diyorum , taki tekrar kan la karşılaşana kadar , işte o dakika moralim yerle bir oluyor. Eşimde bana beli etmiyor hep gülüp şakalaşıyor , yok cinemaya gidelim yok dışarda yiyelim yok yüzmeye gidelim. Diyor Bana şaştı kaldı garibim Nasıl düzeltsin beni diye. Neyse düne göre daha iyiyim inşallah git gide düzelirim daha
Cnm çok düşünme gün geçtikçe kafandan çıkaracaksın zaten biz biseyin olmadığına inanıyoruz sende inan cnm Allah başka dert acı vermesin gelmiş geçmiş olsun
Düzelecek tabi bu durumu hangimiz yaşasak etkisi kalırdık ..Allah a şükür gittiğin doktorlar ciddi bir bulguya rastlamamış ve bebeğin iyi ..birkaç gün geçsin eminim daha rahat olacaksın
Cnm sali gunu Saglik ocagina gitmistim her gittigimde idrara cubuk batirip enfeksiyona bakiolar yine vaktilar enfeksiyon yok dediler zaten olsa idrarin renginden bulanikligindan belli olur dediler. Yani belki de bana su gibi geliyor aslinda normal bi akinti bilemiyorum cnm soz konusu bebis olunca insan kendini sasiriyo valla :)Cnm bende de oluyor ve tahlillerimde idrar yollarında enfeksiyon çıktı yüksek hemde bol bol su iç dedi Doktorum zaten çok su içerim birde bi kullanımlık toz verdi suda eriyen onu içtim bakalım gecicekmi
Arkadaşlar hepinize merhaba.dün prof ta randevumuz vardı detaylı ultrason taraması yapıldı.14 haftalık hamileyim.doktor erkeğe benziyor dedi bir çıkıntı var dedi.ama net değil değişebilir kizlarda da klotor çıkıntı sida olabilir dedi.ben prof olduğu için yanılmaz diye düşünüyorum.sizcede değişebilirmi aranız da oldumu önce erkek denip sonra değişen.
Hamilelikte daha korkulu oluyor insana sanki bisey olcak gibi icini ferah tut canim hersey hayirlisiyla duzelirKızlar . @gamzeli- @sailorv @siyahmiyahAdananur @Pisikedii K kucukmeleklerim @kelebek @cetrina @kaftankef @kaju80 @sailorv nymeria-burcu B Began @sibelce0 @servey
Ve ismini hatırlıyamadığım bütün diğer annişler. Hepinize çok tşk ediyorum tesellileriniz için, iyiki varsınız.
Benim durumuma gelince , doktor yine birsürü değişik kan tahlilleri ve ekg dışında hiçbir girişimde bulunmadı . Röntgen başta olmak üzere, iç hastalıklarda kullandıkları usg de daha çok Işın varmış onu ve endeskopi bunları yapamam bebeğe çok zararlı dedi. Beni bol bol konuşarak rahatlatmaya çalıştı , işte okadar bol bir kan ilk etapta ciğerlerden gelmezmiş . Tekrar kulak burun boğazcıya git felan dedi. Muhtemelen hamilelikte burun kanamandan kaynaklanıyor dedi, gece yatarken genzine akıp ciğerlere iniyor sabahta öksürükle atıyorsun dedi.
3 hafta daha bekliyelim eğer hala kanlı balğam olursa ozaman usg yaparız ozamana kadar Bebek'te biraz daha büyümüş olur dedi.
Anlıyacağınız kızlar doğuma kadar beklemek mecbur oldu , Allah Hakkı'mızda hayırlısını versin artık. Biraz rahatladım ama korkum geçmiyor sanki kötü bişey varda doğumu bekliyene kadar geç olucakmış gibi geliyor . Psikolojikmen çok etki altında kaldım ben o yoğun kan geldiği gün. İnşallah bişey yoktur ve herşey kısa Zaman'da normale döner
Cnm senin ikili test sonucun ne cikti. Benim kombine 1:456 risk, biyolojik 1:51 cikti. Bende gecen cumartesi kan verdim dna testi icin. Onumuzdeki hafta ortasi alicam sonucu. Ama o testte sonuc ne sekilde geliyor, gene bir oran olarak mi veriyor hic bir fikrim yok doktorum yuzde 99 kesin sonuc belli oluyor dedi. Insallah hepimizin yawrular sagliklidir da daha fazla bu stresi cekmeyiz.@honeybee_34 bizede amniyosentez dedi dr en başta ama ben düşük ve enfeksyon riskini göze alamadım o yüzden harmony testi için bugün kan verdim eğer onda yüksek risk cıkarsa o zaman mecbur yaptırıcaz uzakdan bir akrabamız ikili çok yanıltıcı bizim için üçlü ve detaylı ultrason önemli bunlar sonucta tarama testi ve istatistiktik bilgi dedi o yüzden sadece ikili teste güvenip amniyosentez yaptırma dedi onunlada harmonyı paylaşdım oda olumlu baktı şimdilik amniyosentezden vazgeçtik kendi dr da onayladı sizde bir araştırın derim form dada yaptıran anneler var
Canim bende gunluk nemlenditici kullaniyorum ama cildim cok kiru gebelikte deyistirmek mi gerekiyorBu arada solante pregna gunes kıruyucusunu kullanmayı bıraktım. Şimdı la roche den aldım surulusu cok guzel yuzu bembeyaz da yapmıyor umarım sıvılce de yapmaz kullanırımmm yuzde yaglı bır hıs de bırakmıyorrr
Gebelikte kabizlik oluyor bide demir ilaclari kullaniyorsan cok yapiyor bol su ve yuruyus iyi geliyor hatta sonrunun yoksa gebe sporlari cok ise yariyorKızlar sizinde kabızlık probleminiz var mı, wc çıkmakta çok zorlanıyorum su içiyorum sabahları aklıma geldikçe kayısı kurusu yiyorum vs. ilaç da kullanasım yok bu durumu yaşayanlardan fikir istiyorum ne yapıyorsunuz ne yeyip ne içiyorsunuz
Bizimkilerinde 7 ci senesi bende cok korkuyodum cikmadi nasip olursa yanima gelcekler 3 ay kalcaklar ilk sorun oluyor canim sonra esin idare eder insallah normal dogurursun bol yuruyus yap o zmngünaydın arkadaşlar ben yandım annem ile babama kura ile hac cıktı gidecekler. tam doğumuma denk geliyor. hiç kimsem yok bir tane bile akrabam yok ne yapacağım nasıl olacak bilmiyorum. Eşim oğlum ile ilgilense doğumumda ve doğum sonrasında yanımda olacak kimse yok. Ne yapacağım bilmiyorum inşallah sezeryan olmak zorunda kalmam diye dua etmek kaldı bana.
Merhaba,Cnm senin ikili test sonucun ne cikti. Benim kombine 1:456 risk, biyolojik 1:51 cikti. Bende gecen cumartesi kan verdim dna testi icin. Onumuzdeki hafta ortasi alicam sonucu. Ama o testte sonuc ne sekilde geliyor, gene bir oran olarak mi veriyor hic bir fikrim yok doktorum yuzde 99 kesin sonuc belli oluyor dedi. Insallah hepimizin yawrular sagliklidir da daha fazla bu stresi cekmeyiz.
Super cnm, bundan sonrada saglikla gecer hamileligin insallah. Sonucun olasilkli olmasi fena olurdu. Biz ikilinin sonucuna uzgun oldumuz icin bu testin detaylarini cok soramadan yaptirdik. Sonra dusundukce aklima birsuru soru geldi. Saol cvb icin.Merhaba,
Benim bu gün geldi sonucum beni dokto arayıp herşey normal dedi. Sonuçta normal veya anormal diye geliyormuş zaten bir kaç kriter için. Zaten sizede doktorunuz yada lab.direk yorum yaparak arayacaktır. Ama karışık ve yine olasılıklı olan bir sonuç değil.
Canım yeni gördüm mesajı çok teşekkür ederim rahatladim en azindanHerkese Günaydın
Tekduamsin cnm bende 1 haftadır kan ilacı kullanıyorum mide bulantım yok ama baş ağrım var. Gerçi kan ilacından mı bilmiyorum. Yanında başka kullandıklarımda var çünkü. Benim araştırmalarımdan ve okuduğum kitaba göre bu aylarda baş ağrısının olmasının gayet normal olduğu yazıyor.
Bacaklarında kasılmadan şikayet eden annişler, aynı sorunu 1 ay önce bende doktoruma söyledim, bana hemen magnezyum verdi. Magnezyum eksikliğinden olur dedi. Sizde bence bir doktorunuza soruverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?