2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Selam arkadasım ben hamile kalmadan günde 1 paket içerdim hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım cok zor oldu şimdi tiksindim kokusuna tahammülüm yok.dogum yaptıktan sonra da içmemeye karar verdim.keşke içmemesen nefsini yensen internetten bir araştır bir adet sigara içerken ki bebegin durumunu.bırakmanı gönülden umud ediyorum

Canm hareket takibi icn cok erken henuz benm dr umda bazen ultrasonda bakarken hissettin mi bu hareketini diyo hayir diyorm normal diyo biraz daha buyumesi gerekir surekli hissetmen icn diyo.. Ben de genelde aksamlari hissediyorm dinlenme modundayken gun icinde nadir yani.. Bence dr unun bi yanlisi var tatlm kafana takma sakn simdiden

Ah ahh kim istemezzz... Belim cok agriyo son zamanlardaa...

Bilmedigim birsey degil bu bilincli oldugumdan biraktim ama sen sanirim hic agzina vurmamis bir insansin. Beni anlamani bekleyemem.

Canm bu konuda pek anlayis bekleme kimsedenn.. Ben kendm icmeyi birak yanmda icilmesine bile asla musade etmiyorm.. Ne yersek yiyo ne solursak soluyo.. Gectm sigarayi sacima sprey sikmaya korkuyorm ben kokusunda kim bilir neler var diye... Ona nasil kiyarsn ufacikken annesi.. Tabi ki seni kotulemek degil amacm ama bunda nefsine siginamazsn.. Bebegin dogdugunda kendine kiyacaksan kiy ama bebegin secenegi yok ona bunu yapma bence

Merhaba kızçeler :)
Evinizi nasıl halkediyorsunuz yahu ben bir gün ellemesem ev berbat oluyor

Sanmıyorum ama neden öyle anlamıyorum .. Eşim sigaranın yanından geçmeyen kadın hamile kalınca nedense canı sigara istiyor diye kızıyor bana

Hic icmemissin madem hic agzina surme iyi birsey olsa herkes yapar birak can bu herseyi cekiyor nede olsa ben bin pisman oluyorum basladigim gune resmen lanet okuyorum. hamileyken toprak kum yiyen bile varmis :)

Bi arkadasım bagımlıydı Dr günde 1-2 taneye müsade etmişti ancak

Arkadaslar toplu yanit vermek istedim. Simdi ben gunde 10-15 tane icipte birakamayan biri degilim. Biraktim ben zaten sigarayi. Ha tiksindim mi derseniz hayir tiksinmedim. Bu yuzden de cok kilo aldim 7-8 kilo aldim hamilelikte. Yanliz benim sizle dertlesmek istedigim konu zararlari degil. Ben zaten cocuguma iyi bir anne olamadigimi biliyorum. Kucuk bir cocugu gorsem sigara icerken neler hissetcegimi sizler bilemessiniz icmeyen birinden daha cok kotu olurum. Ben hamile oldugumdan beri bir elin parmagini gecmemistir ictigim sigara. Sadece sordugum benim gibi gordukce nefsine hakim olamayan varmiydi ? Siz beni direk yargilamaya aliyorsunuz, once anlayin lutfen. İcmeyen arkadaslarim daha ilimli yaklasmislar cok tesekkur ederim. Ama icenler bu hissi bile bile nasil acimasizca yargiliyosunuz onu cozemedim. Dedigim gibi ben cocuguma verdigim zarari biliyorum her defasinda pismanlik duyuyorum birdaha yapmayacagim diyorum zaten bunun sozunu kendime veriyorum ama nefsimin arkasinada siginiyorum yalan yok. Yanlisimi bildigim icin sizle dertlesmek istedim akil almak istedim benim gibi olanlardan, beni elestirin diye soylemedim. Dertlesmekle elestirmek cok farkli. Tekrar icmeyen arkadaslara yorumlarindan dolayi cok tesekkur ediyorum benimle empati kurup duzgun bicimde akil verdiginiz icin :)

Kizlar hamilelikte kacar kilo aldiniz 5 ayimizi bitirdik 5 kilo aldik cok mu ya :S

kızlar a101 e 7 nisanda bebek malzemelerı gelıcek. kuveti sıvı gecırmez alezı fln bı kac ıvır zıvırını alabılırz. bilgilerinize...
Bizim buraya gelmisti bi goz gezdirdim guzel ve uygundu bence alinabilir
Kizlar hamilelikte kacar kilo aldiniz 5 ayimizi bitirdik 5 kilo aldik cok mu ya :S
Cok mu derken 63 ile basladim 75 kiloyum bence seninki cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…