Haklısın tabi ne zmn çıkıcaksın izneMuhasebe normalde böyle olmazdım 2 gündür fenalardayım
Selam arkadasım ben hamile kalmadan günde 1 paket içerdim hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım cok zor oldu şimdi tiksindim kokusuna tahammülüm yok.dogum yaptıktan sonra da içmemeye karar verdim.keşke içmemesen nefsini yensen internetten bir araştır bir adet sigara içerken ki bebegin durumunu.bırakmanı gönülden umud ediyorumArkadaslar aranizda sigara kullanan var mi ? Ben kullaniyordum cocuk olunca esimde bende biraktik ama arada bir canim cekiyor esiminde cekiyor yani biri yanimizda ictimi bizde iciyoruz. Tek tukte olsa pismanlik yasiyorum ama nefis ustun geliyor bana biraz
Doktorum tahmini doğum tarihimi ağustos 15 olarak belirledi ağustosun başında çıkarım bende heraldeHaklısın tabi ne zmn çıkıcaksın izne
kizlar aklima geldi bu arada sorayim dedim benim doktor en son kontrolde bu aydan itibaren saatte en az iki kere bebegi hissetmen gerekio hareketleri hissetmezsen hemen gel dedi ama bazen oluyo ki iki saatte bir zor hissedebiliorum bazende saatte bir iki degil cok kez hissediorum bunun bi siniri olabilir mi ya bu cocuk hic mi uyimicak niye boyle dedi ki bu adam bana sizler de durumlar nasil ozellikle benimle ayni haftada olanlar ?
Bilmedigim birsey degil bu bilincli oldugumdan biraktim ama sen sanirim hic agzina vurmamis bir insansin. Beni anlamani bekleyemem.
Cnm sicak suyla banyoyu onermiolar hamileyken ki hamami hic onermezler diye dusunuyorum benKızlar hamama gitmenin bi sakıncası olur mu?
Kızlar hamama gitmenin bi sakıncası olur mu?
bebeğindir oBeeeenn !! Gerci birkac gundur icimde kipirtilar var ama boyle hafif hafif pit pit gibi bisiler gunde 1 kez filan. Bagirsakmi cocukmu ayirt edemiyorum iste. 19+2yim bende
Canım ben spa sektöründeyim.Sauna,buhar,hamam ve masaja hatta cilt bakımına bile kabul etmiyoruz hamile kadınları...Kızlar hamama gitmenin bi sakıncası olur mu?
Ona da eyvallah ne yapalımMalesef bence de sakincali bize belli bi isinin uatu ayrica kayma tehlikesi de var tabi Allah korusun yoksa ben gidip bir masaj yaptiriciiidiimm ki sormaaa
Ona da eyvallah ne yapalım
Merhaba kızçeler :)
Evinizi nasıl halkediyorsunuz yahu ben bir gün ellemesem ev berbat oluyor
Sanmıyorum ama neden öyle anlamıyorum .. Eşim sigaranın yanından geçmeyen kadın hamile kalınca nedense canı sigara istiyor diye kızıyor bana
Tam tersi kullanıpta bir anlam verememiş annesi babası ciddi tiryaki olan birisiyim. Ben bebeğimizi korumalıyız. Onlar buna muhtaç diyorum. Bir sigara için değmez o yavrunun sağlığını tehlikeye atmaya diyorum. Falanca içmiş bişey olmamış. Bende içiyorum dese birisi ne farkeder
Bi arkadasım bagımlıydı Dr günde 1-2 taneye müsade etmişti ancak
İçme ya ben valla hamile değilken bile yanımda biri içinde rahatsız oluyordum şimdi daha çok. O sadece bir kaç ay daha seninle bir kaç ay daha tut kendini. Küçücük bir çocuğun sigara içtiğini görsen ne hissedersin sen içince o da içiyor. İlerde çocuğun sigara içsin ister misin? Hiç içmediğim için seni anlayamam, bana üstüne para verseler hamile olmasam bile sigara içmeyeceğim için hiç anlamıyorum :).
Selam arkadasım ben hamile kalmadan günde 1 paket içerdim hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım cok zor oldu şimdi tiksindim kokusuna tahammülüm yok.dogum yaptıktan sonra da içmemeye karar verdim.keşke içmemesen nefsini yensen internetten bir araştır bir adet sigara içerken ki bebegin durumunu.bırakmanı gönülden umud ediyorum
Canm bu konuda pek anlayis bekleme kimsedenn.. Ben kendm icmeyi birak yanmda icilmesine bile asla musade etmiyorm.. Ne yersek yiyo ne solursak soluyo.. Gectm sigarayi sacima sprey sikmaya korkuyorm ben kokusunda kim bilir neler var diye... Ona nasil kiyarsn ufacikken annesi.. Tabi ki seni kotulemek degil amacm ama bunda nefsine siginamazsn.. Bebegin dogdugunda kendine kiyacaksan kiy ama bebegin secenegi yok ona bunu yapma bence
Bizim buraya gelmisti bi goz gezdirdim guzel ve uygundu bence alinabilirkızlar a101 e 7 nisanda bebek malzemelerı gelıcek. kuveti sıvı gecırmez alezı fln bı kac ıvır zıvırını alabılırz. bilgilerinize...
Cok mu derken 63 ile basladim 75 kiloyum bence seninki cok iyiKizlar hamilelikte kacar kilo aldiniz 5 ayimizi bitirdik 5 kilo aldik cok mu ya :S
Ben de salmak istiyorum içim rahat etmiyor :/Saldım çayıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?