2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
hepsi hormonların oyunu sinir de sonra yaptığımız vicdan da :) elbet geçecek bu günler ve bizim bugünleri araycağımıza eminim :) bi bakcaz gece 3 çılgınlar gibiyiz :) tam koycaz yatağa hooooop bi koku mu o da ne hoba kalk temizle :) hayırlısıyla gelsin o günler inşallah rabbim bütüüüüüüüüüüüün hamişlere minnoşlarını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Amin... İsteyen herkese de bebiş versin Allah'ım. İnşallah layığıyla bakıp büyütürüz, terbiyesini verebiliriz.

ben de aynı durumdayım 12. haftada ikilitesti yaptırdım ama sormadım arayıp o a bana dönmedi:) haftaya perşembe randevum var bakalım hayırlısı..

Kızlar benim 16. Haftam bitti Ama mide bulAntılarım başladı açken iyim. Yemek yiyince aşırı misem bulanıyor ne yapsam bilemedim.

Nereden aldın nasıl bir bitki?Benimde ihtiyacım var yardımcı olurmusun rica etsem

Cok gecms olsnn.. Illa ki insan takar takilir cok haklisn ama bak bebegn de gayet saglikli ve dr da icini rahatlatms cok sukur sen bil dua et hepimz de ediyoruz.. Insallah hepsi yuzeysel hamileligin verdigi seyler ve gececek.. Bebisinle saglikla devam etceksiniz.. Aminn

günaydıııın sevgili ağustos anneleri :)
umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır :)
sizlere bir sualim olacaktı :)
kasıklarınızda ağrınız oluyo mu böyle iğne batar gibi ?

Evet bende de oluyor ben sormustm dr normal hatta artabilir dedi senin gibi yanii normal seyler bunlarrr.. Ben de cok pinpirik yapardm her seye ama eskisi kadr yapmamaya calisiyorm aslnda cok aman aman agrilar sancilar kanamalar olmadigi surece Allah korusun.. Kolay kolay bi sey olmaz bebecigimize diye inaniyorm ve cidden de oyle bence hem kendimi de rahatlatms oluyorm rahat olmaliyz ki bebisimiz de rahat olsnn..

Aklımdasın sana dua ediyorum hep ama ben hala karaciğerle ilgili oldugunu düşünüyorum benimde cok zor teshis edildi, doktorlar ilk etapta alerjik tedaviler uyguluyor ama etkilemiyo, Allah yardım etsin

heh aynııııı bu dedikelrini kendime diyorum diyorum diyorum da bu evham denen şey var Allah onu bildiği gibi yapsın ama bildiğim şeyleri sizlerin demesi daha iyi geliyo rahatladımmmm teşekkür ederimm hepiciğinize tatlı hamişler

Ağır kaldırdım vs diye kafaya takan arkadaşlar boşsunz ondan kendinizi dinliyorsunuz 20 kg oğlumu günde 50 defa kucağıma alıyorum taşıyorum merdivenden çıkarıyorum. Hemen hemen her gün bisikletini indir kaldır , ikisini birden ittir bayır yukarı olan yerlerde bisiklet üstündeki oğlumu çek . Ağrı desen sabah yumuşacık olan karnım aksama taş gibi, elektrik çarpmış gibi bicak saplanmış gibi sanci gibi her türlüsü mevcut . Gece tuvalete kalkıyorum bazen ağrıdan dogrulamiyorum bile geri yatıyorum şimdide yine yollardayiz haftasonu dersim var

ilk bebek olunca pek bi kıymetli benim boncuk bi de 2 kayıptan sonra olunca daha da kıymetli :) aslında işin garibi bunu düşünecek hiç boş vakit yok ama hepte aklım bebekte :) nasıl oluyo bende anlamıyorum :)

Rahatla bence de kötüyü düşünme.. Bence doktorun haklı burun kanamandan kaynaklanıyordur... Evde havanın kuru olmamasına dikkat et.. Demekki sen bu konuda hassas bir hamilelik geçireceksin. Benim burun kanamam son aylarda olmuştu ilk hamileliğimde fakat ben hamilelikle ilgili yüksek oranda uykudan başka hiç bir şikayet yaşamamıştım. O kadar rahat geçirmiştim.. Bünyen bu konuda hassas demekki.. Tekrar geçmiş olsun.. :)

Hihi yapsn Allah o evhami bildigi gibi ama bence senn onu yenebilirsinnn

Aynen ama senin durumun benimkinden ağırmış :) Ben gündüz çalışıyorum eve gittiğim zaman karnım taş gibi oluyor üzerine birde 15 kg'lik oğlum kucak sarılma dans etme gibi etkinlik istiyor bu sefer uyuyana kadar tepemde koşmalar zıplamalar, kucakta danslar :) ama şükürler olsun bişey olmadı şimdiye kadar, daha sonrasında karnım daha sertleşti az bir dönme problemi yaşadım o kadar :) Allah yardımcımız olsun ne diyelim :)

ilk bebek olunca pek bi kıymetli benim boncuk bi de 2 kayıptan sonra olunca daha da kıymetli :) aslında işin garibi bunu düşünecek hiç boş vakit yok ama hepte aklım bebekte :) nasıl oluyo bende anlamıyorum :)

Allah in izni ile birsey olmaz inşallah. Rabbim muhafaza eder meleklerimizi . Ne kadar rahat evhamsiz olursan o kadar da güzel geçer hamilelik kafada birseyler kurdukca kötüyü çağırmak gibi ondan düşünceler dé güzel olmalı

Aklımdasın sana dua ediyorum hep ama ben hala karaciğerle ilgili oldugunu düşünüyorum benimde cok zor teshis edildi, doktorlar ilk etapta alerjik tedaviler uyguluyor ama etkilemiyo, Allah yardım etsin
Uff cok kotu biseyy ilk defa basima geldi sali gunu bakalim artik belli olur ilac ise yaramadi

interiorarchitect anlıyorum seni hele de kayıp yaşayınca insanın evham yapması gayet normal. Olsun güzel şeyler bunlar da sen kendine dikkat etmeye çalış. Bende ilk hamileliğimde senin gibiydim, şimdi oğlan üstüme atlayıp benle güreşiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…