- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
hepsi hormonların oyunu sinir de sonra yaptığımız vicdan da :) elbet geçecek bu günler ve bizim bugünleri araycağımıza eminim :) bi bakcaz gece 3 çılgınlar gibiyiz :) tam koycaz yatağa hooooop bi koku mu o da ne hoba kalk temizle :) hayırlısıyla gelsin o günler inşallah rabbim bütüüüüüüüüüüüün hamişlere minnoşlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Anlıyorum seni ya tamamen. Hormonlar işte... Anneme bir haftanın içinde 3 kere küstüm, eşim zaten mütemadiyen "Haklısın hayatım, benim eşekliğim, özür dilerim" demekten yalama oldu. Mantıksız şeylere ağlayıp kızabilen, küsebilen çekilmesi zor bir insan haline geldim. İnşallah geçecek, yine ilk zamanlar kadar değil.
Bazen de düşünüyorum, ne bileyim, eşi yanında olamayan, ne zorluklar çeken, parasızlık yüzünden doktora düzenli gidemeyen hamileler var, "Şımarıklık yapıyorsun" deyip kendime de kızıyorum. Ne diyelim, hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi. Annemin de dediği gibi, esas iş ondan sonra başlayacak ^_^
hepsi hormonların oyunu sinir de sonra yaptığımız vicdan da :) elbet geçecek bu günler ve bizim bugünleri araycağımıza eminim :) bi bakcaz gece 3 çılgınlar gibiyiz :) tam koycaz yatağa hooooop bi koku mu o da ne hoba kalk temizle :) hayırlısıyla gelsin o günler inşallah rabbim bütüüüüüüüüüüüün hamişlere minnoşlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Aminnn... işin en zor kısmı o aslında inşallah hakkıyla büyütebiliriz yavrularımızı...Amin... İsteyen herkese de bebiş versin Allah'ım. İnşallah layığıyla bakıp büyütürüz, terbiyesini verebiliriz.
ben de aynı durumdayım 12. haftada ikilitesti yaptırdım ama sormadım arayıp o a bana dönmedi:) haftaya perşembe randevum var bakalım hayırlısı..günaydınlar ve hayırlı cumalar
@hayalimsin1 çok geçmiş olsun canım kötüye yoruma her şey iyi olacak inşallah
K kucukmeleklerim evet canım inşallah bir aksilik olmaz da ilk oğlumda olduğu gibi normal doğum olur.
@Pisikedii aklımda sling almak vardı ama momfortbaby kangurunun fotoğraflarını görünce o da çok cazip geldi. Rahat görünüyor.
12 şubatta ikili testlerimi yaptırmıştım o zamandan beri çok ilginç ama sonuçlarını öğrenmek için hastaneyi aramak içimden gelmedi. Doktorum da bana sonuçlar için dönüş yapmadı. Haftaya cuma randevu alacağım artık o zaman öğrenirim.
Nereden aldın nasıl bir bitki?Benimde ihtiyacım var yardımcı olurmusun rica etsemK kucukmeleklerim canım aleo vera bitkisini kırıp kırıp direkt sürsen kaşınan yerlerine. Benim evde var. Bi yanık yara kaşıntı alerji v.s. olsa hemen kırıyorum bir dal zaten içibden jel akıyo sürüyorum hem çocuğa hem kemdime
Kızlar . @gamzeli- @sailorv @siyahmiyah @Adananur @Pisikedii K kucukmeleklerim @kelebek @cetrina @kaftankefkaju80 @sailorv @nymeria-burcu B Began @sibelce0 @servey
Ve ismini hatırlıyamadığım bütün diğer annişler. Hepinize çok tşk ediyorum tesellileriniz için, iyiki varsınız.
Benim durumuma gelince , doktor yine birsürü değişik kan tahlilleri ve ekg dışında hiçbir girişimde bulunmadı . Röntgen başta olmak üzere, iç hastalıklarda kullandıkları usg de daha çok Işın varmış onu ve endeskopi bunları yapamam bebeğe çok zararlı dedi. Beni bol bol konuşarak rahatlatmaya çalıştı , işte okadar bol bir kan ilk etapta ciğerlerden gelmezmiş . Tekrar kulak burun boğazcıya git felan dedi. Muhtemelen hamilelikte burun kanamandan kaynaklanıyor dedi, gece yatarken genzine akıp ciğerlere iniyor sabahta öksürükle atıyorsun dedi.
3 hafta daha bekliyelim eğer hala kanlı balğam olursa ozaman usg yaparız ozamana kadar Bebek'te biraz daha büyümüş olur dedi.
Anlıyacağınız kızlar doğuma kadar beklemek mecbur oldu , Allah Hakkı'mızda hayırlısını versin artık. Biraz rahatladım ama korkum geçmiyor sanki kötü bişey varda doğumu bekliyene kadar geç olucakmış gibi geliyor . Psikolojikmen çok etki altında kaldım ben o yoğun kan geldiği gün. İnşallah bişey yoktur ve herşey kısa Zaman'da normale döner
günaydıııın sevgili ağustos anneleri:)
umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır :)
sizlere bir sualim olacaktı :)
kasıklarınızda ağrınız oluyo mu böyle iğne batar gibi ?
Kizlar v
bendeki kasinti 3 gundur geri geldi kirmizi kucuk kucuk en cok da gobegimde sali kdr sabretcem rdv var verdigi ilac basta kesti tekrar geldi geceleri iskence resmen uyuyamiyorum yyaniyor bide aciyo dokanamiyorum resmen birde asiri kuruluk var ne yapabilirim hep nemlendiriyorum cremlee
Nereden aldın nasıl bir bitki?Benimde ihtiyacım var yardımcı olurmusun rica etsem
Cok gecms olsnn.. Illa ki insan takar takilir cok haklisn ama bak bebegn de gayet saglikli ve dr da icini rahatlatms cok sukursen bil dua et hepimz de ediyoruz.. Insallah hepsi yuzeysel hamileligin verdigi seyler ve gececek.. Bebisinle saglikla devam etceksiniz.. Aminn
Evet bende de oluyor ben sormustm dr normal hatta artabilir dedi senin gibiyanii normal seyler bunlarrr.. Ben de cok pinpirik yapardm her seye ama eskisi kadr yapmamaya calisiyorm aslnda cok aman aman agrilar sancilar kanamalar olmadigi surece Allah korusun.. Kolay kolay bi sey olmaz bebecigimize diye inaniyorm ve cidden de oyle bence hem kendimi de rahatlatms oluyorm rahat olmaliyz ki bebisimiz de rahat olsnn..
ilk bebek olunca pek bi kıymetli benim boncuk bi de 2 kayıptan sonra olunca daha da kıymetli :) aslında işin garibi bunu düşünecek hiç boş vakit yok ama hepte aklım bebekte :) nasıl oluyo bende anlamıyorum :)Ağır kaldırdım vs diye kafaya takan arkadaşlar boşsunz ondan kendinizi dinliyorsunuz20 kg oğlumu günde 50 defa kucağıma alıyorum taşıyorum merdivenden çıkarıyorum. Hemen hemen her gün bisikletini indir kaldır , ikisini birden ittir bayır yukarı olan yerlerde bisiklet üstündeki oğlumu çek . Ağrı desen sabah yumuşacık olan karnım aksama taş gibi, elektrik çarpmış gibi bicak saplanmış gibi sanci gibi her türlüsü mevcut . Gece tuvalete kalkıyorum bazen ağrıdan dogrulamiyorum bile geri yatıyorum şimdide yine yollardayiz haftasonu dersim var
Kızlar . @gamzeli- @sailorv @siyahmiyah @Adananur @Pisikedii K kucukmeleklerim @kelebek @cetrina @kaftankefkaju80 @sailorv @nymeria-burcu B Began @sibelce0 @servey
Ve ismini hatırlıyamadığım bütün diğer annişler. Hepinize çok tşk ediyorum tesellileriniz için, iyiki varsınız.
Benim durumuma gelince , doktor yine birsürü değişik kan tahlilleri ve ekg dışında hiçbir girişimde bulunmadı . Röntgen başta olmak üzere, iç hastalıklarda kullandıkları usg de daha çok Işın varmış onu ve endeskopi bunları yapamam bebeğe çok zararlı dedi. Beni bol bol konuşarak rahatlatmaya çalıştı , işte okadar bol bir kan ilk etapta ciğerlerden gelmezmiş . Tekrar kulak burun boğazcıya git felan dedi. Muhtemelen hamilelikte burun kanamandan kaynaklanıyor dedi, gece yatarken genzine akıp ciğerlere iniyor sabahta öksürükle atıyorsun dedi.
3 hafta daha bekliyelim eğer hala kanlı balğam olursa ozaman usg yaparız ozamana kadar Bebek'te biraz daha büyümüş olur dedi.
Anlıyacağınız kızlar doğuma kadar beklemek mecbur oldu , Allah Hakkı'mızda hayırlısını versin artık. Biraz rahatladım ama korkum geçmiyor sanki kötü bişey varda doğumu bekliyene kadar geç olucakmış gibi geliyor . Psikolojikmen çok etki altında kaldım ben o yoğun kan geldiği gün. İnşallah bişey yoktur ve herşey kısa Zaman'da normale döner
heh aynııııı bu dedikelrini kendime diyorum diyorum diyorum da bu evham denen şey var Allah onu bildiği gibi yapsınama bildiğim şeyleri sizlerin demesi daha iyi geliyo rahatladımmmm teşekkür ederimm hepiciğinize tatlı hamişler
Ağır kaldırdım vs diye kafaya takan arkadaşlar boşsunz ondan kendinizi dinliyorsunuz20 kg oğlumu günde 50 defa kucağıma alıyorum taşıyorum merdivenden çıkarıyorum. Hemen hemen her gün bisikletini indir kaldır , ikisini birden ittir bayır yukarı olan yerlerde bisiklet üstündeki oğlumu çek . Ağrı desen sabah yumuşacık olan karnım aksama taş gibi, elektrik çarpmış gibi bicak saplanmış gibi sanci gibi her türlüsü mevcut . Gece tuvalete kalkıyorum bazen ağrıdan dogrulamiyorum bile geri yatıyorum şimdide yine yollardayiz haftasonu dersim var
sayenizde kırdım kafasınıHihi yapsn Allah o evhami bildigi gibiama bence senn onu yenebilirsinnn
ilk bebek olunca pek bi kıymetli benim boncuk bi de 2 kayıptan sonra olunca daha da kıymetli :) aslında işin garibi bunu düşünecek hiç boş vakit yok ama hepte aklım bebekte :) nasıl oluyo bende anlamıyorum :)
Aynen ama senin durumun benimkinden ağırmış :) Ben gündüz çalışıyorum eve gittiğim zaman karnım taş gibi oluyor üzerine birde 15 kg'lik oğlum kucak sarılma dans etme gibi etkinlik istiyor bu sefer uyuyana kadar tepemde koşmalar zıplamalar, kucakta danslar :) ama şükürler olsun bişey olmadı şimdiye kadar, daha sonrasında karnım daha sertleşti az bir dönme problemi yaşadım o kadar :) Allah yardımcımız olsun ne diyelim :)
Yok canim cicekcilerde bulabilirmiyimK kucukmeleklerim canım aleo vera bitkisini kırıp kırıp direkt sürsen kaşınan yerlerine. Benim evde var. Bi yanık yara kaşıntı alerji v.s. olsa hemen kırıyorum bir dal zaten içibden jel akıyo sürüyorum hem çocuğa hem kemdime
Uff cok kotu biseyy ilk defa basima geldi sali gunu bakalim artik belli olur ilac ise yaramadiAklımdasın sana dua ediyorum hep ama ben hala karaciğerle ilgili oldugunu düşünüyorum benimde cok zor teshis edildi, doktorlar ilk etapta alerjik tedaviler uyguluyor ama etkilemiyo, Allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?