- 1 Şubat 2016
- 17
- 22
- 3
- 45
Ben iki tane genetik doktoru ile görüştüm sonucları normal veya anormal olarak verme şansımız yok bunu sadece amniyosentez yapar diğerleri yapamaz yanılmayın dedi sizin test hangisi ki bu şekilde sonuc geldi ne yazikki sağlık sektöründede bir takım laf cambazlığı yapıyorlar
amin inşallah tekrar etmez ve bişeyciğin yoktur..Kızlar . @gamzeli- @sailorv @siyahmiyah @AdananurPisikedii K kucukmeleklerim @kelebek @cetrina @kaftankef @kaju80 @sailorv @nymeria-burcu B Began @sibelce0 @servey
Ve ismini hatırlıyamadığım bütün diğer annişler. Hepinize çok tşk ediyorum tesellileriniz için, iyiki varsınız.
Benim durumuma gelince , doktor yine birsürü değişik kan tahlilleri ve ekg dışında hiçbir girişimde bulunmadı . Röntgen başta olmak üzere, iç hastalıklarda kullandıkları usg de daha çok Işın varmış onu ve endeskopi bunları yapamam bebeğe çok zararlı dedi. Beni bol bol konuşarak rahatlatmaya çalıştı , işte okadar bol bir kan ilk etapta ciğerlerden gelmezmiş . Tekrar kulak burun boğazcıya git felan dedi. Muhtemelen hamilelikte burun kanamandan kaynaklanıyor dedi, gece yatarken genzine akıp ciğerlere iniyor sabahta öksürükle atıyorsun dedi.
3 hafta daha bekliyelim eğer hala kanlı balğam olursa ozaman usg yaparız ozamana kadar Bebek'te biraz daha büyümüş olur dedi.
Anlıyacağınız kızlar doğuma kadar beklemek mecbur oldu , Allah Hakkı'mızda hayırlısını versin artık. Biraz rahatladım ama korkum geçmiyor sanki kötü bişey varda doğumu bekliyene kadar geç olucakmış gibi geliyor . Psikolojikmen çok etki altında kaldım ben o yoğun kan geldiği gün. İnşallah bişey yoktur ve herşey kısa Zaman'da normale döner
öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim :)Oluyorr... Hemen hemen aynı haftalardayız ztn, 15. haftadayım ben de. Normalmiş onlar. Doktora daha dün sordum. Rahim yukarı doğru genişliyor.
Bende oluyor bıçak saplanıyor gibi batmalar ağrılar oluyor.doktorum daha önce demişti normal rahim büyüdükçe kaslar geriliyor ondan ağrı oluyor diye.günaydıııın sevgili ağustos anneleri:)
umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır :)
sizlere bir sualim olacaktı :)
kasıklarınızda ağrınız oluyo mu böyle iğne batar gibi ?
Can'ım bana da 14.haftada erkeği andırıyor demişti 16 hafta bitince kız gibi dedi,ama 20. Hafta bitince bir kere daha bakarım dedi..Arkadaşlar hepinize merhaba.dün prof ta randevumuz vardı detaylı ultrason taraması yapıldı.14 haftalık hamileyim.doktor erkeğe benziyor dedi bir çıkıntı var dedi.ama net değil değişebilir kizlarda da klotor çıkıntı sida olabilir dedi.ben prof olduğu için yanılmaz diye düşünüyorum.sizcede değişebilirmi aranız da oldumu önce erkek denip sonra değişen.
ben birazcık pimpirikliyim galibaBende oluyor bıçak saplanıyor gibi batmalar ağrılar oluyor.doktorum daha önce demişti normal rahim büyüdükçe kaslar geriliyor ondan ağrı oluyor diye.
öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim :)
ya bende 12 gün önce bi göründüm doktoruma o da normal oldugunu daha da artabileceğini söyledi ama benim günüm aşırı hareketli geçiyo ve birazcıkta dikkatsizimbi de dün bilgisayar çantasını taşımam gerekti derse giderken ağırdı epey o nedenle merak ettim iyi mi bebeğim diye...
Ben mesleğim gereği haftanın yarısını laptop çantamla yapışık geçiriyorum ve gerçekten ağır :)
Olsa bana olurdu yani, hatta düne kadar bi şey oldu mu diye içim içimi yiyordu, doktora erken gittim bu yüzden. Sinir krizi geçirdim, sandalye fırlattım eşime düşün ağırlığını ve aniden alışımı. Baktırdım bebişe, sağlıklı maşallah, bi şeycik olmamış.
Doktorum da, "Köylerde ne şartlarda yaşayan hamileler var, onları düşün, düşmedikten sonra düşmez" dedi.
Allah'a tevekkül olmak gerekiyor. Ne bileyim, hani telaşını anlıyorum, aynısını yaşıyorum sürekli. İçin rahat etmeyecekse baktır yine doktoruna. Ama zannetmiyorum bir şey olmamıştır. Dinlendir kendini, ayaklarının altına yastık koy, iyi gelir.
o sinir krizleri bana da geliyor ama ben tutuyorum kendimiiii :) eskiden olsa hohooooytt :) sende 10 dan geriye sayyyy bebeğini düşünnn sandalye kırılırsa bi de sandalye masrafı çıkacak bebeğime alırım o parayla ciciler :) ben kendimi böyle kandırıyorum :)
Doğurana kadar benim adamı boğmazsam iyi
Normalde de sinirli bir yapım var ama artık şu ara stres yönetimim neredeyse sıfır. Ya 2 gün önce penguen belgeseli izliyordum, yavru penguenin anneciği ölmüş, öbür büyük penguenler bunu dövüyor filan... Akşam boyu ağladım ya. Bak yine geldi aklıma.
Benim yatakta sağdan sola dönerken bile oluyor. BaZen de yürürken... Geçecek diye umuyorum.günaydıııın sevgili ağustos anneleri:)
umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır :)
sizlere bir sualim olacaktı :)
kasıklarınızda ağrınız oluyo mu böyle iğne batar gibi ?
Allah eşinin yardımcısı olsunnn :) işi zor :) benim sinir çok yokta duygusallık had safhaya ulaştı bugünlerde :) geçen gün ali kundilli diye bi komedi filmi var onu izledik tv de adam sakat kaldı başına neler geldi diye ağlayacaktım :)
benimde ayakta çok durunca oluyo genelde iyi olsunlarda herşeyine razıyız kuzuların :)Benim yatakta sağdan sola dönerken bile oluyor. BaZen de yürürken... Geçecek diye umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?