2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
çok doğru söylüyorsun bende kendimi çoğu zaman rahtlatıyorum ama işte insnaın elinde olmadan aklına giriyo böyle şeyler... rabbim hepimizin meleğini korusun inşallah..

ayyy yerim siziii bizde oğluşumla böyle tepişiriz inşallah :) 2. bebekte daha rahat olurum diye düşünüyorum bende :)

Kızlar benim 16. Haftam bitti Ama mide bulAntılarım başladı açken iyim. Yemek yiyince aşırı misem bulanıyor ne yapsam bilemedim.
Cok aşırı yeme miden bulaninca hemen kalk sofradan birde hic birsey yemeden ağzını calkala yada bir parca sadece ekmek at ağzına uzan ben öyle yapıyorum geciyor canım. Ilac kullanmak istemedigim icin hemen.ekmek.atiyorum agzma midem bulaninca yemekten sonra

Kızlar benim 16. Haftam bitti Ama mide bulAntılarım başladı açken iyim. Yemek yiyince aşırı misem bulanıyor ne yapsam bilemedim.
Arkafadım ben dunu farkettım asırı doymamak gerek asırı olunca bende de oluyor doymadan kalkacan

sayenizde kırdım kafasını kendine zor gelir pislik şey

Hahaha iste bu beee

Canlar ben dr gttim bugün idrarda kum çıktı yaaa agrilarim ondan mis ilac verdi bu arada oglumuz oluyormus zorlada olsa gosterdi pipiyiii teyzeleri

Amann hayirli olsn pasanizzz insallah saglicakla gelsnn.. Bebis de sorun olmadigi surece cok sukurr atlatir gidersn canm.. dikkat et kendine gecms olsnn

Ben hiç ekmek ywmiyorum belki de o yüzden bulanıyordur. Bunu deneyeceğim. Sağol canım ya..

Nereden aldın nasıl bir bitki?Benimde ihtiyacım var yardımcı olurmusun rica etsem
Bana komşum verdi canım. Bi sor araştır bakalım bende bilmiyoum.
Aloe vera hamilelere önerilmiyor diye biliyorum kızlar bi araştırın
Hiç duymadım. Bi araştırayım o zaman canım.
Aynısının tıpkısı bizim evdedr duruö bu
Yok canim cicekcilerde bulabilirmiyim
Bilmiyorum canım. Çiçekçide olabilir.
Canlar ben dr gttim bugün idrarda kum çıktı yaaa agrilarim ondan mis ilac verdi bu arada oglumuz oluyormus zorlada olsa gosterdi pipiyiii teyzeleri
Bol bol su iç canım. Geçmiş olsun...

Allah karnındaki meleğin suyu yüzü hürmetine sana hayırlı tez vakit şifalar versin canım
Bebişini sağlıcakla kucaklıcaksın inşallah

Selam hanımlar ve melekleri
Hasta olan annelerimize tekrardan geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah
Cinsiyet öğrenen annişlere de hayırlı olsun
Kontrolüm vardı bugün, 4lü testin kan sonucu temiz çıktı çok şükür, bebeişimde iyi hamd olsun
sağ kasığımdaki ağrıyı söyledim doktora, bebiş sağda duruyor ondan olabilir bebek büyüyor dedi
ama her ihtimale karşı idrara bakalım dedi, sonucum çıktı henüz doktorum görmedi ama anladığım kadarıyla idrar yolu enfeksiyonu çıkmış
o kadar da su içen biriyim.. inşallah ciddi değildir

Aleo vera nın kullanımını araştırdım biraz. Cilde sürülmesi ile ilgili bi sakınca okumadım. Tabi ki aşırıya kaçmamak lazım. Herşeyde olduğu gibi. Fakat direkt ağızdan çay şekşinde içilmemeli deniyor. Rahim ağzı kaslarını uyarıp düşüğe sebep olabiliyormuş. Bu durum evde baharat olarak kullandığımız pek çok bitki için de geçerli. Örn. Nane kekik çörekotu sinameki biberiye v.s ilk aklıma gelenler. Bu sebeple bitki çayları çok dikkatli tüketilmeli. Yemeklere konan miktarlara da diklat etmek lazımmış. Bilginize hanımlar...

Bide bazen okuyoum. Mevsimi olmayan sebze meyveleri çok tüketiyorsunuz kızlar. Anlıyorum insanın canı çekiyor ama biraz tadıp bırakmak doğru olan bence. Çilek yazmışsınız geçenmlerde mesela. Tamam çilek çok faydalı ama şimdi mevsimi değil ve hep ilaç hormon ne dü belirsiz tohumlar. Sağlıklı insan için bile çok çok zararlı ki biz bide hamileyiz canlarım. Yapmayın çok yemeyin. Tadın bırakın. Yavru kuşları biz korumazsak kimse korumaz...

canım ben bi ara netten bakmıştım da aleo vera hamilelere önerilmiyor diyordu. tabi emin değilim. bende de çok kaşıntı var da

Çok haklısın da mevsimi olupta içine siniyormu ? mevsimindekiler yok gdo lu yok hibrit .. Birde çilekli ilgili hormon verilemeyen gıda olarak okumuştum serada yetiştiriliyor bende tuketenlerdenim.hatta çilek çok severim mevsimindekiler den daha tatlı geliyor bana

Benim de idrara bektirmam gerekiyor .sulu akintim var.mantar da var zaten .zarari oluru kizlar bebeğe .sende şikayetlerin neydi canim.enfeksiyon belirgin varmiydi akinti falan..
Test sonucun güzel çok cikmis hayirli olsun.bebeginin cinsiyetini ogtenebildin mi .bebek sagdaymis .

Insallah kuzunla mutlu,bol oyunlu guzel gunler gecirirsin. Hele 3 yastan sonrasi super, 3 e kadar ya sabir ya sabir diyeceksin bol bol :)
ayyy Allah razı olsuuun :) hepimiz musmutlu günler görelim yavrularımızla :) olsun sabır çekmek iyidir yeter ki canı sağolsun miniğimin :)

ayyy Allah razı olsuuun :) hepimiz musmutlu günler görelim yavrularımızla :) olsun sabır çekmek iyidir yeter ki canı sağolsun miniğimin :)
Degil mi:) bu arada uyutmak icin dakikalarca ugrasip sonra uyudugunda ozleyebilirsin, durmadan uyanip nefes aliyor mu, kalp atislari nasil diye dinleyebilirsin. Uyurken bol bol parmak ucunda yureyebilirsin, hatta odadan surunerek cikabilirsin. Kapi gicirtisina sinirlenip, telefonunu defalrca arayanlara saydirabilirsin:) zile basanlara ucan tekme atmak da isteyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…