2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Günaydın,

Bütün annelere ve bebeklere sağlıklı bir gün diliyorum...

benim testim maternity 21 plus. Hormony nin biraz daha genişletilmiş hali. sadece down değil başka sendromlarada bakıyor. aşağıdaki yazı sitesinden;

Sonuç verme oranı en yüksek testtir. Yani yeterli sayıda hücre parçacığı saptandığında tekrar kan örneği alınmasına gerek kalmamaktadır. Sonuçlar doktorunuza net, sade ve anlaşılır bir şekilde; “normal” veya “anormal” olarak raporlanmaktadır.

Dün doktorumda aradığında bu şekilde yorum yaptı.
bu arada normal yada anormal oluşu yine %100 değil. %99,7 gibi oran veriyorlar ve tanı yerine geçmiyor bunlar. Günün sonunda Allah korusun kötü bir sonuç çıktığında yine amniyosentez yüzde %100 ile tanı koyuyor. o nedenle bazı doktorlar boşuna zaman ve para kayıbı diyorlar. Ama diğer taraftanda amniyosentez in riskini almadan da %99 a ulaşmak büyük bir krahalık bence.

amin inşallah tekrar etmez ve bişeyciğin yoktur..

günaydıııın sevgili ağustos anneleri :)
umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır :)
sizlere bir sualim olacaktı :)
kasıklarınızda ağrınız oluyo mu böyle iğne batar gibi ?

Oluyorr... Hemen hemen aynı haftalardayız ztn, 15. haftadayım ben de. Normalmiş onlar. Doktora daha dün sordum. Rahim yukarı doğru genişliyor.

Oluyorr... Hemen hemen aynı haftalardayız ztn, 15. haftadayım ben de. Normalmiş onlar. Doktora daha dün sordum. Rahim yukarı doğru genişliyor.
öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim :)
ya bende 12 gün önce bi göründüm doktoruma o da normal oldugunu daha da artabileceğini söyledi ama benim günüm aşırı hareketli geçiyo ve birazcıkta dikkatsizim bi de dün bilgisayar çantasını taşımam gerekti derse giderken ağırdı epey o nedenle merak ettim iyi mi bebeğim diye...

Bende oluyor bıçak saplanıyor gibi batmalar ağrılar oluyor.doktorum daha önce demişti normal rahim büyüdükçe kaslar geriliyor ondan ağrı oluyor diye.

Can'ım bana da 14.haftada erkeği andırıyor demişti 16 hafta bitince kız gibi dedi,ama 20. Hafta bitince bir kere daha bakarım dedi..

Ben mesleğim gereği haftanın yarısını laptop çantamla yapışık geçiriyorum ve gerçekten ağır :)
Olsa bana olurdu yani, hatta düne kadar bi şey oldu mu diye içim içimi yiyordu, doktora erken gittim bu yüzden. Sinir krizi geçirdim, sandalye fırlattım eşime düşün ağırlığını ve aniden alışımı. Baktırdım bebişe, sağlıklı maşallah, bi şeycik olmamış.
Doktorum da, "Köylerde ne şartlarda yaşayan hamileler var, onları düşün, düşmedikten sonra düşmez" dedi.

Allah'a tevekkül olmak gerekiyor. Ne bileyim, hani telaşını anlıyorum, aynısını yaşıyorum sürekli. İçin rahat etmeyecekse baktır yine doktoruna. Ama zannetmiyorum bir şey olmamıştır. Dinlendir kendini, ayaklarının altına yastık koy, iyi gelir.

Ben mesleğim gereği haftanın yarısını laptop çantamla yapışık geçiriyorum ve gerçekten ağır :)

dün aynı şekilde aynıııı duyguları bende yaşadııım :) bu arada çantam 7 kiloydu sırt çantası bi de ilkokula başlayan yeni çocuklar gibi sırtıma almışım ama bildiğin ağırlıgı altında eziliyordum çok komikti :) :) okuldaydım gitmek istedim doktora eşim izin vermedi bu aralar bi de stresli günler yaşıyorum esasında ondanda biraz bi pimpirik var Allaha tevekkül etmekten başka bir şey gelmioyr elimizden zaten herşey rabbimin elinde...
o sinir krizleri bana da geliyor ama ben tutuyorum kendimiiii :) eskiden olsa hohooooytt :) sende 10 dan geriye sayyyy bebeğini düşünnn sandalye kırılırsa bi de sandalye masrafı çıkacak bebeğime alırım o parayla ciciler :) ben kendimi böyle kandırıyorum :)

günaydınlar ve hayırlı cumalar
hayalimsin1 çok geçmiş olsun canım kötüye yoruma her şey iyi olacak inşallah
K kucukmeleklerim evet canım inşallah bir aksilik olmaz da ilk oğlumda olduğu gibi normal doğum olur.
Pisikedii aklımda sling almak vardı ama momfortbaby kangurunun fotoğraflarını görünce o da çok cazip geldi. Rahat görünüyor.

12 şubatta ikili testlerimi yaptırmıştım o zamandan beri çok ilginç ama sonuçlarını öğrenmek için hastaneyi aramak içimden gelmedi. Doktorum da bana sonuçlar için dönüş yapmadı. Haftaya cuma randevu alacağım artık o zaman öğrenirim.

Doğurana kadar benim adamı boğmazsam iyi
Normalde de sinirli bir yapım var ama artık şu ara stres yönetimim neredeyse sıfır. Ya 2 gün önce penguen belgeseli izliyordum, yavru penguenin anneciği ölmüş, öbür büyük penguenler bunu dövüyor filan... Akşam boyu ağladım ya. Bak yine geldi aklıma.

Doğurana kadar benim adamı boğmazsam iyi

Allah eşinin yardımcısı olsunnn :) işi zor :) benim sinir çok yokta duygusallık had safhaya ulaştı bugünlerde :) geçen gün ali kundilli diye bi komedi filmi var onu izledik tv de adam sakat kaldı başına neler geldi diye ağlayacaktım :)

Benim yatakta sağdan sola dönerken bile oluyor. BaZen de yürürken... Geçecek diye umuyorum.

Anlıyorum seni ya tamamen. Hormonlar işte... Anneme bir haftanın içinde 3 kere küstüm, eşim zaten mütemadiyen "Haklısın hayatım, benim eşekliğim, özür dilerim" demekten yalama oldu. Mantıksız şeylere ağlayıp kızabilen, küsebilen çekilmesi zor bir insan haline geldim. İnşallah geçecek, yine ilk zamanlar kadar değil.

Bazen de düşünüyorum, ne bileyim, eşi yanında olamayan, ne zorluklar çeken, parasızlık yüzünden doktora düzenli gidemeyen hamileler var, "Şımarıklık yapıyorsun" deyip kendime de kızıyorum. Ne diyelim, hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi. Annemin de dediği gibi, esas iş ondan sonra başlayacak ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…